etorebka.pl cz. 29 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-08, 23:56   #2161
dagna1
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

dobranoc, roxi, maggie, fiszer, nudi

cze hanusia co tam? jak tam?

musze sie pochwalic- schudlam cale 2 kg jeszcze 10 i bedzie cacy

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 00:01   #2162
monica80c
Zakorzenienie

ja nie chcę Damona chce Erica z True blood

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
ja jako krwiożercza wampirzyca z Damonem u boku miałabym pięęęękną torebkę .

no zadzwonię, zadzwonię. w końcu uczę sie od najlepszych

no dobra... ja tylko WYJAŚNIAM, żeby nie było wątpliwości . POKÓJ

przecież ja jestem bardzo grzeczna!!!!!!!
o taka jestem , o.

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Wszystko super, co piszesz, taaaak pamiętam, że Cię aranżacje kręcą I pamiętam Twoje listwy, nawet foty pokazywałaś Może rzucisz okiem na nasz projekcik i coś Ci do głowy fajnego przyjdzie? wiem, że tak ciężko, ale może akurat
No i finanse ograniczone...

Plastik totalnie u nas nieobecny, drewno, cegła, płytki, panele- tak

To gradobiecie burzy to taki niespokojny niebieski, ale nie pamiętam firmy tej farby i znaleźć nie mogę

http://www.studioatrium.pl/projekty-...Zosia,317.html

Tu nasz domek

I jak jest 7 i 8- salon i kuchnia- to my mamy zlew pod oknem, tym z przodu domu, a cała ściana, na której są dwa okna- ma być w jednym kolorku, tym jasnym. W jakimś mocnym kolorze- chciałam zrobić tą ściankę od tv oraz tą, przy której mamy zlew. teraz myślę jednak, że ten cynamonowy w kuchni nie przejdzie, bo mam beżowe płytki na podłodze, beżowe na ścianie i jasne meble i będzie zbyt monotematycznie

Deser norweski- klikajta- pyszny i łatwy

Dzięki
alesię ślicznie Twój domek nazywa i wygląda - mówię Ci to szczerze a nie jestem Ci ja zwolenniczką domków jako takich więc naprawdę musi być śliczny

dziękuję za deser widziałam już kiedyś podobny przepis ale nie norweski- z innymi owocami i z jogurtem /+ cukier i sok z cytryny/- nawet robiłam i pyszny był
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
och Mooooooooooniiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

chwilusia

Nie rycz Moniii...jak zaczęłam pisać tego długiego posta to Twojego jeszcze nie było ...............oj nie rycz...chodz, potul się do silnych rybich ramion

heej
czytałam że się wyprowadziłaś od rodziców Tżta....mam nadzieję że relacje z mamą teraz się poprawią i będzie tak jak być powinno

Kochana...ja nie wiem ale muszę Cię uświadomić

DAMON jest mój

zapytaj Danuli

jutro nowy etap w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: cmok:
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Tylko niedługo zmykam i wracam dopiero w poniedziałek, więc wtedy będę mogła Ci odpisać
ooooo to jak zaraz wyjdę a to akurat się doczłapię na Twój przyjazd!
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
to wprawe masz masz juz podlaczony net,czy na tel siedzisz? pytania nie bylo. nie umiem czytac ;p

a ten tego... ja chce kijki

a tymczasem ide na 5minutowy spacer z psem - podleje krzaczek i do domu. powiem Wam,ze przez ta dziewczyne co zaginela (znaleziono jej cialo) boje sie chodzic samej wieczorami
ja też chcę nowe- nie teleskopowe tylko o stałej wysokości

nie dziwię się też bym się bała- robi wrażenie takie zdarzenie
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Ja miałam na myśli Twoje torebki Ale jak zobaczysz gdzieś Wampira z torebką - to pstrykaj foty śmiało

Tak tak kupię mu "żonę" a za chwilę będę miała nie 4 mopsy tylko 40

Dobranoc Ja piję wodę

to fajnie, że już jutro na swoim i że wszystko posprzątane już macie Wreszcie będziecie mieli czas dla siebie
40 mopsów widzisz jaki fajny pomysł!

a ja zrozumiałam, że torebki wampirów

to ja też się żegnam i idę przykładnie na tego Bergmana

dobranoc

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-07-09 o 00:03
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 00:06   #2163
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
dobranoc, roxi, maggie, fiszer, nudi

cze hanusia co tam? jak tam?

musze sie pochwalic- schudlam cale 2 kg jeszcze 10 i bedzie cacy
siemano
A mam wlasnie zla jestem troche bo mialam ochote na zamowienie z sigmy ale organizatorka zamawiala inny kolor butow niz chcialam i teraz bede musiala polowac na all

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 00:10   #2164
dagna1
Zakorzenienie

monia milych snow wszyscy ida to ja tez

dobranoc!

no hanusia, myslalam,ze znowu odlaczyli Ci net jaki kolor zamowili, a jaki Ty chcialas?

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-07-09 o 00:11
Stary 2011-07-09, 00:16   #2165
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:

no hanusia, myslalam,ze znowu odlaczyli Ci net jaki kolor zamowili, a jaki Ty chcialas?
Daga ostatnio wyłączyli o 0.30 więc jeszcze wszystko przede mną
Chciałam karmelowe kopytka a ona zamowiła taką "szażyznę"

klik

Edytowane przez hanusia505
Czas edycji: 2011-07-09 o 00:18
Stary 2011-07-09, 00:23   #2166
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Pomyślę, ale odpiszę Ci dopiero po weekendzie, bo jutro jadę na wesele i dopiero w poniedziałek będę mogła pomyśleć nad tymi kolorami.
Ten projekt pomieszczeń to sami robiliście, czy jakiś specjalista?

Cynamonowy deser to taki ciemny brąz, mogę Ci podesłać fotkę, bo mam go w przedpokoju na kawałku ściany. Nie ma koloru cynamonu

Niespokojny niebieski nie widzi mi się zupełnie do fuksji, z tego, co sobie wyobrażam to będzie się z nią gryzł. Skoro kuchnia jest otwarta to kolorystycznie musi być zgrana z salonem, w sensie: nie identyczna, ale w podobnej konwencji, bo w przeciwnym wypadku będzie wyglądała jak doklejona do pokoju, nie stworzy harmonijnej przestrzeni i jej roboczy charakter tym samym zostanie uwypuklony, a chyba o to nie chodzi

Łatwiej by mi było, gdybyś dała jakieś zdjęcia tego, co już masz, albo linki do zdjęć producenta, bo pojęcie "beżowy" jest bardzo szerokie wbrew pozorom Poza tym więcej pomysłów mam, gdy już coś widzę, teraz to taki matriks trochę

Projekt był gotowy, trochę go przerabialiśmy, pomieszczenia są wyższe mam dużo większe okna etc Kuchnia będzie częsciowo zabudowana, ale od strony okien- będzie ją widać.
Jutro( tzn dzisiaj) będę na budowie- jadę szorować kafle- to porobię foty Dzięki bardzo, ja mam stale inną wizję

Miłego weselicha!

Chętnie obadam fotę, na stronie producenta cynamonowo mi wygląda
Mój mail

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
ja nie chcę Damona chce Erica z True blood

alesię ślicznie Twój domek nazywa i wygląda - mówię Ci to szczerze a nie jestem Ci ja zwolenniczką domków jako takich więc naprawdę musi być śliczny

dziękuję za deser widziałam już kiedyś podobny przepis ale nie norweski- z innymi owocami i z jogurtem /+ cukier i sok z cytryny/- nawet robiłam i pyszny był

No tego, to możesz sobie brać

Dziękuję nazwa mężowi "wpadła w ucho", a projekt znaleźliśmy jako pierwszy z przeglądanych- o taką prostotę nam chodziło. I żaden z późniejszych- nie spełniał już tak naszych oczekiwań, jak ten więc został!

Deser wygląda bosko, ale ja mam szlaban na takie pychoty!
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 00:24   #2167
CharLizZie
Zakorzenienie

Dobry

padam po prostu, zaraz was nadrobię

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 00:24   #2168
reniabg
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Cytat:
a co kurier przyniesie?
Zlewozmywak miał przynieść ale zapewne będzie to w poniedziałek ...

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
o widzisz
ja pamietam jak jeszcze w gimnazjum jak bylismy ze sobą kilka miesięcy to tacy dość dalecy znajomi z gimnazjum nam mówili, że miedzy nami widać coś szczególnego i że wszyscy wróżą nam miłość po wsze czasy... strasznie miłe to było. ja miałam wcześniej kilku "chłopaków" ale ten związek od pierwszych dni jest zuuuupełnie inny. Wydaje mi się, że duży wpływ na to, że miedzy nami zrodziła się najpierw bardzo bliska przyjaźń, z której szybko zrodziło się coś więcej
Uwielbiam miny nauczycieli z gimnazjum jak nas spotykają na ulicy:P bo mi kilkoro mówiło ( nie wiem po co) że czas marnuje, bo mnie tż na pewno wykorzysta i rzuci:P
Ahh się rozmarzyłam znowu
Fashion, u mnie tak samo - podwórkowa przyjaźń potem więcej i po kilku latach jeszcze więcej i tak sobie minie w sierpniu 12 lat a od ślubu 3
Życzę szczęścia dalszego.

Cytat:
Dziewczyny musiałam sie stamtąd wyprowadzić .... po prostu po tej ostatniej akcji z tym jego bratem ja za bardzo nie miałam ochoty odzywać się do jego rodziców... mówiłam im dzień dobry i to wszystko. Wczoraj Rafał był w domu, więc jak ojciec wrócił z pracy to się standardowo zaczął o wszystko czepiać, że brudno jest, że nikt nie szanuje jak mama posprząta (szkoda tylko, że z niego nie jest taki czyścioch żeby po sobie sprzątać). No i zaczął się najazd na mnie, że niby się nie poczuwam do sprzątania co jest kompletną bzdurą bo i prałam i sprzątałam i gotowałam(ze zmywaniem), ale tego nikt nie zauważył, nawet TŻ powiedział mu, że mnie w pewnym momencie zaczęli traktować jak pomoc domową. Ojciec się zaczął oczywiście wykręcać. Potem stwierdził, że szykanuje jego brata, że mu rozkazuje itp. - czy poproszenie o wyłączenie sciagania gry z internetu jest szykanowaniem?.... wspomniał o ostatnim sobotnim zajściu, że niby się wydzierałam na podwórku... no po prostu szok, w ogóle czegoś takiego nie było, a on wszystko podkoloryzował. Standardowo wspomniał, że ludzie na około to ich niby wytykają (przypominam, że oni tam z nikim nie utrzymują kontaktu).
No po tym wszystkim mnie tak zamurowało, nie mogłam sie uspokoić .... no i podjęłam decyzję, że się wyprowadzam. Żeśmy z TŻ-tem wczoraj oboje ryczeli jak bobry....

Na razie przeprowadziłam się z powrotem do domu, mama nie protestowała. Powiedziała mi parę słów prawdy - niestety faktycznie ja jestem inaczej wychowana, jak mi się coś nie podoba to zawsze w moim domu było tak, że mogłam to powiedzieć, a tam .... nikt Cię nie wysłucha bo słowo dyktatora jest najważniejsze.
Najlepsze jest to, że moja mama wcale nie jest źle nastawiona w stosunku do Rafała. Powiedziała, że jej już przeszło i że teraz ten związek ma szansę przetrwać bo tam byśmy się zagryźli. ..

Eh przytulcie mnie
Iduś ja mocno tule trzymaj się Skarbie i pamiętaj, ze nie ma tego złego.....

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Jezdem
Zdałam zaraz wam napiszę, idę po ciacho dzisiaj coś kliknę chyba.
Danuuuuuśśśś gratuluję z całego serca!!!

Cytat:
Mebelki fajne, ale zła jestem jak osa! Specjalnie kawał drogi jechaliśmy, a tu tylko część mamy!!! Wrrr

Reniu czuję Twój ból urządzania!!!

Dziewczęta doradźcie, jakie ściany do fuksjowych mebli, bo mam zbyt dużo wariantów. Jedną ścianę, jakby trochę wolnostojącą- chcę na jakiś konkretny walnąć, resztę na delikatny
Boli strasznie wczoraj tak zabolało ze przeryczałam pół wieczora i nockę miałam zgłowy ehhhh durne remonty odechciewa mi sie wszystkiego - juz prawie wyłaziłam przez balustradę balkonu z 7 piętra

Nikuś co do koloru to ja wybrałam do kuchni szary na ściany i fuksjowe dodatki ale jeszcze tego nie ma....
Sama mam problem z doborem kolorów - pewnie Dominika dobrze radzi i ja moze też nieśmiało podpytam. Cynamonowy Deser miałam w pokoju i fajny kolor to jest połączony z jasnym beżem z mieszalnika.

Cytat:
Co do ścian - ja postawiłabym na kolor szary - jasny

A co do mopsów - jak mogłaś ich nie kochać Gabi dobrze, że zmieniłaś zdanie i się uśmiechasz na ich widok mopsy to takie wdzięczne istotki
Ostatnio starszy Pan podszedł do mnie na spacerze i zapytał : "Przepraszam, ale co to za STWORZONKO ? " mnie trochę wcieło i po chwili mówię MOPS, a pan na to - "No nie widziałem nigdy"
Maggie

Ja też bym dała szary ale może za zimno będzie jak na salon? Hmmm...

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dobry wieczór
jestem na chwilę

za równe 2 miesiące będzie się bawić na swoim weselu
Cześć Ribko powodzenia!

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ten beż Duluxa nie jest ciepły, taki neutralny, jakby szary zmieszać ze złamaną bielą, komponuje się dobrze zarówno z ciepłymi barwami, jak i z zimnymi. Mam go w domu na ścianach I w połączeniu z tym cynamonowym deserem też
Ale bym zjadła takie pyszności! Pycha!
Możliwe, że pisałam, bo moje hobby to aranżacja wnętrz Uważam, że białe są super, powiększają optycznie powierzchnię podłogi, bo "oddalają" wizualnie ściany. Poza tym nadają wnętrzu takiej lekkości i elegancji
Mogą być MDF, piękne są, nas niestety już nie było stać na takie listwy, ale pomalowane na biało zwykłe drewniane też wyglądają bardzo fajnie. Plastikowym mówię stanowcze "NIE"

Szare jasne ściany też mogą być super do fuksji, a to gradobicie burzy to jaki odcień? Też Dulux?
O, to ja juz wiem że będę miała pytanko co do tych listew przypodłogowych ale to jak wrócisz. Tymczasem baw się dobrze na weselu
Stary 2011-07-09, 00:34   #2169
Iduś
Zakorzenienie

Pochwalę się Wam czymś . Wczoraj przed tą całą afera zrobiliśmy to:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort1blog.jpg (39,6 KB, 46 załadowań)

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 00:49   #2170
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:

jest tu charli???????

charli charli charli

dzisiaj po północy jest Bergman na kulturze- chciałaś ogladać
jestem, ale oczka mi się kleją i już chyba się spóźniłam dzięki za pamięć!
no i, na takie kino trzeba mieć siły i nastrój, mnie jedyne na coś dziś stać to oglądać powtórki Wojewódzkiego
Cytat:

A co do mopsów - jak mogłaś ich nie kochać Gabi dobrze, że zmieniłaś zdanie i się uśmiechasz na ich widok mopsy to takie wdzięczne istotki
Ostatnio starszy Pan podszedł do mnie na spacerze i zapytał : "Przepraszam, ale co to za STWORZONKO ? " mnie trochę wcieło i po chwili mówię MOPS, a pan na to - "No nie widziałem nigdy"
urocze pytanie
swoją drogą to ciekawe co myślał zanim spytał

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Mogłaś powiedzieć, że to kosmita

jak w "Facetach w czerni"

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 03:31   #2171
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Daga ostatnio wyłączyli o 0.30 więc jeszcze wszystko przede mną
Chciałam karmelowe kopytka a ona zamowiła taką "szażyznę"
jak to ci wyłączają? kto śmie?

o co chodzi z tą "szażyzną" bo ja tu od niedawna- nie kumam
Cytat:
Projekt był gotowy, trochę go przerabialiśmy, pomieszczenia są wyższe mam dużo większe okna etc Kuchnia będzie częsciowo zabudowana, ale od strony okien- będzie ją widać.
Jutro( tzn dzisiaj) będę na budowie- jadę szorować kafle- to porobię foty Dzięki bardzo, ja mam stale inną wizję
Miłego weselicha!

Chętnie obadam fotę, na stronie producenta cynamonowo mi wygląda
Mój mail

No tego, to możesz sobie brać

Dziękuję nazwa mężowi "wpadła w ucho", a projekt znaleźliśmy jako pierwszy z przeglądanych- o taką prostotę nam chodziło. I żaden z późniejszych- nie spełniał już tak naszych oczekiwań, jak ten więc został!

Deser wygląda bosko, ale ja mam szlaban na takie pychoty!
no to biore- bo nie ma chętnych
oj- nie szoruj- myj tylko albo przemyj

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Zlewozmywak miał przynieść ale zapewne będzie to w poniedziałek ...

Fashion, u mnie tak samo - podwórkowa przyjaźń potem więcej i po kilku latach jeszcze więcej i tak sobie minie w sierpniu 12 lat a od ślubu 3
Życzę szczęścia dalszego.

Iduś ja mocno tule trzymaj się Skarbie i pamiętaj, ze nie ma tego złego.....

Danuuuuuśśśś gratuluję z całego serca!!!

Boli strasznie wczoraj tak zabolało ze przeryczałam pół wieczora i nockę miałam zgłowy ehhhh durne remonty odechciewa mi sie wszystkiego - juz prawie wyłaziłam przez balustradę balkonu z 7 piętra

Nikuś co do koloru to ja wybrałam do kuchni szary na ściany i fuksjowe dodatki ale jeszcze tego nie ma....
Sama mam problem z doborem kolorów - pewnie Dominika dobrze radzi i ja moze też nieśmiało podpytam. Cynamonowy Deser miałam w pokoju i fajny kolor to jest połączony z jasnym beżem z mieszalnika.

Maggie

Ja też bym dała szary ale może za zimno będzie jak na salon? Hmmm...

Cześć Ribko powodzenia!

O, to ja juz wiem że będę miała pytanko co do tych listew przypodłogowych ale to jak wrócisz. Tymczasem baw się dobrze na weselu
oj reniu kochana myślałam, że coś mało praktycznego kurier ma dla Ciebie - trzymaj się
Cytat:

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
jestem, ale oczka mi się kleją i już chyba się spóźniłam dzięki za pamięć!
no i, na takie kino trzeba mieć siły i nastrój, mnie jedyne na coś dziś stać to oglądać powtórki Wojewódzkiego

urocze pytanie
swoją drogą to ciekawe co myślał zanim spytał

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

jak w "Facetach w czerni"
to jest kochana rozkapryszeniekie dyś jak dawali jakiś film to albo się obejrzało albo znikał z pola widzenia na lata
na pewno będą powtarzać jak zauważę to Ci będę dawać znać

oj faktycznie- ciekawe co myslał

w pól do czwartej- pora na mnie
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 09:54   #2172
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry

No tak... szalały do 4 a teraz śpią
A ja już po śniadanku i za chwilę biorę się za sprzątanie.
Stary 2011-07-09, 11:01   #2173
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień doberek

Cytat:

Kalinko ja też za raz ide sprzątać ale najpierw śniadanie kawa i zrobie tarte więc to nie będzie tak za raz

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 11:09   #2174
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Kalinko ja też za raz ide sprzątać ale najpierw śniadanie kawa i zrobie tarte więc to nie będzie tak za raz
Mi zostało jeszcze odkurzanie i mycie podłóg
A jutro jak będzie taka pogoda jak dziś () to może pojadę nad jezioro
Stary 2011-07-09, 11:33   #2175
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Mi zostało jeszcze odkurzanie i mycie podłóg
A jutro jak będzie taka pogoda jak dziś () to może pojadę nad jezioro
a ja już po śniadanku w trakcie picia kawy a jeszcze zostało sprzątnie zacznę od kurzów ... chciałam zrobić tarte ale mama z wiśniami buszuje w kuchni i nie mam ta dla mnie za dużo miejsca

A u ciebie jest tak ładnie? Bo u mnie pochmurno

Stary 2011-07-09, 11:48   #2176
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
a ja już po śniadanku w trakcie picia kawy a jeszcze zostało sprzątnie zacznę od kurzów ... chciałam zrobić tarte ale mama z wiśniami buszuje w kuchni i nie mam ta dla mnie za dużo miejsca

A u ciebie jest tak ładnie? Bo u mnie pochmurno
U mnie słoneczko i ok 30stopni
Stary 2011-07-09, 11:53   #2177
hanusia505
Zakorzenienie

hello
U mnie w cieniu 35 stopni

klik
Stary 2011-07-09, 11:55   #2178
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

dzień dobry. ale się wyspałam

Monia, z szażyzną chodzi o to, że przyszedł tu kiedyś ktoś z etytki, Qubel się nazwał i powiedział nam, że niedługo będą nowości i będą "beże i szażyzna" . niestety go zbanowali za reklamę...
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 12:02   #2179
dagna1
Zakorzenienie

wstalam o 10 i jestem mega niewyspana znajomy moich rodzicow sie powiesil, 35 lat
u mnie chyba tez upal. musze obleciec 3 galerie, jak mi sie nie chce

Stary 2011-07-09, 12:07   #2180
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:

wstalam o 10 i jestem mega niewyspana znajomy moich rodzicow sie powiesil, 35 lat
O kurcze, przykro mi

Ja dzis spalam 2 godziny i jestem polprzytomna

klik
Stary 2011-07-09, 12:08   #2181
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
U mnie słoneczko i ok 30stopni
u mnie pochmurno i 25 stopni
Miałam robić grilla ale dzwoniła siostra i powiedziała ze jednak u niej będzie ten grill

Stary 2011-07-09, 12:10   #2182
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:

Monia, z szażyzną chodzi o to, że przyszedł tu kiedyś ktoś z etytki, Qubel się nazwał i powiedział nam, że niedługo będą nowości i będą "beże i szażyzna" . niestety go zbanowali za reklamę...
Cytat:
Napisane przez qubel
Cytat:
Napisane przez CharLizZie
zaczynam czuć się obserwowana
a jakieś informacje na temat nowych modeli, chociaż jakie kolory się pojawią?
oczywiście jesienne : szażyzna , czerń i brązy.....
;p

Stary 2011-07-09, 12:11   #2183
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

o kurcze przykra sprawa

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:

ooo pamiętam to

Stary 2011-07-09, 12:12   #2184
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, przykro mi

Ja dzis spalam 2 godziny i jestem polprzytomna
maszeruj do kuchni po kawe

Stary 2011-07-09, 12:15   #2185
dor1kaaaa
Zakorzenienie

kurze wytarte kawusia wypita idę robić tarte i przyszykować coś na grilla

Stary 2011-07-09, 12:20   #2186
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
kurze wytarte kawusia wypita idę robić tarte i przyszykować coś na grilla
milego grillowania narobilas mi smaka..

Stary 2011-07-09, 12:21   #2187
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
maszeruj do kuchni po kawe
Chyba wypije lepiej zielona herbate

Dziewczyny pamietacie jak w wiadomosciach mowili o dwoch gowniarzach ktorzy rzucali kotem o sciane? Wyglada na to, ze pozostale zwierzeta tych mlodocianych bandytow do nich wroca...
Podpiszcie prosze petycje i wyslijcie maile, zeby to tego nie doszlo!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543048

klik
Stary 2011-07-09, 12:34   #2188
Iduś
Zakorzenienie

Ale jestem przygnębiona .
Dzisiaj sie dowiedziałam, że mój brat próbował przekonywać mame, żeby mnie nie przyjmowała z powrotem do domu .. wyobrażacie to sobie? czuje się strasznie źle wiedząc, że wcale nie jestem tutaj chciana ... ledwo wróciłam, a ten już spiskuje przeciwko mnie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 12:38   #2189
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba wypije lepiej zielona herbate

Dziewczyny pamietacie jak w wiadomosciach mowili o dwoch gowniarzach ktorzy rzucali kotem o sciane? Wyglada na to, ze pozostale zwierzeta tych mlodocianych bandytow do nich wroca...
Podpiszcie prosze petycje i wyslijcie maile, zeby to tego nie doszlo!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543048
matko boska, takie rzeczy tylko w polsce.
bylam pewna,ze zwierzeta od dawna sa w nowym NORMALNYM domu

napisze do uwagi tvnowskiej o jeszcze raz naglosnienie tej sprawy i zaapelowanie o podpisanie petycji
edit: wyslane

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-07-09 o 12:58
Stary 2011-07-09, 13:05   #2190
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
;p
o właśnie
Cytat:
Ale jestem przygnębiona .
Dzisiaj sie dowiedziałam, że mój brat próbował przekonywać mame, żeby mnie nie przyjmowała z powrotem do domu .. wyobrażacie to sobie? czuje się strasznie źle wiedząc, że wcale nie jestem tutaj chciana ... ledwo wróciłam, a ten już spiskuje przeciwko mnie
niektórzy ludzie tacy są. najważniejsi są tylko oni, spisują przeciw innym. ale nie zmienisz go raczej. najważniejsze,że z mamą jest ok i macie lepsze relacje. wiem, że kto trudne jak ktoś z rodziny zachowuje wobec nas jak wobec intruza, ale...nic na to nie poradzisz. Moge tylko doradzić, żebyś się z nim nie kłóciła, bo jemu tylko na tym zależy. Ignoruj jak się da

a niedługo może wynajmiecie sobie mieszkanko z TŻ i będziecie mieli oboje spokój . z rodziną to jednak tylko na zdjęciu (wiem coś o tym )
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości