![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
ale mnie gardło boli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Madzia- gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Neska dzięki. A jak tam się czujesz ?? jakieś dolegliwości ciążowe??
Kurcze.. juz by mąż mógł wrócić, bo mi się nudzi i głodna jestem. Chciałam poczytać książki ale za bardzo jestem zmęczona psychicznie aby się skupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Madzia gratulejszyn
![]() ![]()
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
od wczoraj wcinam cholinex , ale poza gardłem i katarem nic się nie dzieje. W nocy to cyba ze 2 czy 3 tabletki do ssania musiałam wziąć bo się non stop z bólu gardła budziłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka spiesze z gratulacjami
![]() kurde w weekend przyjezdza moja mama z bratem i dziadkami i chcialabym zrobic ta salatke arbuzowa jako nowosc, ale kurde nie wiem jak wyglada ta cebula cukrowa? bylam dzis w sklepie patrzylam na cebule ale chyba takiej nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
Samba dziękuję
![]() oo cebula cukrowa?? też pierwsze słyszę, a może to taka na patelni znywkła cebula + cukier brązowy + chyba ocet balsamiczny (moja mama kiedyś taką do sałatki robiła) |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
MAdzie, a dziękuję czuję się ok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no wlasnie wczoraj specjalnie ogladalam w necie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Madzia gratulacje!!!
az mi sie opiwka zachcialo, chyba zaraz wysle meza do sklepu. rozpiłam sie ostatnio ![]() tak w ogole był stolarz i uwaga........... w koncu dorobiony kolor przypadł mi do gustu ![]()
#3134 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
coś czuje ze dostaniesz umowę na czas nieokreślony, skoro ci takimi propozycjami sypią ![]() Cytat:
a jak nie ma to polecam czerwoną tylko trzeba po pokrojeniu przelać wrzątkiem a potem zimną wodą nie polecam zwykłej robiliśmy ze zwykłą i nie była już taka fajna... do nas jutro przyjeżdza córka kuzynki wojtka z chłopakiem na kilka dni i też ją bedziemy robić ![]() iiii chlebek czosnkowy z pietruszką i GUCIIIIUUU sosik z mozarella i słonecnzikiem ![]() Cytat:
![]() kolejny krok do przodu ![]() my po wizycie u teściowej ![]() przeżyłam ![]() aaaa kupiliśmy jej czekoladki i ksiązkę, ja oponowałam za Antoniną Kozłowską "Kukułka" ale mąż wziął jakąs D. STelle bo mama lubi.. echsss i nie udało mi się przeforsować tamtej... ale muszę sobie ją kupić bo mi się bardzo spodobała.. ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-07-07 o 18:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
ktosieńku czy ty nalesniki z brokułami ukladasz w jednej warstwie czy mozna wiecej i dopiero zalac sosem i posypac serem...
![]() |
#3137 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dostanę to stypendium... w tym roku specjalnie się po to tak przykładałam ![]() ![]() a tu taki numerrr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A dlaczego przerwa w stażu? ja to tego nie pojmuję jak to leci... ![]() Najpierw rok pracujesz jako stazysta, zdajesz na kontraktowego i robisz awans na mianowanego... ale z jakąś przerwą? ile trwa przerwa? a ile sam awans? ![]() Orzechy w czekoladzie z biedronki... pychaaaa! Ostatnio wrobiłam sama całe opakowanie ![]() Cytat:
![]() Choć powiem, że ja ostatnio wypróbowałam zioła szwedzkie i cała rodzinka była chora, oprócz mnie... gardło mnie pobolewało, ale piłam codziennie łyżkę tych ziół i przeszło bez większych sensacji! Jaki kolorek wybieracie? i z jakiego drzewa robicie schody? z dębu? jeżeli tak to rozumiem, że to drewno będzie/jest jakoś barwione? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
jakoś tak się zawsze zbieram za pisanie i zebrać nie mogę, ale podczytuje na bieżąco. Anioa20m gratuluję II kreseczek, super, wiadomość ![]() ![]() Martucha brawo dla Patryka że już sam śmiga ![]() Madzialenka gratuluje zdanego egzaminu no i podjętej decyzji, tak trzymaj ![]() Kitosa witaj znowu z nami Tyle jeszcze miałam napisać i mi umknęło ![]() U nas wszystko oki, za tydzień wybieramy się nad morze ![]() ![]() Czy ma któraś kontakt z SRR? od urodzenia małej nie odzywała się tu chyba, ciekawa jestem jak sobie radzi
#3140 | |
Zakorzenienie
|
oj nie przeszla nie przeszla
![]() mamuski mi intensywnego smaka narobily ![]() a wlasnie a propos zurku-umie ktoras robic zakwas?? Cytat:
Nie nadrobilam wiecej bo jak tylko moje dziecie zasnelo to ja tak: zjadlam kolacje upieklam ciasto kruche w z owocami zaprawilam i zagotowalam kilkanasnie sloikow kompotow z wisniami ugotowalam czesc obiadu na jutro padam na twarz... ![]() ![]() dobranoc jutro was poczytam aaa kupilismy fotelik dzis a prezent dla babci i kupilam sobie japonki w deichmanie... wydalismy kupe miliardow piniędzy.... ktosiu - kupilismy ten drozszy-czyli casualplay Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-07-07 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja kontaktu nie mam ale też jestem ciekawa ![]() oglądaliśmy wczoraj p.s. kocham cię i film nawet nawet ale nie da się porównać z książką, są jak 2 różne rzeczy wprawdzie ja książkę czytałam ze 2-3 lata temu i nie wszystko pamiętam ale miałam wrażenie że fabuła filmu ni jak ma się do książki..
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale jak narazie same problemy z remontem ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 |
Rozeznanie
|
Hej - wpadłam tylko pogratulować
![]() Madzialence - zdanego egzaminu Martcie - chodzącego samodzielnie synka ANi małej fasolki w brzuszku ![]()
#3145 |
Zakorzenienie
|
ale tu dziś spokojnie
![]() ![]() ja koło 12 mam nalot gości, będą u mnie najdalej do wtorku, ale mam nadzieję że mimo wszystko tu czasem zaglądnę ![]()
![]() |
#3146 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Marta czytała coś D. Steel i mi się podobało ![]() India czekam na efekt końcowy schodów india, stokrotko, żabcia dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ścieżka awansu wygląda tak: 9 miesięcy stażysta, potem 2 lata przerwy, 2 lata i 9 miesięcy robisz mianowanego , rok przerwy i 2 lata i 9 miesięcy robisz dyplomowanego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i czyżby Pani Magdalena podjęła decyzję? No to trzymam kciuki! Biedactwo! ![]() U mnie mąż pracuje przez cały weekend więc też bez planów... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mrrrr dip z mozarelli.... ja sobie dzisiaj zrobię na obiad! A co! Zjem cały sama! ![]() A co do książki... no cóż, Steel na pewno przeczyta... Cytat:
![]() ![]() Jakie problemy? Coś nie tak idzie? Mam jakiegoś pecha do butów. Ubrałam dzisiaj drugi dzień pod rząd moje nowe japonki i niestety boli.... a jeszcze dzisiaj po pracy mam spotkanie na rynku, na który muszę jakoś dotrzeć i wrócić... a oczywiście zapasowych butów nie wzięłam... no bo po co! ![]()
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
ooo wysłałam i zapomniałam napisać cou mnie
![]() wczoraj najpierw wpadła teściowa pogratulować, od razu dała mi jakiś lek do płukania gardła, podobno jakaś nowość i... gardło już nie boli a tylko raz użyłam ![]() ![]() ![]() Potem wpadli rodzice z szampanem ![]() a teraz zmykam do mamy do pracy i lecimy na shopping ![]() Gucia tak, decyzja podjęta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
gucia ala
![]() ja mam pecha do butow tez - na moich stopach szybko sie rozwalaja buty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie będę się dalej nad tym rozwodzić bo bym napisała za dużo ![]() Kukułka Kozłowskiej mi się cholernie spodobała i myślę że mimo to nie typowy romans to jej też by przypadł do gustu, wczoraj jeszcze czytałam recenzje na biblionetce o tej książce i jestem pewna że to będzie mój następny zakup ale no cóż wojtek wolał tamtą bo na bank jej się spodoba... jego mama więc wiedział lepiej ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- dlatego wu ją wziął kochana kiedy jedziesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.