|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
oddałam głos mam nadzieję że sie przyda
|
#2043 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
mgr Trólliku mów co kupujesz w nagrodę i czy teraz oddajesz się wakacjom
![]() Cytat:
Cytat:
ja z tego fluidu true match jestem mega zadowolona może idź do sklepu obadać paletę- ja używam c1- myslę, ze dla ciebie N byłoby najlepsze - z tego co piszesz tylko nie wiem czy cyferka wtedy ta sama Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja jestem raczej blada i mam zwykle C1 rose ivory Cytat:
![]() Cytat:
bo ja czuję, jakieś wibracje ginowe w głowiei albo kliknę.... albo mi się nudi przyśnisz z 24 ginami a w każdej TNT ![]() Cytat:
ze zwariowałam ostateczniew dodatku kali została przewrócona na ziemię i kneblowana- i chyba powinnam ją przeprosić , ale naprawdę miała 12 toreb z ładunkami---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
wibracje mi się nasilają ![]() nudi- a propos a właściwie to nie a propos- pytałam Cię kiedyś- nie chcesz spróbować soczewek? wiesz można wtedy okulary przeciwsłoneczne sobie nosić ![]() Cytat:
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-08 o 16:50 |
|||||||||||
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ją sobie zażyczę od znajomych jako prezent ![]() Dziękuję Kochanie Mam nadzieję, że przyjdzie bez wad
|
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chciałabym spróbować, ale wiesz co, lubię siebie w okularach, w sensie - bez okularów wyglądam dziwnie . na pewno są wygodne. i może sobie kiedyś sprawię, choć nie wyobrażam sobie ich nosić na codzień jakoś...
|
|
|
|
|
#2047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz czekam,az przecenia bezowaCytat:
![]() Cytat:
z soczewkami tez mam problem, bo mam astygmatyzm i walneli mi cena 400zl na jesien ide zrobic badania,czy moge miec korekcje wzroku
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-08 o 18:07 |
|||
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uff
![]() Cytat:
![]() Na razie nic (raczej bo nic mnie nie kusi aż tak) ale jadę na zakupy niedługo także może coś kupię ![]() Cytat:
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
wachalam wczoraj w zarze perfumy (stoja przy kasie) i zapachy maja niesamowite!!
na pewno wroce po jeden. jakosc slaba, bo po 3 godzinach nic nie czulam, ale za taka cene (35-39?) nie wybrzydzam ;podpada L'Oreal, Matifiant Mineral. ma skladnik, na ktory jestem strasznie uczulona :/ Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-08 o 18:19 |
|
|
|
#2051 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() no właśnie, gdyby przecenili beżową...piękna jest ooo, no proszę . mi znajomi mówią, że ładnie mi w okularach i ja też się dobrze w nich czuję. jak nie mam okularów to jakoś tak łyso i dziwnie ![]() znaczy chciałabyś usuwać wadę laserem? tenebris był bardzo z tego zadowolona, tylko kurczę spory wydatek. a właśnie, pamiętam, że mówiłaś, że sobie zażyczysz od znajomych torebkę
|
|
|
|
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa długo chodzisz w okularkach- rozumiem ty wiesz co? ja znam dwóch takich mężczyzn - prawie "fetyszystów" okularowych- babeczki bez okularów ich nie ruszają ja z kolei źle się czuję w okularach ![]() oooooo !!!!!!!!!chodziłam tez kiedyś do okulisty- który mówił 'proszę już włożyć okulary- mam skrzywienie zawodowe i uwielbiam okulary" to trzeci faktycznie czasami pięknie sobie można dobrać oprawki- tylko fajnie mieć parę na zmianę do rożnych ubranek ![]() Cytat:
![]() mam Acuvue Advance for astgmatism po ok 90 zł za opakowanie dlaczego 400???????????? ja się boję korekcji laserowej w Łodzi źle zoperowali rzeczniczkę NFZ-tu!!!!!!!!!!!!!!!! podobno źle wybrała placówkę, ale jednak............ ![]() poza tym tylko okulista lub optyk w sposób "ręczny" potrafi mo dobrać szkła/ tak połączyć te 3 wartości, żeby było ok/ komputer zawsze upiera się przy osi która nie jest idealna- dlatego tez się boję
|
||
|
|
|
#2053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od dawna nosisz okulary?? ja mialam 4 oprawki, bo wydawalo mi sie,ze "w tych juz nie bede sie wstydzila wyjsc do ludzi", ale skad.. nienawidze jak mam cos na nosie przeszkadzaja mi,zle sie czuje psychicznie :/---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
) i pewnie dlatego wez mnie nie strasz na slasku jest podobno dobry gabinet. mam nadzieje,ze badania przejde pomyslnie
|
||
|
|
|
#2054 |
|
BAN stały
|
Moniś, to ja chce poznać takiego fetyszystę
. muszę koniecznie iść do okulisty, żeby mnie zbadał i sobie kupię jakieś nowe oprawki ze szkłami. te co teraz mam przymierzyłam jako pierwsze i baardzo mi się spodobały i były w jakiejś promocji za 50zł . bo najgorzej to chodzić, mierzyć i jak żadne się nie podobają. albo - podobają mi się, ale oprawki kosztują 700zł, a tu jeszcze szkła trzeba do tego Dagna - rozumiem Noszę okulary od 3lat. Zaczeło się od tego, że nie widziałam dobrze z ostatniej ławki co jest napisane na tablicy. Więc się przesiadłam, ale potem znowu nie widziałam! I wybrałam się do lekarza. To chyba rodzinne, bo tak jak pisałam - mojej cioci od tego samego wieku co mi wzrok się szybko pogorszył, babci tak samo. za to w rodzinie ze strony mojej mamy wszyscy mają sokoli wzrok ![]()
|
|
|
|
#2055 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
U nas jest tak okrojona paleta tego "minerala", że aż mi ręce opadły. Byłam w 3 drogeriach i wszędzie to samo: C3, który już mam i jasnością ok, ale za różowy, W4 (był nawet nie tak ciemny, ale dla mnie jednak za bardzo, fajny słoneczny kolor), W5, N3 (ziemisty okropnie, ciemny jak diabli i z pomarańczową nutą - zupełnie nie dla mnie), N5, N6... No cholera, dla samych opalonych! Nic nie kupiłam, ale testowałam przynajmniej i myślę, że W3 byłby ok w jasności i kolorze, ale nigdzie go nie było... Po weekendzie jeszcze zrobię nalot na 4 drogerie w centrum, a jak nie będzie, to poszukam na all... Póki co C3 jest całkiem, używałam go z ponad 2 lata i postronne osoby myślały, że nic nie mam na twarzy Ale ja widzę, że jest zbyt świnkowy dla mnie
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2011-07-08 o 19:24 |
||
|
|
|
#2056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2057 |
|
BAN stały
|
Tu właśnie jest problem, bo owszem, w ogóle takie odcienie są: C/K(tonacja dla cer chłodnych, z różową nutą): C1, C2, C3 - to są te jasne (w moim odczuciu). Analogicznie: N (neutralne) i W/D (ciepłe). Ja ma jasną cerę, ale nie bladą, nie taką białą, nie porcelanową i dla mnie stopniem jasności C3 było dobre, ale za różowe, a ja potrzebuję czegoś takiego, hmmm... "słonecznego".
|
|
|
|
#2058 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem w pułapce- nie wiem co robić
![]() :nonie wiem:![]() kupiłam okulary bo był rabat 20%, potem niechcący na all zobaczyłam, że można kupić kupon i tym samym trampki za 50 zł mniej- to kupiłam, poszłam do yves rochera ogladać błyszczyki bo maja one dobra opinię- dali mi bony zniżkowe- będę musiała kupić, a dzisiaj dostałam katalog też Yves Rochera- z propozycja zamówienia czegokolwiek i otrzymania 3 toreb kuferko- kosmetyczek / a muszę coś takiego kupić, bo mi się zniszczyły, a wyjeżdżam/, ktoś miły skorzystał z mojego kodu na etorbie i też- zanim nie odda ![]() to jest spisek albo kosmici Cytat:
mam takie same odczucia jak Ty- ciągle mi się wydaję, że mam coś na nosie co trzeba zdjąć- w domu jest dobrze, ale na ulicy i poza domem tragicznie się czuję w okularach znaczyCytat:
/takich fetyszystów to cała masa! |
||
|
|
|
#2059 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaczynam nadrabianie ![]() Cytat:
to może Martini wklei zdjęcie jak wróci ? ![]() I jak mebelki ? Ok ? Cytat:
Cytat:
Oj Biedna ![]() Wszystko się jeszcze ułoży - ważne byście z Tżtem się nie kłócili i dobrze dogadywali ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
Cytat:
BRAWO !!! Widzę, że wesoło było |
|||||
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zwykle kupuję na all właśnie ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- maggie |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Matko 3 godzinna burza u mnie była:/ i dalej w oddali gdzieś buczy :/
miedzy czasi rozbiłam sobie szkło w okularach:/
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2011-07-08 o 20:12 |
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tej rozpaczy upije sie i wytrzezwieje do Twojego powrotu
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
maggie
tak wolno piszecie,ze post pod postem jest, Wasza wina!! ;p |
|
|
|
#2064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak madara- pokochałaś ją trochę? Cytat:
myślę, że potrzebuję ipoda ![]() teżetomąż kupuje walutę na wyjazd...... a ja co to widzę to....... mam takie myśli zakupowe - oooo! kuferek! o ipodzik! będziesz się bawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!:j upi: postaram się długo nie wracać- żeby nie przerywać ![]() cola z wiśnióweczką ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- jest tu charli??????? charli charli charli dzisiaj po północy jest Bergman na kulturze- chciałaś ogladać |
||
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na Twoich zdjęciach i tak mi się podoba, chociaż jasny nie jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Monia To jest dopiero źródło ... zła ![]() A oprawki mam podobne - jak nie takie same Nie widzę na odległość - czyli w pracy mi to nie przeszkadza - ale w życiu codziennym trochę tak - bo ludzi np nie poznaję na ulicy ale wada mała i niedawno nabyta - może kiedyś się też do okularów przekonam ... Na razie mam na nosie okulary - bo do korzystania z laptopa i oglądania TV są mi niezbędne I mopsik dla wszystkich - tym razem wydanie HORROROWE Ktoś pamięta ten film poza mną ?
|
|||
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa jeszcze zdjęcie
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to ulewa taka że W tym roku jeszcze nie widziałam takiego deszczu Daguś Cytat:
tylko nie wiem czy wytrwam czemu tak późno A dokąd się wybierasz Moniu ? Bo wnioskuję, że jak waluta to jednak gdzieś poza nasz kraj ojczysty ? |
||
|
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
cały dzien był upał, potem burza dłuugaśna teraz totalnie zółte niebo:P
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

mam nadzieję że sie przyda

bo ja czuję, jakieś wibracje ginowe w głowie
ze zwariowałam ostatecznie

z soczewkami tez mam problem, bo mam astygmatyzm i walneli mi cena 400zl 

na pewno wroce po jeden. jakosc slaba, bo po 3 godzinach nic nie czulam, ale za taka cene (35-39?) nie wybrzydzam ;p

) i pewnie dlatego 

... no po prostu szok, w ogóle czegoś takiego nie było, a on wszystko podkoloryzował. Standardowo wspomniał, że ludzie na około to ich niby wytykają (przypominam, że oni tam z nikim nie utrzymują kontaktu
. Żeśmy z TŻ-tem wczoraj oboje ryczeli jak bobry....
Oj Biedna