|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
A jak powiedzą że nie przyjada to może będą wiedzieć kto może przyjechać do nich.
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
rano miałam iść do sklepu tylko i wrócić, ale założyłam małej nowe buty i stwierdziłam, że okropnie jej leżą i mają beznadziejny krój
![]() wzięłam paragon, buty i poszłam wymienić ![]() takim sposobem ma fajne białe sandałki (10 zł musiałam dopłacić) i w końcu były szmaciaki na nią z wysokim przegubem za 19 zł, więc kupiłam także w końcu ma dobre buty![]() teraz leży, mam nadzieję, że drzemkę zrobi, bo koło 6 dziś wstała dziś Tż sobie zażyczył pizzę mamy dudiny na obiad ![]() ta pizza robi furorę z racji tego, że chcę jak najmniej w tym miesiącu na jedzenie stracić, to skoro już kupiłam składniki na pizzę, to jutro też będzie na obiad ![]() w ogóle to jak byłyśmy w Tesco to tak przylało, że jak wyszłam to całe chodniki w kałużach ![]() no ale jakoś wróciłyśmy, bo tylko kropiło ![]() ale się ciemno zrobiło grzmi na dodatek cudownie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-08 o 12:15 |
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie czytałam artykuł, że straż do pszczół przyjedzie w wypadku zagrożenia życia, ale można zadzwonic i oni powiedzą co robić, aby sie ich pozbyć
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym odrazu dzwoniła. Boję się os, pszczół i szerszeni
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już niech będzie popołudnie. Mam lenia jak stąd do... o nawet nie wiem gdzie i słodkiego mi sie chce @ się zbliża
|
|
#1506 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale bym sobie poszła z pracy....jaka pogoda cudna. ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Ja wczoraj tam kupiłam moim fajne sandały za pół ceny. ![]() Ja tak samo i to panicznie, blee ![]() Cytat:
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-08 o 12:22 |
|||
|
|
|
#1507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kolo mnie pelno tych sklepow dla maluszkow rozplynac sie idzie Cytat:
powinni przyjechac do os tez z tego co slyszalam to jak jest zagrozenie ze ci sie do mieszkania dostaja to powinni zadzwon nic nie tracisz najwyzej sobie pogadaja |
|||
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
nie mowcie o tym deszczu
bo i u mnie sie od razu jakos słonko schowało i wiatr pojawił a ja nie chce deszczu
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w budynku Tesco boti,więc kupowałam w Boti,a przy okazji byłam na markecie
faktycznie były promocje butów. mi się takie sandały na korku podobały, takie jakby złote ale nie mogę kupićco ja piszę, nie na korku, tylko takiej jakby koturnie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-08 o 12:43 |
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniiula rzeczy dla maluszków są u mnie niektorzy juz maja wypłate a ja jeszcze nie pewnie od banku zaleze ale mi sie dzis nudzi w pracy ale jutro wolne
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez czekam i czekam już by mogły być na koncie Ziewam, jakby nie wiem co w nocy robiła już drugi dzień z rzędu budziłam się 30 min przed budzikiem
|
|
#1512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A u mnie cudna pogoda, słoneczko i bezchmurne niebo. Jak prognozy się spełnią, to w niedzielę idę na basen odkryty .
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-08 o 13:08 |
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,a teraz czasem też jakieś dokupuję, więc ok 30 par mam napewno ![]() idę się na 15 minut walnąć
|
|
|
#1514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najwięcej mam letnich: ze cztery pary japonek, 2 pary sandałów na obcasie, 2 pary klapek, 2 pary sandałów na koturnie, 2 pary balerinek i trampki.
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ale mam lenia. Już nie pada, ale nie chce mi się jechać do biedry. Pojade jutro po pracy najwyżej. Właśnie wysłałam Tżta z małym na spacer. Ta pogoda mnie dobija, czuje się jak bym dostała w ryja od kogoś. Nie wiem jak wytrzymam w tej robocie. Zresztą musze wyjechać wcześniej, bo po recepte do ośrodka musze wjechać.
Oby jutro pogoda była lepsza ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Co do butów letnich to czaje się żeby kupić sobie takie a'la rzymianki z zamkiem z tylu. U nas na targu są tanie, ale w pierwszej kolejności musze mieć leginsy 3/4 i mały spodnie. Ja mam dużo letnich na obcasie, tzn mam dwie pary fajnych na koturnie, ale nie chodze w nich na co dzień, bo do pracy dojeżdżam rowerem i chodze w starych japonkach. Sama jestem zła na siebie, że takie fajne buty leżą w szafie,ale boje się, że na rowerze się w nich zabije. Ale może dzisiaj te jedne założe. Bo w tych starych japonkach jak taki szuszfol wyglądam.
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam strasznego lenia
wlasnie zrobilam sobie gwizdany obiad czyli warzywa na patelnie i sie nie najadłam ostatnio mam takiego pakmana ze az sie boje ![]() ale nic poczekam troche , zoladek musi przetrawic i moze przejdzie mi głod :P na ten dzisiejszy egzamin wyszlo mi 13 stron ściag, wiec trzymajcie kciuki zebym sie w tym połapała |
|
|
|
#1517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale adidasy by mi się przydały, bo ja mam generalnie tylko baleriny, sandałki, japonki, klapkimyślałam, ze się przespałam nie wiadomo ile,a tu tylko 15 minut ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
niekiedy japonki, ale nie mogliśmy japonek za bardzo nosic
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z tyłu na zamek, to mam takie szpile,ale bym chciała takie płaskie rzymianki ![]() zresztą czego ja bym nie chciała kawę piję, jestem bardzo śpiąca , ale mała już wstała, więc tyle z mojego spania
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-08 o 13:58 |
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
@ mi się zbliża, cały tydzień bolały mnie cycuchy, a w nocy nie mogłam spać bo tak dziwnie czułam nogi (nawet nie wiem jak to nazwać -rwą mnie ? zawsze przed okresem )
w ogóle jakieś 2 miesiące temu kupiliśmy z TŻ telewizor używany za 50 zł i ostatnio takie paski zaczeły się robić... wczoraj siedzimy, nagle coś się rypsło ...TV się wyłączył - My juz załamani, bo kasy nie ma na nowy - odpalamy TV a on zaczął chodzić jak nówka nieśmiganka kolory super i żadnych pasów
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do nóg,to mnie też tak czasem rwą zwykle wtedy sobie je wyżej kładę
|
|
|
#1522 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam to samo Na dodatek cały czas coś podjadam....Cytat:
![]() U mnie właśnie przeszła superszybka 10-minutowa burza , ale na całe szczęście znowu świeci słoneczko. Muszę kawę bo usnę...
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale póki co nie kupuję, bo jak już to kupię porządne, takie na kilka lat, bo ja pasjonatką adidasów nie jestem. pewnie czarne kupię ![]() niby ciotka mi kupiła, ale nie przywiozła razem z ciuchami ![]() w ogóle to ja strasznie niszczę buty, nie wiem czy ja tak dziwnie chodzę, czy co, ale jak nie obcas zedrę, to przodem zahaczę ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- ja już wypiłam,ale senność nie minęła ![]() ta pogoda to człowieka wykańcza, bo upał, a za chwilę deszcz i jak tu nie być sennym
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-08 o 14:17 |
|
|
|
|
#1524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli w pobliżu takiego gniazda przebywa małe dziecko to mają obowiązek przyjazdu. Wiem coś tym, bo odbywam teraz staż w Komendzie Powiatowej Państwowej Straży Pożarnej
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo magnezu pij ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- i u mnie deszcz |
|
|
|
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
a co do lekarzy przypomniałam sobie jak to kiedyś gdy dermatolog przepisał mi antybiotyk, a ja stosowałam wtedy tapsy i się pytam babeczki jak się te antybiotyki mają do antykoncepcji , a babeczka do mnie: czy jestem mężatką ja: yy nie ona: to antykoncepcja nie jest pani przecież potrzebna ...
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę z tym iść do lekarza, bo wsmarowywałam maści, brałam nawet leki bez recepty, ale nie pomogło ![]() przed ciążą nic takiego nie miałam, a przeciez tylko 8 kg utyłam ![]() jak leżę to zawsze staram się nogi mieć wyżej, na poduszce i nawet już tak namiętnie szpilek nie noszę ze strachu
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-08 o 14:32 |
|
|
|
|
#1528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też niestety mam już pajączki ... Boję się co będzie dalej. Zabiła mnie ta dermatolog ... Co za kobieta |
|
|
|
|
#1529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też niszczę buty. Najbardziej obcasy w sensie, że lakier schodzi i fleki do wymiany.
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-08 o 14:33 |
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
pani dermatolog starej daty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

za 19 zł, więc kupiłam
także w końcu ma dobre buty
grzmi na dodatek
cudownie

ten kosz jest mega słodki 

,a teraz czasem też jakieś dokupuję, więc ok 30 par mam napewno
, ale mała już wstała, więc tyle z mojego spania
muszę z tym iść do lekarza, bo wsmarowywałam maści, brałam nawet leki bez recepty, ale nie pomogło