|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Koniecznie to zobaczcie
|
|
|
|
|
#362 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
Ustawiam na makro... Chyba mam jakieś krzywe palce, bo mi te paznokcie nie chcą wyjść na zdjęciu tak wyraźnie jak wam... Jutro popróbuję, to może mi się uda
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
och szkoda! kiedyś ich namiętnie słuchałam, ta kobieta ma niesamowity głos Guinessi fajny kolorek i ta buteleczka oryginalna ![]() reverse poćwiczysz to zaczną wychodzić ![]() pokombinuj w ustawieniach chociaż ja nigdy nie jestem zadowolona, albo kolor nie wyjdzie, albo jakoś dziwnie...nic się nie poradzi Ewalucja na pewno będzie lepiej niż teraz ![]() sara poza tym, żę zdjęcie jest mało wyraźne i napis wizaż zakrył jego większość to widać tylko, że są długie czekam na nowe zdjęcie
|
|
|
#364 |
|
BAN stały
|
tamte co wczesniej wam pokazywalam to sa "stare" teraz mam moze 3/4 tego co bylo ale rosna
miedzy czasie takie zdjecia mam ![]() 1. czarny golden rose i matt z essence 2.efekt nudy ![]() 3.czerwien i matt nie mam narazie aparatu bo teraz mam o wiele dluzsze to wam pokaze pazurek na kciuku z boku mi sie delikatnie zlamal ale czego nie robi kropelka
|
|
|
|
#365 |
|
BAN stały
|
aa i zapomnialabym na serdecznym to wglebienie to po tipsach pierwszych i ostatnich w zyciu ! ;( ale juz odroslo
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- spicie juz ? ![]()
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
canon to jedna z niewielu stricte fotograficznych firm i jej aparaty to klasa sama w sobie. canon, nikon, olympus to firmy zajmujace sie tylko praktycznie fotografia i sa w tym swietne. |
|
|
|
|
#367 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys to tak napisalam bardzo prosto jak ja robie zdjecia, moze ci cos pomoze
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję!
|
|
|
|
#370 |
|
Konto usunięte
|
http://lakieroholiczka.blogspot.com/...t-contest.html
Wiem, że już podawałam, ale dodałam zasady konkursu po polsku Może któraś jeszcze się skusi
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli masz zniżkę dla Pro to 24zł duże buteleczki, seria Cosmix FX 30zł, a mini 12zł
|
|
|
|
#372 | ||
|
Zakorzenienie
|
sylwinko Hello Holo Essence cudny Cytat:
ale pazurki ładnie wyglądają [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27980159] A tu wrzucam ostatnie pazurki, jeśli któraś jeszcze nie widziała na blogu [/QUOTE]Ciekawe Pomogłam ![]() sabb Tobie też ![]() Rodzynko i Tobie ![]() Po buziaku proszę ![]() Cytat:
guinessi ślicznie wyglądają pazurki Nie pisajcie za dużo, bom chora i nie mam siły nadrabiać, a w pracy 10 h mnie czeka
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Zaraz wrzucam do siebie frencha bo mam straszne zaległości
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post27989125
Zapraszam ![]() I wrzucę tutaj jedna fotę żeby nie było, że tylko spamuję od początku ![]() Przepraszam za post pod postem. Zapomniałam, że się połączy :/ Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-09-22 o 10:25 |
|
|
|
#375 | |||
|
Rozeznanie
|
hej hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
No przykro mi, ja miałam aparat z Canona już dwa lata i sie spieprzył dzień po gwarancji, więc nie mów że mnie po✂✂✂ało.
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
jednostkowe zdarzenie (wada techniczna) nie powoduje ze marka robi slabe aparaty. mozesz miec aparat za 30 tysiecy i moze ci sie zepsuc na drugi dzien. canon to jedna z najlepszych firm robiacych aparaty, poczytaj troche zanim powiesz takie bzdury.
|
|
|
|
#378 | ||||
|
Strażnik Wizażu
|
Dzięki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tylko chyba nie potrafię zdjęć nim robić. Canon ma najlepszy serwis, z jakim się spotkałam. Oddałaś do naprawy/wymiany? U mojego starego Canona S1 IS zepsuła się matryca. Odesłałam do serwisu i ze względu na to, że 'brakło im części' żeby naprawić, dostałam nowiutkiego Canona S3 służy do dziś. W sumie to aparat rodziców, ale pożyczam na kilka miesięcy od czasu do czasu Aha, dodam że ten S1 był przynajmniej rok po gwarancji (do tego kupiony w USA ).---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-07-07 o 09:51 |
||||
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra nie kłóćmy się, ile ludzi tyle opinii, każdy ma prawo do własnego zdania i ma prawo je wyrazić.
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
powiedz to profesjonalnym fotografom i pasjonatom, ze canon jest slaby
|
|
|
|
#381 |
|
Konto usunięte
|
http://lakieroholiczka.blogspot.com/...se-bm-201.html
Nowa notka, zapraszam!
|
|
|
|
#382 | |||
|
Zakorzenienie
|
W macie też ładnie
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27980159]A tu wrzucam ostatnie pazurki, jeśli któraś jeszcze nie widziała na blogu [/QUOTE]Świetne!!! Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27986723]Koniecznie to zobaczcie [/QUOTE]Juz oglądam ![]() W pracy siedzę ![]() Co do aparatów to ja mam Nikona. Kupiłam go w... 2005 roku Albo skusze się na Canona właśnie. Brat ma i tez uważam, że aparat jest rewelacyjny
|
|||
|
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
orli filmik mega
|
#384 |
|
Zadomowienie
|
Orlica - jestem fanką twoich paznokci
Wrzucam swoje, wiem, że są okropne, ale może doradzicie co z nimi zrobić... Jak piłować itd. Dopiero na zdjęciach zobaczyłam jakie skórki są okropne , ale odkąd byłam u kosmetyczki przed studniówką i pomalowała mi jakimś lakierem, to nie mogę sobie z nimi dać rady :/ Nawet olejek rycynowy nie pomaga Lakier: Lovely Color Mania, nr 128 - cudowny kolor
|
|
|
|
#385 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Lakier faktycznie śliczny, a co do skórek, nie wiem, co Ci doradzić, skoro rycyna nic nie daje
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam maść z wit. A - kiedyś pomogła, może teraz też pomoże
![]() Czy wy też tak macie, że jak pomalujecie paznokcie jakimś ładnym lakierem, to później ciągle chodzicie i podziwiacie ten kolor?
Edytowane przez reverse Czas edycji: 2011-07-07 o 10:54 |
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Orli- filmik rewelacyjny. Prawie 18 minut a nawet ani razu nie przewinęłam
![]() Świetna robota ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() Tak. Bardzo często tak mam. Jak mi się podoba jakis kolor to non stop się gapię na swoje paznokcie po pomalowaniu. I gdziekolwiek nie wyjdę to podtykam wszystkim znajomym pod nos i mówię "Patrz jakie cudny" ![]() I na skórki ja używam maści Crotlimazol: http://www.apteka-natura.pl/foto/clotrimazol.jpg Uzywam ok. 2 tygodni i robię przerwę na 2-3 miesiące. I znowu wsmarowuję przez 2 tyg. (raz dziennie- przed snem ) I mam spokój ze skórkami
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zadomowienie
|
Ja dopiero od niedawna mam manię na lakiery, ale TŻ nie narzeka - on akurat lubi zapach lakieru, więc ja maluję, a on siedzi obok i wącha
(wiem jak to brzmi... :P)A clotrimazolum używam do czegoś innego, nie wpadłabym na to, żeby używać tego do skórek
|
|
|
|
#389 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na moje kwiatkowe tak się gapię od niedzieli, chociaż już odpryskują
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kształtu, myślę, że powinnaś spiłować na kwadrat (patrz: Malinka) i troszkę poćwiczyć, by nie zamalowywać skórek![]() A jak stosujesz rycynę? Mi skórki poprawiły się po jakichś dwóch miesiącach regularnego stosowania rycyny, oliwki, kremów. Także może po prostu potrzebujesz czasu.
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

Poradźcie coś...

och szkoda! kiedyś ich namiętnie słuchałam, ta kobieta ma niesamowity głos 

ale to tam za x miesięcy
długo nie będzie notek na blogu.... a szkoda.
Zapraszam 

).
, ale odkąd byłam u kosmetyczki przed studniówką i pomalowała mi jakimś lakierem, to nie mogę sobie z nimi dać rady :/ Nawet olejek rycynowy nie pomaga