|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Cytat:
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze je tak układam![]() robię to tak-najpierw posuszam lekko całość, potem dziele na warstwy jak to fryzjerzy robią- co prawda nie tak małe ![]() oddzielam warstwe dolną od górnej i górną przypinam klamrą. Układam doł. Potem górną dziele na dwie połowy i po kolei. To nie jest trudne ![]() tylko nie umiem operować w jednej ręce z suszarką i szczotką, wiec najpierw sobie nawijam na szczotkę i potem dopiero biore suszarke i susze-w tym czasie modeluje normalnie, jak już to odkładam suszarkę na kolana, biore kolejne pasmo i to samo ![]() kiedys zajmowało mi to wiecej czasu, teraz z sprayem przed i kryształkami, no i dobrą suszarą max 10-15 min
|
|
|
|
|
#63 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak pójdziesz to poproś, żeby Ci pokazała jak ją suszyć i układać ![]() Cytat:
|
|
|
#64 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
musiałam przegapić ![]() umiem na szczotkę ale tylko z prozdu, tak jak Kotka ![]() a grzywkę jak miałam to tylko ja prostowałam- raz miałam ułożoną na szczotce, w zasadzie to fryzjerka mi tak ułożyła. Nie pytajcie jak wyglądałam mama mnie normalnie wysmiala po wyjsciu od fryzjera oj ale sliczna grzyweczka
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-07-07 o 15:58 |
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nawet jak kupię durny lakier do paznokci, nowy szampon czy odżywkę to mi się papa cieszy ![]() ok, czekamy
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pewnie Ci układała taką małą szczotką? ja mam mega grubą i dosłownie tylko kilka razy ją nawijam, potem już tylko z wierzchu ruchem gładzącym zeby własnie nie piała![]() aa i trick push up otrzymamy gdy bedziemy modelować włosy pionowo, dmuchając suszarką w skalp-są super uniesione przy nasadzie. Albo inna metoda-"oszukanie włosów" czyli modelujemy w strone przeciwną niż zazwyczaj mamy przedziałek, a potem przekładamy normalnie-tez to daje efekt push up
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja muszę farbkę zamówić, bo zanim dojdzie to będzie już czas farbowania, nie chcę tym razem tak długo czekać
![]() tylko nie wiem czy wziąć tą co ostatnio, czy może 9.1 albo 8.1..
|
|
|
|
#68 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Palermo mieliśmy w sumie tak różnie, ogólnie były piaszczyste, ale idąc gdzieś dalej zdarzały się i kamieniste, wręcz skały ![]() ja tam i tak jak wchodzę do wody to w tych specjalnych kapciochach kupiłam w zeszłym roku Areny kiedyś w nich nawet na rowerze jeździłam jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hehehe, ja nie używam prostownicy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja podpatruję fryzjerkę, ale z tymi długimi kłakami to mi ciężko idzie ![]() a i grzywkę mam pierwszy raz od gimnazjum, więc dodatkowy kłopot ![]() dziękuję
|
||||||
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lece do Sephory, słyszałam ze sa fajne obnizki, moze coś upoluje
zakochałam się w tym podkładzie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...on.html&next=1 miałam wersje mini i to chyba najlepszy pokład z jakim miałam do czynienia |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lecę zrobić coś z moją grzywką, bo o 17 wychodzę, a przez nią w ogóle nie mam ochoty.
jaki czort mnie pokusił do tej grzywy ![]() idę się od razu zapisać do frynia na sobotę, żebym przed imprezą nie musiałą przeżywać tego samego
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mieszkam jeszcze z rodzicami i mamy Yorka, jest kochany P.S. Witam dziołchy w nowym wątku
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Efcia - chyba Kenza ma takiego psa?
one nie są wredne? ![]() wiecie co, wysuszyłam grzywkę na szczotkę - bez komentarza ![]() idę do fryzjera, wracam wieczorem
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Uuuuu, jak ja Wam zazdroszczę, moje włosy są czarne jak smoła, tzn. były jeszcze do niedawna, teraz noszę ciemny rudy kolor a blondu jak nie było, tak nie ma. Próbuję krok po kroku, ale włosy coraz bardziej zniszczone i już tracę cierpliwość... brrrrrr
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Chyba tak, ale szczerze mówiąc nie przeglądam szczegółowo jej bloga
![]() Przedstawiam mojego malucha o wdzięcznym imieniu Baron (wymysł Mamuśki)
|
#75 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo przecież wytężyć umysł i zastanowić się czy taka osoba nie ma racji to już nie na ich możliwości.. Pomijam, że mówiłam już, że pracowałam kiedyś w gronie samych mężczyzn i jak słuchałam, że owszem się oglądają, ale jakie zdanie mają o takich pannach to naprawdę aż ucho mi odpadało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Lady – ja nie tyle nie lubię – tzn jak dla mnie to obcas max 10 cm, bo wyższe to mi się już z takimi dziuniami właśnie kojarzą.. dlatego ja bym nie założyła, ale jak już mówiłyśmy co kto lubi.. no ale nawet te 10 cm.. to przy moim wzroście i braku wysokich mężczyzn to się czuję dziwnie :/ Asiu – brawo jestem z Ciebie dumna, że sama pomalowałaś pazurki ![]() Czekoladka – wygląda na to, że sporo się wypłukało – to dobrze, bo ten ciemny zniweczyłby całe Twoje starania Ale chyba trochę szaro co?Kotka ciepło? Gorąąąąąco – rozpuściłam się w drodze do domu, a rano było tylko 10 st… I weź się człowieku ubierz do takiej pogody.. Snow ja jak ide do zębologa to bez znieczulenia w ogóle nie ma co próbować.. Super zrobiłaś to intro do nowego wątku ![]() Wasienka ja już Ci coś pisałam o tym rozjaśniaczu, ale chyba Ci umknęło Agatko biedna, współczuje Ci – ja to ciągle coś z tym żołądkiem mam to znam ten ból.. Kuruj się pij miętkę, mnie pomaga ryż ugotowany z vegetką.. Do Włoch jedziesz? Oj jak super ale tym razem rób dużo zdjęć i się nam pochwal – sama nie pojadę to chociaż pozachwycam się widokami ze zdjęć ![]() Infatuated jaki fajny Avek nowy ta aktorka grała w Heroesach?Bardzo mi się podoba - ma i fajną figurkę i buzię taką delikatną -no i włosy też oczywiście Kitka – tak potrafię, ale zajmuje mi to tyle czasu by ułożyć całą głowę, że już wolę zakręcić włosy na wałki i przemęczyć się i spać w nich :/ Swoją drogą chciałam kupić ostatnio wałki na rzepy w Rossmanie.. ale jak zobaczyłam, że 3 sztuki kosztują 6 zł to pomyślałam, że chyba innym razem ile ja musiałabym tego kupić, żeby mi na całą głowę starczyło.. matko święta..A przepraszam widzę, że początek był wspólnie spłodzony więc mogę jedynie powiedzieć, że jestem z was dumna ![]() ![]()
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bym takiego chciała http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1425...2suczki_2.html ale jeszcze długa droga przede mną - przekonywanie TŻta ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
oczy ma za*ebiste
|
||
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka
zdjecia beda co do wczorajszego tematu mysle tak jak Ty ![]() Nic dodać nic ując Dziewczyny kupilam ten spray: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ing-spray.html Ma wode utleniona, pewnie niszczy ale jakos tam w przyplywie zakupów sie skusilam Prysne na odrosty kilka razy i zobacze co i jak kitkulka no ja wlasnie piasek chcę ![]() a do wody tez mam specjalne buty bo wszedzie mogą byc jeżowce. |
|
|
|
#78 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
To moja działka
![]() Cytat:
Pięęękne ![]() Hehe za te jego oczy mogę oddać wszystko Piecho dziękuje
|
|
#80 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam na spróbowanie ten szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...aloe-vera.html był w promocji i opinie ma niezłe, zobaczymy
i poszłam do Zary po spódniczkę Paulinkową ale tylko M były Pocieszyłam się bluzeczką ale tak chciałam tą spódniczkę ![]() Cieszę się dziewczyny, że wspólny wstęp się podoba ![]() Cytat:
bo tak głupio samemu wkleić ![]() Cytat:
Cytat:
ale fajny, szczególnie na 1 zdj
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
szalone
ile nadrabiania jeszcze na poprzedniej części jestem Paulinka gratuluję zdanej teorii ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Adzi zazdroszczę bo to meblowanie strasznie męczące mi potrzebne nowe łoże jakiś mały stoliczek, fotelik i może jakaś komódka vel toaletka ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Czeko jest ok ale wczoraj tymi fotami mnie nieźle nastraszyłaś tak jak Snow mówi podobne do Enchy ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Kotka
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
planujemy niebawem zamieszkać wspólnie i raczej bez jego wiedzy nie zdecydowałabym się na taki krok pewnie trudno mu by było się oprzeć jakby zobaczył taką niuńkę, ale jednak wolałabym, aby to była nasza wspólna decyzja i nasz wspólny wybór |
|
|
|
|
#83 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z moim Lubym dużo rozmawiałam na ten temat mimo, że jeszcze mamy czas, w końcu wyciągnęłam argument, że będzie mi samej smutno w domu jak on będzie wyjeżdżać (jest kierowcą), a tak to przynajmniej będę mogła z psem wyjść na spacer albo pooglądać tv Cytat:
![]() Cytat:
Bo tak. Edytowane przez efcia90 Czas edycji: 2011-07-07 o 18:08 |
|||
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee
milo ze jestesmy takie zgodne ![]() a takiej spodniczki nie ma u tego sprzedawcy co kitkulka brala sukienke? kitkulka pokaż sukienke na sobie, tez taka za mną chodzi |
|
|
|
#85 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() spać w wałkach? ![]() Cytat:
musisz jak już zaczniesz to koniec ![]() Cytat:
|
|
|
#86 | |||
|
Zakorzenienie
|
Adzi ale szykujesz wyżerkę
narobiłaś smaka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Kotka gyros mniam ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Agatko trzeba było pisać przecież jesteśmy szczere i mówimy co nam na serduszku leży udanych wakacji ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
i to powinno być pogrubione i wielką czciąnką dla tych niedowidzących ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() testujesz na własną odpowiedzialność nie przyjmujemy reklamacji ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Infa nowy av przesłodki ![]() chyba czas u mnie coś zmienić... ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Kitka gdzie foty w rozkloszowanej o grzywce z buziakiem nie wspomnę chyba będą bęcki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#87 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatko, Buahhot pamiętacie tą kieckę z paskiem w kwiatki ? Kupiłam sobie właśnie dziś przyszła (będę klonem a co )No wiesz? chociaż troszkę ![]() Cytat:
Cytat:
Zapzrestałam tylko dlatego, że włosy się odgniatają jak naciąga się na nie ten 2 element przytrzymujący.. dlatego chciałam na rzep by tego nie było.. kiedy indziej kupię
|
|||
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale także od okazji - gdzie idziemy bo to w sumie najważniejsze wg. mnie
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nikt mi nie powie ze taka ma wiele w glowie, studia wyzsze i jeszcze jakies kursy ![]() Wyglad czesto idzie w parze z innymi rzeczami niestety ale tak jest. Yatamanka pokaz sie w sukience ![]() ![]() A spray z Joanny tez mialam i byl sredni ale moze wezme na wakacje ten Friedy moze nie okaze sie badziewny tak calkiem. |
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubię i to też do mojego wzrostu i Tż jest good ja z kolei nie umiem chodzić w takich bez platformy serio zaraz mnie paluchy bolą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- byłam dziś na zakupach ale wróciłam tylko z paroma kosmetykami nie wysapałam się bo miałam mały wypad w środku nocy dlatego nie chciało mi się łazić i łaszków oglądać to poszłam tylko do rossa i pepco i wróciły ze mną: -neonowe lakiery ![]() -przyspieszacz do opalania w saszetkach ![]() -polecony przez koleżankę tusz tak mnie zachwyciły jej rzęsy ![]() nie wiem czy któraś miała go ale sprawcą tych rzęs jest Rimmel Ekstra Super Lash ![]() szczotka podoba mi się jutro przetestuję ![]() -brzoskwinkowy cień CC z pepco - uwaga najbardziej zadowolona z polecanego na blogu podkładu http://najlepszekosmetyki.pinger.pl/...odklad-na-lato ja mam odcień TAN ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- a i śmiechu warte marzyłam o przyciemnieniu włosów a kupiłam Palette 219 ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
jak piszczą i wrzeszczą żeby zwrócić na siebie uwagę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

Pocieszyłam się bluzeczką ale tak chciałam tą spódniczkę