Miłośniczki Zary cz. VIII - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 20:19   #1231
surrealplace
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
a może spróbuj z cieniutkim paseczkiem w talii? bo wydaje mi się, że jest za luźna i Cię zniekształca

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

orientujecie się może ile idzie przesyłka z anglii?
Dzięki, próbowałam, nijak nie wiadomo gdzie go założyć, poza tym z tym podniesionym dekoltem też jest problem, on jest wyżej niż u modelki na zdjęciu. Sukienka wróci do sklepu zwyczajnie, dobrze, że kupiłam tą drugą mocniej przecenioną i zaczęłam je mierzyć Teraz mam do oddania dwie
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:20   #1232
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]orientujecie się może ile idzie przesyłka z anglii?
admirable do tygodnia

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
[/COLOR]

Nie duś Zrobiłabym w niej zdjęcie, ale niestety nie wcisnęłam się
evciapO no dobrze jakoś wytrzymam, może wrzucą do nowości

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem, doradźcie Kupiłam tę czarną sukienkę w pierwszym dniu wyprzedaży, miła w dotyku, nie gniecąca, cena już teraz też żadna, bo znalazłam za 99 zł, więc droższą bym oddała. Tylko jakoś coś mi nie pasuje...

Załącznik 4077290Załącznik 4077291Załącznik 4077292
surrealplace jeśli bardzo Ci się podoba to zostaw ją i zestaw z czymś żywym, jeśli nie bardzo to oddaj i kup rozkloszowaną czerwoną
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:22   #1233
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
admirable do tygodnia

surrealplace jeśli bardzo Ci się podoba to zostaw ją i zestaw z czymś żywym, jeśli nie bardzo to oddaj i kup rozkloszowaną czerwoną
Nie wiem czy tulipanek nie byłby lepszym rozwiązaniem, jakoś lepiej moje nogi wyglądają w takich które się delikatnie zwężają ku dołowi, a nie jak idą tak na boki. Chyba, że to spódnice są, ale wtedy to już mam wcięcie w talii zaznaczone Dzięki za doradzenie
Stary 2011-07-08, 20:25   #1234
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem czy tulipanek nie byłby lepszym rozwiązaniem, jakoś lepiej moje nogi wyglądają w takich które się delikatnie zwężają ku dołowi, a nie jak idą tak na boki. Chyba, że to spódnice są, ale wtedy to już mam wcięcie w talii zaznaczone Dzięki za doradzenie

surrealplace
mnie o tulipanki nie pytaj ...wiesz, że mam słabość.Zestaw to tak jak ona http://4.bp.blogspot.com/-dPcNd8fl94...0/DSC_0292.jpg
Stary 2011-07-08, 20:27   #1235
praline
Zakorzenienie

Cytat:
a może spróbuj z cieniutkim paseczkiem w talii? bo wydaje mi się, że jest za luźna i Cię zniekształca

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

orientujecie się może ile idzie przesyłka z anglii?

Różnie- średnio ok tygodnia. Najszybciej miałam w ciągu dwóch dni, najdłużej ok 2 tyg, ale wtedy strajkował Royal Mail. Planujesz zamówić coś na ebayu ?
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:28   #1236
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:

surrealplace
mnie o tulipanki nie pytaj ...wiesz, że mam słabość.Zestaw to tak jak ona http://4.bp.blogspot.com/-dPcNd8fl94...0/DSC_0292.jpg
Ja Tobie i tak tulipanka nie podkradnę, bo mam M Zawsze jak jestem w zarze rozglądam się za jakąś XS dla Ciebie Co do sukienki, to problem też w długości - ta dziewczyna na zdjęciu ma krótszą i pewnie mi też byłoby lepiej w krótszej. Przy zakupie kierowałam się tym, że potrzebuję sukienki do pracy i tak krótkiej nie mogę nosić
Stary 2011-07-08, 20:30   #1237
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, próbowałam, nijak nie wiadomo gdzie go założyć, poza tym z tym podniesionym dekoltem też jest problem, on jest wyżej niż u modelki na zdjęciu. Sukienka wróci do sklepu zwyczajnie, dobrze, że kupiłam tą drugą mocniej przecenioną i zaczęłam je mierzyć Teraz mam do oddania dwie
jeśli masz wątpliwości to rzeczywiście lepiej oddać - kupisz za to coś z czego będziesz zadowolona
Cytat:
admirable do tygodnia

dzięki za odp nie mogę się doczekać już tego płaszczyka z ebaya, dawno z czegoś tak się nie cieszyłam

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Różnie- średnio ok tygodnia. Najszybciej miałam w ciągu dwóch dni, najdłużej ok 2 tyg, ale wtedy strajkował Royal Mail. Planujesz zamówić coś na ebayu ?
dwa dni? wczoraj zamówiłam płaszczyk z zarki a jutro ma być już wysłany, więc pewnie w przyszłym tygodniu dostanę
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:33   #1238
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Tobie i tak tulipanka nie podkradnę, bo mam M Zawsze jak jestem w zarze rozglądam się za jakąś XS dla Ciebie Co do sukienki, to problem też w długości - ta dziewczyna na zdjęciu ma krótszą i pewnie mi też byłoby lepiej w krótszej. Przy zakupie kierowałam się tym, że potrzebuję sukienki do pracy i tak krótkiej nie mogę nosić
Ona ma kieckę z Romwe, ten dół jest mniej sztywny niż Zarowej. W tej czarnej sukience co wklejałaś na sobie też coś mi nie gra. Sama nie wiem może te proporcje tj. dekolt/ długość/rozkloszowanie. Nie myślałaś o czarnej rozkloszowanej z Zary z pagonami? (tej na której wzorowana jest Romwe)

Żakiet koralowy XS niezła cena - nowy http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
jeśli masz wątpliwości to rzeczywiście lepiej oddać - kupisz za to coś z czego będziesz zadowolona

dzięki za odp nie mogę się doczekać już tego płaszczyka z ebaya, dawno z czegoś tak się nie cieszyłam

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

dwa dni? wczoraj zamówiłam płaszczyk z zarki a jutro ma być już wysłany, więc pewnie w przyszłym tygodniu dostanę
dużo zależy też od tego w jakim mieście mieszkasz, w większych paczki dochodzą szybciej. Płaszczyk ma być wysłany listem na podpis czy nie? te na podpis przychodzą z reguły szybciej
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:35   #1239
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Ona ma kieckę z Romwe, ten dół jest mniej sztywny niż Zarowej. W tej czarnej sukience co wklejałaś na sobie też coś mi nie gra. Sama nie wiem może te proporcje tj. dekolt/ długość/rozkloszowanie. Nie myślałaś o czarnej rozkloszowanej z Zary z pagonami? (tej na której wzorowana jest Romwe)

Żakiet koralowy XS niezła cena - nowy http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

dużo zależy też od tego w jakim mieście mieszkasz, w większych paczki dochodzą szybciej. Płaszczyk ma być wysłany listem na podpis czy nie? te na podpis przychodzą z reguły szybciej
szczerze mówiąc nie wiem o czym piszesz, to dopieor moje pierwsze zakupy na ebayu przy wysyłce było jedynie Standard Int'l Postage
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:40   #1240
surrealplace
Zadomowienie

Chodzą mi po głowie teraz te czarne buty ze złotymi ćwiekami, ciekawe kiedy będą w sklepach?

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Kiedy może być 3 tura?
Stary 2011-07-08, 20:42   #1241
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie złazi Wam kolor z karmelowych shopperów?
Właśnie sobie zrobiłam wkrętkę że coś się z moim stanie a nie wiem czy nie wywaliłam paragonu
No i wykrakałam wczoraj że czegoś zapomnę - zostawiłam w pracy ładowarkę od prywatnego telefonu i ipada. Czuję się bardzo niespokojnie z wyłączonym telefonem no i muszę limitować sobie internet i filmy co też wcale nie pomaga w tej jakże trudnej sytuacji
Stary 2011-07-08, 20:43   #1242
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

surrealplace
bardzo Ci dziękuję kochana jesteś to może przymierz tego nowego tulipanka on nie jest taki bardzo krótki.No tak do pracy...przydałaby się jakaś fajna sukienka w nowościach.
Stary 2011-07-08, 20:45   #1243
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie złazi Wam kolor z karmelowych shopperów?
Właśnie sobie zrobiłam wkrętkę że coś się z moim stanie a nie wiem czy nie wywaliłam paragonu
No i wykrakałam wczoraj że czegoś zapomnę - zostawiłam w pracy ładowarkę od prywatnego telefonu i ipada. Czuję się bardzo niespokojnie z wyłączonym telefonem no i muszę limitować sobie internet i filmy co też wcale nie pomaga w tej jakże trudnej sytuacji
Paragon sprawdzisz w domu. Mi się nic nie dzieje, pisałam o tym, że kremowałam skórę takim mleczkiem do skór, psikałam impregnatem i nie zmieniała koloru. Możliwe, że trochę się będzie załamywać, dlatego tak ją nawilżam, żeby te załamania jakoś miękko poszły...
Stary 2011-07-08, 20:49   #1244
Manehajera
Zakorzenienie

jeśli ktoś poszukuje pasiaka niebieskiego S, zapraszam na PW

jestem tak zapracowana a po pracy zmęczona, że nie mam czasu na wizaż
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 20:51   #1245
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

A mnie sie kozaczki z H&M spodobaly na razie tylko na zdjeciu

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:00   #1246
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Widziałyście tą sukienke jeszcze?czy już wykupiona?
widziałam dziś czarne, w rozm. L i XL

Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość
Mam pytanko - czy widziałyście może ktoreś z tych sandałek w roz. 38 - najlepiej gdzieś w Wawie???
te z pierwszego zdjęcia były dziś w klifie, na pewno, szkoda, że nie widziałam tego wcześniej, to bym zwróciła uwagę jakie rozmiary i kupiła odpowiedni.. ale było ich sporo..

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość

Canaduelle, bluzeczka poleciała
dziękuję przelew zrobiony

Cytat:
marynarka s
pasiak S lub M
sukienka s lub m
sukeinka m
i spodniczka m

u mnie pustki, nie było N I C !!

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
czy to rozkloszowana sukienka za 99 zł? jeśli tak to ktoś niezły zakup zrobił

http://moda.allegro.pl/zara-sukienka...682841652.html

jeśli któraś z Was wybiera się do KLIFU po cokolwiek o czym tu rozmawiamy.. to od razu mówię - nic nie ma!!! wybrałam się specjalnie dziś, myslałam, że będą jakieś transfery rzeczy, coś może dojdzie a tu taka pustka.. wyciągneli rzeczy ze starych kolekcji bo już nie mają co sprzedawać, np. spodniczki pilsowane Gabi z drewnianymi guzikami

wkleję kilka rzeczy, które rzuciły mi się w oczy

1. zielona trapezowa spódnica - xs , 49zł , z tego modelu jeszcze czarna, rozm. S i M, nie ma zdjęć na stronie to poglądowo wklejam białą
2. sukienki od rozm. M, w kolorze beżowym i niebieskim
3. dwie rożowe w rozm. L
4. sandałki różowe na delikatnej koturnie, 2x 37, baleriny czerwone rozm. 38

i to wszystko z rzeczy o których rozmawiałyśmy..
aaaaaaa, i jeden tulipan ecri, rozm. 36 .. porwany na szwie na piersiach, tak że można głowe tamtędy przełożyć... ktoś chyba nie trafił

Bugetko kuferków zero!

sama kupiłam tylko spodnie z nowej kolejkcji.. na obronę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (13,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3658020420_1_1_3.jpg (12,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5618060630_1_1_3.jpg (13,3 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez canaduelle
Czas edycji: 2011-07-08 o 21:02
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:00   #1247
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
jeśli ktoś poszukuje pasiaka niebieskiego S, zapraszam na PW

jestem tak zapracowana a po pracy zmęczona, że nie mam czasu na wizaż

Manehajera
Martuś jak brodkowego pasiaka to Pani_Pusia poszukuje długo, długo już. Uczysz się do obrony?
Stary 2011-07-08, 21:03   #1248
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
dziękuję przelew zrobiony

i to wszystko z rzeczy o których rozmawiałyśmy..
aaaaaaa, i jeden tulipan ecri, rozm. 36 .. porwany na szwie na piersiach, tak że można głowe tamtędy przełożyć... ktoś chyba nie trafił

wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:05   #1249
surrealplace
Zadomowienie

Blog pani od czarnej ramoneski, która była tu wcześniej pokazywana
http://www.comeovertothedarksidewehavecandy.com/
Stary 2011-07-08, 21:10   #1250
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Paragon sprawdzisz w domu. Mi się nic nie dzieje, pisałam o tym, że kremowałam skórę takim mleczkiem do skór, psikałam impregnatem i nie zmieniała koloru. Możliwe, że trochę się będzie załamywać, dlatego tak ją nawilżam, żeby te załamania jakoś miękko poszły...
No właśnie pamietałam że nie zmienia, ale dzisiaj widziałam dwumiesięcznego który ma ślady po deszczu i z którego kolor schodzi po potarciu mokrą szmatką.
Mam nadzieję że paragon się znajdzie i że nie znielubię tak pięknej torby przez jakieś moje dziwne urojenia. Poza tym w normalnym codziennym użytkowaniu się raczej szmatką torby nie szoruje, no nie?
Stary 2011-07-08, 21:14   #1251
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie pamietałam że nie zmienia, ale dzisiaj widziałam dwumiesięcznego który ma ślady po deszczu i z którego kolor schodzi po potarciu mokrą szmatką.
Mam nadzieję że paragon się znajdzie i że nie znielubię tak pięknej torby przez jakieś moje dziwne urojenia. Poza tym w normalnym codziennym użytkowaniu się raczej szmatką torby nie szoruje, no nie?
Raczej nie, chyba że leży kilka lat w kurzu Kup impregnant w sprayu jeśli się boisz deszczu Ja wszystko psikam obficie - kurtki, buty, torebki skórzane. Byłam zrobić test - wzięłam biały ręcznik zamoczyłam w wodzie i od spodu torby potarła w te i wewte. Na ręczniku nic, na torbie nie ma śladu też

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-07-08 o 21:22
Stary 2011-07-08, 21:14   #1252
rendsaid
Wtajemniczenie

dziewczyny jak sie sprawuja u Was te tulipany z pagonami ?
na jaka pogode one sie nadaja ? dawno o nich myslalam ale zawsze uwazlam ze sa za krotkie na uczelnie / prace , ale dzis zobaczyłam je za 99 i musialam brac ! chyba one tylko na zimna jesien /zime sie nadaja ?
tylko wachalam sie miedzy czarna a czerwona wzięłąm czarna , ale nie wiem czy nie za smutna i czerwona nie lepsza kurcze gdyby byla o pare cm dluzsza wzielaby obie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz.jpg (91,5 KB, 154 załadowań)

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:15   #1253
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość

może to dziwnie zabrzmi, ale ..
śniłaś mi się dziś

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:17   #1254
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Blog pani od czarnej ramoneski, która była tu wcześniej pokazywana
http://www.comeovertothedarksidewehavecandy.com/
właśnie się zakochałam w jej skórzanych spodniach z krzyżami na kolanach ale to pewnie Wang i mogę pomarzyć

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
może to dziwnie zabrzmi, ale ..
śniłaś mi się dziś
ja?????? a co było w tym śnie?? hahaha
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:19   #1255
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej nie, chyba że leży kilka lat w kurze Kup impregnant w sprayu jeśli się boisz deszczu
Dziękuję już mi lepiej wytłumaczyłam sobie że z zamartwiania się nie wyniknie nic dobrego ani dla mnie ani dla torby zabezpieczę ją, nakremuję i będę sie nią cieszyć tak jak wczoraj
I dziękuje za test

Edytowane przez Różowy Strachulec
Czas edycji: 2011-07-08 o 21:21
Różowy Strachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:23   #1256
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję już mi lepiej wytłumaczyłam sobie że z zamartwiania się nie wyniknie nic dobrego ani dla mnie ani dla torby zabezpieczę ją, nakremuję i będę sie nią cieszyć tak jak wczoraj
ja kilka lat temu dostałam w prezencie od obecnego męża torebkę Ochnika i cieszyłam się z niej strasznie do czasu kiedy... koleżanka podczas wykładu wylała mi na nią kubek kawy z mlekiem niestety plama nie zeszła i torebka leży sobie w szafie.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 21:28   #1257
*majka*
Zakorzenienie

Canaduelle sukienka dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 08072011548.jpg (84,1 KB, 45 załadowań)
Stary 2011-07-08, 21:29   #1258
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
ja kilka lat temu dostałam w prezencie od obecnego męża torebkę Ochnika i cieszyłam się z niej strasznie do czasu kiedy... koleżanka podczas wykładu wylała mi na nią kubek kawy z mlekiem niestety plama nie zeszła i torebka leży sobie w szafie.
Oh no! Niepotrzebne nam tutaj czarnowidztwo. I w ogóle co za maniery, żeby komuś oblewać rzeczy
Stary 2011-07-08, 21:30   #1259
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
oj, niefajnie
Ten shopper którego dzisiaj widziałam też miał bliski kontakt z kawą. Jednak chyba impregnat to mus.
Stary 2011-07-08, 21:31   #1260
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Canaduelle sukienka dla Ciebie

Majka a cos z naszych hitow bylo u Ciebie??

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości