|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Niech to kdkdfsnfjskdn
![]() muszę w końcu założyć to konto internetowe, bo pieniądze z poczty idą tempem ślimaka, wpłaciłam we wtorek, dziś jest czwartek i organizatorka nadal ich nie dostała eh, wysłałam jej we wtorek potwierdzenie przelewu, mam nadzieję, że nie będzie z tego powodu problemów i zamieszania ... Eh, zła jestem, bo nie lubię takich sytuacji, a do innej organizatorki pieniądze normalnie dotarły w 2 dni... no, nie wiem, co z tą pocztą przeklętą
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem!
Zdałam to najważniejsza informacja dnia! Obrona i praca - 5 , z całości studiów 4,5 ze względu na średnią, jestem zadowolona Kujon ze mnie umiarkowany ![]() Dziękuję za trzymanie kciukasów kochane!!, jestem wzruszona ![]() Jestem jestem już, mam dla was dużo wieści !! dziś było małe oblewanie tuż po, a większe w sobote ![]() Renia to mnie znaaaaa I Ty tyż gołymbiu ![]() A za chwile wieści z frontu torebkowego.
|
#1893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze bedzie ok![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
przykro mi ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- no coś Ty znowu na niedobry dzień?? ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zadowolona a jednocześnie rozczarowana
![]() Zadowolenie dotyczy torebek, Szara viven jest piękna ![]() Ale. ![]() Niemiło było w siedzibie. Pan wywracał oczami że chciałam zobaczyć inny egzemplarz viv, bo coś mi tam krzywo wyglądało i faktycznie 2ga była ok. Ale to już pomijam. Jako że zamówiłam tylko viven, poprosiłam pana o pokazanie mi karmelowej madary, zobaczyłam pokochałam, mówie chce dokupić. A pan na to że ok, ale tylko może mi ją sprzedać bez rabatu (tego 5%) No to mówie mu że sto razy tu byłam, i było parę razy tak, że domawiałam jakąś torebkę i normalnie rabat mi liczyli. A Pan na to, że moze tak było a teraz jest inaczej i już tak nie bedzie jak było wcześniej. Jak nie chce kupić za 109 tej madary to moge jechać do domu i kliknąć w domu. No to kurrrrde ciśnienie mi skoczyło już miałam powiedzieć żeby sie wypchał tą madarą, ale niepotrzebnie na nią spojrzalam i powiedziałam "no dobra". No to pan liczy liczy, nagle się okazało że rabat policzony Fajnie zawsze to toś, ale polityka tej firmy coraz bardziej mnie dziwi. Jakoś tak było dziwnie i niemiło, zachowywał sie jakbym oczekiwał że bede go przepraszać za to ze kupuje 2 torby i musi je przyniesc, naprawde dziwne akcje są w tej firmie.
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2011-07-07 o 16:23 |
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Roxi: nadal szukasz czerwonych balerinek? czerwone lakierowane balerinki są na zamówieniowym sigmy, covry itd
![]() Cytat:
ja tam jadę jutro, już się uzbrajam w pokłady cierpliwości ... gratuluję obrony, średniej i nowych torebek
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie, że Ci się torebki podobają
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawde madara wygląda super, moze mi tż przyniesie aparat dzisiaj (jak nie zapomni ...) to wrzuce zdjęcia wieczorem, kolor mi się podoba, widze ze napisalam karmelowa, ale to jest ta nowa jasnobeżowa
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze bedzie z moja wszystko ok
|
|
#1900 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdolna bestia - zresztą tu same takie są Cytat:
mam nadzieję, że to chwilowe!!!! Czekam na fotki.... kusi mnie w sumie przez WAS Madara ale to kiedyś moze, bo dziś poszalałam i muszę jutro oddać kasę kurierowi i to nie za torebki
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
Przyszły do mnie moje pierwsze etorebkowe zakupy - Nancy i Sigrid. Ta druga wędruje do koleżanki, pierwsza zostaje ze mną. Obie są śliczne. Nie za duże, nie za małe. Coś czuję, że się uzależnię
![]() wklejam zdjęcia Co do Sigrid - świeci się, ale nie tak bardzo jak na zdjęciu (z lampą) ładna jest, ale mnie by chyba do szaleństwo doprowadziło operowanie tymi paskami
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście w Sigrid często tych pasków nie zamykam. Ale nawet jesli to nie jest to specjalnie uciążliwe
|
|
#1903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę że na sigmie nowe zamówienia ![]() ale zapewne o tym wiecie bo ja was nadrabiam bo nie miałam jak w dzień za bardzo a przed chwilą wróciłam do domku od koleżanki ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
ładniusia
|
|
#1905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nerwowy
![]() Cytat:
jak na gołymbia genialnie![]() Wszyscy zdali? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mi się uśmiech zrobił za 10zł rabatu na koncie chyba zaraz coś kliknę póki nikt nie zwraca
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-07-07 o 18:07 |
|||
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny kolorek
|
|
#1907 |
|
BAN stały
|
dzień dobry... przywlekłam się do Was na chwilę.
przede wszystkim gratuluję kuni za Danulę już trzymam kciuki - wszystko będzie dobrze ![]() charal - ![]() a ja umieram... najpierw zjadłam makaron z sosem pomidorowym i mi się niedobrze zrobiło po tym. a potem dostałam okres i już umieram cał-ko-wi-cie, na nic wszystkie proszki
|
|
|
|
#1908 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za gratki
Cytat:
Nie ma za co
|
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
większymi nie mogłaś![]() Właściwie nie wiem co klikać Na pewno margo jasną, mam jeszcze na liście jenny rudą, pei czarną, edie, może jakąś madarę........ale jakoś hmmm no nie umiem się zdecydować
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tą paczką bo znowu by cos gadały a ja kiedyś też miałam tak że kupię jedna i noszę aż mi się porwie ale teraz już nie oj nie
|
|
#1912 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pokazuj Madarę jasną ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam i ją uwielbiam niezmiernie, dlatego chcę jeszcze jasną co by była bardziej uniwersalna kolorystycznie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaże, ale nie dziś, tż nie wziął aparatu
|
|
#1915 |
|
BAN stały
|
dzięki kochane, zrobiłam sobie herbatkę i mi lepiej...
kunia, a ta Madara to kolor taki jak na stronie? jeśli tak, to może i ja się skuszę - jeżeli nie zwrócą mi rabatu, to raczej nic nie kupię, bo będę baaardzo zła na nich
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię sztywne fasony ogólnie, madara podoba mi się ale chyba bardziej u kogoś. Nie wiem już hm, mam w koszyku margo, jenny i edie czarną i dumam
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-07-07 o 19:28 |
|
|
|
|
#1917 |
|
BAN stały
|
aaa, kunia wzięła tą karmelową?
to ja czekam wobec tego na fashion i zdjęcia tej nowej, beżowej |
|
|
|
#1918 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że Ty powitaniami z każdym z osobna lubisz nabijać sobie posty Ta niebieska Margo to taki kolor z rodzaju tych, co to trzeba oglądać w słonecznych okularach, bo razi? ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Tak, tak, wiem, pamiętam, że Danula mi już od razu po kupnie zadała pytanie: "To kiedy sprzedajesz?" Ta niebieska i jasnobeżowa mi się podoba... ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domiś nudzisz, dowcip ci się był spleśniał ostatnio ![]() Śliczna jest, taki jasny chaber Biedny dinożarł
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-07-07 o 19:38 |
|
|
|
|
#1920 |
|
BAN stały
|
tę jasną? to super
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

Kujon ze mnie umiarkowany 

dziś było małe oblewanie tuż po, a większe w sobote 

przykro mi 

(tego 5%) No to mówie mu że sto razy tu byłam, i było parę razy tak, że domawiałam jakąś torebkę i normalnie rabat mi liczyli. A Pan na to, że moze tak było a teraz jest inaczej i już tak nie bedzie jak było wcześniej. Jak nie chce kupić za 109 tej madary to moge jechać do domu i kliknąć w domu. No to kurrrrde ciśnienie mi skoczyło już miałam powiedzieć żeby sie wypchał tą madarą, ale niepotrzebnie na nią spojrzalam i powiedziałam "no dobra". No to pan liczy liczy, nagle się okazało że rabat policzony 

mam nadzieję, że to chwilowe!!!! 

większymi nie mogłaś
Ostatnio w poniedziałek to złapałam przez przypadek kuriera na schodach i wręczył mi na korytarzu to nie widziały znów przesyłki torebkowej