|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
Cytat:
![]() dzisiaj byłam zdumiona jak to zobaczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
z nabialem u mnie jest tak ze Michal ma skaze wiec mam jesc ale nie czesto.zupy juz zaczelam przyprawiac smietana,jem ser bialy i czasem mleko do kawki dolewam.nie zamierzam z tego rezygnowac bo skaza przejdzie sama a ja delikatnie zmniejszam jak widze ze sie cos dzieje.w koncu dziecku i mnie tez potrzebne jest witaminy a w nabiale jest duzo chociazby wapna ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() poza tym moje dziecie pokochalo kapiele na brzuszku,malo tego sam potrafi tam lezec bez niczyjej pomocy.wody nalewam tak zeby mu sie do buzi nie nalewalo a on wtedy trzyma wysoko glowke,przynajmniej tak mozemy pocwiczyc ![]() a jak on sie brechta jak go za uchem caluje albo gdzies obok.ło mater ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak u Michałka ta skaza się objawia?? ![]() Ja z nabiału na razie serki jadam, mleka jeszcze nie piłam, jogurtu też. Ale w ciastach, które jadłam był i jogurt i mleko i jajka. Zastanawiam się tylko nad jednym kiedy zobaczę w pieluszce piękną żółtą kupkę ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
Oooo z tą kąpielą świetny pomysł. Dzięki ![]() ![]() Hehe Mój Kubula też się brechta, szczególnie jak mu miny różne strzelam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Dobra uciekam do wyra. Buzia ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też sie zbieram spać ![]() dziś rano łapałam siki Franka i nestety sie nie udało, jutro rano powtórka z rozrywki ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-07-06 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo to smianie w glos rozbraja mnie ![]() Cytat:
a gdzie fota z lapania??? ![]() ![]() jak sie wrzuca tam te zdjecia?bo ja tam nie umie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zadomowienie
|
Karina to ja pakuję klapki za tydzień
![]() ![]()
#4688 |
Zakorzenienie
|
cześć babeczki
![]() my już na nóżkach od 7mej ![]() dzisiaj kolejna nieudana próba łapania Frankowych sików ![]() ![]() musze sobie zrobić jakieś kanapki bo z głodu zaraz umre we wrocku upał Madzik ja tez miałam problem, weszłam na tą stronke z której przesyłała zdjęcia Pamela i dodałam tam swoje zdjecia i wtedy chyba jakoś skopiowałam, dokładnie teraz nie pamietam, może zapytaj jakiś bardziej doświadczonych dziewczyn a no i wiesz że miałas mi wysłać foty? ja cały czas czekam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wspolczuje lapania siurków u chlopaczka to ciezko bo ja malej przykleilam woreczek i zaraz byly w nim siuśki ![]() u nas tez ciepluchno wiec pewnie niedlugo pozbieramy sie na jakis spacerek chce isc kupic malej kaczuszki takie gumowe do kąpieli ![]()
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zadomowienie
|
do porodu pozostało 19 dni ...
![]()
#4692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() justa coraz blizej do godziny zero ![]() ![]()
![]() |
#4693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4694 |
Rozeznanie
|
e nie ma czym uwierz mi
![]() ![]()
#4695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- u nas cieplutko, idę zaraz z psem na spacer ![]()
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to ladnie.....spakowalas klapki? ![]() moj Michal zrobil sie niedobry.spi mi w nocy tragicznie.budzi sie co 1,5-2godz a ja czuje sie jakbym po raz drugi urodzila ![]() ![]() wogole obudzil sie przed chwila i zamiast jesc sniadanko to czytal ze mna wizaz ![]() ![]() a ja mam jakis zly humor.z tz nadal sie nie odzywamy do siebie a i pogoda do ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
my to mamy u mnie na kompie u mojego Tż i na płytkach żeby czasem nie stracić tych zdjec też sobie tak zrób bo z płytąto różnie bywa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | ||
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karla super, że znalazłaś dobrego lekarza - to ważne ![]() A ja już jestem po wizycie, Młoda ładnie rośnie - wg usg waży ok. 2160g. Pani dr zastrzegła sobie, że te pomiary już nie są teraz takie dokładne, ale podobno ponad 2kg ma na pewno ![]() ![]() Aa, moje dziecię ma ciągle największą główkę, a brzuszek mały. To nie po tatusiu ![]() U nas dziś upał od rana, chyba nigdzie się już nie ruszam, bo jakoś mi dziś duszno... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zadomowienie
|
DAnia
![]() ![]() justa ale to zleciało... a dopiero co ....pamiętam...Mały się bawił z wami w chowanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zadomowienie
|
Madzik nie spakowałam jeszcze klapek
![]() Dania gratuluję wizyty. Tylko pamiętaj, że przed Tobą jeszcze parę osób chce urodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- ostatnio przeglądałam zdjęcia z usg od początku i łezka się w oku zebrała ![]() ![]()
![]() |
#4701 | ||||
Zadomowienie
|
Mokra, filmiki super....wczoraj z tz je oglądalismyi stwierdzilismy zgodnie ze taka obsługa niemowlaka zajmuje chooooooooolernie duzo czasu........
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dania twój maluszek tez już ładnie waży ![]() Justa tylko 19 dni....niesamowite ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Enis mialam wlasnie zgrac zdjec a ten moj tz nie spytal tylko wizal plyte i zaniosl do pracy
![]() ![]() Dania super ze wizyta udana ![]() Luii a gdzie te wyprzedaze? bo ja tez mysle gdzie uderzyc a nie wiem za bardzo gdzie.ostatnio na necie widzialam tylko jane norman i tam napewno pojde bo swietne ciuchy ![]() Justa ja nie wiem na co ty czekasz ![]() ![]() no dziewczeta trzeba zaczac myslec o kolejnej czesci watku a wlasciwie tytule-trzeba by moze jakis letni wstawic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też niedawno przeglądałam zdjęcia z usg i nie mogłam uwierzyć, że to taka mała kropeczka była... Luii mi też "obsługa" dziecka na tych filmikach wydała się skomplikowana ![]() A z jedzeniem po porodzie też ostatnio czytałam, że wcale nie trzeba ścisłej diety trzymać, dopiero jak się coś dzieje, to stopniowo eliminować niektóre produkty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wogole to w weekend mamy jechac do mojej rodzinki i kuzynka ponad 20 lat ma urodziny i bedzie tez 2letnia dziewczynka.i nie wiem totalnie co mozna by kupic na prezent? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zadomowienie
|
Hej!
Madzik ja mam Kamila. O co biega? ![]() Justa to już niedługo ![]() ![]() Enis brawa dla Franka ![]() Dania gratuluję udanej wizyty! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale cisza....Ludzieeeeeeeee co z wamiiiiiiiiiiiiiiii?????? ????????????? ![]() Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2011-07-07 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
powyżej średniej wiec nosi 80-86 zależy co, bluzy swtery, spodnie ma rozmiar 80 a bodziaki ma 86 także trudnopowiedzic jaki rozmiar bedzie nosiło Twoje dziecko w 9 miesiacu bo może też nosić 74 ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() dizi pomyliłam KUbusia z Kamilem, a Madzik zrobiła wiekie halo, trzeba jej ![]() ja dopiero przylazłam, bo byłam na uczelni po wpis i Franki był ze mną, ale straszny upał we wrocku, masakra jakaś byłam w rosmanie, kupiłam tylko Frankowi słoiczki, kaszke i sobie lakier i zapłaciłam 50 zł ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-07-07 o 14:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak to jest idziesz,kupisz 3 rzeczy i 50 zl nie ma ![]() a ja ide zjesc fasolke z bulka tarta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale jeszcze tyle do sprzątnięcia....w ogóle ostatnio to wszedzie brud widze i wszystko bym chciala mieć posprzątane...... Ty madzik sprawdz w twoim tokalnym next od której otwieraja zebyć nie wstawała na marnę.....większość jest od 5 ale sa wyjątki..... A co masz w planach kupić?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.