|
|
#2131 | |
|
BAN stały
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
I w połączeniu z tym cynamonowym deserem też ![]() Ale bym zjadła takie pyszności! Pycha! ![]() Możliwe, że pisałam, bo moje hobby to aranżacja wnętrz Uważam, że białe są super, powiększają optycznie powierzchnię podłogi, bo "oddalają" wizualnie ściany. Poza tym nadają wnętrzu takiej lekkości i elegancji ![]() Mogą być MDF, piękne są, nas niestety już nie było stać na takie listwy , ale pomalowane na biało zwykłe drewniane też wyglądają bardzo fajnie. Plastikowym mówię stanowcze "NIE" ![]() Szare jasne ściany też mogą być super do fuksji, a to gradobicie burzy to jaki odcień? Też Dulux? |
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Nika - torebka jest ok mi się nawet faktóra podoba
|
#2133 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
oho zaczyna się
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym tez szary wolała tzn chłodny ale ja tak już mam- nie sugeruj się Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam i niby co?- że to ja Cie pomawiam, tak?ja mówiłam że to daga wtedy to ktoś inny sugerował, ze Ty a ja się zgodziłam ![]() poza tym nudi- terroryzujesz, wydzwaniasz do etorebki, pijesz- ja nie wiem czy mąż się zgodzi na adopcję "trudnej młodzieży" - ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-08 o 22:33 |
||||||||
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci bardzo
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja uciekam DOBRANOC
ide film pooglądać jakiś ![]() nie pijcie juz więcej
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
monia, szybko z kijkow wrocilas
|
|
|
|
#2137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeszcze nie mieszkamy bo sprzątałam cały tydzień......dzisiaj ostatnia nocka w rodzinnym domu a od jutra...... ![]() znowu brak neta...może w przyszłym tygodniu będę miała...... Maggggiiiee ![]() a jeszcze nie mieszkamy bo sprzątałam cały tydzień......dzisiaj ostatnia nocka w rodzinnym domu a od jutra...... ![]() znowu brak neta...może w przyszłym tygodniu będę miała...... Cytat:
roxxiii oj oj ![]() Niiiiikiiiiiiiii ![]() czytam pamiętniki wampirów-utknęłam na 4 księdze....a wiesz że ja teraz sobie przypomniałam że nie mam pojęcia gdzie mam te książki??? nie umiem zlokalizować tych książek i ładowarki z telefonu Cytat:
![]() ![]() leci bardzo szybko.....jak sobie pomyślę że to już niedługo ![]() Dagna...wiedziałam że nie zawiedziesz obrazkowo ![]() a wiesz jak mi się fajnie wchodzi na te 4 piętro? nie mam zakwasów może to dlatego że pracuję na 3 piętrze i czasami po 20 razy zbiegam na dół i z powrotem na górę
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Może przespacerujesz się kiedyś do mnie ? To tylko około 60 km
|
||
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję się ignorowana
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2142 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no zadzwonię, zadzwonię. w końcu uczę sie od najlepszych no dobra... ja tylko WYJAŚNIAM, żeby nie było wątpliwości przecież ja jestem bardzo grzeczna!!!!!!! ![]() ![]() o taka jestem ![]() ![]() , o.
|
|
|
|
|
#2143 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wszystko super, co piszesz, taaaak pamiętam, że Cię aranżacje kręcą I pamiętam Twoje listwy, nawet foty pokazywałaś Może rzucisz okiem na nasz projekcik i coś Ci do głowy fajnego przyjdzie? wiem, że tak ciężko, ale może akurat![]() No i finanse ograniczone... Plastik totalnie u nas nieobecny, drewno, cegła, płytki, panele- tak ![]() To gradobiecie burzy to taki niespokojny niebieski, ale nie pamiętam firmy tej farby i znaleźć nie mogę http://www.studioatrium.pl/projekty-...Zosia,317.html Tu nasz domek ![]() I jak jest 7 i 8- salon i kuchnia- to my mamy zlew pod oknem, tym z przodu domu, a cała ściana, na której są dwa okna- ma być w jednym kolorku, tym jasnym. W jakimś mocnym kolorze- chciałam zrobić tą ściankę od tv oraz tą, przy której mamy zlew. teraz myślę jednak, że ten cynamonowy w kuchni nie przejdzie, bo mam beżowe płytki na podłodze, beżowe na ścianie i jasne meble i będzie zbyt monotematycznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki
|
||
|
|
|
#2144 | ||
|
Zakorzenienie
|
och Mooooooooooniiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]() Cytat:
![]() Nie rycz Moniii...jak zaczęłam pisać tego długiego posta to Twojego jeszcze nie było ...............oj nie rycz...chodz, potul się do silnych rybich ramion ![]() heej ![]() czytałam że się wyprowadziłaś od rodziców Tżta....mam nadzieję że relacje z mamą teraz się poprawią i będzie tak jak być powinno ![]() Cytat:
![]() DAMON jest mój ![]() zapytaj Danuli
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zrób szare - to neutralny kolor i chłodny, podobnie jak fuksja - będzie ładnie Ale sprzęt |
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko niedługo zmykam i wracam dopiero w poniedziałek, więc wtedy będę mogła Ci odpisać
|
|
|
|
#2147 | ||
|
BAN stały
|
no dobra... a ja szłam właśnie po piwo...
Cytat:
I jeszcze masz kiedy czytać? szok ![]() Najlepszego Kochana ![]() Ja i bez przeprowadzki nie wiem, gdzie co mam ![]() Damon Hejo ![]() Cytat:
MÓJ CI ON!!!?????!!!!!!!!
|
||
|
|
|
#2148 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
aaaaa i jeśli byś chciała ode mnie pocztówkę to rzuć mi adres na pw no to żegnaj ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2011-07-08 o 23:00 |
|
|
|
|
#2149 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2150 |
|
BAN stały
|
dobra, wiecie co... Damon może być Wasz. dla mnie może być Ian
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadę rano nad jezioro i wracam dopiero w poniedziałek ![]() Jasne, że bym chciała, zaraz podrzucę adres ![]() Pamiętaj - masz się wyszaleć, szukać nowych obiektów, którzy Cię będą podrywali i najeść się dużo gofrów i lodów (uwielbiam te lody znad morza z automatu ) |
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz juz podlaczony net,czy na tel siedzisz? pytania nie bylo. nie umiem czytac ;pa ten tego... ja chce kijki a tymczasem ide na 5minutowy spacer z psem - podleje krzaczek i do domu. powiem Wam,ze przez ta dziewczyne co zaginela (znaleziono jej cialo) boje sie chodzic samej wieczorami Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-08 o 23:21 |
|
|
|
|
#2153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak zobaczysz gdzieś Wampira z torebką - to pstrykaj foty śmiało Tak tak kupię mu "żonę" a za chwilę będę miała nie 4 mopsy tylko 40 Cytat:
Cytat:
to fajnie, że już jutro na swoim i że wszystko posprzątane już macie Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2011-07-08 o 23:08 |
|||
|
|
|
#2154 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ten projekt pomieszczeń to sami robiliście, czy jakiś specjalista? Cynamonowy deser to taki ciemny brąz, mogę Ci podesłać fotkę, bo mam go w przedpokoju na kawałku ściany. Nie ma koloru cynamonu ![]() Niespokojny niebieski nie widzi mi się zupełnie do fuksji, z tego, co sobie wyobrażam to będzie się z nią gryzł. Skoro kuchnia jest otwarta to kolorystycznie musi być zgrana z salonem, w sensie: nie identyczna, ale w podobnej konwencji, bo w przeciwnym wypadku będzie wyglądała jak doklejona do pokoju, nie stworzy harmonijnej przestrzeni i jej roboczy charakter tym samym zostanie uwypuklony, a chyba o to nie chodzi ![]() Łatwiej by mi było, gdybyś dała jakieś zdjęcia tego, co już masz, albo linki do zdjęć producenta, bo pojęcie "beżowy" jest bardzo szerokie wbrew pozorom Poza tym więcej pomysłów mam, gdy już coś widzę, teraz to taki matriks trochę
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
To ja uciekam
![]() Udanego weekendu Wam życzę ![]() Dobranoc |
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Pijoki jedne
![]() imprez mnie ominęła Rybko jutro będziesz już na swoim
|
|
#2158 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czytałam tydzień temu i utknęłam na tym tomie w którym elena na początku już nie żyła........dalej odłożyłam no bo jak to tak Cytat:
ja zawsze do Damona ciągnęłam![]() Mój...jest boski....ale jako wampir dałabym się ugryźć![]() Cytat:
![]() na telefonie nie będę siedzieć bo to idzie pluszowe jajo znieść myślę że w okolicach środy powrócę we wtorek jadę na wycieczkę z pracy więc w środę pójdę podłączyć neta i skonfigurować kompy pod routera.........eh:rolley es:Cytat:
ale na tyle że możemy się wprowadzać drobne rzeczy zostały![]() Cytat:
![]() no już jutro ![]() ajjj...nie mogę się doczekać aaaaaaaaaaaaaaaaaawrrrrrr rrrrrrrrrrrrr![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- dobranoc!!!!!!! może jutro jeszcze siądę do kompa...a jak nie to do sklikania w przyszłym tygodniu !!!
|
|
#2159 |
|
BAN stały
|
ja też się zwijam. kolorowych snów (o torebkach, o materiałach wybuchowych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

?
Dodam, że jaśniejszą muszę też jedną ścianę w kuchni malnąć, bo mam półotwartą kuchnię i nie chcę jej zmniejszać, dlatego kolor pojedzie przez kuchnię- po salon. Mi chodziły po głowie opcje- beż plus czekolada, szary plus gradobicie burzy
Uważam, że białe są super, powiększają optycznie powierzchnię podłogi, bo "oddalają" wizualnie ściany. Poza tym nadają wnętrzu takiej lekkości i elegancji
, ale pomalowane na biało zwykłe drewniane też wyglądają bardzo fajnie. Plastikowym mówię stanowcze "NIE" 

i niby co?- że to ja Cie pomawiam, tak?

To tylko około 60 km 

)