![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
![]()
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki wiecie może coś więcej o tej wodzie toaletowej dla mężczyzn Myvibe?? Będzie w demo w 11. Jest raczej z rodzaju tych przytłaczających jak Signature czy może odświeżających typu Windscape ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Aalicia24 wzięłam cienie te niebieskie co Ty(Midnight Sky) i jeszcze różowo/fioletowe(Midnight Rose)...mam jeszcze zamówienie na te"stare" zielone(Fresh Jade) i beżowe(Nutmeg Shimmer)
![]() Fakturkę już mam i wszystko jest łącznie z serum za pocałunki. Próbka tego serum do zniszczonych włosów jest do Solutions, a tego żelu-kremu Aqua każdy ma na fakturze??? |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Jamapi możesz coś więcej powiedzieć mi o tyvh ampułkach sake&ryż? W sensie co one mają w zasadzie robić???
![]() W Poznaniu tak leje, a ja dziś mam to szkolenie PS i jak patrzę na pogodę to aż mi się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie te ampułki również zainteresowały ![]() Może deszcz zaraz przestanie padać i wyjdzie słoneczko? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym w zimie moja cera jest szarawa i bez wyrazu - te ampułki są lekko rozświetlające - dzięki nim moja cera wyglądała bardzo świerzo ![]() ![]() co ważne - nie zapchały mnie i nieprzesuszyły skóry, a zimną moje policzki mają do tego skłonność niestety .... używałam je raz dziennie - wieczorem; jak się wchłonęło co miało to nakłądałam krem ![]() i nie używąłam tak, jak zaleca producent - pół ampułki rano i pół wieczorem - tak jak pisałam -> tylko wieczorem i to naprawdę minimalną ilość i dzięki temu miałam je prawie na miesiąc ![]() więcej grzechów nie pamiętam ![]()
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się wku*...zdenerwowałam znaczy ![]() Loguję się do strefy a tam wyskakuje okienko: Zaległa płatność: 16,55. Myślę sobie: ciekawe skąd jak zawsze wpłacam w terminie i to oryginalne blankiety avonowe posiadam i jeszcze na dodatek w COKu. Dzwonie do Wawy a "uprzejma" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#401 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Tak tak umowa jest na mnie. Dobrze, że zapamiętałam jej imię i nazwisko, bo zaraz wymaruję takiego maila, że się w buty nie zmieszczą
![]()
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Rozeznanie
|
ja też własnie mam zaległą od dziś, a am zaplacone, pewnie jak zwykle nie poszedl jeszcze przelew , który juz powinien być i mi zablokowali paczkę. Jak pieniadze dotra w poiedzialek to na kieyd puszcza mi paczkę? Musze ją mieć w środę najpozniej.
#409 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
Ja miałam problem z drugim zamówieniem (k9) bo nie wiedziałam, że nowe konsultantki mają limit i dokonałam przelewu za k8 chwile przed złożeniem zamówienia z k9 i zamówienie zostało odrzucone. Nawet bym nie wiedziała, tylko liderka do mnie zadzwoniła ze coś takiego się stało. Przesyłkę miałam 3 dni później, po wznowieniu zamówienia. Kiedyś byłam konsultantka ori i tak na wszelki wypadek zawsze do każdego przelwu dodawałam 2zł/3zł żeby być do przodu. I teraz chyba też tak będę robiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to sie podbudowałam ![]() jak dzwonicie to każcie sobie powtarzać imię i nazwisko osobie która z Wami gada i od razu informujcie że chcecie sobie też zapisać z kim macie "przyjemność" ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
Ja miałam podobny problem. Wysłałam przelew za k8 na chwilę przed złożeniem zamówienia z k9 i moje zamówienie zostało odrzucone. Nawet bym o tym nie wiedziała, tylko liderka do mnie zadzwoniła i poinformowała mnie, że nowe konsultantki maja limity... Zamówienie wznowili po zaksięgowaniu wpłaty i po telefonie, który musiałam wykonać do biura, a przesyłkę miałam 3 dni później. Kiedyś byłam konsultantka ori i tam zawsze na konto wpłacałam o 2-3zł więcej żeby mieć na zaś w razie jakiś "problemów", teraz chyba tez tak będę robiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=cheneelle;28017971]Raczej nie
![]() Się wku*...zdenerwowałam znaczy ![]() Loguję się do strefy a tam wyskakuje okienko: Zaległa płatność: 16,55. Myślę sobie: ciekawe skąd jak zawsze wpłacam w terminie i to oryginalne blankiety avonowe posiadam i jeszcze na dodatek w COKu. Dzwonie do Wawy a "uprzejma" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- dobrze ze we wrocku ani kropli deszczu, nie mówiąc o piorunach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- [QUOTE=jamapi;28017878]używałam je na początku tego roku i byłam z nich zadowolona, ponieważ: bardzo fajnie napinały skórę - była gładka i miękka w dotyku; poza tym w zimie moja cera jest szarawa i bez wyrazu - te ampułki są lekko rozświetlające - dzięki nim moja cera wyglądała bardzo świerzo ![]() ![]() co ważne - nie zapchały mnie i nieprzesuszyły skóry, a zimną moje policzki mają do tego skłonność niestety .... używałam je raz dziennie - wieczorem; jak się wchłonęło co miało to nakłądałam krem ![]() i nie używąłam tak, jak zaleca producent - pół ampułki rano i pół wieczorem - tak jak pisałam -> tylko wieczorem i to naprawdę minimalną ilość i dzięki temu miałam je prawie na miesiąc ![]() To zaczynam żałowac, że nie zamówiłam tego zestawu z 9 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
A co możecie powiedzieć o Kremie do depilacji okolic bikini do skóry wrażliwej? K10 str 130 nr 05157
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=selulita;28019297][QUOTE=cheneelle;28017971]Raczej nie
![]() Się wku*...zdenerwowałam znaczy ![]() Loguję się do strefy a tam wyskakuje okienko: Zaległa płatność: 16,55. Myślę sobie: ciekawe skąd jak zawsze wpłacam w terminie i to oryginalne blankiety avonowe posiadam i jeszcze na dodatek w COKu. Dzwonie do Wawy a "uprzejma" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- dobrze ze we wrocku ani kropli deszczu, nie mówiąc o piorunach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Na pewno będą następne zestawy, więc poczekajmy cierpliwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja kupiłam ją tacie w prezencie ![]() jest to bardzo ładny zapach, chyba raczej orzeźwiający.... coś w stylu FulSpeed przynajmniej mi się tak wydaję, a raczej mojemu noskowi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.