|
|
#3001 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
so, woman, no cry.
everything gonna be all right! Głowy do góry !
|
|
|
|
#3002 |
|
Rozeznanie
|
pogrubione- świetne
i tego nam wszystkim życzę!Moje podejście od razu skutkuje. Nawet powiedziałam paru osobom, że się zkimś spotykam i jestem zaskoczona jak dobrze to przyjęly Trochę chyba byla przerważliwiona na tym punkcie...Wczoraj za to dostałam smsa od eksa, chce iśc ze mna do kina na taki "nasz" film... Napisał, że nie wyobraża sobie iśc z kim innym na niego, i ja własciwie się zgodziłam, ale na życzenia dobrej nocy już nie odpisałam... Co za karuzela. Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2011-07-07 o 09:49 |
|
|
|
#3003 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Po co z nim chcesz iść? Mało Ci wątkowych dowodów na to, że wszelkie wyjścia i inne spotkania z eksami kiedy jeszcze się ich przeżywa to chu*nia a nie dobry pomysł?
|
|
#3004 |
|
Rozeznanie
|
ale ciężko.
minął tydzień, od kiedy dowiedziałam się, że mój eks miał dwie dziewczyny naraz. Jedną ma od kilku lat, a ja byłam tylko nowym, świeżym dodatkiem. Świadomość tego, że najpierw dotykał mnie, a potem wsiadał w samochód i dotykał ją jest strasznie upokarzająca dla mnie Nie umiem sobie z tym poradzić. Ta dziewczyna chyba nie ma nawet o mnie pojęcia. Bo ja się nie narzucałam za dużo, więc ciężko było zobaczyć moją obecność. A ona ciągle wydzwaniała, wypisywała... jak mogłam się nie zorientować, że to nie jest jego psychiczna była, jak twierdził tylko obecna... Jak sobie poradzić z tym, że przez prawie pół roku było się jedną z dwóch? ![]() ma sa kra do kwadratu
|
|
|
|
#3005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malla Czemu ciągle o tym piszesz? Wyślij mu smsa i tyle. Robisz raban, jakbyś miała co najmniej pojechać do eksa do domu i wyskoczyć nago z tortu niquolle mój eks to napewno nie zadzwoni bo po pierwsze od pamiętania o urodzinach, imieninach... byłam ja a po 2 po tym co zrobił moja rodzina raczej nie jest przyjaźnie do niego nastawiona |
|
|
|
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zaczęłam idealizować swojego byłego oraz nasz związek i zaczynałam cholernie tęsknić, zapominając, że od dawna nie pasowało mi dużo rzeczy, których on nie chciał zmienić. Jak będę wyć, że mi bez niego źle i jaka to nie jestem biedna przypomnijcie mi proszę!
Już nigdy nie stworzę związku z facetem, który: -nie jest dojrzały, żeby budować związek z wzięciem odpowiedzialności za swoje czyny i słowa -jest w silnej toksycznej więzi z mamą, której nie umie odmówić, przyznać się do czegoś, czego ona nie akceptuje itd. – co stawia mnie zawsze na drugiej pozycji w jego życiu -nie jest w stanie zagwarantować mi, że podejmiemy się realizowania naszych wspólnych życiowych planów, jeżeli jego rodzice będą przeciwni (bo on by chciał, żeby wszyscy byli zadowoleni) -uważa że nie ma potrzeby pytać mnie o zdanie, gdy zmienia nasze plany (a właściwie jego rodzice je zmieniają, a on się na to godzi) -nie rozmawia, nie mówi o swoich emocjach, problemach – przez co problemy się nawarstwiają, a nie są rozwiązywana, ja żyję w błogiej nieświadomości – do czasu -nie jest spontaniczny, nie wychodzi z inicjatywą zrobienia czegoś innego i nowego, moje inicjatywy często zbywa: może kiedyś -poświęca większość swojego czasu pracy, nie umiejąc być asertywnym, podejmuje się wykonania obowiązków innych -jest bardzo nastrojowy, wręcz humorzasty, długo trzyma w sobie smutek i złość, nawet jeżeli zabolało go coś wypowiedziane lub zrobione bez takiej intencji -sprawia, że muszę się zastanawiać w jakim humorze dzisiaj wstanie, bo od tego zależy mój humor -nie próbuje zrozumieć faktu, że utrzymywanie przez niego kontaktu z byłą dziewczyną mnie dotyka, rzecz nie rozchodzi się o zabranianie mu czegokolwiek tylko o wrażliwe podejście do moich uczuć i próbę kompromisu (np. mogą się nie spotykać sami, nie rozmawiać tak często – ale to ‘ograniczałoby jego wolność’) -rzadko umie przyznać się do błędów oraz przeprosić, nigdy nie wyciąga pierwszy ręki (chyba że do rodziców) -podczas dyskusji często odwraca kota ogonem, aby wyszło na jego -nie lubi i nie chce gotować -unika deklaracji |
|
|
|
#3007 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam mu że pojdę, ale zastanawiam się nad tym i jeszcze nie podjęłam decyzji. Muszę się zastanowić czy jestem na to gotowa. ale nie ukrywam, że bardzo bym chciała iśc.
|
|
|
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
`
Edytowane przez Lunka88 Czas edycji: 2011-09-29 o 00:25 |
|
|
|
#3009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szukasz ideału ?
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze kierunek mu się nie podobał... Chyba planował Ci całe życie pod siebie i jego widzi mi się |
|
|
|
|
#3012 |
|
Rozeznanie
|
dlaczego chciałabyś iść?oby nie dlatego, że nadal masz do niego sentyment? albo szukasz z nim kontaktu? pomyśl jakbędziesz się czuła w tym kinie i co z tego moze wyniknąć (czyt. doświadczenia dziewczyn z tego wątku)
|
|
|
|
#3013 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm też tak bym chciała. Połowa tych cech dotyczy mojego byłego. No ale cóż. Życie. Co do facetów są rodzynki, których nawet nie zauważamy a są naprawdę wartościowymi facetami. Ja takiego kiedyś spotkałam i hmmm nic mnie niestety do niego nie ciągnęło. A był taki, że przytulał się spontanicznie, całował spontanicznie nawet na środku chodnika. Potrafił prawić komplementy lecz główna wada : był cholernie zazdrosny. Po prostu masakra. |
|
|
|
#3014 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3015 |
|
Raczkowanie
|
`
Edytowane przez Lunka88 Czas edycji: 2011-09-29 o 00:24 |
|
|
|
#3016 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam powiedzieć, że byłam na usg.
Lekarka powiedziała, że nie daje sobie uciąć ręki lecz najprawdopodobniej będzie ... dziewczynka
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-07-07 o 11:29 |
|
|
|
#3017 |
|
Nie depcze krokusów
|
Howdoi - aaaaaa, dziurka w dziurce
![]() Tu nie ma co rozumieć, bo to jest nienormalne i ciesz się, że nie straciłaś na tego faceta więcej lat życia, bo skończyłabyś jako kura domowa lub marionetka, którą on ustawia jak chce.
|
|
#3018 |
|
Raczkowanie
|
`
|
|
|
#3019 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lunka88 - będzie Ci źle, bo spędziłaś z nim kupę czasu i wiązałaś z nim nadzieje. Ale on się nie zmieni i dobrze o tym wiesz. Posmucisz się, przejdzie Ci i poznasz kiedyś kogoś, kto da Ci miłość i wolność.
|
|
#3020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a bardzo chciałabym z nim iśc jak z przyjacielem... wiem, że jemu tylko chodzi o ten film, nic więcej. wiedziałam, że jak zacznie mi sie układać w nowej znajomości to on z czyms wyskoczy. |
|
|
|
|
#3021 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Ja bym zadzwoniła, czy tam wysłała sms. W końcu to tylko młodszy brat, a skoro ma mu to sprawić radość to tym bardziej bym to zrobiła. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak wyżej, niech robi co chce, ale boli mnie fakt, że okazał się świnią. No ale cóż, niechaj robi co chce. A dokładnie, dziś cycki do góry, uśmiech i jadę na przejażdżkę rowerową z kolegą ![]() Mocne! Cytat:
A Ty sobie poradzisz bez niego. I tym bardziej bez jego alkoholowych skłonności. Cytat:
Cytat:
I dzisiaj znowu zajrzałam na nk, uznałam, że już wczoraj tyle się wypłakałam, że już mnie nic nie ruszy. I ruszyło. Chłopak zrobił najlepsze, co mógł zrobić dla mnie - Ukrył komentarze Nie wiem tylko, czy misiu zdaje sobie sprawę, że ukrycie komentarzy oznacza również brak możliwości ich dodawania i jego przyjaciółka nie będzie mu mogła 'kochaniować' na profilu ![]() W każdym razie uniemożliwił mi podglądanie tego, za co mu stokroć dziękuję.
|
|
#3022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio nawet spotkałam go na mieście. Nie pachnie już tak jak kiedyś, nie czułam też niczego takiego w sercu co by sugerowało, że jeszcze coś do niego mam Ehh a jeszcze 3 miesiące temu myślałam, że to nigdy nie minie.
|
|
#3023 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nadal chcesz utrzymywać z Jego rodziną kontakt ?? Cytat:
mam nadzieję, że dzidzi zdrowo rośnie.. siala - życzę powodzenia w szukaniu, nie wiem tylko, czy tu takie ideały chodzą.. jak znajdziesz - daj znać to sklonujemy.. ![]() miłego dnia życzę wszystkim
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-07-07 o 13:31 |
||
|
|
|
#3024 |
|
Rozeznanie
|
wogole nie widzialam caly czas myslalam ze sie zmieni ze nie bedzie juz tak szczerze nie wyobrazam sobie slubu z nim caly czas by sie obrazal nie wolno bylo by na nikogo zerknac a jak by sie napil to bylaby wojna znowu eh
|
#3025 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kontakty z nimi naprawde mi nie przeszkadzają, ja zżyłam się z nimi a oni ze mną. żadna strona nie potrafi od tak sobie zerwać kontaktu z kimś kto bardzo intensywnie uczestniczył w jej życiu przez ostatnie pare lat. zdaję sobie sprawę, że prawdopodobnie ten kontakt będzie coraz słabszy. jak narazie jest jak jest. skoro oni nie przejmują się tym co o tym myśli eks to dlaczego ja mam się przejmować?
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za cham... ja bym tego tak nie zostawiła, powiedziałabym tej dziewczynie, niech nie żyje w nieświadomości. Ilu jeszcze takich dupków na tym świecie? Ja dzisiaj zwolniłam się z pracy po połowie dnia, bo coś źle się czułam. Ogólnie masakryczny ból głowy i jak zwykle kompletne załamanie, więc łzy w oczach od rana
|
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
`
|
|
|
#3029 |
|
Raczkowanie
|
Cholercia. EX znalazł mój profil na portalu randkowym i co? od razu sms i 2 połączenia ale nie miałam telefonu przy sobie. Oddzwoniłam ale cisza... Nie robię nic...
|
|
|
|
#3030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malla chęci nie mam już dawno... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

i tego nam wszystkim życzę!
Trochę chyba byla przerważliwiona na tym punkcie...

Czas pokaże.
co za cham... ja bym tego tak nie zostawiła, powiedziałabym tej dziewczynie, niech nie żyje w nieświadomości. Ilu jeszcze takich dupków na tym świecie?