|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Zaliczyliśmy spacer. Później kolacja. Kabarety. A teraz film i herbatka
![]() ![]() ![]() Talu - mega twardzielka ![]()
#1592 |
Rozeznanie
|
Talu - takkkk jesteś twardzielką. Ja bym rady na pewno nie dala.
Miałam iść po pracy na basen, ale mi się odechciało. Byłam za to na spacerku, na zakupach jedzeniowych w Tesco i castoramie po pomarańczowe doniczki. ![]() W drodze powrotnej zahaczyliśmy o Grycana , bo przecież ja obok lodziarni nie mogę przejść obojętnie. ![]() Później z Tż-tem zakładaliśmy moskitiery na okna. Teraz siedzę przy otwartym oknie i zapalonym świetle w mieszkaniu, a na moskitierze od zewnątrz siedzi stadko komarów. ![]() Muszę jeszcze poodkurzać, ale tak mi się nie chce, że chyba sobie dziś już odpuszczę. ![]() Miłego wieczorku. ![]()
#1593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() dostałam wypłatę ![]() ![]() ![]() a teraz ide sie kapac bo wlaczyli wode ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja tylko na chwilkę bo jestem padnięta po całym dniu pracy. Dodaja wielkie,wielkie brawa dla Ciebie i oczywiście tż ![]() ![]() ![]() Talu jesteś wielka ![]() Nuruś gratuluję pierwszej wypłaty ![]() Haniula bardzo się cieszę że wizyta udana i fasolka ładnie rośnie ![]() ![]() Zmykam spać,do juterka.
#1595 |
Zakorzenienie
|
czekam na Tż, bo jeszcze nie wrócił
![]() mam nadzieję chociaż, że ma wolną sobotę jutro, to w końcu gdzieś wyjdziemy o ile pogoda będzie względna ![]() miałam robić pizzę i nie wiem czy zrobię, bo o której jak już 23 jest ![]() najwyżej zjemy jutro i pojutrze, zaoszczędzimy ![]() Wiecie co, zaczynam tęsknić za blondem jak oglądam fotki ![]() najchętniej bym się przefarbowała znowu ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-08 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Raczkowanie
|
Hej Hi Hello
![]() Ufff dobrnęłam do końca, z bólem głowy co prawda ale się udało ![]() jako że nie odzywałam się jakies 2 tygodnie (a może i dłużej)zaskoczył mnie fakt, że tak się zakończył wątek, ale zbulwersowałam się nieżle czytając wypowiedzi Aaby i Ijii- wyszło szydło z worka, aaby przeszła samą siebie, zero kultury osobistej, komentarze po prostu żałosne ![]() I wiecie co? jakoś jak czytam teraz ten wątek SPD off i stwierdzam, że wcale mi ich nie brakuje, wręcz przeciwnie, jest nareszcie miło, sympatycznie, nikt się nie wymądrza niepotrzebnie. Ja mam wakacje, choć byłam pare dni przy rekrutacji. Teacherka świetnie Cie rozumiem, chyba też szans na zatrudnienie nie mam od września, choć odpowiedź uzyskam pod koniec sierpnia, sytuacja po prostu niekomfortowa. Nie można nic zaplanować jak się nie ma umowy na stałe ![]() Dodaja gratuluje obrony pracy, to teraz luz blues ![]() Tallulah musisz być osoba niezwykle opanowaną, podziwiam ![]() Haniula szafa pięknaaaaaa ![]() Effie fajnie, że wróciłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam wczoraj i dziś pizze z innego przepisu ( z ksiązeczki biedronkowej kuchnia włoska) i baaardzo nam smakowała, my lubimy takie cienkie i ta jest supper ![]() ![]() Ogólnie w książce jest sporo przepisów, które wypróbuję w ramach urozmaicania menu ![]() dodaja gratulacje dla Ciebie i Twojego TŻ ![]()
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-07-08 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
wrocilam , nadrabiam
po pracy male zakupy spozywcze + bluza tez taka fiolet tylko troche taniej mnie to wyszlo bo 39euro szkoda tylko ze mieli same niebieskie i fiolet Lili az tyle butow to nigdy niemialam chociaz nie powiem .. chcialabym ale puki wynajmujemy pokoj jakos nawet nie mysle o taaakich zakupach bo nasz szafa ma tylko 4 drzwi ![]() Dodaja bardzo sie ciesze ze juz po i ze tz ma prace suuuuper aaa taki pewniak ta smietana ') Dudi u mnie w tesco to nic nie jest pewniakiem... jedyne pewne ze ceny sie zmieniaja ![]() czasem o polowe raz taniej raz drozej Haniulka jak egzamin? o juz doczytalam ze dobrze Tulla twardzielko podziwiam Cie jak mnie strasznie rece bola od wczoraj po pracy tak zaczely ale wczoraj to sie narobilam caaaaly dzien w robocie wiec dzis jak tylko wybila 7 spytalam czy juz sobie moge pojsc i ze kolega sam chce zostac na naszym stanowisku pognalam do sklepu ale normalnie tak mnie rece bola... od ramion az do dloni calutkie sikoreczka te rodzaje maki sa rozne to i wode moga roznie chlonac Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-07-09 o 01:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
My kończymy pakowanie się i idziemy lulu, bo około 5 trzeba wstać - masakra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie wczoraj na spontanie weszłam do rossmana i kupiłam farbę do włosów rozświetlony blond, nowość Welli, farba w piance ![]() I od razu musiałam ufarbować ![]() Dałam odpocząć włosom od farby na ponad dwa miesiące. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() padlam z mojego tz-a ... ![]() ![]() tz wraca z pracy zrobilam kanapki a ten zanim na gore poszedl pyta mnie ,,how you say? śpied** ? śpiedalaj " nieno niemoge bylo juzw jego wykonaniu : rozumiem ,dupa,cycki,gruba dupa ,daj mi dupy ,glupia cipa ale śpiedalaj w jego wykonaniu nie slyszalam szybko sie uczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1602 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie farbuj nie farbuj, a mnie tak korci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
lili tu sie niema co smiac
kto wie jakie bedzie nastepne slowo po polsku jakiego sie nauczy ... kiedys kupil kurs przez neta na rok ale chyba jedna lekcje przerobil i nauczl sie chociaz ,,profesor jest sympatyczny " z ladnych slow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobiety
![]() Ale mnie glowa boli. Masakra, mam nadzieję, że kawa pomoże ![]() Ogarnę trochę, przygotuję obiad i jadę na zakupce ![]() Liczę, że coś fajnego i niedrogiego z ciuchów się przyplącze ![]() Tż popołudniu wraca więc zjemy obiad i wybywamy na rower. Już tak dawno nie byliśmy, że nas skręca ![]() Czas na śniadanie - owsianka na mleku z 1,5 ł. dżemu pożeczkowego ![]() Miłego dnia ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-07-09 o 06:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a potem do zoo ![]() ![]() Ja co do butow to fizia nie mam ale staniki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Oczywiście jak mogę pospać dłużej, to sama wstaję o 6.40 ![]() A związku z tym że tż jeszcze ci śpi to postanowiłam was nadrobić i się przywitać ![]() Wczoraj wieczorkiem byliśmy u siostry, zjedliśmy pizze i obejrzeliśmy mecz ![]() A dzisiaj zamierzam skosić trawę przed domem, bo przez te deszcze strasznie duża urosła, a później pewnie z tż będziemy odpoczywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam jeszcze w sklepie. Kupiłam maliny ![]() Dziś na obiad ryba (jeszcze nie wiem czy panierowana z pateli czy z piekarnika w folii ![]() ![]()
![]() |
#1608 | ||
Rozeznanie
|
Wstałam i piję kawę.
Muszę jechać na chwile do pracy. Wieczorem jak nie będzie padać planuje grilla. Zamarynowałam wczoraj karkówkę i jeszcze tylko machnę jakaś sałatkę. Miłego dnia ![]() Gratki ![]() Cytat:
Ja na Twoim miejscu powstrzymałabym się, tym bardziej, jak piszesz, że teraz są zdrowe. ![]() Cytat:
![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-09 o 07:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Nareszcie weekend. Dzisiaj przyjezdza moja siostra z rodzinką. Zatrzymuje się u nas w drodze nad morze. Nie wiedziałyśmy się od swiąt Wielkanocnych ![]() 2 ostatnie dni były koszmarne, miałam 2 dyżury pod rząd i jeszcze poradnia. Ale żyje. Wczoraj wieczorem byłam u kosmetyczki w kapsule parowej. Wypociłam się jak mały parowóz, wypeelingowali mnie, wklepali balsam i teraz mam śliczną, taką zdrową skóre ![]() Talu gratuluje rozwoju w pracy. Warto być w czymś naprawde dobrym. Wtedy człowiek czuje się dowartościowany ![]()
#1610 |
Zakorzenienie
|
Talu- jestem pod wrażeniem
![]() Kraven- dobrze że jesteś zadowolona z zabiegu ![]() Nurku- gratuluję wypłatki ![]() Lili- a nie myślałaś żeby sobie kupić rozjaśniacz w sprayu i psikać co jakiś czas? zawsze trochę rozjaśni Ci włosy, takie jakby refleksy od słońca ![]() witam ![]() ja wstałam o 7, kończę kawę i zaraz idę do rodziców pogoda u mnie piękna, mam nadzieję że uda mi się poleżeć na balkonie z godzinkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Rozeznanie
|
Witajcie w ten jakże słoneczny sobotni poranek
![]() ![]() Mam nadzieję, że taka pogoda się utrzyma zarówno dzisiaj jak i jutro ![]() Ja za godzinę wybywam razem ze znajomymi na działkę ![]() Będę smażyć swój tłuszczyk ![]() Życzę Wam przyjemnego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny gdzie wy macie tą piękną słoneczną pogodą. Od 6 u mnie leje i przestać nie zamierza. Ciemno, zimno i od taki piękny weekend się zapowiada
![]() Wstałam z TŻ o 5 troszkę posprzątałam, zjadłam śniadanko itp Potem położyłam się koło malutkiej bo mnie wołała i wstałyśmy o 8.40 ![]() Dzisiaj kotlety z piersi, pieczone mięsko, ziemniaczki z koperkiem i mizeria ![]() Lecę do małej układać puzzle ![]()
#1613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ale mi się cudnie dziś spało! Byłam tak wymęczona, że nie pamiętam kiedy zasnęłam. Po 23 goniłam siostrzeńca do spania i tyle pamiętam ![]() My już po śniadanku, ja biorę się za pracę. Chłopaków trzeba zagonić do roboty ![]() ![]() Lili jak dla mnie w blondzie wyglądałaś bardzo sztucznie i uważam, że teraz wyglądasz o wiele lepiej ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja truję z tymi włosami ![]() zaraz idę do sklepu, zgadnijcie po co ![]() idę buty małej wymienić ZNOWU, bo wczoraj patrzę, że rozmiar 20 jej mały, bo jak chodzi, to paluchy w sandałkach ma na końcu ![]() jak była w wózku i przymierzałam to inaczej leżały ![]() więc szykuję się i idę, uzyskam najwyżej status najnamolniejszej klientki ![]() ![]() przy okazji do Tesco wstąpię po karkówkę jakby była ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
lili a jakie Ty masz teraz wloski?
My wstalismy ale tak mi sie nic nie chce ... na szczescie jeszce tylko dzis i jutro do pracy . dodaja az tak Ci sie ta bluza podoba? Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-07-09 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Rozeznanie
|
U mnie jest. 30 stopni i pełne słonko
![]() Ja już kończę prace na dziś i za raz idę na działkę poopalać się i na grilla. Jutro jakby nie padało ( ale znając kapryśność pogody będzie lało) to wybieram się na basen odkryty ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-09 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ja się witam, ale zaraz zmykam ![]() ![]() ![]() Lili lepiej wymienić 10 razy buty, ważne żeby wreszcie były dobre ![]() w weekend cały TŻ pracuje więc będę weekendową Penelopą ![]() Lilo zazdroszczę umiejętności pływania, ja nigdy nie przezwyciężę lęku związanego z zachłyśnięciem się chlorowaną wodą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje dziewczynki też chodzą na lekcje pływania raz w tyg. i starsza śmiga już jak ryba, chyba odziedziczyły po mnie miłość do wody, bo nigdy nie miały oporów. ![]()
![]() |
#1620 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Ja pływam pieskiem ![]() Chociaż nie przepadam, za basenem bo się czuje jakbym weszła do wanny, w której się sto osób kąpało ![]() ![]() Ale wypływam tylko na tyle, żeby móc stanac na palcach. na basenie mogę na głeboką. Ale na główkę nie skoczę w życiu, tak samo nie zrobię fikołka do przodu, kiedyś za to 1 z wf dostałam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.