|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
Mąż przed chwilą dzwonił. Zadowolony, bo dorwał tą miskę i mówi, że idealna. Kamień z serca. No i pogoda się zapowiada na super przez cały dzień i najbliższe dni
|
|
#3212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam nadzieje, że w końcu załatwicie tę sprawę z gazownią. Trzymam kciuki! No i nie mogę się doczekać końcowych zdjęć Waszego mieszkania! ![]() Cytat:
Myślę, że paliwa Wam wystarczy![]() Cytat:
![]() Kitosa, super, że mężowi udało się znaleźć tę miskę! Ale mi humor siadł...
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-07-08 o 14:41 |
|||
|
|
|
#3213 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
A faktycznie! Ok, teraz mi już pasuje!
![]() ![]() o humorze w k.
|
#3215 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce cie załamywac bardziej ale im dziecko starsze tym skoki sa dłuższe...
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
już już!
Jesteś na pewno szybsza niż ja... a jak mówisz, że też niż światło to wirzę Ci na słowo
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
anika ja teraz juz nie zauwazam skokow zuzki, najgorszy byl ten pierwszy jak dla mnie. bo wisiala ciagle na cyckach
a potem i tak marudzilo i tak wiec nie widzialam zbytniej roznicy
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żonki
![]() Przyszłam tylko powiedzieć, że tydzień temu w sobotę musiałam jechać do szpitala bo dostałam ostrego zapalenia pęcherza, aż wyłam z bólu Dostałam saszetki i jest już dobrze.A wczoraj byłam u gina na nfz i zdecydowanie go zmieniam, bo nie chciał mi zrobić usg, zrobił ręczne badanie po czym stwierdził, że 'dziecko na pewno rośnie' Jeszcze mnie tak wymacał, że cały dzień bolało mnie podbrzusze- nie lubię jak ktoś dotyka mojego brzucha, po prostu nie trawię tego
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agatek ale przeciez skoro jestes w 13 tyg to powinien ci zrobic wg jego liczenia i praktyki.... nie kumam kum kum ps. swoja drogą duzo miałas juz robionych usg jak na taki poczatek... no w sumie przeszło 1/4 .. ja przez cała ciaze miałam 4 lub 5 robionych..
|
|
|
#3221 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i mam nadzieje, ze już nic nie boli!
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
agatek a tetno chociaz zbadał?
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tętna nie badał... on nawet o przezierności nie wspomniał, ale w takim razie to jest płatne ![]() a możesz mnie dopisać
|
|
#3226 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
u nas wszystko dobrze podczytuje was czesto ale jestem pochlonieta calkowicie moja coreczka takze nie bardzo mam o czym innym pisac :P Cytat:
troche pomarudzie ale ogolnie ejst bardzo spokojna gadatliwa i smieszka ![]() Cytat:
ja tez mialam bardzo duzo usg podczas ciazy i jakos zadnych efektow ubocznych nie ma ![]() ania20m gratuluje ciazy!! dbaj o siebie
|
||
|
|
|
#3227 | ||||
|
Zakorzenienie
|
helloł
zawsze tak jeździmy, coś tam się zawsze trafi, chociaz myślałam, żeby czegoś poszukać ale nie wiemy do jakiego miasta jedziemy więc na razie się wstrzymuję Cytat:
) najtaniej jest jak jest sezon i się najwięcej sprzedaje a sprzedawcy obniżają ceny maksymalnie żeby tylko mieć najlepsza ofertę i sprzedać. Teraz jest drogoCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: za decyzję, super, trzymam kciuki abyście nie musieli czekać 3 tygodnia u mnie o 6 rano była burza z piorunami, lał deszcz a teraz się trochę wypogodziło na szczęście eh jeszcze jutro do pracy, a już dzisiaj ledwo wstałam. Któraś pytała się o przejście z mixplusa na simplusa, tylko nie pamiętam która. Ja po skończonej umowie nie musiałam nic robić, automatycznie nr był w simplusie
|
|
#3228 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Boże dziewczyny jaka u mnie burza przeszła... masakra! Grzmiało, strzelało, lało...na dworze ciemność... a jak się tak boję burzy... a jeszcze nikogo w domu. Siedziałam pod kołdrą
aż w końcu zasnęłam... obudziłam się i się miło zaskoczyłam, bo już było po...
|
|
|
|
#3230 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3231 | ||
|
Zakorzenienie
|
No, doczytałam
![]() Cytat:
pewnie termin na marca będzie? kiedy ostatnio miałaś @ ?? Cytat:
może ciąża urojona a teraz w maju po 30 sek dwie grube krechy ![]() Rosetko dziękuję bardzawo możesz dopisać: Niespodzianka Sebastian/Kinga
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-07-08 o 16:38 |
||
|
|
|
#3232 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
i nasi goście już pojechali, szkoda że nie dali nam znać że przyjezdżają tylko na kawę w drodze w góry, napisali co robimy miedzy 8 a 12 lipca bo chcą nas odwiedzić.. echsss dobrze że nie nagotowaliśmy na zapas...
|
|
#3234 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Na weselu było super, wytańczyłam się na całego, trochę popiłam W ogóle impreza była w leśniczówce, na świeżym powietrzu, pięknie było.Madzia gratuluje Cytat:
Cytat:
Mnie wczoraj ugryzł jeden a byłam w lesie cały wieczórCytat:
to ci heca |
|||
|
|
|
#3236 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
w zeszłym roku była plaga a w tym spokój- jest jednak równowaga w przyrodzie
|
|
|
|
#3238 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu wróciłam do domu....
Marta mi lekarz powiedział, abym robiła przeciwciała, bo to , że ktoś był chory, nie znaczy że je ma. Więc wolałam zrobić. A goście... ech.. mogli uprzedzić. ktosia, Iwka, Gold, stokrotko, Baja dziękuję śliweńko co do badań to się nie zgodzę. Zobacz mi wyszło, ze chorowałam na cytomegalię i co jakbym w trakcie choroby zaszła w ciążę?? Lepiej nie myśleć. Co innego jak kobieta wpadnie, ale jeśli świadomie planuje macierzyństwo, to wydaje mi się, że takie badania powinna zrobić. Kitosa ech.. samochód to czasami studnia bez dna Ana tak, tak przerwa aby rozpocząć kolejny awans to 2 lata (oczywiscie szkolne, bo przecież nie zacznę awansu w czerwcu ).---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- a ja dziś się najdałam u mamy bobu popiłam piwkiem i mi dobrze hehe Byłam kupić sobie bieliznę. W końcu trafiłam na staniki o obwodzie 65 ale wtedy miseczka już E mi wyszła kupiłam
|
|
|
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
Wracając do naszej rannej rozmowy to właśnie czytam wnikliwie moją umowę. w nagłówku jest napisane "umowa o pracę" a niżej "niniejsza umowa zostaje zawarta na czas określony od 01.03.2011 do 30.09.2011" Co to teraz oznacza? jak sie dowie to nie musi mi przedłużyć umowy? Jednak po głębokim namyśle stwierdziłam że nic nie powiem w pracy i bede sie starać żeby mi przedłużył umowę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

i o ile dni ma spokojne to wieczory i nocki przekichane

nadal mieszkamy u tego kolegi bo nasz gazownik nas olał a inni do których Tż dzwonił będa mieli czas dopiero w tym tygodniu
Oprócz tego to kupiliśmy zlew od gościa z allegro a ten go nie ubezpieczył, nie oznaczył, żeby uważać i opakował granitowy zlew w gazety i karton
Na razie kazał odesłać i niby nam odeśle nowy, tylko, że w ogłoszeniu była informacja ze on go wygrał w konkursie! to ciekawe skąd weźmie nowy?! czekamy a jak facet odeśle ten sam, będzie miał problem ... no a my przez to nie mamy zlewu i nie wiemy czy kupować nowy czy jakimś cudem facet załatwi nowy.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

załamałam się 

Dostałam saszetki i jest już dobrze.

klask i: za decyzję, super, trzymam kciuki abyście nie musieli czekać 3 tygodni
kiedy ostatnio miałaś @ ??
popiłam piwkiem i mi dobrze