Wrześniówki - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 22:58   #4951
gwiazdka82
Raczkowanie

Dot.: Wrześniówki

Dziewczyny straszne są u was te koszty
Ja również będę miała stanik typu bardotka.Specjalnie go kupiłam jak zaczynałam szyć sukienkę.Wzięłam go na przymiarkę w marcu jak pani szyła szkielet gorsetu i wtedy robiła po swojemu jakieś poprawki .Teraz jak byłam na przymiarce sukni,to zabrałam ze sobą też ten stanik i gorset był idealny.Inny stanik już by nie pasował.Z resztą nie wyobrażam siebie bez stanika Nie czułabym się komfortowo.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110910310223.html
gwiazdka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:08   #4952
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwaskowa Pokaż wiadomość
Też mam ślub 17 września
U mnie koszty są podobne
Zapowiedzi w parafii TŻ kosztują 500 zł.
U mnie w parafii kościelna 250, organista 300 (chociaż nie gra) i ksiądz naprawdę bierze "co łaska", ale zrobiłam już też wywiad i dają mu zawsze 600-900 (w tym jest msza i zapowiedzi u mnie). Więc cały ślub będzie nas kosztował ok. 1800 zł plus "grosiki" w parafii, w której byłam chrzczona za świadectwo chrztu.
A i też nie wyobrażam sobie nie mieć biustonosza czułabym się niepewnie, he he...

masakra, tyle kasy, my mamy nadzieje, ze w 1000zł sie wyrobimy
Stary 2011-07-06, 07:22   #4953
smileofangel
Zakorzenienie

a ja nie bede miala stanika :P

co do nauk - my mamy kazdy poniedzaielk lipca wiec 4 spotkania po 1,5h :/ i nie sa sympatyczne do tego ksiadz powiedzial cytuje: "pobieram po 50zł od pary"

i na koniec dal nam ksero artykulu w ktorym jakis tam ksiadz pisze ze ksieza nie maja sie czuc skrepowani prosic o wieksze ofiary na slub - wylicza co ile mlodych kosztuje w tym fryzjera i kosmetyczke (jedzie kwotami) i na koniec ze ksiadz ma sobie zyczyc 10% wartosci slubu i wesela plus 100zl na cos tam... wyobrazacie sobie odpalic ksiedzu jakies 3tys? co laska troche to smieszne - na szczescie jak pisalam mamy w innej parafii slub

bylismy wczoraj na 1 lekcji tanca i bylo calkiem fajnie moj przyszly maz radzi sobie lepiej niz myslalam

poza tym dopiero zaczynam sesje i mam mnostwo problemow i spraw na glowie a tu wszystko trzeba ogarniac

ciagle nie wiem czy zamowic buty do tanca

ja jestem niemal ubrana, tz chce w sierpniu kupic garnitur (slub 17 wrzesnia)

Edytowane przez smileofangel
Czas edycji: 2011-07-06 o 07:23
smileofangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:15   #4954
basiula88
Raczkowanie

Hej dziewczyny dawno tu nie zagladałam, tak mnie wszystko pochłonęło, ale przynajmniej jak narazie ze wszystkimi sprawami jesteśmy do przodu, ksiądz tez juz załatwiony. Teraz został nam jeszcze tylko zakup koszuli dla TŻ i moje butki ślubne no i oczywiście bielizna. Póki co ostatnio wzięłam się za szukanie sukienki na poprawiny i znalazłam jedną na którą się chyba zdecyduje ale nie mam pojęcia jakie dodatki do niej dobrać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukieneczka....jpg (68,0 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukieneczka.jpg (101,4 KB, 31 załadowań)
basiula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 11:31   #4955
basiula88
Raczkowanie

Aha bym zapomniała byłam już na próbnej fryzurce efekty na zdjęciach niżej co sadzicie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_2946 modified.jpg (45,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2948 modified.jpg (50,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2949 modified.jpg (45,1 KB, 50 załadowań)
Stary 2011-07-06, 12:59   #4956
izotropia
Rozeznanie

to teraz ja się pochwalę butami
mam biżuterię tzn. bransoletkę i łańcuszek z serduszkiem, kolczyki pożyczam i pasują idealnie tylko kolczyki na poprawiny muszę kupić
i szukam piosenki na pierwszy taniec :/
co myślicie o http://starymarzyciel.wrzuta.pl/audi...o_milosci_kres nie wiem czy nie jest smutna? czy pasuje, czy może być? i co do tego? walc angielski... chyba muszę sobie przypomnieć kroki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (139,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty2.jpg (81,5 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez izotropia
Czas edycji: 2011-07-06 o 13:05 Powód: wymiana załącznika :)
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 13:48   #4957
gwiazdka82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basiula88 Pokaż wiadomość
Aha bym zapomniała byłam już na próbnej fryzurce efekty na zdjęciach niżej co sadzicie??
Ciekawe upięcie,ale ja bym jeszcze te końce podkręciła może dlatego,że mam fioła na punkcie kręconych włosów
A sukienka bardzo ładna.

izotropia bardzo ładnie wyglądają te buciki na nodze

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Nie wiem jak u was,ale u nas na weselach PM dedykują sobie piosenkę.Ja już wybrałamhttp://karosia5.wrzuta.pl/audio/48pgOFHKaGH/eleni_-_tylko_w_twoich_dloniach
Oczywiście Tż nie wie jaką ja wybrałam dla niego,ani ja nie wiem jaką on wybrał dla mnie

Stary 2011-07-06, 15:45   #4958
kwaskowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
masakra, tyle kasy, my mamy nadzieje, ze w 1000zł sie wyrobimy
Oby, oby Co parafia, to inne stawki

Ja nie mam jeszcze pomysłu na fryzurę... Która by pasowała do sukni księżniczki (wszystkie koki odpadają...)

kwaskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:18   #4959
oliweczka123
Raczkowanie

Cytat:

Ja nie mam jeszcze pomysłu na fryzurę... Która by pasowała do sukni księżniczki (wszystkie koki odpadają...)

Ja wyobrażam sobie zawsze księżniczkę + kok . A zobacz te?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 47fd83ac948985c9med.jpg (18,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 149065_169636729726654_100000409856732_458703_5973511_n.jpg (55,9 KB, 30 załadowań)

3 wrześ nia 2011
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego,
że osiągnięcie go wymaga czasu.
Czas i tak upłynie."
H. Jackson Brown Jr.
oliweczka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 18:04   #4960
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczyny dawno tu nie zagladałam, tak mnie wszystko pochłonęło, ale przynajmniej jak narazie ze wszystkimi sprawami jesteśmy do przodu, ksiądz tez juz załatwiony. Teraz został nam jeszcze tylko zakup koszuli dla TŻ i moje butki ślubne no i oczywiście bielizna. Póki co ostatnio wzięłam się za szukanie sukienki na poprawiny i znalazłam jedną na którą się chyba zdecyduje ale nie mam pojęcia jakie dodatki do niej dobrać

przepiekna sukienka gdzie ją kupilas? bo czegoś takiego sama szukam ja bym dala do niej dlugie kolczyki i bransoletke, chyba ze zamierzasz dac jakies kolorowe butki to wtedy kolor biu jak butki
Cytat:
dla mnie piekna ja chyba tez bym mocniej podkrecila te wlosy, bo takie lekkie loczki moga Ci sie szybko rozprostowac, a tak to zawsze bedziesz miala podkrecone, tymbardziej, ze masz piekne dlugie wlosy

Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
mam biżuterię tzn. bransoletkę i łańcuszek z serduszkiem, kolczyki pożyczam i pasują idealnie tylko kolczyki na poprawiny muszę kupić
co myślicie o http://starymarzyciel.wrzuta.pl/audi...o_milosci_kres nie wiem czy nie jest smutna? czy pasuje, czy może być? i co do tego? walc angielski... chyba muszę sobie przypomnieć kroki
dla mnie ta piosenka moze byc, jesli Wam sie podoba to nie widze problemuza butki

Cytat:
Napisane przez gwiazdka82 Pokaż wiadomość
Ciekawe upięcie,ale ja bym jeszcze te końce podkręciła może dlatego,że mam fioła na punkcie kręconych włosów
A sukienka bardzo ładna.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Nie wiem jak u was,ale u nas na weselach PM dedykują sobie piosenkę.Ja już wybrałamhttp://karosia5.wrzuta.pl/audio/48pgOFHKaGH/eleni_-_tylko_w_twoich_dloniach
Oczywiście Tż nie wie jaką ja wybrałam dla niego,ani ja nie wiem jaką on wybrał dla mnie
u mnie nie ma takiej tradycji,ale to jest przepiekna piosenka, byc moze tez zadedykuje ja mojemu tz
Cytat:
Napisane przez oliweczka123 Pokaż wiadomość

Ja wyobrażam sobie zawsze księżniczkę + kok . A zobacz te?
dla mnie momba i wlasnie kojarza mi sie z suknia typu ksiezniczak

A my dzisiaj odebralismy obraczki! Zrobili nam je w tydzien!!! Jestesmy zachwyceni, tymbardziej, ze nie bylo wiadomo, czy zlotnik zrobi nam ten grawer co chcemy, a jednak udalo sie i jest przepiekny.

Edytowane przez Tanitka
Czas edycji: 2011-07-06 o 18:06
Tanitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 18:19   #4961
Jadziunia1988
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hyppolite Pokaż wiadomość
Widzę, że mamy ślub tego samego dnia Zainteresowało mnie skąd jesteś, a w szczególności gdzie byliście w poradni przedmałżeńskiej, bo my mamy to jeszcze przed sobą, a z uwagi na pracę moją i TŻa chcielibyśmy to jak najszybciej i bezproblemowo załatwić.
U nas ksiądz zażyczył sobie za ślub 1300zł - w tym jest niby organista i kościelny, ale mimo to wydaje mi się, że strasznie dużo :/ Na zapowiedzi jeszcze nie dawaliśmy, ale już się boję...
Wiesz co ja jestem ze Skierniewic (między Ł0dzią a Warszawą)a do poradni umówił nas mój szwagier który też tam był
Ja jestem w szoku co do waszych kosztów "Kościelnych" u nas ksiądz bierze co łaska i raczej to nie przekracza 1000zł a za zapowiedzi 300 zł??? Chyba z głupim na łeb się zamienił 300zl to u nas organista bierze i to jeszcze jak sobie zyczym ze skrzypcami trąbką albo czymś tam innym (ja chyba wezmę skrzypce) ślicznie to wygląda.
Dzisiaj byliśmy w USC zapłaciliśmy 84zł i trwało to 15 minut a jedyne pytanie to jakie ja będe miała nazwisko po slubie.
Jadziunia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 19:26   #4962
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość

A ja próbuję się zmotywować do dokończenia zaproszeń- jeszcze tylko jogurcik zjem i zaczynam.

Dodam, że zamówiliśmy dzisiaj alko, torcik i byliśmy w hotelu po menu Tak więc baaaardzo powoli, ale do przodu!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 20:38   #4963
emillia006
Zadomowienie

Hej Dziewczyny
Podobnie jak Gwiazdka, wrocilam niedawno z Polski. Zalatwilismy duzo spraw zwiazanych ze slubem, zostaly jedynie drobiazgi do ogarniecia

- TZt ubrany- jeden garniaczek zakupiony na wesele i jeden na poprawiny
- suknia+ dodatki zakupione (welon, halka, buty, ponczochy, bizu itd)
- tort zamowiony
- wiazanka zamowiona
- USC zalatwiony
- protokol przedslubny spisany
- dekoracja sali i kosciola wybrana
- zaproszenia rozdane i zebrane potwierdzenia
- wybrana limuzyna i dekoracja
- stroj na poprawiny dla mnie zakupiony
- menu wybrane
- prezent dla rodzicow zorganizowany

Zostaly:
-winetki, zawieszki na alko
-alkohol dla gosci na rozdanie
-spotkanie z zespolem i kamerzysta
- spowiedz przedslubna
- zabiegi upiekszajace
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 20:58   #4964
Tanitka
Rozeznanie

Dziewczynki a ja mam pewien problem. Chcielibysmy wyslac rodzicow na week do Zakopanego, zeby odpoczeli i zrelaksowali sie po weselu, tylko nie mamy w ogole namiarow na jakieś fajne noclegi, spa, wejsciowki. Chcielibysmy wszystko im zorganizowac, oplacic, a nie zeby sami musieli szukac atrakcji. Czy wiecie jak mam sie do tego zabrac?
Stary 2011-07-06, 21:33   #4965
gwiazdka82
Raczkowanie

emillia006 A odpoczęłaś troszeczkę? Ja to byłam dwa tygodnie,a ty tylko tydzień.Dobrze,że udało wam się wszystko załatwić
Niestety to jest urok mieszkania za granicą

Tanitka zapytaj najpierw wśród znajomych.Poszukaj w necie,jeśli coś ci wpadnie w oko,to zadzwoń i zapytaj.Fajne żebyś znalazła jakiś ośrodek,w którym organizują wieczorki taneczne.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

szprotka_mada możesz nam się pochwalić jakie macie menu?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 21:37   #4966
basiula88
Raczkowanie

Cytat:
A sukienka bardzo ładna.

No właśnie te końce były podkręcone bardziej tylko te zdjęcie zrobione było dopiero po powrocie do domu i to w deszcze:/
Stary 2011-07-06, 21:55   #4967
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
szprotka_mada możesz nam się pochwalić jakie macie menu?
To co dzisiaj odebraliśmy, to są wszystkie ich propozycje na danie główne, przystawki etc, my mamy wybrać co z tego chcemy. Musimy zrobić rozeznanie wśród znajomych którzy tam się już bawili co jest godne polecenia

Ciasta, owoce, tort, alkohol załatwiamy sobie sami, bo taniej będzie Do tego mamy w prezencie od ciotki stół wiejski. Ceny oczywiście mamy wg starego cennika, te nowe są kosmiczne!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00327.jpg (124,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00328.jpg (100,6 KB, 30 załadowań)

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Edytowane przez szprotka_mada
Czas edycji: 2011-07-06 o 21:58
Stary 2011-07-06, 22:20   #4968
basiula88
Raczkowanie

[QUOTE=Tanitka;27978317]przepiekna sukienka gdzie ją kupilas? bo czegoś takiego sama szukam ja bym dala do niej dlugie kolczyki i bransoletke, chyba ze zamierzasz dac jakies kolorowe butki to wtedy kolor biu jak butki

Właśnie póki co szukam jakichś ciekawych butów które by pasowały do tej sukienki ale nie mam pojęcia jakie kupić, a sukienke kupiłam w Oleśnie.
Stary 2011-07-06, 23:27   #4969
gwiazdka82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
To co dzisiaj odebraliśmy, to są wszystkie ich propozycje na danie główne, przystawki etc, my mamy wybrać co z tego chcemy. Musimy zrobić rozeznanie wśród znajomych którzy tam się już bawili co jest godne polecenia

Ciasta, owoce, tort, alkohol załatwiamy sobie sami, bo taniej będzie Do tego mamy w prezencie od ciotki stół wiejski. Ceny oczywiście mamy wg starego cennika, te nowe są kosmiczne!
Ciekawe jest te menu.My również ciasta,owoce,tort,alkohol i napoje mamy we własnym zakresie.
Nasze menu tyle ile pamiętam:
Obiad
-rosół z makaronem
-ziemniaki,kluski śląskie,cztery rodzaje mięs i cztery rodzaje surówek do tego kompot.
Dania ciepłe
-barszcz z krokietem
-bigos podawany z żeberkami
-zupa gulaszowa
Przekąski
-schab w galarecie
-galareta drobiowa
-śledź pod pierzynką
-ryba po grecku
-sałatka jarzynowa(chcę ją zamienić na grecką)
-sałatka na bazie pieczarek
-sałatka z ananasem i szynka
Zamiast typowych wędlin będzie:
-schab pieczony ze śliwką i morelami
-pieczona karkówka
-boczek rolowany
Tyle pamietam ostateczna cena za osobę to 140zł.Myślę,że za tą cenę mamy dużo jedzenia co?
Dodatkowo przyszły teściu hoduje świniaka,z którego będą swojskie wyroby.
Będzie osobno postawiony stół wiejski. Będą wisiały kiełbaski ,kabanosy itp.wyroby

Stary 2011-07-07, 07:41   #4970
anioleczek2112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

Będziecie korzystać z tego pokoju dla nowozeńców? Akurat ta informacja na początku menu rzuciła mi sie w oczy Fajna sprawa.... i to łóżko wodne brzmi nieźle My jeszcze nie ustalaliśmy menu. Będzie my robic to za 2 tyg.
anioleczek2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 08:05   #4971
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Gwiazdka- fajne menu

Cytat:
Napisane przez anioleczek2112 Pokaż wiadomość
Będziecie korzystać z tego pokoju dla nowozeńców? Akurat ta informacja na początku menu rzuciła mi sie w oczy Fajna sprawa.... i to łóżko wodne brzmi nieźle My jeszcze nie ustalaliśmy menu. Będzie my robic to za 2 tyg.
Oczywiście, że będziemy! Dają to trzeba korzystać

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2011-07-07, 08:37   #4972
Yuza
Raczkowanie

Uhh ja już po pierwszej przymiarce. Suknią bym tego jeszcze nie nazwała, ale jakiś zarys już jest. Za 2tyg jadę wybierać butki, a już wypatrzyłam sobie tam takie śliczne więc mam nadzieję że jeszcze będą Wczoraj też byłam dać na zapowiedzi. Ku mojemu zaskoczeniu była w kancelarii przemiła siostra zakonna, która nawet nie wspomniała o kasie, ale i tak miałam już przygotowaną kopertę więc niech im będzie Dzisiaj natomiast umówiłam nas do poradni małżeńskiej, trochę się już do tego zbieramy no ale miejmy to już za sobą Poszukuje też jakiejś szkoły tańca bo tż mnie zaskoczył i chce tango tańczyć nie wiem jeszcze czy czuje się na siłach. No zobaczymy jak nam pójdzie na pierwszych zajęciach, muszę sobie jakieś odporne na deptanie buty wziąć, żeby nie stracić palców
Tanitka ja znam fajne miejsca w Zakopcu(jeździmy z tż-em co roku a czasem nawet 2 razy do roku od kilku lat) . Jak coś to mogę coś polecić tylko powiedz mniej więcej jakie koszty chcecie na to wyłożyć
Emilia006 wow wielkie zostawiasz nas daleko w tyle
Stary 2011-07-07, 08:48   #4973
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yuza Pokaż wiadomość
Uhh ja już po pierwszej przymiarce. Suknią bym tego jeszcze nie nazwała, ale jakiś zarys już jest. Za 2tyg jadę wybierać butki, a już wypatrzyłam sobie tam takie śliczne więc mam nadzieję że jeszcze będą Wczoraj też byłam dać na zapowiedzi. Ku mojemu zaskoczeniu była w kancelarii przemiła siostra zakonna, która nawet nie wspomniała o kasie, ale i tak miałam już przygotowaną kopertę więc niech im będzie Dzisiaj natomiast umówiłam nas do poradni małżeńskiej, trochę się już do tego zbieramy no ale miejmy to już za sobą Poszukuje też jakiejś szkoły tańca bo tż mnie zaskoczył i chce tango tańczyć nie wiem jeszcze czy czuje się na siłach. No zobaczymy jak nam pójdzie na pierwszych zajęciach, muszę sobie jakieś odporne na deptanie buty wziąć, żeby nie stracić palców
Tanitka ja znam fajne miejsca w Zakopcu(jeździmy z t
ż-em co roku a czasem nawet 2 razy do roku od kilku lat) . Jak coś to mogę coś polecić tylko powiedz mniej więcej jakie koszty chcecie na to wyłożyć
Emilia006 wow wielkie zostawiasz nas daleko w tyle

Wyobraź sobie, że jak kiedyś byliśmy na jednej lekcji tańca, to w domu się okazało, że mam całe przody balerinek pozdzierane

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2011-07-07, 09:45   #4974
anioleczek2112
Raczkowanie

Dziewczyny a będziecie miały wieczory panieńskie? Jeśli tak to jak je spędzicie?
anioleczek2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:08   #4975
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anioleczek2112 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a będziecie miały wieczory panieńskie? Jeśli tak to jak je spędzicie?
Ja nie wiem, bo to będzie niespodzianka od moi girlfriends A co do pokoju dla nowożeńców z bajerami do super sprawa! Nasza impreza będzie w restauracji, gdzie nie ma pokoi hotelowych. Zresztą do domu będzieli miec około 5 minut z przysłowiowego buta, więc już śmieję się na samą myśl, że będziemy paradować o świcie w naszych ślubnych strojach A potem zaśniemy w naszym "cudownym" łożu we "wspaniałej" wynajmowanej kawalerce i też będzie extra

Pozdrawiam!

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 14:42   #4976
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, bo to będzie niespodzianka od moi girlfriends A co do pokoju dla nowożeńców z bajerami do super sprawa! Nasza impreza będzie w restauracji, gdzie nie ma pokoi hotelowych. Zresztą do domu będzieli miec około 5 minut z przysłowiowego buta, więc już śmieję się na samą myśl, że będziemy paradować o świcie w naszych ślubnych strojach A potem zaśniemy w naszym "cudownym" łożu we "wspaniałej" wynajmowanej kawalerce i też będzie extra

Pozdrawiam!
my tez nic nie mamy wynajetego. Ale lozko wodne rewelka
Stary 2011-07-07, 15:13   #4977
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość

Pozdrawiam!
Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
my tez nic nie mamy wynajetego. Ale lozko wodne rewelka

My też byśmy nie wynajmowali, ale że dają w cenie, to bierzemy I pewnie gdyby nie to, też byśmy wylądowali w naszym cudownym niespełna 30 m2 mieszkanku. A tak udostępnimy je rodzince

a tak BTW- podobno to wodne łóżko jest mało komfortowe jeżeli chodzi o niektóre sprawy :P (a z sauny pewnie nie będzie czasu skorzystać)

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Edytowane przez szprotka_mada
Czas edycji: 2011-07-07 o 15:17
Stary 2011-07-07, 17:04   #4978
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:

jak znajdziesz fajną to mi podeślij bo też mam księżniczkę i nie wiem co by tu zrobić

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 17:59   #4979
Jadziunia1988
Przyczajenie

dziewczynki może ta strona wam pomoże co do ubioru sali i bukietu trochę wszystko na jedno kopyto ale zawsze cuś
http://deko.decolife.pl/
mam nadzieję że chociaż trochę pomoge
Dzisiaj byliśmy z TŻ dać na zapowiedzi zagarną 100zl pytał o zawody nasze, gdzie mieszkamy, gdzie mieszkają nasi rodzice i co mnie zaskoczylo to gdzie będziemy mieszkali po ślubie.
I jeszcze na koniec pytał nas z pacieża normalnie porażka człowiek się stresuje samą wizytą u niego a on jeszcze pyta
Jadziunia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 20:46   #4980
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:

O bardzo łądna fryzurka Może rzeczywiście same końcówki mogłyby być troszkę bardziej podkrecone Czegoś podobnego szukam

W sumie powinnam dołączyć do wątku, bo ja też na wrzesień sie szykuje do ołtarza

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości