|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
a u nas malutka ma guzka nad miejscem w ktorym byla wkluwana igla na szczepionce przeciw pneumokokom..
![]() chyba do poloznej zadzwonie, czym to zlagodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
![]() ale pieknossci!!!!!!!!!!! a jaki opalony ![]() ps. bede pózniej
#303 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki GRAZYNA mam taki sam mega nie wygodny fotel w pokoju. Małego na nim karmie i mi juz plecy siadaja
![]() później jeszcze cos skrobne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to dzień dobry. Ja dziś się wzięłam za mycie okien. Ale nie wiem czy je skończę, bo Zuzia ostatnio lubi nie spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie mamusie
![]() mamaoptymistkajak Ja slodziutko sobie spie ![]() Wczoraj odebralam ksiazeczke szczepien dla malutkiej i wiecie co pierwsze szczepienie dopiero po 3msc.tutaj robia??!!w Pl chyba wczesniej??wody mi zabraniaja dawac malej a wiec zostanie tak jak jest!!! Nocka minela tak sobie bo po kapieli zaczal sie placz i prezenie musialam dac malej kropelki na kolke a pozniej slodko usnela miedzy mama i tata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Daj znac jak pojdzie porod,kciuki sa Cytat:
1.dostalam viburcol bezbez recepty,siasiek,nic sie nie dzieje po nim 2. Na prawde wasze dzieci uspokaja suszarka? Moje strzelilo podkowke z wydymana warga dolna~pierwszy raz widzialam taka mine 3. Jestesmy po pobraniu,siara jak niewiem gonilam go poo korytarzu 4. Na 16tabsow ,5tabletek zapomnialam wziasc. Tabletki anty....nie sa dla mnie...
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
zanim zacznę nadrabiać wkleję efekt jednokrotnego masażu bańką chińską (wczoraj zakupiłam w ramach programu "Listopadowa chce być piękna" ![]() Oto efekt (w załączniku), POWALAJĄCY, nieprawdaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() Dzis kolejny raz udalo mi sie ogarnąc do 10, az jestem z siebie dumna. Od przyszlego tygodnia postaram sie jeszcze wczesniej. Moze juz lepsza pogoda bedzie, to bede miala wiecej dnia zeby sobie spacerowac i kalorie spalac. Ach no i powiem tak pocichu zeby nie zapeszac, ze moze za jakies 2 tyg, bedziemy miec nowego lokatora w domu, jutro tz jedzie go zobaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, złe wieści !
![]() Wróciliśmy niedawno z tego usg .. Słowa lekarza : ''najwidoczniej miała za mało miejsca w brzuchu, bo nie najlepiej z tymi bioderkami,proszę na pampersa zakładać dwie pieluchy flanelowe i do kontroli za 5 tyg.'' Mała się spłakała okropnie jak jej tak szeeeroko rozstawił bioderka i wtedy dodał jeszcze : ''no opóźnione w rozwoju trochę'' ![]() Powiedział jeszcze, że jak się nie poprawi to czekają ją majty ortopedyczne ..
![]() |
#312 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
czesc Mamusie
![]() dziekuje za wczorajsze kciuki z okazji badania sluchu ![]() ![]() Cucciola w kazdym kraju szczepienia wygladaja troche inaczej, u mnie tez nie jest jak w Polsce, np. w polsce BCG szczepia jeszcze w szpitalu, a u mnie mala nadal nie zaszczepiona i pojdziemy w przyszlym tygodniu, a kolejne jest chyba jak skonczy 2 miesiace. Ostatnie jest w 13 miesiacu i pozniej dopiero w wieku 4-5 lat. Agus ten guzek to nic groznego, ja tez takie mialam po zastrzykach w udo, minie ![]() Mamaoptymistka ![]() A moja Maya konczy dzisiaj 4 tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Rozeznanie
|
witam, pisałam po 7 ale odeszłam od komputera i mi posta wcieło.
wstalismy o 6.30 i do 10 nie było mowy o spaniu , nic nie pasowało, ja w pizamie maly w pizamie zeby nie umyte włosy rozczochnane a w chaupie tornado o 10 padł i zaczełam robic obiad lekko sioe ogarnełam i pisze... GRAZIN mam taka sama ławe ![]() Franuś cud miod listopadowa Ty masz takie chude udo???? agnieszka pe przy twojej pamieci bedziesz miała 6 dzieci ![]() Byłam wczoraj u fryzjera ![]() ![]() wy tez pieluszkujecie maluchy w te upały??
![]() |
#316 | |
Wtajemniczenie
|
ale super
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() No wlasnie u nas dopiero w 3msc tzn.my mamy w sierpniu szczepienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||||
Zakorzenienie
|
nie, niestety
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do eveline -jak wmasuję to skórę mam silnie zaczerwienioną i właśnie takie grudy widać ![]() Śliczne dzieciaczki ![]() Cytat:
![]() Mąż mi to zrobił, na moje własne życzenie ![]() Wszystko mnie boli: pupa, uda, podudzia. Siadać nie mogę! Ała ![]() Cytat:
![]() Ale będzie dobrze, na pewno Chude? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
przezylam w myslach wszystko jeszcze raz (kolejny raz) i sie poryczalam
![]() nic nie zastapi chwili, w ktorej podaja ci dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/hit-biustonosz-kar...684746193.html I są za luźne właśnie ![]() Ale mam też: http://allegro.pl/intimate-biustonos...662104712.html i jest nieco za duży. (był dobry jak miałam nawał) A mogę spytać ile masz w talii i biodrach? ![]() Zaraz się okaże, że mamy takie same figury ![]() aga_pe Zachęciłaś mnie do tych baniek ![]() Siasiu Ja wczoraj dałam virbucol drugi raz, ale nic mu nie było. Cytat:
A z tymi pieluchami... Czytałam, że to pieluchowanie to zabobon i wcale nie pomaga. Może spróbuj to potwierdzić u innego lekarza...? U nas noc udana. Karmienia 21:30, 3:10, 6:40 i 9:25 ![]() Dopiero nad ranem stękanie. Teraz śpimy na rączkach. I mamy 9 tygodni już ![]()
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-07-07 o 10:31 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic jej nie bedzie, glowa do gory niektorzy ortopedzi sami sa opoznieni w rozwoju :P bedzie dobrze, 3mam kciukasy ![]() ja sama jak bylam niemowlakiem to mialam specjalne szyny do bioderek;/ Cytat:
![]() Cytat:
matall widzisz, edzik sie uspokaja powoli ![]() a moje dziecko spi na dworze, ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
No i wszystkiego najlepszego dla eweski
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Nie, nie, to nie tak. Noc była spokojna, ale do 23 masakra, ryk i wycie. Virbucol nie pomógł... Ale jak zasnął, to spał, pewnie odsypiał ![]() Na szczęście noc nie taka jak poprzednia. Były pobudki co chwilę wtedy. A dziś w miarę, od 23:00 do 6:30 sen bez stękania z pobudkami na amu.
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
heloł
![]() a ja własnie miałam znowu zacząć zachwalać bańki chińskie bo się własnie wymasowałam po raz 3 ![]() ![]() dzisiaj nocka super! Budził się co 4 nie co 3 h ![]() kocham go! ![]() ale wczoraj na spacerze po godzinie zrobił mi cyrk, że głodny ! ;/ i stękał przez 20 min. zanim wróciliśmy do domu... prawie zeżarł smoczka ![]() ale jak za to szybko padł po kąpieli i spał, i spał... ![]() Mary ![]() ![]() ![]() ![]()
#323 |
Zakorzenienie
|
enchan co za lekarz ?
![]() ![]() bioderka się naprawią tylko trzeba cierpliwości doczytałam ale na resztę nie dam rady odpisać, widziałam dzieciątko mamyoptymistki --> ![]() my po pobraniu krwi u Zosi, nawet nie krzyknęła ![]() jakieś cud dziecko mam ![]() dziś narzekała na brzuszek, mam nadzieję, że to tylko żołądek a nie drogi moczowe, ja też mam jakieś niestrwaności od dwóch dni ![]() zaraz jedziemy na usg brzuszka prosimy o kciuki !!! no i badanie ogólne moczu muszę jeszcze donieść bo nie może być w jednym pojemniku na posiew i ogólne ![]() Gabrysi też siuśki pobraliśmy ale do woreczka, bo czasu już nie było na łapanie ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Matall
to swietujemy razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam zakwasy potezne ![]() dzisiaj tez jade na silownie 2x trening obwodowy musze zrobic i korci mnie zumba, ale zobacze jak sie wyrobie z pracą ![]() Cytat:
ale dobre i to mam nadzieje, ze szybko przejdzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
enchan nie martw się
![]() ![]() andziot masz zuch dziewczynę ![]() ![]() pogoda jest piękna, słońce świeci a ja się czuję dzisiaj jak flaczek, zamiast na spacer to wolałabym się wyspać ![]()
#327 |
Zakorzenienie
|
Andziot
![]() ![]() ![]() Eweska ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
aguś aż zapytałam wujka google co to jest zumba
![]()
#329 |
Zakorzenienie
|
Eweska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |||||||
Zadomowienie
|
Agnieszka_pe U nas też pobudka o 5 i do tego obydwoje, na szczęście po godzinie zasnęli, więc i ja poszłam spać.
Bosko musi to wyglądać, no i jak długo go interesuje. Cytat:
![]() Franciszek ![]() Cytat:
Powodzenia ![]() Cytat:
Najważniejsze, że się udało. He he ja brałam tabsy podobnie Cytat:
Efekt widać gołym okiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To dalej kciuki trzymamy, ale na pewno jest wszystko dobrze. Ja nie pieluchuję, ale staram się dużo w pozycji żabki kłaść małego i też tak go noszę. Cytat:
![]() Adaś dziś często w nocy jadł, zazwyczaj je co 4 godziny, a dziś co 2,5 się budził. Chyba wczorajszy dzień śpiocha mu nie posłużył i wczesna kąpiel po 18. Teraz zasnął, a ja w końcu idę się umyć. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.