SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 07:13   #1471
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

Anastazja, również uważam że należałoby tą sprawę nagłośnić - to jakaś kpina!
Haniula, cieszę się że dobrze
Dodaja,

Wczoraj do wieczora prasowałam, aż mnie ręka rozbolała
No, ale tak to jest jak się zlikwidowało składzik na rzeczy do prasowania
Dziś na obiad duszone cycki i warzywa na patelnię. Bo tż już jęczał za mięsem. Niech pozna moje dobre serce

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 07:27   #1472
Haniula
Zakorzenienie

golden masz rewelacyjny podpis

my dzis testowalismy naroznik w salonie bo rodzice na dole lakierowali podłoge, i nie wiem jakim cudem ale u nas w sypialni strasznie smierdziało troche sie nie wyspałam, naroznik mały twardy brr wole swoje łozeczko

dzis egzamin nawet sciag jeszcze nie mam, nie wspomne o wiedzy
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 07:38   #1473
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
golden masz rewelacyjny podpis

my dzis testowalismy naroznik w salonie bo rodzice na dole lakierowali podłoge, i nie wiem jakim cudem ale u nas w sypialni strasznie smierdziało troche sie nie wyspałam, naroznik mały twardy brr wole swoje łozeczko

Pozostaje liczyć na cud
Tż się ze mnie śmieje jak ja przechodziłam przez wszystkie egzamin na studiach (do tego same ustne!!) bez przesadnego uczenia się i to minimalnie z oceną dobry No jak to ja ? Na piękne oczy i odrobinie bajeru

Zapomniałam się pochwalić, wczoraj tż wrócił z awarii z pięknym bukietem kwiatów. Słoneczniki i róże Nie żeby z własnej woli - po soczystym sms'ie uświadamiającym mu, jaki był kiedyś a jaki niedobry jest teraz

Wiecie, że stolik jeszcze nie przyszedł ?! To nic, że 16ego go zamawiałam i płaciłam. Że poumawialiśmy się z teściami, rodzicami i babcią na kawę przed urlopem. To nic że teraz nie ma gdzie tej kawy zrobić. To nic, że na ciasto mam wszystko kupione ale nie zrobię ciasta teraz bo w przyszłym tygodniu będzie nieświeże To nic że zdąrzyłam już zgrabnie kopnąć CAŁY kubek kawy leżący na podłodze... bo nie ma tego pieprz*** stolika!!

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-07-08 o 07:42
Stary 2011-07-08, 07:47   #1474
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Anastazja normalnie brak słów co ta nasza słuzba zdrowia wyczynia naprawde ktos sie powinien za nich wziać, bo rujnują ludziom życie

Podziwiam Was za tą siłe

Anoola fajnie, że jesteś
tallulah gratuluje, to o czym piszesz wydaje się byc baaaardzo odpowiedzialną i solidna robota

My wrocilismy z wizyty jestem bardzo zadowolona i nie zaluje wydanych takich duzych pieniedzy Naprawde 'obsluga' o niebo lepsza. Bylismy prawie godzine Pan doktor porozmawiał z nami, wszystko wytłumaczył , obejrzał co trzeba a potem oglądaliśmy szkraba

Maluch ma juz prawie 3cm czyli prawidłowo na swój wiek, machał rączkami fikał sobie i jak serducho biło az mi łzy stanęły

a mina tż widziałam, że dla niego to tez przeżycie
Ciaza przebiega wzorowo, musze zrobić znowu pare badan i nastepna wizyta 4.08 moze bedzie juz widac płeć

dodaja jutro trzymamy kciuki ! Ja, L i Tifi z taką obstawą zdasz na 6

To wspaniale !

Bardzo się cieszę
Nie dziwię Ci się ani trochę, że tak się wzruszyłaś.
Ja chyba ryczałabym jak bóbr

To musi być niezwykłe przeżycie.

Mam nadzieję, że i ja w przeciągu paru lat doświadczę Takiego Cudu
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 08:02   #1475
Haniula
Zakorzenienie

Nadia pogoń sprzedawce a jak stolik nie dojdzie, to turystycznie kawka po turecku

http://allegro.pl/zestaw-dla-maluszk...703706381.html

urocze nie ten kosz jest mega słodki
Stary 2011-07-08, 08:09   #1476
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Nadia pogoń sprzedawce a jak stolik nie dojdzie, to turystycznie kawka po turecku

Już go zbombardowałam mailami ale podobno producent dał dupy i dlatego wszystko tak się opóźnia

Stary 2011-07-08, 08:10   #1477
effie22
Wtajemniczenie

Witam SPD,
ja jak zawsze miałam awarię kompa. Monitor się popsuł, ale juz dostałam stary po teściach. I tak jest lepszy od naszego bo duzy i płaski.

Wczoraj miałam ciężki dzień. Na 9 jechałam do dentysty, a potem na 10 godzin do pracy. Dentysta skasował 60zł, i jeszcze co najmniej dwie wizyty musze mieć.

Tż od środy siedzi w domu bo maja postój w robocie. Troche się denerwuje bo mieli dostać jutro wypłatę, a niewiadomo czy pójdą. Tż już wyzywa, że jak od poniedziałku nie będzie roboty to szuka innej, ale jestem dobrej myśli, że jednak pójdą juz od poniedziałku normalnie. Teraz Tż pojechał do kuzyna grać w PS.

Mam mega lenia, ale musze zaraz sobie paznokcie u nóg pomalować i umyć kibelek. Potem chce iść do biedro. Moja szefowa mi zalega z wypłatą, ciekawa jestem kiedy mi da, bo chyba do środy nie będe się z nią widziała. Wyjeżdża jutro na urlop, a ja będe 3 dni w pracy sama. Masakra.

Po za tym osy wygryzły nam dziure na wylot w murze i wlatywały do domu. Muszą mieć mega gniazdo za płytą od okna, bo Tż tam nalał calą tubkę sylikonu. A w nocy słychać jak gryzą w środku. Tragedia.

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-08, 08:34   #1478
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Dasz radę

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, wczoraj tż wrócił z awarii z pięknym bukietem kwiatów. Słoneczniki i róże Nie żeby z własnej woli - po soczystym sms'ie uświadamiającym mu, jaki był kiedyś a jaki niedobry jest teraz
Chyba muszę to zastosować skoro daje takie piękne rezultaty

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Po za tym osy wygryzły nam dziure na wylot w murze i wlatywały do domu. Muszą mieć mega gniazdo za płytą od okna, bo Tż tam nalał calą tubkę sylikonu. A w nocy słychać jak gryzą w środku. Tragedia.
Hardkorowo

Ja się chyba dziś wymiksuję z roboty W poniedziałek będzie mega ciężki dzień więc dzisiaj wypadałoby odpocząć.

Poza tym wróciło słońce Wyspałam się Piję pyszną kawę

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 09:05   #1479
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Pozostaje liczyć na cud
Tż się ze mnie śmieje jak ja przechodziłam przez wszystkie egzamin na studiach (do tego same ustne!!) bez przesadnego uczenia się i to minimalnie z oceną dobry No jak to ja ? Na piękne oczy i odrobinie bajeru

Wiecie, że stolik jeszcze nie przyszedł ?! To nic, że 16ego go zamawiałam i płaciłam. Że poumawialiśmy się z teściami, rodzicami i babcią na kawę przed urlopem. To nic że teraz nie ma gdzie tej kawy zrobić. To nic, że na ciasto mam wszystko kupione ale nie zrobię ciasta teraz bo w przyszłym tygodniu będzie nieświeże To nic że zdąrzyłam już zgrabnie kopnąć CAŁY kubek kawy leżący na podłodze... bo nie ma tego pieprz*** stolika!!
Nadia mam nadzieje ze stolik dojdzie szybciutko bo to juz na prawde przegiecie

Cytat:
Mam mega lenia, ale musze zaraz sobie paznokcie u nóg pomalować i umyć kibelek. Potem chce iść do biedro. Moja szefowa mi zalega z wypłatą, ciekawa jestem kiedy mi da, bo chyba do środy nie będe się z nią widziała. Wyjeżdża jutro na urlop, a ja będe 3 dni w pracy sama. Masakra.
ja tez jestem bardzo ciekawa kiedy dostane swoja wypłate bo w umowie jest z do 10 a to niedziela wsumie to mi bez roznicy bo i tak chce ja odłożyć ale chcialabym juz ja zobaczyc na moim koncie

http://www.intimo4you.com/_,k46/Bius...che,t1636.html to moj nowy kostium
wiem, ze cholernie drogi ale na moj biust tanszych nie ma przymierzalam nawet za 418zł

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
ja tez mam nadzieje ze pogoda sie nie zmieni bo jutro idziemy do zoo
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 09:12   #1480
alazkrainy
Zakorzenienie

Bry

dodaja już pewnie po jesteś, daj znać jak było
Hania za Ciebie też kciuki pewnie zdasz bez problemu
Nadia fajnie że chociaż jak się upomniałaś to masz kwiaty, ja nie pamiętam kiedy coś dostałam
ale nie narzekam, bo mój to obiady gotuje, rano śniadania robi
golden udanego wypoczynku, nie zagub się tam w górach

Dobrze, że dzis piątek, bo mam już dośc pracy a pewnie w przyszłym tyg jeszcze nadgodziny będą

Gdzie ta wypłata ? powydawała bym kasę, chcę storka kupić, co by tego starego nastraszyć aby lepiej rósł

I może dziś na rowery pójdziemy, wreszcie

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 09:16   #1481
Lilo123
Rozeznanie

Witam

U mnie dziś cudny dzień i tym samym ja mam naładowane baterie i jestem mega pozytywnie nastawiona do tego dnia.

Na obiad mamy ziemniaczki z koperkiem, jajo sadzone i kefir- na życzenie TŻ-ta. A teraz muszę troszkę popracować i zrobić sobie kawkę.
Miłego dnia.

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
:półtora litra jagód nazbieraliśmy. teraz mogę spokojnie powiedzieć - tak, w TYM lesie są jagody (miesiąc po czasie). i już lecą, na gwałt trzeba zbierać. grzybów niet
Ja też ostatnio w lesie nazbierałam pół słoika jagód. Grzybów nie znalazłam. Za to trafiłam na zlot żabek Tyle ich było, że musiałam uważać, żeby którejś nie zdeptać.

Cytat:
Wiecie, że stolik jeszcze nie przyszedł ?! To nic, że 16ego go zamawiałam i płaciłam. Że poumawialiśmy się z teściami, rodzicami i babcią na kawę przed urlopem. To nic że teraz nie ma gdzie tej kawy zrobić.
Ja mam tak samo z komodą.
Miałam czekać dwa tygodnie max, a już trzeci mija i nic.

Cytat:

Jaki śliczny normalnie cudooooo.

Cytat:
O matko, ja nawet nie wiedziałam,że to takie podstępne owady.

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Ja się chyba dziś wymiksuję z roboty W poniedziałek będzie mega ciężki dzień więc dzisiaj wypadałoby odpocząć.

U mnie też dziś słoneczko i upał jak masz tylko okazję, to korzystaj i się wymiksuj..
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-08, 09:22   #1482
effie22
Wtajemniczenie

U mnie burza, więc wyszorowałam łazienke i zrobiłam sobie kawke. Mały ogląda shreka 3. Dzwonił mój tata, że ma dla nas monitor, teraz będe miała dwa.

Nurek kostium fajny, ale ja bym w nim wyglądała jak wieloryb. Też bym musiała sobie jakiś kupić, w razie wyjazdu na basen czy jezioro to nie mam. Zobacze po wypłacie może jakiś do 50 zł kupie.

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

O fuck, ale u mnie leje, ściana deszczu. A wczoraj jak siedziałam cały dzień w pracy to byl upał

9kg mniej

Stary 2011-07-08, 09:29   #1483
Martita88
Rozeznanie

Cytat:

Uwielbiam oglądać rzeczy dla maluszków

Moja koleżanka ma taką super nianię razem z monitorkiem i widzi co się dzieje u malucha, gdy leży w łóżeczku
Stary 2011-07-08, 09:35   #1484
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Uwielbiam oglądać rzeczy dla maluszków

Moja koleżanka ma taką super nianię razem z monitorkiem i widzi co się dzieje u malucha, gdy leży w łóżeczku
my mamy na tyle małe mieszkanie ze sama bede robic za super nianie, widziec i slyszec

ale u mnie upał bosko jest
szkoda ze musze do szkoly jechac bo bym caly dzien na plazy przesiedziala
Stary 2011-07-08, 09:41   #1485
teacherka
Zakorzenienie

Nuruś, świetny ten kostium, ale na mnie i tak by był za mały ;/ 70hh.....Moje przekleństwo. :/ Ja tak sobie myślę że i tak bym nigdzie nie wyszła w kostiumie, ogolnie za gruba jestem ale te cycki to już naprawdę przeginka:P

Dodaja na pewno już się obroniła. kciuki były czekamy na wieści.

Haniu ten zestaw boski.... Rozplywam sie na widok takich śliczności. W ogóle dziś dzidziusie mi się śniły...

Jutro egzamin chyba o 4 będziemy musieli wstać ;/ Boję się że się spóźnimy a facet potem nam kart nie przyjmie. Taki typ.;/

nie czuję się dziś za dobrze. Odkąd wstałam jest mi jakoś tak słabo. ;/ Nauki masa. Muszę też jakiś obiadek wykombinowac. chyba po prostu szparagi obiorę i ugotuję. Sos holenderski mam od paru dni otwarty, pewnie się nie nada;/ Więc zrobię z bułką tarta. To już będą ostatnie w tym roku.

W ogóle dostaliśmy wczoraj rachunek za prad - będziemy płacić ok. 35 zł na miesiąc. To chyba niewiele?
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 09:47   #1486
effie22
Wtajemniczenie

Troche was nadrobiłam i co do wyprzedaży w biedro u nas są, kupiliśmy z Tż małemu bramkę do piłki taką dużą za 20 zł. Będzie miał na imieniny bo w niedziele ma. Ale ni wyprawiamy teraz tylko za tydzień zrobimy grilla, bo teraz z kasa krucho. Przyjedzie tylko mój ojciec i może pojedziemy do Zoo

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

ehhh kawke wypiłam, już 11 wypada iśc się umyć i ubrać. Ale poleniuchowałam dzisiaj. Kiedyś muszę bo dzisiaj znowu na 16 do pracy, a jutro na 10.

9kg mniej

Stary 2011-07-08, 10:04   #1487
Haniula
Zakorzenienie

Nurek kostium super, taki marynarski ale biustu nie zazdroszcze

Mi teraz rosną cyce jak szalone, juz pasują mi tylko 3 staniki chociaz mysle ze wcale nie na dlugo tz wczoraj mowi ' noo teraz to masz cyce takie jak zawsze chcialas'
Stary 2011-07-08, 10:07   #1488
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
U mnie też dziś słoneczko i upał jak masz tylko okazję, to korzystaj i się wymiksuj..
Się wymiksowałam

Muszę tylko pójść do lekarza na 13 Zrobię po drodze może jakieś zakupy

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 10:07   #1489
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Gdzie ta wypłata ? powydawała bym kasę, chcę storka kupić, co by tego starego nastraszyć aby lepiej rósł
ja tez chce juz swoja wypłate

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Nuruś, świetny ten kostium, ale na mnie i tak by był za mały ;/ 70hh.....Moje przekleństwo. :/ Ja tak sobie myślę że i tak bym nigdzie nie wyszła w kostiumie, ogolnie za gruba jestem ale te cycki to już naprawdę przeginka:P
wiesz co ja tez mam nietypowy rozmiar 65hh i jestem zaskoczona bo super trzyma
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 10:26   #1490
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Nurek kostium super, taki marynarski ale biustu nie zazdroszcze

Mi teraz rosną cyce jak szalone, juz pasują mi tylko 3 staniki chociaz mysle ze wcale nie na dlugo tz wczoraj mowi ' noo teraz to masz cyce takie jak zawsze chcialas'

I jest kolejny, jakże widoczny plus ciąży

Mi też motywy marynarskie się bardzo podobają
Stary 2011-07-08, 10:27   #1491
Anastazja86
Zakorzenienie

Hania- słodkie te rzeczy dla maluszka

Nurku- fajny strój i zazdroszczę dużego biustu

ale u mnie lało masakra jakaś, świata nie było widać

dzisiaj mamie wymieniały pielęgniary sondę, mamcia się nacierpiała trochę ale sprawnie im poszło

od rana siedzę u rodziców, myślę co na obiad wymyślić, już nie wiele czasu zostało nie mam jakoś pomysłu
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 10:30   #1492
Princesska22
Zadomowienie

Hej Wczoraj mialam egzamin z informatyki (zagadnienia prawne) wyobrazcie sobie ze na ok 140 osob zdalo go ok 20 osób....poprawka 20 wrzesnia czyli bronic sie bedziemy wszyscy w pazdzierniku Spac przez tego goscia w nocy nie mogłam.....
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 10:37   #1493
effie22
Wtajemniczenie

u mnie burza się skończyła, ale coś słońce wyjść nie chce. Zaraz wróci Tż i tak się zastanawiam czy by do biedry nie skończyć rowerem, bo pieszo to ryzyko zmoknięcia. wyślę Tżta z małym na spacer po osiedlu, a ja pojade do biedry.

Te głupie osy cały czas mi szmerają za tym sylikonem, już mam strach, że się znowu przegryzą

9kg mniej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-08, 10:43   #1494
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Te głupie osy cały czas mi szmerają za tym sylikonem, już mam strach, że się znowu przegryzą
A jakbyś zadzwoniła po straż pożarną?
Podobno to oni zajmują się usuwaniem gniazd szkodników. Sama nic tam nie rób, bo ponoć osy w obliczu zagrożenia potrafią być agresywne.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 10:44   #1495
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
A jakbyś zadzwoniła po straż pożarną?
Podobno to oni zajmują się usuwaniem gniazd szkodników. Sama nic tam nie rób, bo ponoć osy w obliczu zagrożenia potrafią być agresywne.
Właśnie miałam to napisać.

Przecież to niebezpieczne mieć os, tym bardziej że dziecko małe jest.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 10:46   #1496
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:

dokladnie ja bym zadzwoniła po straż
Stary 2011-07-08, 10:49   #1497
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:

Chciałam zadzwonić, ale moja mama twierdzi, że oni do os nie przyjadą. Jednego roku mieliśmy szerszenie to przyjechali. Ale jak tak dalej będzie to po nich zadzwonie. Tam muszą mieć duże gniazdo, bo Tż całą butlę sylikonu tam wcisnął.

9kg mniej

Stary 2011-07-08, 10:55   #1498
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam zadzwonić, ale moja mama twierdzi, że oni do os nie przyjadą. Jednego roku mieliśmy szerszenie to przyjechali. Ale jak tak dalej będzie to po nich zadzwonie. Tam muszą mieć duże gniazdo, bo Tż całą butlę sylikonu tam wcisnął.
musza przyjechac ! zreszta skad masz miec pewnośc czy tam sa osy i tylko osy
Stary 2011-07-08, 10:58   #1499
effie22
Wtajemniczenie

Właśnie do taty dzwoniła, i on też mówi, że do os nie przyjadą. Ale jutro przyjedzie to zobaczy co tam jest. Troche mnie uspokoił, bo mówi, że przez silikon się nie przegryzą

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:

Pare lat temu jak były szerszenie to przyjechali i u mojej mamy w pokoju leżała zdechła pszczoła, to ją opieprzyli, że to jest pszczoła,a ona do szerszeni wzywała i ma sobie z nich jaj nie robic Na szczęście moja mama jest bojowa i zjechała ich równo, że odróżnia szerszenia od pszczoły i my mamy szerszenie.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:

Pare lat temu jak były szerszenie to przyjechali i u mojej mamy w pokoju leżała zdechła pszczoła, to ją opieprzyli, że to jest pszczoła,a ona do szerszeni wzywała i ma sobie z nich jaj nie robic Na szczęście moja mama jest bojowa i zjechała ich równo, że odróżnia szerszenia od pszczoły i my mamy szerszenie.

9kg mniej

Stary 2011-07-08, 11:01   #1500
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

cudowne

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości