etorebka.pl cz. 29 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 16:46   #2041
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
o co chodzi??
o to że Monia napisała że jestem "ślicznotka" a ja jej na to że to nie prawda bo mam zakazaną (w sensie że brzydką) twarz
Stary 2011-07-08, 16:47   #2042
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Oj tam, za niecały tydzień punkcik zniknie
oddałam głos mam nadzieję że sie przyda

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 16:55   #2043
monica80c
Zakorzenienie

mgr Trólliku mów co kupujesz w nagrodę i czy teraz oddajesz się wakacjom

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
to my tu wszystkie jesteśmy normalne na swój sposób

Cytat:
Bo miałam oszczędzać, i nic nie klikać , ale nie mogłam się powstrzymać

Tak. Tę karmelową
Aidy sa super naprawdę powinnaś być zadowolona
Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Super, polecam! True Match Minerals spełnia funkcję podkładu, a ma konsystencję taką kremowo-pudrową, wciera się go tym dołączonym pędzlem okrężnymi ruchami.
Daje taki satynowo-pudrowy efekt, ładnie kryje (ale dużych niedoskonałości nie, potrzebny jest korektor-np. z tej samej serii). Świetnie ujednolica koloryt twarzy, całość wygląda, jakby się lekko photoshopem przejechało
Oczywiście mówię o cerach, które nie mają jakichś dużych problemów z wypryskami, bliznami etc.
Najlepszy produkt jaki miałam. Do tej pory używałam C3, on ma w sobie nutę różową i ona w sumie nie do końca jest dla mnie dobra, dlatego idę szukać czegoś bardziej neutralnego lub lekko ciepłego (N3 lub W3 chyba będzie ok).
Polecam poczytać na KWC

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Eeeee... to do d*py
Ten kolor, który ja widzę na stronie i fashion chyba też, jest zupełnie inny od tego, co wstawiłaś.
Twoje zdjęcie wygląda jak ciut jaśniejsza wersja tego koloru Madary: http://etorebka.pl/s03.php?f=0363
bardzo dziękuję na pewno go sobie kupię nawet czytać nie bedę

ja z tego fluidu true match jestem mega zadowolona

może idź do sklepu obadać paletę- ja używam c1- myslę, ze dla ciebie N byłoby najlepsze - z tego co piszesz tylko nie wiem czy cyferka wtedy ta sama

Cytat:

spalabym dluzej, ale tak zagrzmialooooooooooo, ze moj pies na glowe mi wyskoczyl.

ide nadrabiac!

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
no to u mnie jest tak samo. a kolor na zywo jest jak na zdjeciu Kuni.
Postaram sie za chwile zrobic zdjecia ale nie obiecuje

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
hm... no na stronie Madara rzeczywiście wygląda "ciasteczkowo" i tak..jasno. na zdjęciu kuni równiez mi się podoba. bardzo proszę, fashion, zrób też fotki

Roxi, no i fajnie, że kliknęłaś

ale mam czerwone pazurki od wiśni ...

aaaa, własnie. etorebka zwróciła mi rabat na konto rabatowe . czekam jeszczze na przelew, ciekawe, czy dorzucą też koszty wysyłki . niemniej - jestem zadowolona .
a to wszystko dzięki telefonom!!!!!!!!!!!!!!!! !
Cytat:
w gwiazdki jest naprawde urocza dzieki!!

czyli raczej nie polecasz ;p

naleza sie chipsy jak nic

nie bardzo ruzumiem "tytuł wątku niezgodny z Regulaminem"

swego czasu zastanawialam sie nad nim, ide poczytac opinie. tylko, czy znajde odcien dla bladolic..

zreflektowali sie ;p byl paker? chyba nie pomylilam ksywy?- chodzi mi o tego bruneta..kiedys pisalyscie,ze fajny jest

o co chodzi??
ta w paseczki też jest

ja jestem raczej blada i mam zwykle C1 rose ivory tylko z innego loreala
Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
A nie wiesz czy ja zamowila? No to bedziemy pytac charal jak wroci

Roxi

Trolku Ty tak serio?
To od kiedy mnie nie ponawalas? Nie mow, ze odkad mam nowy avek
nie nie zamówiła, chodziło mi o to , ze często coś zamawiała jako pierwsza i może dałaby się namówić
Cytat:
no właśnie ten kolor byłby idealny! a tu wyszło jak zawsze... szażyzna

ja nie żałuję, że ją kupiłam . pasek mnie wkurza,ale idzie przeżyć - rozważam przymocowanie go na stałe jakoś .
macie natychmiast przestać gadać o ginie bo ja czuję, jakieś wibracje ginowe w głowie
i albo kliknę.... albo mi się nudi przyśnisz z 24 ginami a w każdej TNT
Cytat:
aaaaaaa, zapomniałam napisać wcześniej.
Monia!!! szalona!!! świetny sen . wariatka, dosłownie - wariatka .
dziwne te sny mamy, nie?
mnie się to naprawdę śniło i się boję ze zwariowałam ostatecznie

w dodatku kali została przewrócona na ziemię i kneblowana- i chyba powinnam ją przeprosić , ale naprawdę miała 12 toreb z ładunkami

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
na pewno można jakoś to przymocować
ja mam czerwoną . beżowa też mi się podoba, ale ogólnie jako taka mała torebeczka troszkę za droga, bym miała dwie

tutaj na zdjęciu jest na maksymalnej regulacji, czyli najdłuższy pasek. teraz noszę na średniej długości i nie na skos, ale na ramieniu normalnie.

edycja:
o, no i pięknie logo się wpasowało
: baba:
wibracje mi się nasilają

nudi- a propos a właściwie to nie a propos- pytałam Cię kiedyś- nie chcesz spróbować soczewek?
wiesz można wtedy okulary przeciwsłoneczne sobie nosić
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
o to że Monia napisała że jestem "ślicznotka" a ja jej na to że to nie prawda bo mam zakazaną (w sensie że brzydką) twarz
to są niemądre i kokieteryjne zaczepki - i ja z godnością je ignoruję- ot co

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-07-08 o 16:50
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 17:14   #2044
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam czerwoną . beżowa też mi się podoba, ale ogólnie jako taka mała torebeczka troszkę za droga, bym miała dwie

tutaj na zdjęciu jest na maksymalnej regulacji, czyli najdłuższy pasek. teraz noszę na średniej długości i nie na skos, ale na ramieniu normalnie.

edycja:
Śliczna jest

Może ją sobie zażyczę od znajomych jako prezent

Cytat:
oddałam głos mam nadzieję że sie przyda
Dziękuję Kochanie Na pewno się przyda

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Aidy sa super naprawdę powinnaś być zadowolona
Mam nadzieję, że przyjdzie bez wad
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 17:19   #2045
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna jest

Dziękuję Kochanie Na pewno się przyda

Mam nadzieję, że przyjdzie bez wad
mój do kolekcji
sama wciąż noszę wszelkie chusteczki i płyny antybakteryjne - jak detektyw monk
Stary 2011-07-08, 17:51   #2046
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
a to wszystko dzięki telefonom!!!!!!!!!!!!!!!! !

nudi- a propos a właściwie to nie a propos- pytałam Cię kiedyś- nie chcesz spróbować soczewek?
wiesz można wtedy okulary przeciwsłoneczne sobie nosić
na pewno dzięki telefonowi również

chciałabym spróbować, ale wiesz co, lubię siebie w okularach, w sensie - bez okularów wyglądam dziwnie . na pewno są wygodne. i może sobie kiedyś sprawię, choć nie wyobrażam sobie ich nosić na codzień jakoś...
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 18:05   #2047
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:

edycja:
dzieki za fote, pieknie wyglada i Ty tez, mimo,ze ucielas polowe teraz czekam,az przecenia bezowa
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
a to o to chodzilo nie zajarzylam
Cytat:
chciałabym spróbować, ale wiesz co, lubię siebie w okularach, w sensie - bez okularów wyglądam dziwnie . na pewno są wygodne. i może sobie kiedyś sprawię, choć nie wyobrażam sobie ich nosić na codzień jakoś...
ja wrecz odwrotnie, nie ciepie siebie w okularach (nosze je tylko w domu) z soczewkami tez mam problem, bo mam astygmatyzm i walneli mi cena 400zl na jesien ide zrobic badania,czy moge miec korekcje wzroku

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-07-08 o 18:07
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 18:06   #2048
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Oj troliku No wybaczam, praca i obrona Cie usprawiedliwiaja
Uff

Cytat:
mgr Trólliku mów co kupujesz w nagrodę i czy teraz oddajesz się wakacjom
Tak mi mów
Na razie nic (raczej bo nic mnie nie kusi aż tak) ale jadę na zakupy niedługo także może coś kupię

Cytat:
mój do kolekcji

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 18:08   #2049
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
mój do kolekcji

roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 18:14   #2050
dagna1
Zakorzenienie

wachalam wczoraj w zarze perfumy (stoja przy kasie) i zapachy maja niesamowite!! na pewno wroce po jeden. jakosc slaba, bo po 3 godzinach nic nie czulam, ale za taka cene (35-39?) nie wybrzydzam ;p

odpada L'Oreal, Matifiant Mineral. ma skladnik, na ktory jestem strasznie uczulona :/

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-07-08 o 18:19
Stary 2011-07-08, 18:17   #2051
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
dzieki za fote, pieknie wyglada i Ty tez, mimo,ze ucielas polowe teraz czekam,az przecenia bezowa

ja wrecz odwrotnie, nie ciepie siebie w okularach (nosze je tylko w domu) z soczewkami tez mam problem, bo mam astygmatyzm i walneli mi cena 400zl na jesien ide zrobic badania,czy moge miec korekcje wzroku
dziekuję
no właśnie, gdyby przecenili beżową...piękna jest

ooo, no proszę . mi znajomi mówią, że ładnie mi w okularach i ja też się dobrze w nich czuję. jak nie mam okularów to jakoś tak łyso i dziwnie

znaczy chciałabyś usuwać wadę laserem? tenebris był bardzo z tego zadowolona, tylko kurczę spory wydatek.

Cytat:
Śliczna jest

a właśnie, pamiętam, że mówiłaś, że sobie zażyczysz od znajomych torebkę . tak więc zarzucaj linka i swój kod rabatowy
Stary 2011-07-08, 18:44   #2052
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno dzięki telefonowi również

oni tak lubią jak się dzwoni- ze od razu wszystko pozytywnie załątwiają- ......................... zeby już przestać do nich dzwonić

aaaaa długo chodzisz w okularkach- rozumiem ty wiesz co? ja znam dwóch takich mężczyzn - prawie "fetyszystów" okularowych- babeczki bez okularów ich nie ruszają
ja z kolei źle się czuję w okularach

oooooo !!!!!!!!!chodziłam tez kiedyś do okulisty- który mówił 'proszę już włożyć okulary- mam skrzywienie zawodowe i uwielbiam okulary" to trzeci

faktycznie czasami pięknie sobie można dobrać oprawki- tylko fajnie mieć parę na zmianę do rożnych ubranek
Cytat:
dzieki za fote, pieknie wyglada i Ty tez, mimo,ze ucielas polowe teraz czekam,aż przecenia bezowa

a to o to chodzilo nie zajarzylam

no co ty mówisz ja mam astygmatyzm
mam Acuvue Advance for astgmatism po ok 90 zł za opakowanie
dlaczego 400????????????
ja się boję korekcji laserowej
w Łodzi źle zoperowali rzeczniczkę NFZ-tu!!!!!!!!!!!!!!!!
podobno źle wybrała placówkę, ale jednak............

poza tym tylko okulista lub optyk w sposób "ręczny" potrafi mo dobrać szkła/ tak połączyć te 3 wartości, żeby było ok/ komputer zawsze upiera się przy osi która nie jest idealna- dlatego tez się boję
Stary 2011-07-08, 18:51   #2053
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję
no właśnie, gdyby przecenili beżową...piękna jest

ooo, no proszę . mi znajomi mówią, że ładnie mi w okularach i ja też się dobrze w nich czuję. jak nie mam okularów to jakoś tak łyso i dziwnie

znaczy chciałabyś usuwać wadę laserem? tenebris był bardzo z tego zadowolona, tylko kurczę spory wydatek.
kasa niezla, ale jak mam sie meczyc (bardzo slabo widze) to nie ma wyjscia

od dawna nosisz okulary?? ja mialam 4 oprawki, bo wydawalo mi sie,ze "w tych juz nie bede sie wstydzila wyjsc do ludzi", ale skad.. nienawidze jak mam cos na nosie przeszkadzaja mi,zle sie czuje psychicznie :/

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
no co ty mówisz ja mam astygmatyzm
mam Acuvue Advance for astgmatism po ok 90 zł za opakowanie
dlaczego 400????????????
ja się boję korekcji laserowej
w Łodzi źle zoperowali rzeczniczkę NFZ-tu!!!!!!!!!!!!!!!!
podobno źle wybrała placówkę, ale jednak............

poza tym tylko okulista lub optyk w sposób "ręczny" potrafi mo dobrać szkła/ tak połączyć te 3 wartości, żeby było ok/ komputer zawsze upiera się przy osi która nie jest idealna- dlatego tez się boję
oprocz astygmatyzmu mam jeszcze inna wade (nie pamietam jaka ) i pewnie dlatego

wez mnie nie strasz na slasku jest podobno dobry gabinet. mam nadzieje,ze badania przejde pomyslnie

Stary 2011-07-08, 19:02   #2054
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Moniś, to ja chce poznać takiego fetyszystę . muszę koniecznie iść do okulisty, żeby mnie zbadał i sobie kupię jakieś nowe oprawki ze szkłami. te co teraz mam przymierzyłam jako pierwsze i baardzo mi się spodobały i były w jakiejś promocji za 50zł . bo najgorzej to chodzić, mierzyć i jak żadne się nie podobają. albo - podobają mi się, ale oprawki kosztują 700zł, a tu jeszcze szkła trzeba do tego

Dagna - rozumiem . jak się źle czujesz w okularach, to nie ma co się zmuszać. mojej cioci tak jak mi od 15go roku życia pogorszył się wzrok, ale ona tylko soczewki. ja wolę okularki, choć czasem przydałyby mi się soczewki - na plaży właśnie, ogólnie w lato jak jestem na mieście.

Noszę okulary od 3lat. Zaczeło się od tego, że nie widziałam dobrze z ostatniej ławki co jest napisane na tablicy. Więc się przesiadłam, ale potem znowu nie widziałam! I wybrałam się do lekarza. To chyba rodzinne, bo tak jak pisałam - mojej cioci od tego samego wieku co mi wzrok się szybko pogorszył, babci tak samo. za to w rodzinie ze strony mojej mamy wszyscy mają sokoli wzrok
Stary 2011-07-08, 19:22   #2055
Dominiique
BAN stały

Cytat:
wachalam wczoraj w zarze perfumy (stoja przy kasie) i zapachy maja niesamowite!! na pewno wroce po jeden. jakosc slaba, bo po 3 godzinach nic nie czulam, ale za taka cene (35-39?) nie wybrzydzam ;p

odpada L'Oreal, Matifiant Mineral. ma skladnik, na ktory jestem strasznie uczulona :/
On jest matujący tylko, transparentny, jako pomoc przy świeceniu cery, używam go pod zwykły True Match Mineral. Nie ma właściwości kryjących ani wyrównujących kolor - on ma tylko zmatowić.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
może idź do sklepu obadać paletę- ja używam c1- myslę, ze dla ciebie N byłoby najlepsze - z tego co piszesz tylko nie wiem czy cyferka wtedy ta sama

ja jestem raczej blada i mam zwykle C1 rose ivory tylko z innego loreala
C1 masz z tego zwykłego fluidu? Tu kolorystyka jest trochę inna, zwróć na to uwagę przy kupnie. Miałam raz prasowańca Tm w kolorze chyba w4 na lato i zupełnie inaczej wygląda, niż te mineralne, zgadza się tylko ciepła tonacja.
U nas jest tak okrojona paleta tego "minerala", że aż mi ręce opadły. Byłam w 3 drogeriach i wszędzie to samo: C3, który już mam i jasnością ok, ale za różowy, W4 (był nawet nie tak ciemny, ale dla mnie jednak za bardzo, fajny słoneczny kolor), W5, N3 (ziemisty okropnie, ciemny jak diabli i z pomarańczową nutą - zupełnie nie dla mnie), N5, N6... No cholera, dla samych opalonych! Nic nie kupiłam, ale testowałam przynajmniej i myślę, że W3 byłby ok w jasności i kolorze, ale nigdzie go nie było...
Po weekendzie jeszcze zrobię nalot na 4 drogerie w centrum, a jak nie będzie, to poszukam na all...
Póki co C3 jest całkiem, używałam go z ponad 2 lata i postronne osoby myślały, że nic nie mam na twarzy Ale ja widzę, że jest zbyt świnkowy dla mnie

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2011-07-08 o 19:24
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 19:22   #2056
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Moniś, to ja chce poznać takiego fetyszystę . muszę koniecznie iść do okulisty, żeby mnie zbadał i sobie kupię jakieś nowe oprawki ze szkłami. te co teraz mam przymierzyłam jako pierwsze i baardzo mi się spodobały i były w jakiejś promocji za 50zł . bo najgorzej to chodzić, mierzyć i jak żadne się nie podobają. albo - podobają mi się, ale oprawki kosztują 700zł, a tu jeszcze szkła trzeba do tego

Dagna - rozumiem . jak się źle czujesz w okularach, to nie ma co się zmuszać. mojej cioci tak jak mi od 15go roku życia pogorszył się wzrok, ale ona tylko soczewki. ja wolę okularki, choć czasem przydałyby mi się soczewki - na plaży właśnie, ogólnie w lato jak jestem na mieście.

Noszę okulary od 3lat. Zaczeło się od tego, że nie widziałam dobrze z ostatniej ławki co jest napisane na tablicy. Więc się przesiadłam, ale potem znowu nie widziałam! I wybrałam się do lekarza. To chyba rodzinne, bo tak jak pisałam - mojej cioci od tego samego wieku co mi wzrok się szybko pogorszył, babci tak samo. za to w rodzinie ze strony mojej mamy wszyscy mają sokoli wzrok
chyba mamy podobne geny, bo tez od 15 roku zycia wzrok mi sie pogorszyl
Cytat:
On jest matujący tylko, transparentny, jako pomoc przy świeceniu cery, używam go pod zwykły True Match Mineral. Nie ma właściwości kryjących ani wyrównujących kolor - on ma tylko zmatowić.
aaaa... wpisalam w kwc "loreal mineral" i myslalam,ze to o ten Ci chodzilo. juz znalazlam wlasciwy i tez niestety ma w skladzie bismuth oxychloride. ja od kilku lat maziam sie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1 i zadowolona jestem szukam teraz jakiegos fajnego podkladu na zime

Stary 2011-07-08, 19:32   #2057
Dominiique
BAN stały

Cytat:
swego czasu zastanawialam sie nad nim, ide poczytac opinie. tylko, czy znajde odcien dla bladolic..
Tu właśnie jest problem, bo owszem, w ogóle takie odcienie są: C/K(tonacja dla cer chłodnych, z różową nutą): C1, C2, C3 - to są te jasne (w moim odczuciu). Analogicznie: N (neutralne) i W/D (ciepłe). Ja ma jasną cerę, ale nie bladą, nie taką białą, nie porcelanową i dla mnie stopniem jasności C3 było dobre, ale za różowe, a ja potrzebuję czegoś takiego, hmmm... "słonecznego".
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 19:36   #2058
monica80c
Zakorzenienie

jestem w pułapce- nie wiem co robić:nonie wiem:

kupiłam okulary bo był rabat 20%, potem niechcący na all zobaczyłam, że można kupić kupon i tym samym trampki za 50 zł mniej- to kupiłam, poszłam do yves rochera ogladać błyszczyki bo maja one dobra opinię- dali mi bony zniżkowe- będę musiała kupić, a dzisiaj dostałam katalog też Yves Rochera- z propozycja zamówienia czegokolwiek i otrzymania 3 toreb kuferko- kosmetyczek / a muszę coś takiego kupić, bo mi się zniszczyły, a wyjeżdżam/, ktoś miły skorzystał z mojego kodu na etorbie i też- zanim nie odda ..........- boje się otwierać oczy bo to jest wszędzie i czai się na mnie- co ja mam robić?
to jest spisek albo kosmici

Cytat:
kasa niezla, ale jak mam sie meczyc (bardzo slabo widze) to nie ma wyjscia

od dawna nosisz okulary?? ja mialam 4 oprawki, bo wydawalo mi sie,ze "w tych juz nie bede sie wstydzila wyjsc do ludzi", ale skad.. nienawidze jak mam cos na nosie przeszkadzaja mi,zle sie czuje psychicznie :/

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

oprocz astygmatyzmu mam jeszcze inna wade (nie pamietam jaka ) i pewnie dlatego

wez mnie nie strasz na slasku jest podobno dobry gabinet. mam nadzieje,ze badania przejde pomyslnie
nie straszę- sprawdź tylko czy to polecane miejsce- w Katowicach kiedyś synowa Gierka- operowała wymienicie- ale to kiedyś było- ja też czasami jeszcze myślę o korekcji, ale ponieważ z soczewkami mi dobrze to jakoś tak ale gdybym nie mogła ich nosić to bym się raz dwa zdecydowała
mam takie same odczucia jak Ty- ciągle mi się wydaję, że mam coś na nosie co trzeba zdjąć- w domu jest dobrze, ale na ulicy i poza domem tragicznie się czuję w okularach znaczy
Cytat:

ja mam takie za 200zł chyba i jestem z nich zadowolona/wklejam Ci zdjęcie- hm mogłam je przetrzeć /
takich fetyszystów to cała masa!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7080384.jpg (90,4 KB, 18 załadowań)
Stary 2011-07-08, 19:46   #2059
maggie82
Zakorzenienie

Hej

Zaczynam nadrabianie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Kupowała siostrze na prezent

Jesteśma po meble, zaoszczędzimy w ten sposób ok.500zł, a do tego odwiedzamy męża kuzynostwo

Piękne
Aha - dzięki to może Martini wklei zdjęcie jak wróci ?

I jak mebelki ? Ok ?

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Witajcie Danula trzymam kciuki

Wrzucam jedno robione komórką przy oknie
śliczna

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Dziewczyny musiałam sie stamtąd wyprowadzić .... po prostu po tej ostatniej akcji z tym jego bratem ja za bardzo nie miałam ochoty odzywać się do jego rodziców... mówiłam im dzień dobry i to wszystko. Wczoraj Rafał był w domu, więc jak ojciec wrócił z pracy to się standardowo zaczął o wszystko czepiać, że brudno jest, że nikt nie szanuje jak mama posprząta (szkoda tylko, że z niego nie jest taki czyścioch żeby po sobie sprzątać ). No i zaczął się najazd na mnie, że niby się nie poczuwam do sprzątania co jest kompletną bzdurą bo i prałam i sprzątałam i gotowałam(ze zmywaniem), ale tego nikt nie zauważył, nawet TŻ powiedział mu, że mnie w pewnym momencie zaczęli traktować jak pomoc domową . Ojciec się zaczął oczywiście wykręcać. Potem stwierdził, że szykanuje jego brata, że mu rozkazuje itp. - czy poproszenie o wyłączenie sciagania gry z internetu jest szykanowaniem?.... wspomniał o ostatnim sobotnim zajściu, że niby się wydzierałam na podwórku ... no po prostu szok, w ogóle czegoś takiego nie było, a on wszystko podkoloryzował. Standardowo wspomniał, że ludzie na około to ich niby wytykają (przypominam, że oni tam z nikim nie utrzymują kontaktu ).
No po tym wszystkim mnie tak zamurowało, nie mogłam sie uspokoić .... no i podjęłam decyzję, że się wyprowadzam . Żeśmy z TŻ-tem wczoraj oboje ryczeli jak bobry....

Na razie przeprowadziłam się z powrotem do domu, mama nie protestowała. Powiedziała mi parę słów prawdy - niestety faktycznie ja jestem inaczej wychowana, jak mi się coś nie podoba to zawsze w moim domu było tak, że mogłam to powiedzieć, a tam .... nikt Cię nie wysłucha bo słowo dyktatora jest najważniejsze.
Najlepsze jest to, że moja mama wcale nie jest źle nastawiona w stosunku do Rafała. Powiedziała, że jej już przeszło i że teraz ten związek ma szansę przetrwać bo tam byśmy się zagryźli. ..

Eh przytulcie mnie
Oj Biedna Za dużo tych zmian w Twoim życiu - cały czas jakieś stresy .. Doczytałam dalej, że z mamą się lepiej dogadujesz i mieszkasz u niej - to dobrze teraz potrzebujesz troszkę stabilizacji. Fajnie, że mama zaproponowała Ci pracę
Wszystko się jeszcze ułoży - ważne byście z Tżtem się nie kłócili i dobrze dogadywali

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Jezdem
Zdałam zaraz wam napiszę, idę po ciacho dzisiaj coś kliknę chyba
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

No ja
Powiem wam tak, że nie miałam szans na dluższą wypowiedź Promotor z recenzentem mieli jakiś inny stan świadomości i sobie dowcipy opowiadali, cały czas się śmiali i w ogóle zero zrozumienia dla moich nerwów Promotor gadał więcej niż ja, np. było pytanie z jego książki() i mi się pyta a ja, że nie wiem, na to recenzent "pff ale się zapytałeś, kogo to niby interesuje". Także no, ciekawie było
DANULKA BRAWO !!!

Widzę, że wesoło było
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 19:52   #2060
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

C1 masz z tego zwykłego fluidu? Tu kolorystyka jest trochę inna, zwróć na to uwagę przy kupnie. Miałam raz prasowańca Tm w kolorze chyba w4 na lato i zupełnie inaczej wygląda, niż te mineralne, zgadza się tylko ciepła tonacja.
U nas jest tak okrojona paleta tego "minerala", że aż mi ręce opadły. Byłam w 3 drogeriach i wszędzie to samo: C3, który już mam i jasnością ok, ale za różowy, W4 (był nawet nie tak ciemny, ale dla mnie jednak za bardzo, fajny słoneczny kolor), W5, N3 (ziemisty okropnie, ciemny jak diabli i z pomarańczową nutą - zupełnie nie dla mnie), N5, N6... No cholera, dla samych opalonych! Nic nie kupiłam, ale testowałam przynajmniej i myślę, że W3 byłby ok w jasności i kolorze, ale nigdzie go nie było...
Po weekendzie jeszcze zrobię nalot na 4 drogerie w centrum, a jak nie będzie, to poszukam na all...
Póki co C3 jest całkiem, używałam go z ponad 2 lata i postronne osoby myślały, że nic nie mam na twarzy Ale ja widzę, że jest zbyt świnkowy dla mnie
kumam- mam też korektor loreala i tez mają pokręcone numery a dostać jasny to cud

ja zwykle kupuję na all właśnie

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

maggie
Stary 2011-07-08, 20:09   #2061
fashionaddicted
Zakorzenienie

Matko 3 godzinna burza u mnie była:/ i dalej w oddali gdzieś buczy :/
miedzy czasi rozbiłam sobie szkło w okularach:/

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2011-07-08 o 20:12
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:09   #2062
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:

kupiłam okulary bo był rabat 20%, potem niechcący na all zobaczyłam, że można kupić kupon i tym samym trampki za 50 zł mniej- to kupiłam, poszłam do yves rochera ogladać błyszczyki bo maja one dobra opinię- dali mi bony zniżkowe- będę musiała kupić, a dzisiaj dostałam katalog też Yves Rochera- z propozycja zamówienia czegokolwiek i otrzymania 3 toreb kuferko- kosmetyczek / a muszę coś takiego kupić, bo mi się zniszczyły, a wyjeżdżam/, ktoś miły skorzystał z mojego kodu na etorbie i też- zanim nie odda ..........- boje się otwierać oczy bo to jest wszędzie i czai się na mnie- co ja mam robić?

nie straszę- sprawdź tylko czy to polecane miejsce- w Katowicach kiedyś synowa Gierka- operowała wymienicie- ale to kiedyś było- ja też czasami jeszcze myślę o korekcji, ale ponieważ z soczewkami mi dobrze to jakoś tak ale gdybym nie mogła ich nosić to bym się raz dwa zdecydowała
mam takie same odczucia jak Ty- ciągle mi się wydaję, że mam coś na nosie co trzeba zdjąć- w domu jest dobrze, ale na ulicy i poza domem tragicznie się czuję w okularach znaczy

ja mam takie za 200zł chyba i jestem z nich zadowolona/wklejam Ci zdjęcie- hm mogłam je przetrzeć /
chcialas cos kupic - dostalas bon, popatrz ile zaoszczedzisz!! to dar z nieba we wrzesniu wyjezdzasz, tak?? bede tesknic z tej rozpaczy upije sie i wytrzezwieje do Twojego powrotu

Stary 2011-07-08, 20:12   #2063
dagna1
Zakorzenienie

maggie

tak wolno piszecie,ze post pod postem jest, Wasza wina!! ;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 122581941v11_480x480_Front.jpg (25,8 KB, 0 załadowań)

Stary 2011-07-08, 20:24   #2064
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
patrz a my tu o okularach, soczewkach etc

jak madara- pokochałaś ją trochę?

Cytat:
chcialas cos kupic - dostalas bon, popatrz ile zaoszczedzisz!! to dar z nieba we wrzesniu wyjezdzasz, tak?? bede tesknic z tej rozpaczy upije sie i wytrzezwieje do Twojego powrotu
we wrześniu- na razie uznaje to jako powód do kupowania przeróżnych rzeczy
myślę, że potrzebuję ipodamoże jakiś bon dostanę
teżetomąż kupuje walutę na wyjazd...... a ja co to widzę to....... mam takie myśli zakupowe - oooo! kuferek! o ipodzik!

będziesz się bawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!:j upi: postaram się długo nie wracać- żeby nie przerywać

cola z wiśnióweczką

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

jest tu charli???????

charli charli charli

dzisiaj po północy jest Bergman na kulturze- chciałaś ogladać
Stary 2011-07-08, 20:41   #2065
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej

Zaczynam nadrabianie

Aha - dzięki to może Martini wklei zdjęcie jak wróci ?

I jak mebelki ? Ok ?

śliczna

Oj Biedna Za dużo tych zmian w Twoim życiu - cały czas jakieś stresy .. Doczytałam dalej, że z mamą się lepiej dogadujesz i mieszkasz u niej - to dobrze teraz potrzebujesz troszkę stabilizacji. Fajnie, że mama zaproponowała Ci pracę
Wszystko się jeszcze ułoży - ważne byście z Tżtem się nie kłócili i dobrze dogadywali

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

DANULKA BRAWO !!!

Widzę, że wesoło było
megi

Stary 2011-07-08, 20:43   #2066
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Kolor oddany idealnie.
moim zdaniem ma sięnijak do zdjęć ze strony
To szkoda że aż tak się różni ale na Twoich zdjęciach i tak mi się podoba, chociaż jasny nie jest

Cytat:

edycja:
Śliczna ta torebeczka szkoda że ten pasek jest taki "nie bardzo"

Cytat:

Monia nie martw się - też tak mam - czuję się osaczona z każdej strony Te promocje, wyprzedaże i gratisy czają się wszędzie strach wychodzić z domu ... No i jeszcze ten Wizaż To jest dopiero źródło ... zła

A oprawki mam podobne - jak nie takie same Ale na co dzień okularów nie noszę - mam podobnie jak Wy uczucie, że coś mam na nosie i coś mi przeszkadza Nie widzę na odległość - czyli w pracy mi to nie przeszkadza - ale w życiu codziennym trochę tak - bo ludzi np nie poznaję na ulicy ale wada mała i niedawno nabyta - może kiedyś się też do okularów przekonam ... Na razie mam na nosie okulary - bo do korzystania z laptopa i oglądania TV są mi niezbędne

I mopsik dla wszystkich - tym razem wydanie HORROROWE

Ktoś pamięta ten film poza mną ?
Stary 2011-07-08, 20:44   #2067
maggie82
Zakorzenienie

Aaaaa jeszcze zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg freddy.jpg (35,5 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-07-08, 20:46   #2068
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie ty mieszkasz bo u mnie na podlasiu cicho i bardzo ciepło 20 stopni troche sie przeliczyłam z tym ciepłem

Stary 2011-07-08, 20:49   #2069
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też była burza - ale trwała może 15 minut Za to ulewa taka że W tym roku jeszcze nie widziałam takiego deszczu

Cytat:
maggie

tak wolno piszecie,ze post pod postem jest, Wasza wina!! ;p
Daguś nie kuś no

Cytat:

teżetomąż kupuje walutę na wyjazd...... a ja co to widzę to....... mam takie myśli zakupowe - oooo! kuferek! o ipodzik!

będziesz się bawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!:j upi: postaram się długo nie wracać- żeby nie przerywać

cola z wiśnióweczką

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

jest tu charli???????

charli charli charli

Oooo też bym sobie obejrzała tylko nie wiem czy wytrwam czemu tak późno

A dokąd się wybierasz Moniu ? Bo wnioskuję, że jak waluta to jednak gdzieś poza nasz kraj ojczysty ?

Cytat:
megi
hej
Stary 2011-07-08, 20:58   #2070
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:

cola z wiśnióweczką

jest tu charli???????

charli charli charli

hmm pokochać chyba nie - nie widzi mi się ten kolor... ale postanowiłam, że jakoś sie do niej przekonam - mam nadzieję

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
a gdzie ty mieszkasz bo u mnie na podlasiu cicho i bardzo ciepło 20 stopni troche sie przeliczyłam z tym ciepłem
podkarpacie
cały dzien był upał, potem burza dłuugaśna teraz totalnie zółte niebo:P

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości