|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe powiatnie
MUSSO4 Już się wciągnęłam Rownież miłego dnia wszystkim życzę
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#155 | |
|
szeryfcio
|
Dzień dobry
Witam z herbatką ![]() Cytat:
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokia a jaki ten wybielacz używasz/używałaś...może też spróbuje ???Przyszły mi wczoraj 2 lakiery z Alle i kolory są tak nasycone, że aż się ich boję (Virtual Fruit Cocktail) Bardzo jestem zadowolona, bo oprócz lakierów dostałam też próbkę balsamu do biustu(50ml) i ze 20 różnych saszetek
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam....
"herbatki na avki"?? ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
tego ACE do wanienki dziecięcej z zimną wodą (na ok 10 l wody) wlewałam taki chlust o pojemności mniejwięcej 150ml, rozmieszałam takimi drewnianymi szczypcami po mojej babci, kótre ona stsosowała do gotowania w mydle białych obrusów (to taka zamierzchła metoda z tymi obrusami).. potem wrzucam to wszystko co białe przed praniem na minimum 2 godziny, a najczęściej na całą noc .. rano wylewam to wszystko do wanny normalnej, jak ścieknie to zalewam w wannie zimną wodą i po przepłukaniu już do pralki - wychodzi z prania białe jak z produkcji.. wszystkie plamki po dziecięcych doświadczeniach znikają - ale tylko bawełnę bez domieszek plastikowych tak potraktuj.. ściereczki też jeśli masz białe to warto czasem w roztwór ACE wrzucić- jeżeli są drobne zdobienia kolorowe to mogą się też wybielić.. ale jak na dziecięcych ubrankach sprawdzałam.. to te białe ciuszki, i bodziaki, ze zdobieniami ale tych lepszych firm jak George, HM, Benetton to są tak dobrej jakosci że wybielanie tym zdobieniom nie szkodzi aaa i ja nieprzerwanie od lat piorę w proszku Vizir... i go nie zmienię już.. kiedyś zmieniałam i nei wychodziło to na dobre.. to po prostu wcale nie wychodziło
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-07-08 o 10:18 |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki kochane
Jak dobrze, że zapisałam sie co avonu, jak dobrze że trafiłam na to forum. Siedze już 3ci dzien u teściów i masakra, tu sie wszyscy kłócą, drą na siebie i maja wieczne pretensje. Gdyby nie 2 wątki na wizazu uciekłabym do garażu i nauczyła się reperować auto :/Jeszcze 2 dni, a jutro nuuuudne wesele
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Spodziewma się nudnego bo każdy kto idzie najbardziej przeżywa swoje ubranie i jakie będzie jedzenie, nic nie słychac o tańcach a ja max do północy będę bo z 4latką idę.
Ale po każdej wizycie tu, dziękuję że mąż się wychował jako totalne przeciwieństwo kłótliwych klimatów. Taka ostoja spokoju... chyba że faktura z avon jest cała na mnie
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Zeźliłam się! Umówiłam się z Benkowskim tak po 12, a on teraz mi pisze, że już jest wolny i czeka na mnie
|
|
|
|
#164 |
|
szeryfcio
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze co zrobię jak go spotkam, to pacnę w łeb On wiecznie coś wymyśli, a potem się kłóci "przecież Ci mówiłem" |
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za rady, spróbuję tak wymoczyć te moje białe rzeczy w Ace...wanienki już nie mam, ale taką ogromną miskę, więc dam radę
|
|
|
|
|
#168 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabawa była jednak super, więc może się okazać całkiem wesoło
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Załączam moją już dziś drugą kawkę, no i lakiery
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boska jesteś! Cześć dziewczynki!! Wyobraźcie sobie, że ja dopiero wstałam Wyspałam sie ppierwszy raz od tygodnia wreszcie Wczoraj moj tż wyciagnął mnie na rowery po 20 i tak do 22 śmigaliśmy 20 cos km zrobione i troszke odstresowało nas... Dzisiaj mamy kolejne wyniki, następne w poniedziałek.. Pochmurno za oknem, ale duszno... ide robic kawiora
|
|
|
|
|
#172 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ja chyba popełniłam jakieś błędy wychowawcze, bo jak mówię 'pocałuj mnie w dupę' do mojego, to ten się pochyla i całuje, choćbyśmy właśnie sobie stali w kolejce w Tesco ![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie mamy dzieci, z tego powodu miała laparoskopię w czerwcu... Teraz mamy 6 miesiecy na próby, teraz mam akurat dnie odpowiednie... A ja jakos juz o tym nie myslę, troche się martwię, bo moze to wyjść jakaś choroba genetyczna... i tak sie wszystkoźle porobiło ... Ale prztrwamy, jak nie nasz to zaadoptujemy |
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie masz ja to już dawno zapomniałam o spaniu do południa nastąpiło to 16 pażdziernika 2009 ja przyszła na świat moja córeczka |
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anno, rozwalasz mnie
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tylko za zkup dwóch lakierów??? więcej takich prosimy ja też z druga kawką byłam z młodym na zakupach, bo jedziemy jak zwykle na weekend na działeczkę pogoda zrobiła się super, więc nic nas nie powstrzymuje ![]() będzie też mój chrześniak (3 lata) - moi rodzice biorą go na weekend, bo jego rodzice pracują, więc mojego młodego nie będzie będzie miał się z kim bawić, więc mi nie będzie głowy zawracał ![]() tylko mam nadzieję, ze mi pranie zdąrzy wyschnąć, bo wczoraj taka pogoda była, że nic a nic nie wyschło tylko, ze wtedy musiałabym mu czarno na biały napisać dokłądnie co i jak ... jaka bluzka, jakie spodnie, bo kiedyś kiedyś tak mi bąbla spokował, że musiał wracać się do domu
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-07-08 o 11:58 |
|
|
|
|
#177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tymczasem znikam, słoneczko wreszcie zaświeciło, to trzeba się trochę ogolić
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za Was
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
theMonique
Głos oddany
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

i raz dwa sie wciągniesz i będziesz zaglądać codziennie

ja to już dawno zapomniałam o spaniu do południa
i tylko za zkup dwóch lakierów??? więcej takich prosimy