|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Perfumy we flakonach(m. in. Lacoste, Bvlgari, She Wood, Torrente) , próbki
Moon Sparkle mam próbkę nową, nieużywaną.
Neonaturę zobaczę w domu, czy można odkręcić, odpsikać będzie trudno. Tylko że nie mam chyba żadnego samplerka, bo nie załapałam się na żaden z ostatnio organizowanych rzutów atomkowych. |
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAJ Perfumy we flakonach(m. in. Lacoste, Bvlgari, She Wood, Torrente) , próbki
A masz może jeszcze Elle?
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- To może po prostu ty mi dasz próbkę Escady, ja ci odleję 3 ml Bvlgari wraz z całą resztą i będzie OK?
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Elle już sprzedałam.
Neonatury odkręcić nie mogę. Próbkę Escady mogę oddać
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Zatem proponuję taki układ: dla mnie Extraordinary i Escada (próbka fabryczna), dla ciebie:
1. 3 ml Au the Rouge 2. Ralph Lauren, Ralph, 1,5 ml 3. Bvlgari Notte, 2 ml 4. Molinard, Vanilla Patchouli 4,5 ml 5. Tesori d'Oriente, Mak Tybetański, 2 ml 6. Giorgio Beverly Hills So You, 3 ml 7. Currara, Touch & Die, 4ml może być?
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś jeszcze od siebie dorzucę (na pewno jakąs próbeczke perfum YR, bo mam ich sporo i pewnie jakis cień mineralny, jak masz jakies preferencje co do koloru, to napisz). Potwierdź u mnie w wątku i adres na PW poproszę. |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie, ale nie było jeszcze listonosza.
Perfumki wysłałam dopiero wczoraj, ale priorytetem, więc najpóźniej jutro powinny być. |
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
mam na wymianę eshe vitality 60 ml (bez dwóch psików) i 30 ml she wood (też bez dwóch psików testowych)... może masz więcej dune diora ? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.