|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Dziń
![]() Cytat:
![]() Nawet spoko kolorek
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę dodać, że moja komórka robi okropne zdjęcia
To jedno z 10ciu jako tako oddaje rzeczywistość, na całej reszcie wyszła szarobura :/
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy Charal jednak wyjechała
|
#1954 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Danulko będzie 5 ![]() A charal życzyła wczoraj miłego weekendu i możliwe że coś wykombinowała i może jednak pojechała mam taka nadzieję---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
co ona porabia---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Nadrobiłam ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- chciałam wydrukować potwierdzenie przelewu ale nie mam tuszu wrrrr Ide po kawusie
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-08 o 09:50 |
|||||
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Będzie ok![]() Dzien dobry ![]() Czekam na kuriera ale nie dzwonił więc nie wiem kiedy będzie i jestem więźniem![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pamietam jak jeszcze w gimnazjum jak bylismy ze sobą kilka miesięcy to tacy dość dalecy znajomi z gimnazjum nam mówili, że miedzy nami widać coś szczególnego i że wszyscy wróżą nam miłość po wsze czasy... strasznie miłe to było. ja miałam wcześniej kilku "chłopaków" ale ten związek od pierwszych dni jest zuuuupełnie inny. Wydaje mi się, że duży wpływ na to, że miedzy nami zrodziła się najpierw bardzo bliska przyjaźń, z której szybko zrodziło się coś więcej ![]() Uwielbiam miny nauczycieli z gimnazjum jak nas spotykają na ulicy:P bo mi kilkoro mówiło ( nie wiem po co) że czas marnuje, bo mnie tż na pewno wykorzysta i rzuci:P Ahh się rozmarzyłam znowu ![]() Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
i podobaja mi się też te kopytka na koturnie, ale na wszystkie zamówienia wpadam jak już są rozerwane na strzępy:P---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- jasną Madarę ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
no i znowu miałam cudowną noc ....
.... pięknie mam opuchnięte oczy
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
co się stało ?
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny musiałam sie stamtąd wyprowadzić .... po prostu po tej ostatniej akcji z tym jego bratem ja za bardzo nie miałam ochoty odzywać się do jego rodziców... mówiłam im dzień dobry i to wszystko. Wczoraj Rafał był w domu, więc jak ojciec wrócił z pracy to się standardowo zaczął o wszystko czepiać, że brudno jest, że nikt nie szanuje jak mama posprząta (szkoda tylko, że z niego nie jest taki czyścioch żeby po sobie sprzątać
). No i zaczął się najazd na mnie, że niby się nie poczuwam do sprzątania co jest kompletną bzdurą bo i prałam i sprzątałam i gotowałam(ze zmywaniem), ale tego nikt nie zauważył, nawet TŻ powiedział mu, że mnie w pewnym momencie zaczęli traktować jak pomoc domową . Ojciec się zaczął oczywiście wykręcać. Potem stwierdził, że szykanuje jego brata, że mu rozkazuje itp. - czy poproszenie o wyłączenie sciagania gry z internetu jest szykanowaniem?.... wspomniał o ostatnim sobotnim zajściu, że niby się wydzierałam na podwórku ... no po prostu szok, w ogóle czegoś takiego nie było, a on wszystko podkoloryzował. Standardowo wspomniał, że ludzie na około to ich niby wytykają (przypominam, że oni tam z nikim nie utrzymują kontaktu ).No po tym wszystkim mnie tak zamurowało, nie mogłam sie uspokoić .... no i podjęłam decyzję, że się wyprowadzam . Żeśmy z TŻ-tem wczoraj oboje ryczeli jak bobry.... Na razie przeprowadziłam się z powrotem do domu, mama nie protestowała. Powiedziała mi parę słów prawdy - niestety faktycznie ja jestem inaczej wychowana, jak mi się coś nie podoba to zawsze w moim domu było tak, że mogłam to powiedzieć, a tam .... nikt Cię nie wysłucha bo słowo dyktatora jest najważniejsze. Najlepsze jest to, że moja mama wcale nie jest źle nastawiona w stosunku do Rafała. Powiedziała, że jej już przeszło i że teraz ten związek ma szansę przetrwać bo tam byśmy się zagryźli. .. Eh przytulcie mnie
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2011-07-08 o 10:48 |
|
|
|
#1961 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jednak pasek jest wykonany niesamowicie... pasek ma 3 dziurki (jako regulacja), a na drugim końcu ma 2 bolczyki, które...wypadają z tych dziurek ![]() łaadna ciekawe jak Danula
|
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie Ci współczuję całej tej sytuacji Trudno jest czasem zrozumieć dlaczego rodzice/'tesciowie' tak strasznie się we wszystko w związku mieszają albo dlaczego nie podoba im się dany udany związek. Dobrze, że mogłaś wrócić do domu i tam nie jest najgorzej DObrze zrobiłaś, że się wyprowadziłaś - faktycznie atmosfera byłaby pewnie coraz gorsza ( o ile to możliwe) co w pewnym momencie mogłoby się zacząc odbijać i na Was.Mam nadzieję, ze teraz w domu będzie lepiej
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie mi przykro i współczuje ci Ni9e wiem co ci powiedzieć może tylko tyle żebyście się wspierali chyba twoja mama ma racje ..... bo stres bardzo działa źle i nie długo możliwe w jakimś stopniu i wy zaczęlibyście się kłócić nie wiadomo o co ![]() Trzymaj się i chodz przytulę ciebie i będzie dobrze i może poszukajcie wspólnego mieszkanka??? żeby wam się nikt nie wtrącał ...
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może Wy macie doświadczenia z wynajmowaniem mieszkania ? Możecie mi powiedzieć ile mniej więcej pieniędzy idzie na codzienne życie we dwoje ? Wiem, że wynajęcie czegoś w Warszawie to koszt minimum 1200 zł miesięcznie, ale nic poza tym. Jeżeli chodzi o kłótnie to właśnie od tygodnia się zaczęły... i to nie o "Nasze" sprawy tylko o jego rodziców, brata ....
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę się mądrzyć bo ja nie mieszkam z Tż
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Danula ![]() Iduś Naprawdę współczuję Ci tej całej sytuacji Ale jesteś dzielna, i wierzę, że dasz radę Trzymaj się Kochanie ![]() |
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zostaje ci jakiś bar albo coś podobnego wiem że szukasz ... trzymam
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Jezdem
![]() Zdałam zaraz wam napiszę, idę po ciacho dzisiaj coś kliknę chyba
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje gratulacje ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1971 |
|
BAN stały
|
nooooo Danulka
|
|
|
|
#1972 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Iduś, a może zostań u mamy? Może po tych wszystkich przejściach i ona, i Ty miałyście czas, by przemyśleć różne sprawi, swoje postępowanie i teraz będzie lepiej? Dajcie sobie szansę! W końcu to Twoja mama! Wspominałaś, że bez Ciebie zaczęło jej doskwierać zachowanie brata - może przynajmniej teraz nie będzie zawsze jego na wierzchu, ale i z Tobą też zacznie się liczyć?Co jeszcze powiedziała, jak wróciłaś? ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
No ja ![]() Powiem wam tak, że nie miałam szans na dluższą wypowiedź ) i mi się pyta a ja, że nie wiem, na to recenzent "pff ale się zapytałeś, kogo to niby interesuje
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Na razie to i tak zostaję tutaj bo nie mam się gdzie podziać... jejuu wiecie co ? czuje się jak jakaś sierota... krążę z jednego domu do drugiego ... masakra
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2011-07-08 o 13:58 |
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Danula
![]() Ogólnie to ja dzisiaj miałam jakąś senną gehennę. Przez pół snu przytulaliśmy się ciągle z moim byłym i mówiliśmy jak to nam siebie brakowało I jestem zrozpaczona, bo spodobała mi się Aida, a wcześniej w ogóle nie zwracałam na nią uwagi Chcę ją zamówić, ale nie wiem jaki kolor. Waham się między kawą z mlekiem, a karmelowo-brązową
Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-07-08 o 14:02 |
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E.. co nabroiłaś?
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Zakładając wątek wymiankowy, nie zauważyłam, że jest nowy regulamin
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: gratulacje---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1979 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mama Twoja dobrze się zachowała, wyrozumiale i przyznała się bo błędu. Z tego, co piszesz, to brawa dla niej. Czy Ty nie jesteś nieco uparta i pamiętliwa? Spuść też trochę z tonu i z humorków, a wszystko się ułoży
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

będzie 5
mam taka nadzieję

Będzie ok
)

.... pięknie mam opuchnięte oczy
... no po prostu szok, w ogóle czegoś takiego nie było, a on wszystko podkoloryzował. Standardowo wspomniał, że ludzie na około to ich niby wytykają (przypominam, że oni tam z nikim nie utrzymują kontaktu 

no to zostaje ci jakiś bar albo coś podobnego wiem że szukasz ... trzymam
klask i: gratulacje