|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
hej dziewczyny
![]() mam pewien problem :/ przytrafiło mi sie to dziś, siedziałam przy stole ruszyłam mocno głową i poczułam ukłucie w glowie po lewej stronie, teraz w łazience znowu to samo przy energicznym ruchu głowy :/ dodam, że ciśnienie jest okej, co to może być ? miała tak któraś z was?? |
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście najmocniej jak się da.
|
|
#1446 |
|
zawsze mam racje
|
lubię takie szafy, ale bez luster. Bo strasznie się to wypalcowuje.
|
#1447 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Gratuluje Ci mocno Świetna sprawa Anastazja Nawet nie wiem co Ci poradzić, to traktowanie jest nieludzkie S✂✂✂✂ysyństwo Trzymaj się mocno Łeb mi pęka i mam wszystkiego dość. Oglądam siatę ale chłopcy humoru mi nie poprawiają
|
|
|
#1448 |
|
zawsze mam racje
|
anola: tesco jest mega drogie, przynajmniej u mnie. a auchan nie macie?
Ale niedawno były niezłe promocje na ręczniki to parę kupiłam- takie duuże były po 27/28 zł
|
#1449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1450 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
naoglądałam się chirurgów to mam Jedynie nie chciałabym widzieć kogoś bliskiego w otwartej trumnie, brrr
|
|
#1451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To był taki pomysł TŻta na niedzielny wypad...niezbyt dobry jednak jak widać Najczęściej robimy zakupy w Netto (rewelacji nie ma ale mamy pod nosem) albo Biedronce. ostatecznie w osiedlowym sklepiku Widziałam ta promocje na ręczniki, chyba własnie od poniedziałku sie zaczęła? 24 zł chyba za kg
|
|
|
|
|
#1452 | ||||
|
Rozeznanie
|
Bry
![]() dziś po pracy małe zakupce, trzeba było prezent jakiś wymyślić w sobote wybieramy się na 40tkę mam nadzieję, że się spodoba zaliczyłam też Rossmana, a stołowaliśmy się w McSyfie, ale raz na czas mozna..![]() Cytat:
) jeszcze doprawiam jak trzeba i ewentualnia dla głodomorów można dogotować makaronu lub ryżu.. jak nie mamy czasu w tyg gotować to zwykle wtedy nagotowujemy gar np grochówy/fasolki po bretońsku/bigosu/leczo i 3 dni z głowy![]() Cytat:
fajne Cytat:
gratulacje![]() Cytat:
![]() jutro o tej porze już będzie po
|
||||
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
To może być od tego,ja też miewam stany lękowe,cierpię od lat na nerwicę lękową i powiem Ci że różne objawy już przechodziłam łącznie z tym że myślałam że umieram. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Haniula odezwij się jak tam po wizycie u lekarza,czekam z niecierpliwością
|
#1454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() coś mnie zaboli, zakłuje - myślę o najgorszym :/ |
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem Cię doskonale ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Dobranoc,lecę spać.
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja normalnie brak słów co ta nasza słuzba zdrowia wyczynia
naprawde ktos sie powinien za nich wziać, bo rujnują ludziom życie ![]() Podziwiam Was za tą siłe ![]() Anoola fajnie, że jesteś ![]() tallulah gratuluje, to o czym piszesz wydaje się byc baaaardzo odpowiedzialną i solidna robota ![]() My wrocilismy z wizyty jestem bardzo zadowolona i nie zaluje wydanych takich duzych pieniedzy Naprawde 'obsluga' o niebo lepsza. Bylismy prawie godzine Pan doktor porozmawiał z nami, wszystko wytłumaczył , obejrzał co trzeba a potem oglądaliśmy szkraba ![]() Maluch ma juz prawie 3cm czyli prawidłowo na swój wiek, machał rączkami fikał sobie i jak serducho biło ![]() a mina tż ![]() Ciaza przebiega wzorowo, musze zrobić znowu pare badan i nastepna wizyta 4.08 moze bedzie juz widac płeć dodaja jutro trzymamy kciuki ! Ja, L i Tifi z taką obstawą zdasz na 6
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-07 o 21:43 |
|
|
|
#1457 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#1458 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() Haniulka ja obstawiam dziewczynkę, ale niebawem się przekonamy
|
|
|
#1460 | |
|
Rozeznanie
|
Jak ja nie cierpię jak jestem przed @.
Cały dzień jem....teraz zajadam podpłomyki. ![]() Oglądam kuchnia.tv i tylko się nakręcam, bo takieeee pyszności robią. ![]() Cytat:
![]() Ja też i nie tylko w trumnie.
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Lilo mój tż uwielbia oglądać kuchnia.tv ale kurdę mi później ślinka cieknie a nie ma komu robić bo ja jakoś nie umiem się przekonać do nowego ale jakby ktoś podał na talerzu pod nos to czemu nie. Tz Tż mi czasem nowości serwuje ale to raz na ruski rok jak to się mówi.
Haniulka bardzo się cieszę, że ciąża przebiega wzorowo i maleństwo dobrze się rozwija. ![]() Anastazja wybacz ale ja bym to gdzieś zgłosiła toż to ludzkie pojęcie przechodzić tak postępować z chorym człowiekiem. Poszła bym do TVN czy Polsatu czy jakiejkolwiek TV niech pomogą albo chociaż by regionalnej może cos wskórają bo przecież jakiś szacunek się należy a tu go brak, a o życzliwości z ich strony mowy nie ma. Pozatym co to za pielęgniarka która nie pomaga choremu tylko każe rodzinie. No kobieta już by się powstydziła a ja jej bym zabrała prawo wykonywania zawodu jak tak można
|
|
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wierzę, normalnie nie wierzę hehe w końcu udało mi się was nadrobić
Ale teraz zamierzam być bardziej na bieżąco ![]() Z tego co pamiętam : Marcia gratuluję pracy ![]() Widzę, że starego klubu nie ma i jest nowy, Golden czy można się dołączyć ![]() Kochane dziękuję za kciuki, jesteście wielkie bo oczywiście tż zdał egzamin Bardzo dziękuję za kciuki ![]() I zapomnialam co miałam pisać ![]() U mnie wszystko po staremu, do 16 praca, później powrót obiad i 2 razy się zakręcę i wieczór. Więc nic ciekawego. Ale się cieszę że was nadrobiłam hehe ![]() Lecę spać bo oczy mi się same zamykają Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Dodaja ![]() za jutrzejszą obronę
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() JA Was dziewczyny nie moge nadrobić w ogóle, tak pędzicie... ![]() A może mi ktoś poweidzieć o co chcodzi z tym klubem i po co on w ogóle jest?? bo ja ciemna masa jestem
|
|
|
|
|
#1464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#1465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Ale macie tematy wieczorami ;-)))) Brrr! Ja to jestem neisamowicie wrażliwa na takie sprawy, chyba bym zemdlała....Tym bardziej podziwiam lekarzy. Kraven, Tallulah
Naprawdę!Ale żeby nie było za ładnie tym lekarzom z którymi męczy się Anastazja należą się ![]() ![]() Dziewczyny ja już mam dośc Mam wrażenie że bardzo mało umiem, a najgorsze że wieczorem 23 i ja już padam na twarz.... ;////A muszę jeszcze posiedzieć, choćby ze względu naTŻa... On jutro na calutki dzien do pracy idzie a w sobotę musimy przed 6 wyjechać. Masakra ((( Haniulu cieszę się że z maleństwem wszystko ok. I cieszę się że trafiłaś na porządnego lekarza Dodaja , ja już dzis się obudziłam przekonana że jest piątek i że cholera kciuki były obiecane, a ja się obudziłam przed 11... Więc widzisz jak i my to przeżywamy ;-)) będa kciuki! A lili to chyba cały dzien naa wezsietato.pl przesiedziała?;>TŻ obiad chociaż dostał? Zeby mi się potetm nie dostało :P dobrej nocki dziewczęta
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko kilka stron dzis przeczytałam, kilka wczoraj ![]() Tż obiad dostał, mała obiad dostała ![]() wykąpałam ją, siebie też ![]() wszystko pod kontrolą
|
|
|
#1468 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluje pobrac rogowke to nie lada wyczyn a jeszcze jak sie bedzie jedna z trzech co to robia . super ja bym sie bala tak w oko zajrzec ze mi nagle zacznie ruszac tymi oczami czy cos matko co ja pisze no ale serio takie mysli by mnie na bank nachodzily Cytat:
chyba ja pchali ... co za idioci tak traktowac pacjenta serio sprawa sie nadaje do naglosnienia nawet do tej lokalnej gazety i tv Cytat:
Cytat:
ja tez w ciagu roku dziadka,drugiego dziadka i babcie abcie niestety nie tylko w trumnie od tamtej pory wole nie ogladac matko caly dzien w pracy jak wyszlam po 12 to wrocilam po 23 tz tez dopiero skonczyl |
||||||
|
|
|
#1469 | |||
|
Zakorzenienie
|
super na prawde
zdjecie kostiumu poszukam w pracy Cytat:
powodzenia klas ki:Cytat:
Cytat:
ja już szykuje sie do pracy od wczoraj od 15 nie ma wody ps/ DODAJA
|
|||
|
|
|
#1470 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale doczytałam powody i gratuluję ![]() ![]() ![]() Cytat:
Hania - fajnie że z L. wszystko w porządku Anastazja - ja też obstawiam nagłośnienie sprawy ja dzisiaj od rana na nogach, nadrobiłam wizaż spisuję pizzę Dudi i uciekam, wracam po weekendzie z wczoraj - ) P. w porę zauważył kleszcza... zawsze na odwrót i półtora litra jagód nazbieraliśmy. teraz mogę spokojnie powiedzieć - tak, w TYM lesie są jagody (miesiąc po czasie). i już lecą, na gwałt trzeba zbierać. grzybów niet. przynajmniej u mnie. tylko nie wiem skąd ci ludzie stojący na targu z koszami na ziemniaki pełnymi kurek je mają ciasto mega, normalnie aż bym sama zjadła całe, już z polewką. dzisiaj jakiś wzorek machnę i finito. i pizza. i tyle. pakowanie oczywiście zostawiłam na wieczór. aż się boję co to będzie...idę do garów i na zakupy ostatnie. miłego weekendu wszystkim życzę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

i kawałek Tifiego
Świetna sprawa
Nawet nie wiem co Ci poradzić, to traktowanie jest nieludzkie
S✂✂✂✂ysyństwo
Trzymaj się mocno

kompletnie nie chcialo nam się gotowac

mam nadzieję, że się spodoba

klas ki: