Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-07-07, 10:14   #4951
emilka773
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 936
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

hej dziewczynki;*
dzis mam wolne takze nadrobie wszystkie zaleglosci w czytaniu a tym czasem ide farbnac w³oski bo juz mam tyle siwych(taak mam 22lata i siwe w³osy) ¿e wstyd
emilka773 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 10:47   #4952
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 381
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Nie wierzê!!! U mnie dzisiaj na wadze 50,1 czy¿by przez te czere¶nie?
Meedzik, mia³a¶ trzymaæ wagê 47kg. !!! Muszê Ciê chyba przypilnowaæ i przywo³aæ do porz±dku!

Dziewczyny, my¶lmy nad nazw±, bo zaraz nas zablokuj± i bêdzie lipa! i niech na koñcu wiadomo¶ci dziewczyna tworz±ca w±tek napisze linka do tego nowego
Stary 2011-07-07, 11:07   #4953
dolly87
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 414

Cytat:
Napisane przez emilka773 Poka¿ wiadomo¶æ
hej dziewczynki;*
dzis mam wolne takze nadrobie wszystkie zaleglosci w czytaniu a tym czasem ide farbnac w³oski bo juz mam tyle siwych(taak mam 22lata i siwe w³osy) ¿e wstyd
Te siwe w³osy to na pewno przez faceta i te¶ciow± Jeszcze trochê i ja siê ich nabawiê ;P Chocia¿ mo¿e ju¿ mam tylko nie zauwa¿y³am, bo regularnie farbujê w³osy co miesi±c? I to w dodatku na swój naturalny kolor wiem, ¿e to g³upie, ale mam takie zboczenie ;P
Uda³o mi siê namówiæ mê¿a na wyjazd nad morze... Jedziemy w niedziele na noc ¿eby maluchy spa³y! Cel: D¼wirzyno Uda³o siê za³atwiæ miejsce w fajnym hotelu dziêki starym znajomo¶ciom A jak dzwoni³am na recepcjê, to juz nic nie by³o Oczywi¶cie nadal mamy ciche dni, ale mo¿e wkrótce i to mu przejdzie
Diety dzielnie siê trzymam, dzi¶ na ¶niadanie zjad³am kanapê z razowcem i nadal nie chce mi siê je¶æ... ale pora na 2 ¶, bo jak opuszczê to bêdzie mnie p[otem ssa³o Tylko co by tu zje¶æ? Chyba arbuza- mam pysznego zimnego w lodówie Chyba nie jest jaki¶ mega kaloryczny?
dolly87 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:38   #4954
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 147

Hej Laseczki

Dzisiaj od rana dietetycznie
Na sniadanie owsianka z brzoskwinkami, a na drugie bedzie jogurt truskawkowy light Nie wiem co na obiad...nie chce mi sie nic robic w lodówce sa go³abki, ale wydaje mi sie ze maja duzo kalorii wiec odpuszcze chyba

W koncu sloneczko wyszlo zaraz sie ogarne i pojde poopalac troche
_Baletnica_ gratuluje spadku

Co do picia wody to staram sie , ale srednio to idzie czesciej siegam po zielona herbate niz wode, szczegolnie jak jest chlodno jak jest gor±co nie mam z tym problemyu i ponad 1,5 litra wypijam

monika01011986
tez tak mam ostatnio cos mnie nosi w srodku i o byle co sie wsciekam chyba @ mi sie zbliza albo cos ze mna nie tak

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:41   #4955
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Wiadomo¶ci: 23 110

Hej
Ale¿ mi siê dzi¶ ¿reæ chce Wsta³am po 5 bo musia³am na autobus nareszcie u siebie jestem, jak tak raniutko wstaje to pó¼niej nieprzytomna jestem i ssie mnie w ¿o³±dku ale mam nadzieje, ¿e nie zgrzeszê niczym. Pójdê zaraz na si³owniê kupiê nowy karnet bo tamten ju¿ siê skoñczy³. Zamknêli mi vacu to nawet nie mam siê na czym wazyæ muszê w koñcu zainwestowaæ w wagê.

A co do tytu³u moje propozycje :
Wakacje nadesz³y, s³odko¶ci w k±t odesz³y
Kontynujemy odchudzanie, just fity jemy na ¶niadanie ( )
Chcemy mieæ piêkne cia³o, odchudzania nigdy nam za ma³o
Zdrowe jedzenie, du¿o ruchu, oponka znika z brzuchu ( )
Wakacje witamy, w mniejsze rozmiary siê wbijamy
Na wczasy wyje¿dzamy, ale o cia³o wci±¿ dbamy

04.12.13 Ostrzykniêcie ust

Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana

Edytowane przez NeverGoodEnough18
Czas edycji: 2011-07-07 o 11:43
NeverGoodEnough18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:45   #4956
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

NeverGoodEnough18 wszystkie tytu³y dobre

Think happy - be happy

M

Stary 2011-07-07, 11:59   #4957
alexis77
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 256

Je¶li pozwolicie to wracam do Was po d³ugiej przerwie. Czyta³am wszystko na bierz±co ale jako¶ nie wiedzia³am co napisaæ. U mnie ju¿ trochê lepiej ale nadal jest pustka w sercu
Tyle mia³am Wam napisaæ i w koñcu wszystko zapomnia³am. Monia ostatnie zdjêcie ze spacerku z dzieciaczkami ¶liczne Baletnico my¶le ¿e ten wyjazd dobrze Ci zrobi, oderwiesz siê od tego wszystkiego.
u mnie na wadze 57,5 czyli juz o 2,5 mniej (w 5 tyg)a przed odchudzaniem przez d³u¿szy okres zrzuci³am 3 kg i chcia³am zapytaæ czy jest mo¿liwo¶æ ¿ebym mia³a rozstêpy? bo dzi¶ zobaczy³am na jednej nodze i jestem za³amana znalaz³am na wiza¿u recenzje Eveline , slim extreme 3D Spa serum intensywnie wyszczuplaj±ce +ujêdrniaj±ce antycellulit. Stosowa³a go mo¿e która¶ z Was? mog³yby¶cie mi co¶ dobrego sprawdzonego poleciæ? Wiem ¿e Monia te¿ kiedy¶ co¶ pisa³a ¿e ma rozstêpy na udach.
alexis77 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 13:20   #4958
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

hej ¶licznotki

U mnie dzisiaj na wadze 57,9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okres mi siê skoñczy³ i waga wraca do normalno¶ci.... Jestem w szoku bo wczoraj o 1 w nocy przed samym spaniem zjad³am ca³± spor± kromkê bia³ego chleba z mas³em i pasztetem!!! Synek nie zjad³ wiêc zjad³am sobie ;p No a wcze¶niej te dwa gofry z bit± ¶mietan±! By³am pewna ¿e waga poka¿e dzi¶ kilogram wiêcej a tu taka niespodzianka. No i dodam, ¿e dzi¶ rano siê wypró¿ni³am wiêc chyba te otrêby dzia³aj± dzi¶ te¿ ich sporo zjad³am z p³atkami na ¶niadanie. No teraz nie mogê tego zepsuæ! Muszê siê wzi±æ w gar¶æ i zgubiæ te 3 kilo! Przez weekend mo¿e byæ ciê¿ko ale postaram siê. Pogoda dzi¶ taka jak wczoraj ;/ Niebo zachmurzone i s³oñca brak ;( ale najwa¿niejsze, ¿e nie pada deszcz za ciep³o te¿ nie jest ale ponoæ popo³udniu ma siê wypogodziæ.... no ciekawe ;/

Eivor ja jak urodzê kiedy¶ 3 dziecko to te¿ od razu wezmê siê za odchudzanie

Baletnico
jakiej deprechy? Przecie¿ masz teraz tyle mo¿liwo¶ci! Przysz³o¶æ zapowiada siê tak fajnie wiêc powinna¶ siê cieszyæ! No a ju¿ prawie masz czwóreczkê z przodu na wadze! Jeszcze tylko 0,2 !!!

Murko u mnie taka sama pogoda jak zwykle zreszt±

Meeedzik jak ja Ci zazdroszczê pogody! i tego basenu! te¿ bym sobie pop³ywa³a.... a najbardziej to bym sobie posiedzia³a w jakim¶ jacuzzi w gor±cej wodzie pe³nej b±belków w Sopocie w Aquaparku s± takie cudowne A co do przerwy to masz racjê, ale jako¶ tak bojê siê, ¿e jak bêdê ciut wiêcej je¶æ to przytyjê..... no i teraz sa wakacje wiêc powinnam w³a¶nie dbaæ o dietê i staraæ siê osi±gnaæ te 55 ;( ajjj niewiem ju¿ sama..... dzi¶ mam mniej na wadze wiêc zobaczê jeszcze kilka dni. Jak bêdzie to ciê¿ko sz³o to zrobiê przerwê. No i gratulujê wagi - pewnie musia³a¶ wczoraj sporo wypiæ alko hihih

emilka siwe w³osy s± przekazywane genetycznie wiêc nie martw siê to nie Twoja wina ¿e masz siwki Niby mówi±, ¿e od stresu te¿ mo¿na mieæ siwe w³osy ale ja w to nie wierzê. Mam kolegê który ma 27 lat a jest siwy, ¿e a¿ bia³y! okropnie to wygl±da no ale có¿ ma zrobiæ? obci±³ siê na ³yso i ma spokój hehe

aguniaaa ja to w okres mam straszn± nerwicê.... ojjjj lepiej do mnie nie podchodziæ ;p

Karolinko tytu³y super a we¿ jeszcze pomy¶l nad czym¶ podobnym do naszego obecnego tytu³u, ¿eby za du¿o nie zmieniaæ. G³ownie chodzi o te s³owo "do WAKACJI" no bo wakacje siê ju¿ zaczê³y. Na koñcu tytu³u trzeba koniecznie dodaæ s³ówko "czê¶æ 2" ¿eby wszyscy wiedzieli, ¿e to nasza kontynuacja

Alexis rozstêpy to straszne dziadostwo ;( robi± siê szybko i czêsto, nawet przy nie du¿ych skokach wagi. Ja w wieku 15 lat mia³am takie rozstêpy na plecach tzn. na krêgos³upie ¿e ch³opaki z mojego bloku jak byli¶my nad jeziorem pytali siê czy mnie tata bije bo mam takie prêgi hehehe. A to by³o od tego, ¿e za szybko ros³am w górê i skóra siê zbyt szybko rozci±ga³a. Ja na rozstêpy nie znam nic dobrego. To s± blizny i tak naprawdê nic z nimi nie zrobimy, chyba, ¿e masz kupe kasy to mo¿esz i¶æ na jakie¶ zabiegi laserowe czy co¶ takiego. Pewnie i s± jakie¶ kremy które choæ troszeczkê zmniejsz± widoczno¶æ rozstêpów ale zapewne s± strasznie drogie i trzeba najpierw i¶æ do dermatologa. CO do kremów Eveline nie s±dze aby taki krem który kosztuje nieca³e 20 z³ pomóg³ co¶ na istniej±ce ju¿ rozstêpy. Lepiej kup co¶ zapobiegawczego ¿eby poprostu Ci siê nowe nie zrobi³y.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 13:43   #4959
dzaga1989
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861

Hej dziewczyny Ta pogoda dobija W dodatku przez to choróbsko le¿a³am pó³ dnia na wznak bo tak mnie g³owa bola³a, ¿e masakra. Rano wmusi³am w siebie owsiankê, ¿eby nie braæ lekarstw na pusty ¿o³±dek. Wsta³am z ³ó¿ka pó³ godziny temu i zrobi³am kotlety mielone na obiad, zjemy z kasz± i mo¿e z ogórkami konserwowymi. T¯ wraca dzi¶ dopiero po 16 wiêc chcia³abym co¶ przek±siæ bo ju¿ mi trochê burczy w brzuszku. Pewnie zjem trochê p³atków, bo serek wiejski trzymam na wieczór. Wiecie, muszê sobie wagê kupiæ Bo na razie nie mogê nawet zdaæ raportu z tego ile wa¿ê.
Stary 2011-07-07, 14:08   #4960
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

meeedzik Ty pewnie mieszkasz gdzie¶ na po³udniu ¿e ci±gle ciep³o u Ciebie co? bo na pó³nocy na s³oñce nie ma co liczyæ
alexis prawie ka¿da kobieta ma rozstêpy, du¿e czy ma³e ale ma i nie ma co siê tak przejmowaæ nimi. ja mam na udach spore ale nie zwracam na nie uwagi wiêc inni te¿ nie
monia tak my¶la³am ¿e rano zmienisz zdanie no szkoda tego zaprzepa¶ciæ teraz, ju¿ tak ma³o Ci zosta³o. no i jak to jest ¿e tylko mi waga po ob¿arstwie wzrasta?

ja jestem ju¿ strasznie g³odna, a obiad mam o 15. no i nie wiem czy teraz co¶ przek±siæ, jak±¶ kanapkê? zejdê do kuchni i zobaczê, mo¿e pomidor bêdzie. 40min hh odbêbnione, lubiê to uczucie kiedy zrobiê æwiczenia które zaplanowa³am

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:09   #4961
dolly87
Raczkowanie

Na jakim hula hop æwiczycie? Na co dzia³a? Jak siê nauczyæ krêciæ?
Stary 2011-07-07, 15:34   #4962
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 566

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
Dzi¶ na wadze 46,5 kg
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie dzisiaj na wadze 57,9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulujê i zazdroszczê!
U mnie te¿ ³adnie bo 50,6!

Cytat:
Napisane przez dolly87 Poka¿ wiadomo¶æ
Uda³o mi siê namówiæ mê¿a na wyjazd nad morze...

Chyba arbuza- mam pysznego zimnego w lodówie Chyba nie jest jaki¶ mega kaloryczny?
No i super, rozerwiecie siê trochê
Arbuz ma jako¶ malutko kalorii, nie pamiêtam ile... W nim to sama woda

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-07-07, 15:59   #4963
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 super widzisz waga do normy wrocila

dolly87 najpierw mialam takie zwykle dziecinne, ale za lekkie bylo i nie umialam nim krecic jakis czas temu kupilam sobie takie duze z wypustkami na allegro i nim od razu umialam, na poczatku wiadomo spadalo, ale teraz moge krecic ponad godzinke i w obie strony sie nauczylam.Zazwyczaj stoje w rozkroku albo z jedna noga wysunieta do przodu i ruszam poprostu biodrami, nie umiem dok³adnie wytlumaczyc...na You tube zobacz tam jest duzo filmikow na których laski pokazuja jak krecic

Think happy - be happy

M

Stary 2011-07-07, 16:23   #4964
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Alexis je¶li rozstêpy s± jeszcze ró¿owe to mo¿esz oczywi¶cie zastosowaæ jakie¶ kremy ale eveline jest za s³aby, spróbowa³abym jaki¶ aptecznych, je¶li natomiast s± blade to ju¿ nic z nimi nie zrobisz. W ogóle tego cholersta to ciê¿ko jest siê pozbyæ ja te¿ je mam i ju¿ przywyk³am do tego bo naprawdê za ¿adne cuda nie da siê tego zlikwidowaæ przynajmniej u mnie.

Monia gratulacje Ja kilka dni nie mog³am siê wypró¿niæ dzi¶ posz³am na si³ownie i tam mi siê zachcia³o no nie mia³am wyj¶cia musia³am i¶æ do wc Monia a w³a¶nie ten tytu³ to rymowanka ma byæ czy jaki¶ normalny? Bo mi siê podobaj± rymowanki, a z wakacjami to jeszcze takie u³o¿y³am:

Zbêdne kilogramy zrzucamy bo w wakacje o swoje cia³o dbamy
Czê¶æ druga odchudzania, bo w wakacje nie ma obijania

Stary 2011-07-07, 18:33   #4965
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 843

Hej kobitki godzinkê temu wróci³am z basenu, ale by³o fajnie, woda nawet ciep³a i trochê siê poopala³am
Baletnica nic nie poradzê, ¿e po alko czy imprezach mam zawsze mniej na wadze normalnie mam od 47 do 47,4 kg
Monia ja zawsze przewa¿nie pijê 3 piwka, a wczoraj wypi³am 2 i ju¿ mia³am do¶æ, wypali³am te¿ ze 3-4 fajki i to chyba dlatego, 3 piwo mi wcale nie chcia³o wchodziæ i robi³o mi siê nie dobrze :/
Murka bardziej tak po³udniowy zachód ( z opolskiego jestem ) no dzi¶ u mnie by³a ³adna pogoda, ale na jutro zapowiadaj± ju¿ opady i burze :/

A my na jutro planujemy grilla ze znajomymi a na sobotê jedziemy na wiêksz± imprezkê ju¿ siê doczekaæ nie mogê kurde teraz tyle imprezujê i pijê alko jak nigdy, a niby piwko jest takie kaloryczne a mi ci±gle waga po nim spada

A co do tytu³u to mo¿e : PIÊKNE CIA£O JU¯ NA ZAWSZE, 5 MA£YCH POSI£KÓW DZIENNIE I KONIEC ZE S£ODYCZAMI CZ.2
Stary 2011-07-07, 18:39   #4966
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

meeedzik jak Ty to robisz ze po %%% waga spada? tez tak chce, tym bardzij ze teraz lato i wogole czesciej sie spotyka ze znajomymi a co za tym idzie grile browarki itp

Think happy - be happy

M

Stary 2011-07-07, 18:40   #4967
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Poka¿ wiadomo¶æ
jakis czas temu kupilam sobie takie duze z wypustkami na allegro i nim od razu umialam, na poczatku wiadomo spadalo, ale teraz moge krecic ponad godzinke i w obie strony sie nauczylam.
O rany, i dajesz radê? Te¿ mam takie ale to obijanie o biodra mnie strasznie boli wiêc do krêcenia owijam siê rêcznikiem i to grubym. I max 20 min dajê radê a i tak mam siniaki... Mo¿e Twoje mniej wa¿y?

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Poka¿ wiadomo¶æ
Czê¶æ druga odchudzania, bo w wakacje nie ma obijania

Cytat:
A co do tytu³u to mo¿e : PIÊKNE CIA£O JU¯ NA ZAWSZE, 5 MA£YCH POSI£KÓW DZIENNIE I KONIEC ZE S£ODYCZAMI CZ.2

Stary 2011-07-07, 19:04   #4968
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia sama nie wiem jak to robiê, ale diety siê teraz wcale nie trzymam piwkujê, jem hamburgery, lody z polewami itp, jutro grill to te¿ pewnie bêd± jakie¶ pyszno¶ci, wczoraj na noc najad³am siê chipsów, bo by³am g³odna a tu waga spada, fajnie jakby tak zawsze ju¿ by³o
Eivor co do hula hop, to ja tez mam takie du¿e z wypustkami na pocz±tku jak zaczyna³am, to mia³am siniaki i nie umia³am dobrze krêciæ, a teraz mogê krêciæ do woli w obydwie strony i zak³adam cieniusieñk± bluzkê, a najlepiej to jak bym mog³a krêci³abym na go³e cia³o Ty tez dojdziesz do wprawy
Stary 2011-07-07, 19:09   #4969
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Eivor co do hula hop, to ja tez mam takie du¿e z wypustkami na pocz±tku jak zaczyna³am, to mia³am siniaki i nie umia³am dobrze krêciæ, a teraz mogê krêciæ do woli w obydwie strony i zak³adam cieniusieñk± bluzkê, a najlepiej to jak bym mog³a krêci³abym na go³e cia³o Ty tez dojdziesz do wprawy
Heh, oby. Zwyk³ym mogê krêciæ godzinami na go³e cia³o, no godzinami nie próbowa³am ale godzinê spokojnie. A tamto strasznie wali po biodrach

Stary 2011-07-07, 19:09   #4970
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

Hej;*
Ja ju¿ po pracy i zaraz jadê na handel z tat± . Jestem wykoñczona ! Waga trochê wiêcej ale to pewnie przez to ¿e siê dawno nie wypró¿nia³am jam otrêby pijê wodê 1.5 l a nawet wiêcej i du.pa !
Moje menu:
¶: p³atki + mleko
o: zupa warzywna 1/3 bu³ki
p: jogurt 7 zbó¿
k: jeszcze nie wiem
i pewnie w nocy co¶ zjem
baletnica a mówi³a¶ ¿e nigdy nie dojdziesz do takiej wagi
Czê¶æ druga odchudzania, bo w wakacje nie ma obijania a mi siê ten podoba:P
Stary 2011-07-07, 19:44   #4971
dolly87
Raczkowanie

Jednak zmiana planów- jedziemy do Ko³obrzegu- uda³o nam siê zarezerwowaæ fajny apartament, w nowym hotelu, w spokojnej okolicy Do pla¿y tylko 100m, ju¿ nie mogê siê doczekaæ, oby pogoda dopisa³a!
Dziêki za porady z tym hula hop- nawet nie wiedzia³am, ¿e takie s±. A powiedzcie mi czy daje jakie¶ widoczne efekty takie krêcenie?
Diety trzymam siê przepisowa- dzisiaj wyjad³am tylko 987 kalorii i jestem zapchana- wogóle nie chce mi siê je¶æ Mo¿e w koñcu z wami uda mi siê co¶ osi±gn±æ!
Dzi¶ zjad³am:
¶: razowiec z serkiem czosnkowym, wêdlin± i warzywami
II¶: arbuz 360g (tylko 108kcal!!)
o: kurczak ze szpinakiem i mozzarell±
p: fasolka szparagowa (prawie pó³ kilo ma tylko 134kcal, a najad³am siê tym jak ¶winka- chrum chrum )
k: sa³atka surimi
meeedzik ale robisz smaka na ten alkohol, sama bym siê chêtnie napi³a i to tak porz±dnie- ale póki karmiê nie da rady ;( a ostatnio tak fajnie weso³o pijana by³am rok temu
eivor rozerwiemy siê, ale te¿ przede wszystkim zmienimy otoczenie i to chyba tego g³ównie nam potrzeba, ¿eby siê trochê oderwaæ od codzienno¶ci. A ile ma Twoja dzidzia- pewnie gdzie¶ pisa³a¶, ale w tylu stronach ju¿ nie znajdê. Du¿o w ci±¿y przyty³a¶? Ile przed ile po? Dieta nie wp³ywa na Twoje karmienie? Tez jeste¶ kurk± domow± czy pracujesz?
alexis na rozstêpy pomaga ma¶æ contactubex, jej tañsza odmiana to nasz polski cepan- niestety jedzie cebul±, jak cholera i dlatego nie smarujê siê nim regularnie. Ale ci±¿owe z brzucha zrobi³y mi siê mniejsze- zaatakowa³am je w fazie czerwono fioletowej
Stary 2011-07-07, 20:12   #4972
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

dolly a có¿ to za salatka z surimi? Bo bardzo je lubiê
Ja na kolacjê zjad³am kromkê chleba z twarogiem chudym rzodkiewk± i szczypiorem i pó³ jab³ka Idê zaraz do biedrony po zgrzewkê wody bêdzie na zapas

Stary 2011-07-07, 20:40   #4973
monika01011986
Zakorzenienie

ja dzisiaj ca³y dzieñ na dworze... o 19 dotar³am do domu. Wyk±pa³am dzieci, zjedli¶my kolacjê i w koñcu siad³am. Mo¿e zaczne od mojego dzisiejszego menu:
¶niadanie: szklanka Just Fit z owocami + pó³ szklanki otrêb + szklanka mleka 2%
¶niadanie 2 - kawa rozpuszczalna z mlekiem i s³odzikiem x3 + jeden ma³y gofr (99 kcal) z odrobink± d¿emu truskawkowego i odrobin± bitej ¶mietany
obiad - ciasto Babka czekoladowo-¶mietankowa ( taki ¶redni kawa³ek bez ¿adnej polewy) + szklanka zimnego mleka
podwieczorek/kolacja- kawa Inka z odrobink± mleka i s³odzikiem x3, 1 kromka chleba ciemnego ze s³onecznikiem posmarowana serkiem ¶mietankowym z dwoma plastrami szynki konserwowej i dwoma plastrami pomidora.
kolacja 2 (bêdzie dopiero) - jogurt Jogobella Light panna cotta z truskawkami z ³y¿k± otrêb.

Tak¿e dzi¶ mia³am dosyæ s³odki dzieñ Trochê mo¿e i du¿o tego ale my¶lê, ¿e ¿le nie by³o Jutro wraca m±¿ wiêc zaczê³am dzi¶ sprz±taæ i trochê gotowaæ Jutro tylko poodkurzam i zrobiê sa³atkê.

No dobra trzeba za³o¿yæ ju¿ nowy w±tek bo ten za chwilê zablokuj±... wybierzcie szybko tytu³ i dzia³amy bo zaraz mo¿e byæ za pó¼no!

Karola
¶wietne sa te Twoje tytu³y - masz talent do rymowanek powinna¶ wiersze pisaæ! Ale chodzi o to ¿eby tytu³u za bardzo nie zmieniaæ, trzeba wywaliæ te s³owo " do wakacji" i wstawiæ co¶ fajnego, a resztê zostawiæ jak jest.

Ja proponujê tak jak Meeedzik :
PIÊKNE CIA£O JU¯ NA ZAWSZE, 5 MA£YCH POSI£KÓW DZIENNIE I KONIEC ZE S£ODYCZAMI / dieta 1000 kcal , CZ.2

albo

PIÊKNE CIA£O chcemy mieæ! , 5 MA£YCH POSI£KÓW DZIENNIE I KONIEC ZE S£ODYCZAMI / dieta 1000 kcal , CZ.2

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2011-07-07 o 20:50
Stary 2011-07-07, 21:30   #4974
dolly87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Poka¿ wiadomo¶æ
dolly a có¿ to za salatka z surimi? Bo bardzo je lubiê
Ja robiê tak: paczka ry¿u, paczka syrimi w kostkê, ogórek ¶wie¿y w kostkê, koperek, sól pieprz, jogurt naturalny 0% i odrobina musztardy

kurczê, dziecko jad³o na kolacjê kanapki z miodem i d¿emem i wchromoli³am z nim pó³ kajzerki i æwiartkê rogalika czê¶æ z miodkiem, a czê¶æ z d¼emem- szczê¶cie, ¿e niskos³odzonym ;/ Qrna po co ja to zrobi³am a ju¿ by³o tak dobrze!
Stary 2011-07-07, 21:32   #4975
meeedzik
Zakorzenienie

Kurrrr...... naprodukowa³am siê i mi posta zjad³o :/

Dolly odbijesz sobie jak przestaniesz karmiæ
Ja szalejê póki mogê
Monia wydaje mi siê, ¿e ten pierwszy jest najlepszy
A co do blokowania, to pewnie zanim Mod siê ruszy i zablokuje to trochê minie, na pazurkowym przewa¿nie przekraczamy do 100 postów wiêcej
No to kto chêtny do zak³adania? Monia?
Stary 2011-07-07, 21:33   #4976
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 381

a mo¿na dodaæ do ty³u koniec ze s³odyczami i fast-foodami?
dla mnie to drugie wa¿niejsze.
Stary 2011-07-07, 21:36   #4977
monika01011986
Zakorzenienie

dzaga wspó³czujê choroby, dobrze, ¿e ju¿ Ci lepiej

mureczko no szkoda szkoda... obieca³am sobie doj¶æ do 55 i szkoda mi tak przerwaæ teraz. Póki mi waga spada to bêdê próbowa³a dalej
A po ob¿arstwie nie tylko Tobie waga wzrasta! Mi to jako¶ tak dzisiaj tylko nie wzros³a a spad³a, ale moim zdaniem to zas³uga tego, ¿e skoñczy³ siê okres.

meeedzik Ty palisz fajki??????

Eivor dziêkujê i równie¿ gratulujê Jeszcze 0,6 i koniec odchudzania?

aguniaaaa no w koñcu ta waga wróci³a! przez ten okres ci±gle by³o wiêcej na wadze i normalnie ju¿ traci³am chêci na dalsze odchudzanie... teraz jest ok

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-07, 21:37   #4978
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez dolly87 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja robiê tak: paczka ry¿u, paczka syrimi w kostkê, ogórek ¶wie¿y w kostkê, koperek, sól pieprz, jogurt naturalny 0% i odrobina musztardy

kurczê, dziecko jad³o na kolacjê kanapki z miodem i d¿emem i wchromoli³am z nim pó³ kajzerki i æwiartkê rogalika czê¶æ z miodkiem, a czê¶æ z d¼emem- szczê¶cie, ¿e niskos³odzonym ;/ Qrna po co ja to zrobi³am a ju¿ by³o tak dobrze!
Muszê j± koniecznie wypróbowaæ

Stary 2011-07-07, 21:43   #4979
monika01011986
Zakorzenienie

Spoko, ja mogê za³o¿yæ nowy w±tek jeszcze nigdy nie zak³ada³am ¿adnego nowego bêdzie to mój pierwszy raz! oczywi¶cie je¿eli inne dziewczyny nie maj± nic przeciwko ???

Co do tytu³u to s³owo "piêkne cia³o ju¿ na zawsze" kojarzy mi siê z kim¶ kto ju¿ ma te piêkne cia³o czyli np. Ty Meeedziku a wiêkszo¶æ z nas wci±z walczy o te piekne cia³o wiêc mo¿e s³owo "chcemy mieæ" bardziej tu pasuje. Oczywi¶cie to tylko moja propozycja Fajnie, jakby ka¿da siê wypowiedzia³a w tej kwestii

tak¿e moja propozycja:
"Piêkne cia³o chcemy mieæ! 5 ma³ych posi³ków dziennie, koniec ze s³odyczami i fast-foodami! Dieta 1000 kcal, cz.2 "

a teraz wasza kolej !!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-07-07, 21:51   #4980
meeedzik
Zakorzenienie

Monia a bo tak znajomi pal± i jak wychodzili¶my zawsze na imprezie na podwórko to ja te¿ sobie zapali³am i tak zawsze jak z knajpy wychodzimy, to sobie zapalê. Ale nie ci±gnie mnie do tego, chyba siê nie nauczê. T¿ mi zawsze zabiera, bo on nie chce, ¿ebym pali³a.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Moniaaaaa ja nie mam piêknego i chyba nigdy nie bêdê mieæ, bo ci±gle mam boczki i brzuszka trochê te¿ i moim zdaniem Ty wygl±dasz o niebo lepiej ode mnie
A co do tytu³u, to mo¿e nawet lepiej z tym "chcemy mieæ"

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.