Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-29, 12:03   #3751
wika82
Zakorzenienie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Zamazałam twarze byle jak. Niestety wciąż nie mam normalnego zdjęcia na wprost. Czekam z utęsknieniem na zdjęcia od fotografa, w piątek robimy sesję w plenerze, w sobotę wylatujemy na urlop i tydzień po powrocie powinniśmy już mieć komplet.
W skład pakietu wchodzą 3 albumy i płyta z 800 zdjęciami, więc coś wybiorę na pewno. )))

Zwróćcie uwagę, że miałam doklejone rzęsy, niebiański efekt, bardzo polecam..! Co do fryzury, to miała być inna, nie lubię takich udziwnionych, ale jak mnie Ania uczesała, dodałam kolczyki, to faktycznie moja okrągła buzia trochę się wydłużyła.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (89,0 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (111,0 KB, 77 załadowań)
Stary 2011-06-29, 12:29   #3752
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!!!
Wpadam tylko na chwilke aby pochwalic sie suknia z przymiarki i uciekam. Nie bede komentowac jej, bo czekam na Wasze obiektywne opinie
Wikus nie wiem czemu ale rowniez myslalm, ze jestes brunetka Czekam oczywiscie na zdjecia na priv, zwlaszcza te z fryzurka, bo w piatek mam probna i nie wiem jak mam byc uczesana Moze Wy mi cos doradzicie??
Wygladalas pieknie Jeszcze raz gratuluje
Dziewczyny poniedzieli bede w Anglii i na pewno zdam relacje z pobytu w Polsce. Tutaj strasznie jestem zabiegana Buziaki
Slicznie wygladasz Zgrabniutka z ciebie dziewczyna.
Suknia ma przecudne zdobienia
Wydawalo mi sie, ze bedzie duzo obszerniejsza, ale nie wyglada na taka. Wygodna jest?
No a jak Twoje wrazenia????????
Welon swietnie pasuje i dobrze widze ta bransoletke z allegro???
Slicznie wyglada
Fryzurke ja bym widziala spieta.

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Uważam tak samo i welon boski.

Wrzucam jeszcze dwa, żebyście mogły zobaczyć bukiet, 2 dni przed ślubem okazało się, że nie ma tulipanów, dziwnym trafem florystka nie wiedziała, że nie ma. :PPP Jak widzicie, włożyłam też bolerko, głównie dla mamy.

Co do rad, to przede wszystkim wybrać ogarniętych świadków, u mnie, jak pisałam - wszystkim musiała się zająć moja siostra, bo brat TŻta nie nadaje się do niczego.

I jeszcze jedno.. pamiętacie, jak pisałam o róży we włosach? Specjalnie za radą Rain 3 tygodnie przed ślubem podczas zamawiania bukietów dla rodziców poprosiłam o taką róże, która miała być sondycjonowana, etc.. I cóż. Pani wybierała mi różę przy odbiorze - wprost z wazonu. Nie muszę chyba dodawać, że rano ta róża nie nadawała się do wpięcia we włosy..? :P Więc, jak komuś zależy, niech zadba o to wcześniej.

Wyślę wszystkim zainteresowanym zdjęcia na priv, tylko na razie ciągle nie mam swojego zdjęcia z przodu, TŻ pojechał dziś do domu, może coś mi wyśle. W każdym razie po odbiorze od fotografa wyślę, żeby się pochwalić nawet, jak nie będziecie chciały. DD

Wszystkim kochanym narzeczonym, a głównie pierwszej po mnie Mrowince radzę CIESZYĆ SIĘ TYM DNIEM, bo szybko zlatuje.
Nikt u mnie nie żałuje pieniędzy, czasu i wysiłku, bo będzie co wspominać.
Bukiet mial jakies blyskotki?Slicznie to wygladalo.
Bolerko bede miala bardzo podobne
Widze, ze nie zalozylas nic na szyje.... i tez dobrze. Ale szyi wcale nie masz takiej dlugiej jak mowilas
A jak banki? Nie poplamily sukni?

Cytat:
Gwiazdeczko! Zatańczyliśmy ten taniec w domu na luzie przy winku - może ze dwa razy, a i tak wszyscy mówili, że wyszło bardzo ładnie.
Mam nadzieje, ze nasz rowniez tak dobrze wyjdzie, bo cwiczymy dokladnie tak samo

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27814885]Miałam zaplanowany ten tydzień: w poniedziałek spotkanie z księdzem, w środę odbiór sukni, w czwartek poradnia. A tu ksiądz zadzwonił i przełożył spotkanie, pani z salonu zadzwoniła i przesunęła odbiór na późniejszy termin Stresuje mnie to wszystko, bo czasu coraz mniej, a tyle rzeczy jeszcze do zrobienia.[/QUOTE]
nie przejmuj sie. Zdazycie ze wszystkim.

Cytat:
Zamazałam twarze byle jak. Niestety wciąż nie mam normalnego zdjęcia na wprost. Czekam z utęsknieniem na zdjęcia od fotografa, w piątek robimy sesję w plenerze, w sobotę wylatujemy na urlop i tydzień po powrocie powinniśmy już mieć komplet.
W skład pakietu wchodzą 3 albumy i płyta z 800 zdjęciami, więc coś wybiorę na pewno. )))

Zwróćcie uwagę, że miałam doklejone rzęsy, niebiański efekt, bardzo polecam..! Co do fryzury, to miała być inna, nie lubię takich udziwnionych, ale jak mnie Ania uczesała, dodałam kolczyki, to faktycznie moja okrągła buzia trochę się wydłużyła.
Piekne te rzesy Mialas doklejone na jeden raz tak?
I jeszcze raz powtorze, ze slicznie wygladalas
Stary 2011-06-29, 12:40   #3753
wika82
Zakorzenienie

Gwiazdeczko, szyja długa bardzo, tylko ujęcie tego nie uwidacznia, bo jestem pochylona.
Zobaczysz na zdjęciach od fotografa.

Bolerko ściągnęłam od razu po życzeniach, na bramy (cukierki, alkohol ) już wychodziłam bez. Jeśli chodzi o naszyjnik, to moi rodzice bardzo optowali za, ale jak już zobaczyli mnie w kolczykach, sukni, to zmienili zdanie i przyznali mi rację.
Rzęsy na jeden raz, po weselu zmyłam makijaż mleczkiem i rzęsy zjechały, na poprawinach już ich nie miałam, ale fotograf potwierdził, że na zdjęciach będą wyglądać pięknie.
Bukiet miał jakieś kryształki, był strasznie ciężki.
Z bańkami się nie udało, bo dzieciaki wyszalały się z nimi przed naszym wyjściem z kościoła - dostały je od razu po zakwaterowaniu. Było dużo ryżu i grosików.

Dziękuję za komplementy.

Mrowinko, zdążycie! Wiem, ze ta noga i w ogóle, ale zobaczysz, że dacie radę.

Edytowane przez wika82
Czas edycji: 2011-06-29 o 12:42 Powód: dopisek
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 19:58   #3754
emillia006
Zadomowienie

Hej dziewczyny!!!
Dziekuje za komentarze ad mojej sukni i mnie samej w niej Na przymiarce bylam mega zdenerwowana ale generalnie wiedzialam co chce i jak mam wygladac Jedynie zmienila sie moja wizja welonu, jak zalozylam taki zupelnie gladki to wygladalo to tak jakbym wydala kupe kasy na suknie i nie wystarczylo juz na porzadny welon Ostatecznie wybralam taki wykonczony gdzie niegdzie kamyczkami svarowskiego aby ladnie uzupelnial suknie. Branzoletka pasowala idealnie, jedynie zmienilam ksztalt kolczykow: z kulek na takie wiszace drobniutkie w ksztalcie winogrona, rowniez z tych samych kamyczkow. Panie idealnie dopasowaly suknie, az sie boje, ze mi peknie jak bede wsiadac do samochodu itd Nie moge teraz tyc ani chudnac do slubu
Codziennie ogladam zdjecia sukni i ciagle mam watpliwosci, wszyscy na forum mi pisza, ze ladnie w niej wygladam ale suknia jest brzydka Juz sama nie wiem co mam myslec Wiem, ze ma nietypowy kroj a ja chcialam aby byla troszke inna. W skromnej zle bym sie czula
Zalatwilismy juz formalnosci w USC, zdalismy dokumenty w naszym kosciolku, zamowilismy tort, bylismy w naszym osrodku dogadac szczegoly, odebralam zaswidczenie o bierzmowaniu i widzielismy nasza limuzynke na zywo Pieknaaa ahh
Tyle u mnie. Jutro mamy spotkanie z pania dekoratorka i musimy zdecydowac jaki smak tortu chcemy. Na dzien dzisiejszy wybralismy tiramisu W piatek mam probna fryzure i make up.
Po malu do mnie dociera, ze to juz niedlugo
Mrowinka zycze Ci z calego serca powrotu do zdrowia
Wika jeszcze raz gratuluje- pieknie oboje wygladaliscie... ach i te rzesy, ja sprobuje juz takie sobie zafundowac przy probnym make upie

PS: Zrezygnowalam z szala do sukni
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 20:25   #3755
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Bukiet miał jakieś kryształki, był strasznie ciężki.
Był na mikrofonie, prawda? A mi nie wierzą jak mówię, że bukiety na mikrofonie są ciężkie jak diabli

Ciebie malowała i czesała "moja" wizażystka? Dobrze pamiętam?

Pięknie wyglądasz
...ja też myślałam, że jesteś brunetką

Dzisiaj równo pięć miesięcy od ślubu
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 21:38   #3756
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Był na mikrofonie, prawda? A mi nie wierzą jak mówię, że bukiety na mikrofonie są ciężkie jak diabli

Ciebie malowała i czesała "moja" wizażystka? Dobrze pamiętam?

Pięknie wyglądasz
...ja też myślałam, że jesteś brunetką

Tak był na mikrofonie, mój Tata był strasznie zaskoczony, że taki ciężki, TŻ tak samo i w ogóle wszyscy, którzy mieli go w ręce. Jak weszliśmy do hotelu, to pierwsze co Tata mi powiedział, to że bukiet piękny ale ciężki jak diabli.

Rain, malowała mnie Twoja wizażystka, moją siostrę też, no naprawdę jestem bardzo zadowolona, serdeczne dzięki za polecenie, jednak miałam nosa ciągnąc Cię za język czy byłaś zadowolona, etc.
Zaraz będziecie świętować pół roku..!!

Emilia dziękuję.
Stary 2011-06-30, 01:33   #3757
Roougee
Zadomowienie

Cytat:
Pierwszy taniec.
Więcej wyślę na priv - głównie takie, na którym będzie widać fryzurę, biżuterię i makijaż, no i czekamy na zdjęcia od fotografa, ale to dopiero po piątku, bo wtedy mamy sesję w plenerze.

Aaaa, na marginesie: nie mieliśmy żadnych układów, a buty były idealnie wygodne.
Pięknie wyglądaliście
Cytat:
To przez tą angelinę w avatarku

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Komu wysłać foty na priv?
Mi mi!!
Cytat:
Napisane przez justynka1989 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki Ja też jestem z zachodniopomorskiego, dokładnie z okolic Szczecina. I najprawdopodobniej będę PM 2013, ale jak dobrze pójdzie to i PM2012. Oglądam sal, napisałam nawet swój wątek, ale niestety nikt mi nie odpisuje, a mi zalezy na czasie. Napiszę tutaj. Czy któraś z Was była na jakiejkolwiek imprezie w Gościńcu w LINIACH, koło Bielic?? Jakie jest tam jedzonko, ogólnie jaka organizacja, wszystko co wiecie, napiszcie. Bardzo mi zależy.
Niestety nie pomogę
Cytat:
Hej dziewczyny!!!
Wpadam tylko na chwilke aby pochwalic sie suknia z przymiarki i uciekam. Nie bede komentowac jej, bo czekam na Wasze obiektywne opinie
Mi się w tej sukni nie podoba 1: falbany jakoś tak dziwnie się zaczynają, wyglądają jak dla mnie na zbyt napuszone na górze, ale dół już ok. Po prostu te połączenie jest takie jakieś dziwne. Nie umiem tego wyrazić. Poza tym suknia jest piękna, zdobienia są przecudowne

Cytat:
Hej dziewczyny!!!
Dziekuje za komentarze ad mojej sukni i mnie samej w niej Na przymiarce bylam mega zdenerwowana ale generalnie wiedzialam co chce i jak mam wygladac Jedynie zmienila sie moja wizja welonu, jak zalozylam taki zupelnie gladki to wygladalo to tak jakbym wydala kupe kasy na suknie i nie wystarczylo juz na porzadny welon Ostatecznie wybralam taki wykonczony gdzie niegdzie kamyczkami svarowskiego aby ladnie uzupelnial suknie. Branzoletka pasowala idealnie, jedynie zmienilam ksztalt kolczykow: z kulek na takie wiszace drobniutkie w ksztalcie winogrona, rowniez z tych samych kamyczkow. Panie idealnie dopasowaly suknie, az sie boje, ze mi peknie jak bede wsiadac do samochodu itd Nie moge teraz tyc ani chudnac do slubu
Codziennie ogladam zdjecia sukni i ciagle mam watpliwosci, wszyscy na forum mi pisza, ze ladnie w niej wygladam ale suknia jest brzydka Juz sama nie wiem co mam myslec Wiem, ze ma nietypowy kroj a ja chcialam aby byla troszke inna. W skromnej zle bym sie czula
Zalatwilismy juz formalnosci w USC, zdalismy dokumenty w naszym kosciolku, zamowilismy tort, bylismy w naszym osrodku dogadac szczegoly, odebralam zaswidczenie o bierzmowaniu i widzielismy nasza limuzynke na zywo Pieknaaa ahh
Tyle u mnie. Jutro mamy spotkanie z pania dekoratorka i musimy zdecydowac jaki smak tortu chcemy. Na dzien dzisiejszy wybralismy tiramisu W piatek mam probna fryzure i make up.

za załatwione sprawy. Również miałam tort o smaku tiramisu i gościom bardzo smakował
Cytat:

Ale to zleciało szybko Jak Ci się żyje z mężem? Przeprowadziłaś się już do końca?? Zadomowiłaś na dobre? Oswoiłaś z nowym otoczeniem i nazwiskiem?

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-30, 10:05   #3758
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość

Mi się w tej sukni nie podoba 1: falbany jakoś tak dziwnie się zaczynają, wyglądają jak dla mnie na zbyt napuszone na górze, ale dół już ok. Po prostu te połączenie jest takie jakieś dziwne. Nie umiem tego wyrazić. Poza tym suknia jest piękna, zdobienia są przecudowne

za załatwione sprawy. Również miałam tort o smaku tiramisu i gościom bardzo smakował
Ta suknia ma poprostu taki styl lekko hiszpanski. Nie ma typowego szycia jak wiekszosc sukien slubnych. Ehhhh tak juz ze mna jest, ze lubie to co inne. Nawet moja szwagierka stwierdzila, ze takiej sukni jeszcze nigdy nie widziala ale wygladam w niej bosko, wiec chyba przestaje juz sie przejmowac, ze budzi zdziwienie

Dziekuje bardzo Czyli tiramisu to strzal w dziesiatke
Stary 2011-06-30, 16:20   #3759
Roougee
Zadomowienie

Cytat:
Ta suknia ma poprostu taki styl lekko hiszpanski. Nie ma typowego szycia jak wiekszosc sukien slubnych. Ehhhh tak juz ze mna jest, ze lubie to co inne. Nawet moja szwagierka stwierdzila, ze takiej sukni jeszcze nigdy nie widziala ale wygladam w niej bosko, wiec chyba przestaje juz sie przejmowac, ze budzi zdziwienie

Dziekuje bardzo Czyli tiramisu to strzal w dziesiatke
Emilia nie to że mi się nie podoba, bo podoba mi się bardzo! Tylko one jakoś tak stoją wysoko To wszystko! W tej sukni wyglądasz przepięknie, suknia też jest piękna, i nie przejmuj się tym co wszyscy gadają

Stary 2011-06-30, 21:29   #3760
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Tak był na mikrofonie, mój Tata był strasznie zaskoczony, że taki ciężki, TŻ tak samo i w ogóle wszyscy, którzy mieli go w ręce. Jak weszliśmy do hotelu, to pierwsze co Tata mi powiedział, to że bukiet piękny ale ciężki jak diabli.
Taka gąbka w mikrofonie potrafi wyżłopać pewnie ze dwie szklanki wody... do tego ciężar mikrofonu, kwiatów no i mamy niezły bagaż. Ja osobiście nie lubię mikrofonów... dla florysty to pójście na łatwiznę - większość rzeczy da się zrobić i bez niego
Cytat:
Ale to zleciało szybko Jak Ci się żyje z mężem? Przeprowadziłaś się już do końca?? Zadomowiłaś na dobre? Oswoiłaś z nowym otoczeniem i nazwiskiem?
żyje się bardzo miło tylko aktualnie mam problemy z ogarnięciem się, bo zaczęłam nową pracę i na nic nie mam czasu a w domu zaczyna się robić nieporządek
Nazwisko mam podwójne, więc jakby co, to zawsze mogę drugą cześć dopisać
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-30, 21:48   #3761
Roougee
Zadomowienie

Cytat:
Taka gąbka w mikrofonie potrafi wyżłopać pewnie ze dwie szklanki wody... do tego ciężar mikrofonu, kwiatów no i mamy niezły bagaż. Ja osobiście nie lubię mikrofonów... dla florysty to pójście na łatwiznę - większość rzeczy da się zrobić i bez niego

żyje się bardzo miło tylko aktualnie mam problemy z ogarnięciem się, bo zaczęłam nową pracę i na nic nie mam czasu a w domu zaczyna się robić nieporządek
Nazwisko mam podwójne, więc jakby co, to zawsze mogę drugą cześć dopisać
To dobrze, że żyje się miło Powolutku się zorganizujesz ze wszystkim i dasz radę ogarnąć wszystko :P
Mi po półtora roku wciąż zdarza się przedstawiać swoim panieńskim nazwiskiem i nie reagować na nowe Szkoda że jedno i drugie nazwisko są za długie, bo miałabym dwa

Stary 2011-06-30, 22:49   #3762
lil_
Raczkowanie

Cytat:
O nie! Ja tylko powiedziałam, że nie do końca w moim stylu, ale nie że brzydka ! co to, to nie :P jest bardzo ładna, ale dla mnie osobiście za bardzo zdobiona
Ja w ogóle wyobrażając sobie swoją wymarzoną suknie myślałam o czymś prostym, a tu wyszło falbaniaście wszystko kwestia gustu i tego w czym sie dobrze czujesz. A to jest najważniejsze
lil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-01, 12:49   #3763
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny!!!
Mrowinka zycze Ci z calego serca powrotu do zdrowia
Wika jeszcze raz gratuluje- pieknie oboje wygladaliscie... ach i te rzesy, ja sprobuje juz takie sobie zafundowac przy probnym make upie

Emilia, suknia jest inna niz wszystkie, malo spotykana i dlatego nie wszystkim musi sie podobac. Najwazniejsze, zeby podobala sie Tobie i zebys Ty byla zadowolona
Jestem pewna, ze bedziesz na slubie wygladala olsniewajaco..jak wysiadzesz z tej limuzyny to wszystkim szczeki opadna - oby tylko nie pekla
za zalatwione sprawy.
A Tiramisu uwielbiam

Czekamy na zdjecia z fryzurki i makijazu

Dziewczyny dzis juz 1 Lipiec
Ostatnia 'panienski' miesiac

A jutro moj panienski
Stary 2011-07-02, 09:52   #3764
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Emilia, suknia jest inna niz wszystkie, malo spotykana i dlatego nie wszystkim musi sie podobac. Najwazniejsze, zeby podobala sie Tobie i zebys Ty byla zadowolona
Jestem pewna, ze bedziesz na slubie wygladala olsniewajaco..jak wysiadzesz z tej limuzyny to wszystkim szczeki opadna - oby tylko nie pekla
za zalatwione sprawy.
A Tiramisu uwielbiam

Czekamy na zdjecia z fryzurki i makijazu

Dziewczyny dzis juz 1 Lipiec
Ostatnia 'panienski' miesiac

A jutro moj panienski
Hej!!! Bylam wczoraj na probnej fryzurze i makijazu. Make up bardzo mi sie podobal, za to do fryzury fryzjerka nie przylozyla sie w ogole. Kok wygladal inaczej niz go sobie wyobrazalam, nie wspomne nawet, ze po dwoch godzinach zaczal sie rozwalac. Zdjecie w make upie i koku dolaczam do zalacznika. Nie mam zdjec w zblizeniu, bo po takiej fryzurze jaka mi zafundowala, odechcialo mi sie robic zdjec Dzisiaj jade na probna fryzure do innej fryzjerki. Zobaczymy jak ona sobie poradzi.

Gwiazdeczka czekamy na relacje z panienskiego Milej Zabawy

Edit: Obejrzalyscie zdjatko to je wykasowalam

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2011-07-04 o 18:12
Stary 2011-07-03, 21:11   #3765
lil_
Raczkowanie

Cytat:
Hej!!! Bylam wczoraj na probnej fryzurze i makijazu. Make up bardzo mi sie podobal, za to do fryzury fryzjerka nie przylozyla sie w ogole. Kok wygladal inaczej niz go sobie wyobrazalam, nie wspomne nawet, ze po dwoch godzinach zaczal sie rozwalac. Zdjecie w make upie i koku dolaczam do zalacznika. Nie mam zdjec w zblizeniu, bo po takiej fryzurze jaka mi zafundowala, odechcialo mi sie robic zdjec Dzisiaj jade na probna fryzure do innej fryzjerki. Zobaczymy jak ona sobie poradzi.

no niestety fryzurki nie widac zbytnio ale jeżeli chodzi o ogólne zdanie to będzie Ci bardzo dobrze, w tego typu upięciu
Makijaż taki jak mi sie podoba, czyli delikatny, letni a nie jakiś mega ostry. Jestem za )

a tak poza tematem to super sukienka ( gdzie kupiona jeżeli można wiedziec ?? )

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Gwiazdeczko, wszystkie (tak myślę ) czekamy na relację z panieńskiego )
ja dziś sobie uświadomiłam, że te magiczne dwa miesiące które wg mnie nieustannie zostały do ślubu już mocno się skróciły.... 41 dni ))

Edytowane przez lil_
Czas edycji: 2011-07-03 o 21:08
Stary 2011-07-03, 21:30   #3766
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lil_ Pokaż wiadomość
no niestety fryzurki nie widac zbytnio ale jeżeli chodzi o ogólne zdanie to będzie Ci bardzo dobrze, w tego typu upięciu
Makijaż taki jak mi sie podoba, czyli delikatny, letni a nie jakiś mega ostry. Jestem za )

a tak poza tematem to super sukienka ( gdzie kupiona jeżeli można wiedziec ?? )

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Gwiazdeczko, wszystkie (tak myślę ) czekamy na relację z panieńskiego )
ja dziś sobie uświadomiłam, że te magiczne dwa miesiące które wg mnie nieustannie zostały do ślubu już mocno się skróciły.... 41 dni ))
No wlasnie fryzurka nie wygladala na slubna tylko na taka codzienna Druga fryzura probna lepiej wyszla niz ta pierwsza. Fryzjerka widac, ze sie starala i koczek wytrzymal caly dzien az ciezko bylo wyciagnac wsuwki z wlosow. Uczesala mnie pdobnie tylko wloski mialam bardziej podniesione do gory i mialam wypuszczonych kilka prostych pasemek z koczku co nadawalo bardziej podnioslego charakteru fryzurze.

Co do sukienki to nie paietam gdzie ja kupywalam, musialabym zerknac na metke ale wszytkie ubrania mam jeszcze w walizkach nie rozpakowane. Dzisiaj dopiero wrocilismy z Polski
Stary 2011-07-03, 21:43   #3767
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Ładne zdjęcie

Ja jutro mam próbną fryzurę i makijaż. Zostały niecałe 2 tygodnie i mamy teraz sporo roboty.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-03, 23:43   #3768
Roougee
Zadomowienie

Cytat:

Fryzurka wygląda na taką codzienną, makijaż nie za delikatny?? Nie to że brzydki, ja wolę bardziej zdecydowane Bardzo delikatnie i dziewczęco wyglądasz W ogóle to śliczna dziewczyna z Ciebie
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27911656]Ładne zdjęcie

Ja jutro mam próbną fryzurę i makijaż. Zostały niecałe 2 tygodnie i mamy teraz sporo roboty.[/QUOTE]
Pochwalisz się zdjęciami?

Stary 2011-07-04, 09:05   #3769
Konto usunięte

Cytat:
Pochwalisz się zdjęciami?
Raczej ciężko będzie pokazać makijaż, nie pokazując twarzy, a tego wolałabym na Wizażu nie robić
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-04, 12:44   #3770
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:

Slicznie wygladasz. Fryzurki nie widac, ale widac, ze ladnie Ci w niej Makijaz wyglada na delikatny.... rowniez ladny, ale ciekawa jestem jakbys wygladala w mocniejszym suknia, fryzurka i caly look jest troche na styl hizpanski, wiec moze troszke ostrzejszy makijaz nadalby charakteru...... ale jak Tobie sie podoba to nie ma co kombinowac

A teraz moj panienski
Dziewczyny, bylo mega odjazdowo. Jedna z lepszych imprez w moim zycie - mam nadzieje, ze po takim panienskim slub bedzie rownie udany

Nie jestem dobra w pisaniu relacji, ale sprubuje - to bedzie dobra praktyka przed relacja slubna apropo's rowno za miesiac juz jedziemy do Polski

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Panienski Gwiazdeczki

Panienski zaczal sie w moim domu, ktory specjalnie na te uroczystosc udekorowany byl balonami, swiatelkami i napisami 'HEN PATY'
Rowno o 20.00 zadzwonil dzwonek do drzwi i po ich otworzeniu ujrzalam 8 cudownie wygladajacych dziewczyn i cala mase rozowych balonikow Zaskoczylo mnie bardzo, ze przyszly wszystkie razem - bo nie wszystkie sie ze soba znaly.
No i rozpoczelo sie rozlewanie drinkow
Po godzince dostalam pierwszy prezent, a wlasciwie prezenty 'na smieszno'. Bylo kilka pudeleczek z roznymi tytulami, a po otworzeniu i wyjeciu zawartosci opis do kazdej rzeczy. I tak, np pudeleczko 'podroze', zawieralo obieraczke do warzyw, a opis w skrocie mowil o tym, ze najlepiej poznawac swiat, poprzez gotowanie potraw z roznych zakatkow swiata
Pudeleczko 'romantyczna kolacja' zawieralo zupke chinska i dwie swieczki hehe (bez opisu, bo tego juz tlumaczyc nie trzeba), byly tez gumowe rekawiczki, plyn do prania i inne smieszne rzeczy, ale konkretow juz nie pamietam. W kazdym razie smiechu bylo co niemiara.
Po kolejnych drinkach rozpoczely sie tance, i tak np do piosenki 'Jedzie pociag z daleka' zrobilysmy pociag po calym domu (a sa trzy pietra i zahaczylysmy jeszce o balkon). Piosenka wieczoru okazalo sie 'Zono Moja' przy glosnym akompaniamencie wszystkich dzieczyn.
Kolejna atrakcja, to rozowe baloniki, ktore okazaly sie byc specjalnie na ta okazje nadmuchane helem i kazda miala powietrze ze swojego balonika wciagnac i powiedziec kilka rad dla przyszlej Panny Mlodej
Mozecie sobie tylko wyobrazic, nasze glosiki po helu...po prostu tarzalysmy sie ze smiechu po podlodze
cdn...

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Kolejne drinki, wiecej tancow i wiecej prezentow... dostalam min bielizne, pierwszy album na slubne zdjecia, ksiazke kucharska.
Okolo 12 w nocy postanowilysmy wyruszyc na miasto do klubu
Kazda w charakterystycznym rozowym kapeluszu + ja w rozowym welonie. Wzielysmy tez balony, bo okazalo sie, ze to nie koniec niespodzianek.
Droga do klubu, to jeden wielki smiech, glosny spiew 'Zono Moja' i mnustwo gratulacji od przechodniow.
Na poczatek, po wejsciu do klubu-dziewczyny kupily zestaw kolorowych shotow, ktore oczywiscie musialam wszystkie wypic za jednym razem
Zaczely sie tance. Pozniej przyszla pora na baloniki, z ktorych po przekluciu wypadaly karteczki z zadaniami i tak, np musialam spytac kogos o kolor majtek, o pokazanie bicepsow, poprosic o postawienie mi drinka i przyniesc papier toaletowy z meskiej toalety.
Wszystko ladnie wykonalam.
O 3 zamykali klub. Droge powrotna pokonalysmy na boso.

Do dzis bola mnie nogi, a cala niedziele spedzilam z mega kacem, ale bylo po prostu rewelacyjnie
Mam z milion fotek, ale nie na swoim aparacie, wiec jak tylko dostane to napewno sie pochwale.

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2011-07-04 o 12:45
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-05, 15:36   #3771
Konto usunięte

Cytat:
Do dzis bola mnie nogi, a cala niedziele spedzilam z mega kacem, ale bylo po prostu rewelacyjnie
Fajnie, że panieński się udał

U nas kolejne sprawy do przodu, zamówiliśmy tort i poduszkę na obrączki, wybrałam fryzurę, kupiłam płaskie buty na zmianę

Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Czas edycji: 2011-07-05 o 15:51
Stary 2011-07-06, 10:15   #3772
Roougee
Zadomowienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27916480]Raczej ciężko będzie pokazać makijaż, nie pokazując twarzy, a tego wolałabym na Wizażu nie robić [/QUOTE]
szkoda a na PW?
Cytat:
Slicznie wygladasz. Fryzurki nie widac, ale widac, ze ladnie Ci w niej Makijaz wyglada na delikatny.... rowniez ladny, ale ciekawa jestem jakbys wygladala w mocniejszym suknia, fryzurka i caly look jest troche na styl hizpanski, wiec moze troszke ostrzejszy makijaz nadalby charakteru...... ale jak Tobie sie podoba to nie ma co kombinowac

A teraz moj panienski
Dziewczyny, bylo mega odjazdowo. Jedna z lepszych imprez w moim zycie - mam nadzieje, ze po takim panienskim slub bedzie rownie udany

Nie jestem dobra w pisaniu relacji, ale sprubuje - to bedzie dobra praktyka przed relacja slubna apropo's rowno za miesiac juz jedziemy do Polski

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Panienski Gwiazdeczki

Panienski zaczal sie w moim domu, ktory specjalnie na te uroczystosc udekorowany byl balonami, swiatelkami i napisami 'HEN PATY'
Rowno o 20.00 zadzwonil dzwonek do drzwi i po ich otworzeniu ujrzalam 8 cudownie wygladajacych dziewczyn i cala mase rozowych balonikow Zaskoczylo mnie bardzo, ze przyszly wszystkie razem - bo nie wszystkie sie ze soba znaly.
No i rozpoczelo sie rozlewanie drinkow
Po godzince dostalam pierwszy prezent, a wlasciwie prezenty 'na smieszno'. Bylo kilka pudeleczek z roznymi tytulami, a po otworzeniu i wyjeciu zawartosci opis do kazdej rzeczy. I tak, np pudeleczko 'podroze', zawieralo obieraczke do warzyw, a opis w skrocie mowil o tym, ze najlepiej poznawac swiat, poprzez gotowanie potraw z roznych zakatkow swiata
Pudeleczko 'romantyczna kolacja' zawieralo zupke chinska i dwie swieczki hehe (bez opisu, bo tego juz tlumaczyc nie trzeba), byly tez gumowe rekawiczki, plyn do prania i inne smieszne rzeczy, ale konkretow juz nie pamietam. W kazdym razie smiechu bylo co niemiara.
Po kolejnych drinkach rozpoczely sie tance, i tak np do piosenki 'Jedzie pociag z daleka' zrobilysmy pociag po calym domu (a sa trzy pietra i zahaczylysmy jeszce o balkon). Piosenka wieczoru okazalo sie 'Zono Moja' przy glosnym akompaniamencie wszystkich dzieczyn.
Kolejna atrakcja, to rozowe baloniki, ktore okazaly sie byc specjalnie na ta okazje nadmuchane helem i kazda miala powietrze ze swojego balonika wciagnac i powiedziec kilka rad dla przyszlej Panny Mlodej
Mozecie sobie tylko wyobrazic, nasze glosiki po helu...po prostu tarzalysmy sie ze smiechu po podlodze
cdn...

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Kolejne drinki, wiecej tancow i wiecej prezentow... dostalam min bielizne, pierwszy album na slubne zdjecia, ksiazke kucharska.
Okolo 12 w nocy postanowilysmy wyruszyc na miasto do klubu
Kazda w charakterystycznym rozowym kapeluszu + ja w rozowym welonie. Wzielysmy tez balony, bo okazalo sie, ze to nie koniec niespodzianek.
Droga do klubu, to jeden wielki smiech, glosny spiew 'Zono Moja' i mnustwo gratulacji od przechodniow.
Na poczatek, po wejsciu do klubu-dziewczyny kupily zestaw kolorowych shotow, ktore oczywiscie musialam wszystkie wypic za jednym razem
Zaczely sie tance. Pozniej przyszla pora na baloniki, z ktorych po przekluciu wypadaly karteczki z zadaniami i tak, np musialam spytac kogos o kolor majtek, o pokazanie bicepsow, poprosic o postawienie mi drinka i przyniesc papier toaletowy z meskiej toalety.
Wszystko ladnie wykonalam.
O 3 zamykali klub. Droge powrotna pokonalysmy na boso.

Mam z milion fotek, ale nie na swoim aparacie, wiec jak tylko dostane to napewno sie pochwale.
Super ż☺e wieczór się udał
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27948705]Fajnie, że panieński się udał

U nas kolejne sprawy do przodu, zamówiliśmy tort i poduszkę na obrączki, wybrałam fryzurę, kupiłam płaskie buty na zmianę [/QUOTE]
za załatwione sprawy Jak samopoczucie i rehabilitacja???

Stary 2011-07-06, 10:20   #3773
Konto usunięte

Hej Zostało 10 dni - jak malutko
Zostały mi jeszcze 3 zabiegi, chodzę coraz lepiej, chociaż trochę utykam. Muszę jeszcze poćwiczyć chodzenie na obcasach

Z próbnej fryzury jestem zadowolona (zdałam się na fryzjerkę i wyszło bardzo fajnie), z makijażu nieco mniej, ale będziemy jeszcze próbować Gorzej z sukienką - chyba przytyłam przez to leżenie w domu z nogą w gipsie, bo ściśnięta w niej jestem straszliwie i kiepsko to wygląda
Stary 2011-07-06, 12:34   #3774
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27948705]Fajnie, że panieński się udał

U nas kolejne sprawy do przodu, zamówiliśmy tort i poduszkę na obrączki, wybrałam fryzurę, kupiłam płaskie buty na zmianę [/QUOTE]
za kolejne zalatwienia.
Przypomnialas mi, ze musze kupic plaskie buty Lepiej miec na wszelki wypadek

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27964313]Hej Zostało 10 dni - jak malutko
Zostały mi jeszcze 3 zabiegi, chodzę coraz lepiej, chociaż trochę utykam. Muszę jeszcze poćwiczyć chodzenie na obcasach

Z próbnej fryzury jestem zadowolona (zdałam się na fryzjerkę i wyszło bardzo fajnie), z makijażu nieco mniej, ale będziemy jeszcze próbować Gorzej z sukienką - chyba przytyłam przez to leżenie w domu z nogą w gipsie, bo ściśnięta w niej jestem straszliwie i kiepsko to wygląda [/QUOTE]

10 dni!!!!!!!!!

Super, ze jestes zadowolona z fryzurki. W jakim stylu bedzie??? Mozesz wkleic fotki a zamazac twarz
A gdzie robilas makijaz???

Gdzie reszta PMek sie podziewa???
Nie ma nas duzo, ale jakby wszystkie sie odzywaly to cos by z tego bylo. Wika juz po slubie, przestanie sie odzywac..
Mrowinka zaraz tez.
Emilia - na watek marsz
Stary 2011-07-06, 12:53   #3775
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
za kolejne zalatwienia.
Przypomnialas mi, ze musze kupic plaskie buty Lepiej miec na wszelki wypadek

10 dni!!!!!!!!!

Super, ze jestes zadowolona z fryzurki. W jakim stylu bedzie??? Mozesz wkleic fotki a zamazac twarz

Nie ma nas duzo, ale jakby wszystkie sie odzywaly to cos by z tego bylo. Wika juz po slubie, przestanie sie odzywac..
Mrowinka zaraz tez.
Emilia - na watek marsz

Melduje sie
Ostatnio jestem bardzo zabiegana, po powrocie z Polski mamy totalne urwanie glowy. Dopiero dzisiaj sie rozpakowalam. W poniedzialek do wieczora bylam w pracy a o 19 poszlismy spiasac protokol przedslubny. Poszlo sprawnie bez zadnych zbednych pytan, jedynie o co ksiadz zapytal poza programowo to to, czy TZt nie ma chorob wenerycznych a ja czy nie ukrywam choroby psychiczej Zartowalam sobie, ze moze sie ujawnic ale dopiero po slubie
Wczoraj poszlam sobie wybielic usmiech, kazdy zabieg kosmetyczny jakos poprawia mi samopoczucie Dwa dni przed slubem umowiona jestem na szereg zabiegow upiekszajcych- paznokcie stop i dloni, regulacja brwi, henna rzes, nawilzanie skory i generalny masaz calego ciala
A tak z innej beczki to frekwencja nas powalila na ok ok 100 osob zaporoszonych bedzie 98 jak sie nie myle tylko jedna albo dwie osoby odmowily. Liczylam, ze bedzie maksymalnie 70 osob z zespolem itd a na dzien dzisiejszy wychodzi ponad 100 z uslugodawcami
Jestem w ciezkim szoku
Tyle u mnie jak bede miala wiecej czasu to napisze co udalo nam sie zalatwic w Polsce.
Aaaa dziewczyny nie kupujcie calkiem plaskich butow na zmiane, pamietajcie, ze automatycznie suknia bedzie dluzsza, szkoda, zeby sie ciagala po podlodze. Nie chodzi tylko o suknie ale takze o Wasza wygode i o to abyscie sie nie potykaly o suknie
Stary 2011-07-06, 14:45   #3776
Konto usunięte

Cytat:
Wczoraj poszlam sobie wybielic usmiech, kazdy zabieg kosmetyczny jakos poprawia mi samopoczucie Dwa dni przed slubem umowiona jestem na szereg zabiegow upiekszajcych- paznokcie stop i dloni, regulacja brwi, henna rzes, nawilzanie skory i generalny masaz calego ciala

A tak z innej beczki to frekwencja nas powalila na ok ok 100 osob zaporoszonych bedzie 98 jak sie nie myle tylko jedna albo dwie osoby odmowily. Liczylam, ze bedzie maksymalnie 70 osob z zespolem itd a na dzien dzisiejszy wychodzi ponad 100 z uslugodawcami
Jestem w ciezkim szoku

Aaaa dziewczyny nie kupujcie calkiem plaskich butow na zmiane, pamietajcie, ze automatycznie suknia bedzie dluzsza, szkoda, zeby sie ciagala po podlodze. Nie chodzi tylko o suknie ale takze o Wasza wygode i o to abyscie sie nie potykaly o suknie
Ja też już wybielam zęby, ale w domu, paskami wybielającymi Brwi i paznokcie robię w przyszłym tygodniu.
Super, że tak mało gości Wam odmówiło
A co do butów - no ja muszę mieć płaskie, niestety. Pal licho suknię, ważniejsze, żebym nie nadwerężyła na obcasach chorej nogi
Cytat:
10 dni!!!!!!!!!

Fryzurę załączam.
Makijaż robiła mi siostra, która zajmuje się wizażem.

Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Czas edycji: 2011-08-31 o 06:55
Stary 2011-07-06, 23:00   #3777
lil_
Raczkowanie

Cytat:
Mrowinka zaraz tez.
Emilia - na watek marsz
mnie nikt nie wzywał, ale się melduję:P tylko mało chwilowo bywam w domu i nawet jak przeczytam nowe posty to lece dalej i zapominam już później skomentowac

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27964313]Hej Zostało 10 dni - jak malutko

Z próbnej fryzury jestem zadowolona (zdałam się na fryzjerkę i wyszło bardzo fajnie), z makijażu nieco mniej, ale będziemy jeszcze próbować Gorzej z sukienką - chyba przytyłam przez to leżenie w domu z nogą w gipsie, bo ściśnięta w niej jestem straszliwie i kiepsko to wygląda [/QUOTE]

10 dni ) ale zleci pewnie... u mnie miesiąc i kilka dni i mam wrażenie że to mało... a co dopiero u Ciebie )
Pecha miałaś biedna z tą nogą przed samym ślubem, ale napewno o wszystkim zapomnisz jak już nadejdzie Ten Dzień )))

Edytowane przez lil_
Czas edycji: 2011-07-06 o 23:01
Stary 2011-07-07, 00:24   #3778
Roougee
Zadomowienie

ostatnie dnie przed ślubem lecą nie wiadomo kiedy
za fryzurkę
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27972077]Ja też już wybielam zęby, ale w domu, paskami wybielającymi Brwi i paznokcie robię w przyszłym tygodniu.
Super, że tak mało gości Wam odmówiło
A co do butów - no ja muszę mieć płaskie, niestety. Pal licho suknię, ważniejsze, żebym nie nadwerężyła na obcasach chorej nogi

Fryzurę załączam.
Makijaż robiła mi siostra, która zajmuje się wizażem.[/QUOTE]
Fryzurka super Na zdjęciu wcale nie widać, żebyś była nie wiem jak ściśnięta. Masz piękną suknię

Stary 2011-07-07, 12:36   #3779
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Melduje sie
Ostatnio jestem bardzo zabiegana, po powrocie z Polski mamy totalne urwanie glowy. Dopiero dzisiaj sie rozpakowalam. W poniedzialek do wieczora bylam w pracy a o 19 poszlismy spiasac protokol przedslubny. Poszlo sprawnie bez zadnych zbednych pytan, jedynie o co ksiadz zapytal poza programowo to to, czy TZt nie ma chorob wenerycznych a ja czy nie ukrywam choroby psychiczej Zartowalam sobie, ze moze sie ujawnic ale dopiero po slubie
Jestem w ciezkim szoku
Tyle u mnie jak bede miala wiecej czasu to napisze co udalo nam sie zalatwic w Polsce.
Prosze jaka postawa. Gotowa na rozkaz
Smieszny ten ksiadz
My tez zawsze po powrocie z Polski nie mozemy sie zorganizowac. Rozpakowywania sie nie znosze

Ja tez planuje wybrac sie na delikatne zabiegi, jakies nawilzajace czy odswiezajace cere... Na szczescie zabki mam biale

No i dla gosci. Fajnie, ze tak malutko odmowilo. Musze dzis w koncu podliczyc nasza liste

A co do butow na plaskim, to wiadomo, ze suknia opadnie nizej, ale mysle ze po calej przetanczonej nocy, zadna z nas nie bedzie juz zwracac na to uwagi Dla mnie nic juz nie jest wazne gdy pieka mnie stopy od obcasow.
Tak samo bylo po panienskim i nawet brudny londynski chodnik nie powstrzymal mnie przed powrotem na boso

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27972077]
Fryzurę załączam.
Makijaż robiła mi siostra, która zajmuje się wizażem.[/QUOTE]

Bardzo mi sie podoba fryzurka Jest taka typowo slubna. Extra.
To juz caly slubny look???
Piekne wiazanie sukni z tylu i jaka talia
Ja bym tylko cos bardziej blyszczacego zalozyla na szyje.... tak pusto tam troszke

Cytat:
Napisane przez lil_ Pokaż wiadomość
mnie nikt nie wzywał, ale się melduję:P tylko mało chwilowo bywam w domu i nawet jak przeczytam nowe posty to lece dalej i zapominam już później skomentowac

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

10 dni ) ale zleci pewnie... u mnie miesiąc i kilka dni i mam wrażenie że to mało... a co dopiero u Ciebie )
Pecha miałaś biedna z tą nogą przed samym ślubem, ale napewno o wszystkim zapomnisz jak już nadejdzie Ten Dzień )))
Hej, hej - fajnie ze wpadlas
Ja tez mam wrazenie ze juz malo czasu. Dostalam jakiegos stresa przedlubnego, cos jakby panika przed calym tym wielkim wydarzeniem

A jak u Ciebie. Wszystko juz gotowe?

Jak macie ochote zobaczyc szalenstwo z mojego panienskiego to zapraszam do obejrzenia zdjec
https://picasaweb.google.com/1101237...eat=directlink

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2011-07-07 o 12:40
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-07, 15:09   #3780
Konto usunięte

Cytat:
Fryzurka super Na zdjęciu wcale nie widać, żebyś była nie wiem jak ściśnięta. Masz piękną suknię
Cytat:
Bardzo mi sie podoba fryzurka Jest taka typowo slubna. Extra.
To juz caly slubny look???
Piekne wiazanie sukni z tylu i jaka talia
Ja bym tylko cos bardziej blyszczacego zalozyla na szyje.... tak pusto tam troszke
Dzięki, dziewczyny. Podtrzymujecie mnie na duchu, bo ja wcale zadowolona nie jestem
Gwiazdeczko, będę miała bolerko, więc chyba nic już na szyję nie będzie potrzebne. A suknia to akurat była związana wtedy byle jak
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości