|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Zamazałam twarze byle jak. Niestety wciąż nie mam normalnego zdjęcia na wprost. Czekam z utęsknieniem na zdjęcia od fotografa, w piątek robimy sesję w plenerze, w sobotę wylatujemy na urlop i tydzień po powrocie powinniśmy już mieć komplet.
W skład pakietu wchodzą 3 albumy i płyta z 800 zdjęciami, więc coś wybiorę na pewno. )))Zwróćcie uwagę, że miałam doklejone rzęsy, niebiański efekt, bardzo polecam..! Co do fryzury, to miała być inna, nie lubię takich udziwnionych, ale jak mnie Ania uczesała, dodałam kolczyki, to faktycznie moja okrągła buzia trochę się wydłużyła.
|
|
#3752 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgrabniutka z ciebie dziewczyna. Suknia ma przecudne zdobienia Wydawalo mi sie, ze bedzie duzo obszerniejsza, ale nie wyglada na taka. Wygodna jest? No a jak Twoje wrazenia???????? Welon swietnie pasuje i dobrze widze ta bransoletke z allegro??? Slicznie wyglada Fryzurke ja bym widziala spieta. Cytat:
Bolerko bede miala bardzo podobne ![]() Widze, ze nie zalozylas nic na szyje.... i tez dobrze. Ale szyi wcale nie masz takiej dlugiej jak mowilas A jak banki? Nie poplamily sukni? Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27814885]Miałam zaplanowany ten tydzień: w poniedziałek spotkanie z księdzem, w środę odbiór sukni, w czwartek poradnia. A tu ksiądz zadzwonił i przełożył spotkanie, pani z salonu zadzwoniła i przesunęła odbiór na późniejszy termin Stresuje mnie to wszystko, bo czasu coraz mniej, a tyle rzeczy jeszcze do zrobienia.[/QUOTE]Cytat:
I jeszcze raz powtorze, ze slicznie wygladalas
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko, szyja długa bardzo, tylko ujęcie tego nie uwidacznia, bo jestem pochylona.
Zobaczysz na zdjęciach od fotografa. ![]() Bolerko ściągnęłam od razu po życzeniach, na bramy (cukierki, alkohol ) już wychodziłam bez. Jeśli chodzi o naszyjnik, to moi rodzice bardzo optowali za, ale jak już zobaczyli mnie w kolczykach, sukni, to zmienili zdanie i przyznali mi rację. ![]() Rzęsy na jeden raz, po weselu zmyłam makijaż mleczkiem i rzęsy zjechały, na poprawinach już ich nie miałam, ale fotograf potwierdził, że na zdjęciach będą wyglądać pięknie. Bukiet miał jakieś kryształki, był strasznie ciężki. Z bańkami się nie udało, bo dzieciaki wyszalały się z nimi przed naszym wyjściem z kościoła - dostały je od razu po zakwaterowaniu. Było dużo ryżu i grosików. Dziękuję za komplementy. ![]() Mrowinko, zdążycie! Wiem, ze ta noga i w ogóle, ale zobaczysz, że dacie radę.
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2011-06-29 o 12:42 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3754 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!!!
Dziekuje za komentarze ad mojej sukni i mnie samej w niej Jedynie zmienila sie moja wizja welonu, jak zalozylam taki zupelnie gladki to wygladalo to tak jakbym wydala kupe kasy na suknie i nie wystarczylo juz na porzadny welon Codziennie ogladam zdjecia sukni i ciagle mam watpliwosci, wszyscy na forum mi pisza, ze ladnie w niej wygladam ale suknia jest brzydka Juz sama nie wiem co mam myslec Wiem, ze ma nietypowy kroj a ja chcialam aby byla troszke inna. W skromnej zle bym sie czula ![]() Zalatwilismy juz formalnosci w USC, zdalismy dokumenty w naszym kosciolku, zamowilismy tort, bylismy w naszym osrodku dogadac szczegoly, odebralam zaswidczenie o bierzmowaniu i widzielismy nasza limuzynke na zywo ![]() Tyle u mnie. Jutro mamy spotkanie z pania dekoratorka i musimy zdecydowac jaki smak tortu chcemy. Na dzien dzisiejszy wybralismy tiramisu W piatek mam probna fryzure i make up. Po malu do mnie dociera, ze to juz niedlugo Mrowinka zycze Ci z calego serca powrotu do zdrowia Wika jeszcze raz gratuluje- pieknie oboje wygladaliscie... ach i te rzesy, ja sprobuje juz takie sobie zafundowac przy probnym make upie PS: Zrezygnowalam z szala do sukni
|
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Był na mikrofonie, prawda? A mi nie wierzą jak mówię, że bukiety na mikrofonie są ciężkie jak diabli
![]() Ciebie malowała i czesała "moja" wizażystka? Dobrze pamiętam? ![]() Pięknie wyglądasz ...ja też myślałam, że jesteś brunetką Dzisiaj równo pięć miesięcy od ślubu
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rain, malowała mnie Twoja wizażystka, moją siostrę też, no naprawdę jestem bardzo zadowolona, serdeczne dzięki za polecenie, jednak miałam nosa ciągnąc Cię za język czy byłaś zadowolona, etc. ![]() Zaraz będziecie świętować pół roku..!! ![]() Emilia dziękuję.
|
|
|
#3757 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za załatwione sprawy. Również miałam tort o smaku tiramisu i gościom bardzo smakował ![]() Ale to zleciało szybko Jak Ci się żyje z mężem? Przeprowadziłaś się już do końca?? Zadomowiłaś na dobre? Oswoiłaś z nowym otoczeniem i nazwiskiem?
|
|
|
#3758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje bardzo
|
|
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko one jakoś tak stoją wysoko To wszystko! W tej sukni wyglądasz przepięknie, suknia też jest piękna, i nie przejmuj się tym co wszyscy gadają
|
|
|
#3760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko aktualnie mam problemy z ogarnięciem się, bo zaczęłam nową pracę i na nic nie mam czasu a w domu zaczyna się robić nieporządek ![]() Nazwisko mam podwójne, więc jakby co, to zawsze mogę drugą cześć dopisać
|
||
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powolutku się zorganizujesz ze wszystkim i dasz radę ogarnąć wszystko :PMi po półtora roku wciąż zdarza się przedstawiać swoim panieńskim nazwiskiem i nie reagować na nowe
|
|
|
#3762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w ogóle wyobrażając sobie swoją wymarzoną suknie myślałam o czymś prostym, a tu wyszło falbaniaście wszystko kwestia gustu i tego w czym sie dobrze czujesz. A to jest najważniejsze
|
|
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem pewna, ze bedziesz na slubie wygladala olsniewajaco..jak wysiadzesz z tej limuzyny to wszystkim szczeki opadna - oby tylko nie pekla za zalatwione sprawy. A Tiramisu uwielbiam ![]() Czekamy na zdjecia z fryzurki i makijazu ![]() Dziewczyny dzis juz 1 Lipiec Ostatnia 'panienski' miesiac A jutro moj panienski
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj jade na probna fryzure do innej fryzjerki. Zobaczymy jak ona sobie poradzi. Gwiazdeczka czekamy na relacje z panienskiego Milej Zabawy Edit: Obejrzalyscie zdjatko to je wykasowalam
Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2011-07-04 o 18:12 |
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jeżeli chodzi o ogólne zdanie to będzie Ci bardzo dobrze, w tego typu upięciu![]() Makijaż taki jak mi sie podoba, czyli delikatny, letni a nie jakiś mega ostry. Jestem za )a tak poza tematem to super sukienka ( gdzie kupiona jeżeli można wiedziec ?? )---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Gwiazdeczko, wszystkie (tak myślę ) czekamy na relację z panieńskiego )ja dziś sobie uświadomiłam, że te magiczne dwa miesiące które wg mnie nieustannie zostały do ślubu już mocno się skróciły.... 41 dni ))
Edytowane przez lil_ Czas edycji: 2011-07-03 o 21:08 |
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do sukienki to nie paietam gdzie ja kupywalam, musialabym zerknac na metke ale wszytkie ubrania mam jeszcze w walizkach nie rozpakowane. Dzisiaj dopiero wrocilismy z Polski
|
|
|
|
|
|
#3767 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja jutro mam próbną fryzurę i makijaż. Zostały niecałe 2 tygodnie i mamy teraz sporo roboty. |
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo delikatnie i dziewczęco wyglądasz W ogóle to śliczna dziewczyna z Ciebie ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27911656]Ładne zdjęcie ![]() Ja jutro mam próbną fryzurę i makijaż. Zostały niecałe 2 tygodnie i mamy teraz sporo roboty.[/QUOTE] Pochwalisz się zdjęciami?
|
|
|
#3769 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Makijaz wyglada na delikatny.... rowniez ladny, ale ciekawa jestem jakbys wygladala w mocniejszym suknia, fryzurka i caly look jest troche na styl hizpanski, wiec moze troszke ostrzejszy makijaz nadalby charakteru...... ale jak Tobie sie podoba to nie ma co kombinowac![]() A teraz moj panienski ![]() Dziewczyny, bylo mega odjazdowo. Jedna z lepszych imprez w moim zycie - mam nadzieje, ze po takim panienskim slub bedzie rownie udany Nie jestem dobra w pisaniu relacji, ale sprubuje - to bedzie dobra praktyka przed relacja slubna apropo's rowno za miesiac juz jedziemy do Polski![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Panienski Gwiazdeczki ![]() Panienski zaczal sie w moim domu, ktory specjalnie na te uroczystosc udekorowany byl balonami, swiatelkami i napisami 'HEN PATY' ![]() Rowno o 20.00 zadzwonil dzwonek do drzwi i po ich otworzeniu ujrzalam 8 cudownie wygladajacych dziewczyn i cala mase rozowych balonikow Zaskoczylo mnie bardzo, ze przyszly wszystkie razem - bo nie wszystkie sie ze soba znaly.No i rozpoczelo sie rozlewanie drinkow Po godzince dostalam pierwszy prezent, a wlasciwie prezenty 'na smieszno'. Bylo kilka pudeleczek z roznymi tytulami, a po otworzeniu i wyjeciu zawartosci opis do kazdej rzeczy. I tak, np pudeleczko 'podroze', zawieralo obieraczke do warzyw, a opis w skrocie mowil o tym, ze najlepiej poznawac swiat, poprzez gotowanie potraw z roznych zakatkow swiata ![]() Pudeleczko 'romantyczna kolacja' zawieralo zupke chinska i dwie swieczki hehe (bez opisu, bo tego juz tlumaczyc nie trzeba ), byly tez gumowe rekawiczki, plyn do prania i inne smieszne rzeczy, ale konkretow juz nie pamietam. W kazdym razie smiechu bylo co niemiara.Po kolejnych drinkach rozpoczely sie tance, i tak np do piosenki 'Jedzie pociag z daleka' zrobilysmy pociag po calym domu (a sa trzy pietra i zahaczylysmy jeszce o balkon Kolejna atrakcja, to rozowe baloniki, ktore okazaly sie byc specjalnie na ta okazje nadmuchane helem i kazda miala powietrze ze swojego balonika wciagnac i powiedziec kilka rad dla przyszlej Panny Mlodej ![]() Mozecie sobie tylko wyobrazic, nasze glosiki po helu...po prostu tarzalysmy sie ze smiechu po podlodze cdn... ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Kolejne drinki, wiecej tancow i wiecej prezentow... dostalam min bielizne, pierwszy album na slubne zdjecia, ksiazke kucharska.Okolo 12 w nocy postanowilysmy wyruszyc na miasto do klubu ![]() Kazda w charakterystycznym rozowym kapeluszu + ja w rozowym welonie. Wzielysmy tez balony, bo okazalo sie, ze to nie koniec niespodzianek. Droga do klubu, to jeden wielki smiech, glosny spiew 'Zono Moja' i mnustwo gratulacji od przechodniow. ![]() Na poczatek, po wejsciu do klubu-dziewczyny kupily zestaw kolorowych shotow, ktore oczywiscie musialam wszystkie wypic za jednym razem Zaczely sie tance. Pozniej przyszla pora na baloniki, z ktorych po przekluciu wypadaly karteczki z zadaniami i tak, np musialam spytac kogos o kolor majtek, o pokazanie bicepsow, poprosic o postawienie mi drinka i przyniesc papier toaletowy z meskiej toalety.Wszystko ladnie wykonalam. O 3 zamykali klub. Droge powrotna pokonalysmy na boso Do dzis bola mnie nogi, a cala niedziele spedzilam z mega kacem, ale bylo po prostu rewelacyjnie Mam z milion fotek, ale nie na swoim aparacie, wiec jak tylko dostane to napewno sie pochwale.
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2011-07-04 o 12:45 |
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U nas kolejne sprawy do przodu, zamówiliśmy tort i poduszkę na obrączki, wybrałam fryzurę, kupiłam płaskie buty na zmianę Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d Czas edycji: 2011-07-05 o 15:51 |
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27916480]Raczej ciężko będzie pokazać makijaż, nie pokazując twarzy, a tego wolałabym na Wizażu nie robić
[/QUOTE]szkoda a na PW? ![]() Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27948705]Fajnie, że panieński się udał ![]() U nas kolejne sprawy do przodu, zamówiliśmy tort i poduszkę na obrączki, wybrałam fryzurę, kupiłam płaskie buty na zmianę za załatwione sprawy Jak samopoczucie i rehabilitacja???
|
|
|
#3773 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Zostało 10 dni - jak malutko ![]() Zostały mi jeszcze 3 zabiegi, chodzę coraz lepiej, chociaż trochę utykam. Muszę jeszcze poćwiczyć chodzenie na obcasach ![]() Z próbnej fryzury jestem zadowolona (zdałam się na fryzjerkę i wyszło bardzo fajnie), z makijażu nieco mniej, ale będziemy jeszcze próbować
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27948705]Fajnie, że panieński się udał
![]() U nas kolejne sprawy do przodu, zamówiliśmy tort i poduszkę na obrączki, wybrałam fryzurę, kupiłam płaskie buty na zmianę za kolejne zalatwienia.Przypomnialas mi, ze musze kupic plaskie buty Lepiej miec na wszelki wypadek![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27964313]Hej Zostało 10 dni - jak malutko ![]() Zostały mi jeszcze 3 zabiegi, chodzę coraz lepiej, chociaż trochę utykam. Muszę jeszcze poćwiczyć chodzenie na obcasach ![]() Z próbnej fryzury jestem zadowolona (zdałam się na fryzjerkę i wyszło bardzo fajnie), z makijażu nieco mniej, ale będziemy jeszcze próbować [/QUOTE]10 dni!!!!!!!!! Super, ze jestes zadowolona z fryzurki. W jakim stylu bedzie??? Mozesz wkleic fotki a zamazac twarz ![]() A gdzie robilas makijaz??? Gdzie reszta PMek sie podziewa??? Nie ma nas duzo, ale jakby wszystkie sie odzywaly to cos by z tego bylo. Wika juz po slubie, przestanie sie odzywac.. Mrowinka zaraz tez. Emilia - na watek marsz
|
|
|
#3775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Melduje sie ![]() Ostatnio jestem bardzo zabiegana, po powrocie z Polski mamy totalne urwanie glowy. Dopiero dzisiaj sie rozpakowalam. W poniedzialek do wieczora bylam w pracy a o 19 poszlismy spiasac protokol przedslubny. Poszlo sprawnie bez zadnych zbednych pytan, jedynie o co ksiadz zapytal poza programowo to to, czy TZt nie ma chorob wenerycznych a ja czy nie ukrywam choroby psychiczej Wczoraj poszlam sobie wybielic usmiech, kazdy zabieg kosmetyczny jakos poprawia mi samopoczucie Dwa dni przed slubem umowiona jestem na szereg zabiegow upiekszajcych- paznokcie stop i dloni, regulacja brwi, henna rzes, nawilzanie skory i generalny masaz calego ciala A tak z innej beczki to frekwencja nas powalila na ok ok 100 osob zaporoszonych bedzie 98 jak sie nie myle tylko jedna albo dwie osoby odmowily. Liczylam, ze bedzie maksymalnie 70 osob z zespolem itd a na dzien dzisiejszy wychodzi ponad 100 z uslugodawcami ![]() Jestem w ciezkim szoku Tyle u mnie jak bede miala wiecej czasu to napisze co udalo nam sie zalatwic w Polsce.Aaaa dziewczyny nie kupujcie calkiem plaskich butow na zmiane, pamietajcie, ze automatycznie suknia bedzie dluzsza, szkoda, zeby sie ciagala po podlodze. Nie chodzi tylko o suknie ale takze o Wasza wygode i o to abyscie sie nie potykaly o suknie
|
|
|
|
|
|
#3776 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Brwi i paznokcie robię w przyszłym tygodniu.Super, że tak mało gości Wam odmówiło A co do butów - no ja muszę mieć płaskie, niestety. Pal licho suknię, ważniejsze, żebym nie nadwerężyła na obcasach chorej nogi ![]() Cytat:
Makijaż robiła mi siostra, która zajmuje się wizażem. Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d Czas edycji: 2011-08-31 o 06:55 |
||
|
|
|
|
#3777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27964313]Hej Zostało 10 dni - jak malutko ![]() Zostały mi jeszcze 3 zabiegi, chodzę coraz lepiej, chociaż trochę utykam. Muszę jeszcze poćwiczyć chodzenie na obcasach ![]() Z próbnej fryzury jestem zadowolona (zdałam się na fryzjerkę i wyszło bardzo fajnie), z makijażu nieco mniej, ale będziemy jeszcze próbować [/QUOTE]10 dni ) ale zleci pewnie... u mnie miesiąc i kilka dni i mam wrażenie że to mało... a co dopiero u Ciebie )Pecha miałaś biedna z tą nogą przed samym ślubem, ale napewno o wszystkim zapomnisz jak już nadejdzie Ten Dzień )))
Edytowane przez lil_ Czas edycji: 2011-07-06 o 23:01 |
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27964313]Hej
Zostało 10 dni - jak malutko ![]() Zostały mi jeszcze 3 zabiegi, chodzę coraz lepiej, chociaż trochę utykam. Muszę jeszcze poćwiczyć chodzenie na obcasach ![]() Z próbnej fryzury jestem zadowolona (zdałam się na fryzjerkę i wyszło bardzo fajnie), z makijażu nieco mniej, ale będziemy jeszcze próbować [/QUOTE]ostatnie dnie przed ślubem lecą nie wiadomo kiedy ![]() za fryzurkę[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27972077]Ja też już wybielam zęby, ale w domu, paskami wybielającymi Brwi i paznokcie robię w przyszłym tygodniu.Super, że tak mało gości Wam odmówiło A co do butów - no ja muszę mieć płaskie, niestety. Pal licho suknię, ważniejsze, żebym nie nadwerężyła na obcasach chorej nogi ![]() Fryzurę załączam. Makijaż robiła mi siostra, która zajmuje się wizażem.[/QUOTE] Fryzurka super Na zdjęciu wcale nie widać, żebyś była nie wiem jak ściśnięta. Masz piękną suknię
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Smieszny ten ksiadz My tez zawsze po powrocie z Polski nie mozemy sie zorganizowac. Rozpakowywania sie nie znosze Ja tez planuje wybrac sie na delikatne zabiegi, jakies nawilzajace czy odswiezajace cere... Na szczescie zabki mam biale ![]() No i dla gosci. Fajnie, ze tak malutko odmowilo. Musze dzis w koncu podliczyc nasza liste![]() A co do butow na plaskim, to wiadomo, ze suknia opadnie nizej, ale mysle ze po calej przetanczonej nocy, zadna z nas nie bedzie juz zwracac na to uwagi Dla mnie nic juz nie jest wazne gdy pieka mnie stopy od obcasow.Tak samo bylo po panienskim i nawet brudny londynski chodnik nie powstrzymal mnie przed powrotem na boso ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27972077] Fryzurę załączam. Makijaż robiła mi siostra, która zajmuje się wizażem.[/QUOTE] Bardzo mi sie podoba fryzurka Jest taka typowo slubna. Extra.To juz caly slubny look??? Piekne wiazanie sukni z tylu i jaka talia Ja bym tylko cos bardziej blyszczacego zalozyla na szyje.... tak pusto tam troszke ![]() Cytat:
![]() Ja tez mam wrazenie ze juz malo czasu. Dostalam jakiegos stresa przedlubnego, cos jakby panika przed calym tym wielkim wydarzeniem ![]() A jak u Ciebie. Wszystko juz gotowe? Jak macie ochote zobaczyc szalenstwo z mojego panienskiego to zapraszam do obejrzenia zdjec ![]() https://picasaweb.google.com/1101237...eat=directlink
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2011-07-07 o 12:40 |
||
|
|
|
|
#3780 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gwiazdeczko, będę miała bolerko, więc chyba nic już na szyję nie będzie potrzebne. A suknia to akurat była związana wtedy byle jak
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

)))

Czekam oczywiscie na zdjecia na priv, zwlaszcza te z fryzurka, bo w piatek mam probna i nie wiem jak mam byc uczesana

Stresuje mnie to wszystko, bo czasu coraz mniej, a tyle rzeczy jeszcze do zrobienia.[/QUOTE]
Juz sama nie wiem co mam myslec

suknia, fryzurka i caly look jest troche na styl hizpanski, wiec moze troszke ostrzejszy makijaz nadalby charakteru...... ale jak Tobie sie podoba to nie ma co kombinowac