Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-09, 16:38   #1711
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

A ja siedzę w domku ale we wtorek będę już mieć swoje rzeczy z awanti
Stary 2011-07-09, 16:38   #1712
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzień dobry
Udało mi się tutaj zajrzeć
Niedawno z pracy wróciłam i jak na razie zrobiłam demakijaż twarzy oraz wykapałam się i wymasełkowałam ziają kakaową
Przepraszam, że tak Wam smeciłam wczoraj

Czekoladowa, Marta85 i Kitka cześć fajnie, że jesteście

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

poza tym rozstałam się z TŻ i mam doła
wieeeelki dla Ciebie, przykro mi

Blondyneczko super figura sukienka jest ładna

Lece sprzątać
O 19 ma Tż przyjechać i muszę się wyrobić ze wszystkim. No i mimo gorąca muszę wskoczyć jak Tż przyjedzie w jakieś rybaczki albo spodnie
Miłego popołudnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 17:22   #1713
Shadii
Wtajemniczenie

Nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
A tak szczerze, to po depilatorze przez jaki czas nogi są gładkie?
Moje są 5 dni idealne. Potem zaczynają się schody

Cytat:
Dziewczyny tak się zastanawiam nad zakupem ten 300gr glinki zielonej (wychodzi o wiele taniej niż te saszetki). Tylko nie wiem co się lepiej opłaca. W sumie z jednej strony te jednorazówki są dobre, bo "świeże" skoro zaraz po otwarciu się ją rozrabia. A z drugiej strony cena... Za 50zł (już z wysyłką) mam 300gramów glinki a 10gr kosztuje u mnie 2.89zł co wychodzi w przeliczeniu 87zł za 300gr Doradźcie mi Myślę też, żeby np kupić tą 300gramową w 3 osoby i mieć 100gramów Strasznie mi odpowiada po pierwszym użyciu i wiem, że warto w nią zainwestować
Acha, więc tak to cenowo wygląda...

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny kurcze całe wieki mnie tu nie było, w życiu tego wszystkiego nie nadrobię ale postaram się częściej tu zaglądać stęskniłam się za wami
Czekoladowa! Cześć!

Cytat:
hej

nie mam motywacji do dbania o siebie...
w tym tygodniu byłam zabiegana, więc nie ćwiczyłam na hula,
nawet codziennie się nie balsamowałam...

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej

nie bylam na solarium ale za to kupilam sobie kiecke pomaranczowa, sliczna do bialych rybaczek bo jest dosyc krotka
E tam krótka nie jest krótka. I wyglądasz w niej świetnie

Cytat:

sama nie wiem. po trzech latach związku coraz częściej zastawiam się czy to ten jedyny i takie tam pierdoły.
ogólnie włączyło mi się dużo myślenia nad tym związkiem, co mnie troche niepokoi
cieszę się że pokonałam ten lęk i stres, jazda samochodem jest fajną sprawą tylko jazda po łuku mi nie wychodzi kurcze

blondyneczko
bardzo fajna sukienka

Lilith890502 to życzę powodzenia na prawku
Kurczę, jeśli chodzi o TŻa, to samo mam ostatnio

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 17:25   #1714
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej z Tobą jeszcze nie miałam okazji się poznać więc witaj

Tak, o tą maseczkę chodzi. Ja kupuję ją za 2.89zł w aptece (w innej kosztuje przykładowo 3.50zł) ale czaję się na 300gramowe opakowanie z all za 50zł już z wysyłką, tylko chcę, żeby ktoś z mojego otoczenia kupił ją ze mną, bo nie chcę wydawać tyle kasy na maseczkę

Też poszłabym się poopalać, ale to dopiero jutro Jadę na żwirownię z TŻem

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Ja z moim TŻem jestem już 2 lata (15lipca stuknie nam drugi rok) i mimo tych wszystkich kłótni nie wyobrażam sobie życia bez niego
Witaj, ale wcześniej też się już przywitałyśmy, zaraz jak przyszłaś na wątek Dziękuję za info o cenach maseczki, już przeczytałam wcześniej Twojego posta, niestety tego z pytaniem ile kosztuje napisałam zanim przeczytałam o Twoim zastanawianiu się za ile glinkę kupić. Chyba zamotałam

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Udało mi się tutaj zajrzeć
Niedawno z pracy wróciłam i jak na razie zrobiłam demakijaż twarzy oraz wykapałam się i wymasełkowałam ziają kakaową
Przepraszam, że tak Wam smeciłam wczoraj

Czekoladowa, Marta85 i Kitka cześć fajnie, że jesteście

wieeeelki dla Ciebie, przykro mi

Blondyneczko super figura sukienka jest ładna

Lece sprzątać
O 19 ma Tż przyjechać i muszę się wyrobić ze wszystkim. No i mimo gorąca muszę wskoczyć jak Tż przyjedzie w jakieś rybaczki albo spodnie
Miłego popołudnia
Eee? Dlaczemu?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Idę nałożyć Waxa na włosy Lubię je ostatnio, wyglądają już w miarę dobrze Ale i tak oczekuję, że będą jeszcze ładniejsze

Stary 2011-07-09, 17:29   #1715
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Witaj, ale wcześniej też się już przywitałyśmy, zaraz jak przyszłaś na wątek Dziękuję za info o cenach maseczki, już przeczytałam wcześniej Twojego posta, niestety tego z pytaniem ile kosztuje napisałam zanim przeczytałam o Twoim zastanawianiu się za ile glinkę kupić. Chyba zamotałam
Oj w takim razie przepraszam ale dziewczyny zawsze kojarzę po avku a Twój mi się jakoś nie skojarzył

Poradzisz mi jeszcze co do mycia włosów Babydream-em tym żelem uniwersalnym. Poradziłyście mi co jakiś czas użyć szamponu bez SLS który zmyje wszystkie te silikony ale zastanawiam się czy ten mi nie przetłuści włosów
Stary 2011-07-09, 17:50   #1716
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj w takim razie przepraszam ale dziewczyny zawsze kojarzę po avku a Twój mi się jakoś nie skojarzył

Poradzisz mi jeszcze co do mycia włosów Babydream-em tym żelem uniwersalnym. Poradziłyście mi co jakiś czas użyć szamponu bez SLS który zmyje wszystkie te silikony ale zastanawiam się czy ten mi nie przetłuści włosów
Bo zmieniłam jakoś z dwa dni temu akurat a miałam taki czarno-biały
A ten żel mam i próbowałam nim myć włosy, ale on się w ogóle nie pieni więc zrezygnowałam A na to oczyszczanie też zwróciłam uwagę i myślę, że może kupię do tego jeden z szamponów Farmony...

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Albo nie, one mają złe opinie na KWC może coś wybiorę jeszcze, albo kupię któryś z polecanych przez Caate

Stary 2011-07-09, 17:50   #1717
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Bo zmieniłam jakoś z dwa dni temu akurat a miałam taki czarno-biały
A ten żel mam i próbowałam nim myć włosy, ale on się w ogóle nie pieni więc zrezygnowałam A na to oczyszczanie też zwróciłam uwagę i myślę, że może kupię do tego jeden z szamponów Farmony...
No właśnie wiem, że się nie pieni, bo używam do mycia twarzy. Nawet wydaje mi się, że jest taki hmmm tłusty, bo dużo wody muszę użyć, żeby go z twarzy zmyć później i dlatego tak dumam Jadę do TŻa i nie chcę mieć na drugi dzień włosów jak makaron

W takim razie jeszcze dziś umyję je zwykłym szamponem no a teraz wezmę się za szukanie takiego bez SLS

edit: wyczytałam, że SLS to nie jest silikon i, że muszę szukać szamponu właśnie z SLS-em w roli głównej, bo to on czyści włosy

Chyba kupię ziołową Barwę

Aaaaa i byłabym zapomniała: średnia w konkursie idzie mi cały czas w górę ale kto nie głosował proszę o głos jeśli ma chwilkę

Edytowane przez LeejdiNaati
Czas edycji: 2011-07-09 o 18:10
LeejdiNaati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 18:10   #1718
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie wiem, że się nie pieni, bo używam do mycia twarzy. Nawet wydaje mi się, że jest taki hmmm tłusty, bo dużo wody muszę użyć, żeby go z twarzy zmyć później i dlatego tak dumam Jadę do TŻa i nie chcę mieć na drugi dzień włosów jak makaron

W takim razie jeszcze dziś umyję je zwykłym szamponem no a teraz wezmę się za szukanie takiego bez SLS

edit: wyczytałam, że SLS to nie jest silikon
No jak masz ważny dzień, to lepiej nie ryzykować takim szamponem
Nie?

Stary 2011-07-09, 18:26   #1719
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Kurczę, jeśli chodzi o TŻa, to samo mam ostatnio
współczuję, ale to może tylko taki chwilowy kryzys

Cytat:

Eee? Dlaczemu?
Z powodu moich nóg, ale jednak ubrałam taką letnią sukieneczkę do kolon i jest super Wujek przyszedł ze swoją wilczurzycą

Stary 2011-07-09, 18:27   #1720
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
No jak masz ważny dzień, to lepiej nie ryzykować takim szamponem
Nie?
SLS to detergent który zmywa silikony tak wyczytałam
Stary 2011-07-09, 18:44   #1721
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
współczuję, ale to może tylko taki chwilowy kryzys

Z powodu moich nóg, ale jednak ubrałam taką letnią sukieneczkę do kolon i jest super Wujek przyszedł ze swoją wilczurzycą

Przecież nogi masz w porządku! ;>

Cytat:
SLS to detergent który zmywa silikony tak wyczytałam
Acha! Dzięki bym dalej żyła w nieświadomości

Stary 2011-07-09, 18:46   #1722
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Przecież nogi masz w porządku! ;>
Po babci mam dużą dupkę i uda

Stary 2011-07-09, 18:47   #1723
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dziewczyny tutaj macie troszke o silikonach i slsach

"Silikony to oleiste substancje ktore powlekaja wlosy, dajac iluzje zdrowego blysku. Dla przesuszonych wlosow wydaja sie magicznym skladnikiem. Problem jest w tym, ze wiekszosc nie rozpuszcza sie w wodzie i niektore moga byc usuniete tylko za pomoca silnych detergentow, ktore jednoczesnie usuwaja resztki sebum powodujac, ze wlosy staja sie jeszcze bardziej suche i sianowate. Na pomoc przychodza wtedy odzywki z silikonami...i kolo sie zamyka. Jezeli silikony nie zostana usuniete, z czasem prowadzi to do ich "budowania" na wlosach, ktore wtedy staja sie przyklapniete i trudne do ulozenia. Taka silikonowa warstwa zapobiega tez przenikaniu skladnikow nawilzajacych.
Ja mam wiekszy problem z silnymi detergentami (ammonium, lauryl i - w mniejszym stopniu - laureth sulfate) niz z silikonami.
Trzymam sie z daleka od silikonow, ktore moga byc usuniete tylko przez silne detergenty.
ROZPUSZCZLNE W WODZIE
-dimethicone copolyol
-lauryl methicone copolyol
-hydrolyzed wheat protein hydroxypropyl polysiloxane
-kazdy silikon z PEG na poczatku
NIEROZPUSZCZALNE W WODZIE, LATWO USUWANE ZA POMOCA LAGODNYCH SZAMPONOW (np. na bazie coco betaine)
- amodimethicone ( ktory czesto jest laczony z trideceth-12 i cetrimonium chloride co jeszcze bardziej ulatwia zmywanie) - bardzo fajny silikon
-dimethicone
-dimethiconol
-beheonoxy dimethicone
-phenyl trimethicone
NIEROZPUSZCZALNE W WODZIE, CIEZKO USUWANE PRZEZ LAGODNE SZAMPONY (trzeba szampon zostawic na pare minut)
-simethicone
-trimethicone
WYMAGAJACE SULFATES (np. sodium laureth sulfate) DO USUNIECIA - lepiej sie od nich trzymac z daleka
-cyclomethicone
-cyclopentasiloxane
-trimethylsilylamodimethic one
- trimethylsiloxysilicates"

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 18:53   #1724
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Lece bo chyba paprykarz się zrobił już Miłego wieczoru

Stary 2011-07-09, 19:36   #1725
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

edit: wyczytałam, że SLS to nie jest silikon i, że muszę szukać szamponu właśnie z SLS-em w roli głównej, bo to on czyści włosy

Chyba kupię ziołową Barwę

Aaaaa i byłabym zapomniała: średnia w konkursie idzie mi cały czas w górę ale kto nie głosował proszę o głos jeśli ma chwilkę
zagłosowane

ja też z TŻ niebardzo... jutro mamy porozmawiać , ja już sama nie wiem czego chce, potrzebuje to przemyśleć wszystko...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 20:15   #1726
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ok dziewczyny, zyczę Wam milego wieczorku, ja lece na alkochinczyka

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 20:19   #1727
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziewczyny tutaj macie troszke o silikonach i slsach

"Silikony to oleiste substancje ktore powlekaja wlosy, dajac iluzje zdrowego blysku. Dla przesuszonych wlosow wydaja sie magicznym skladnikiem. Problem jest w tym, ze wiekszosc nie rozpuszcza sie w wodzie i niektore moga byc usuniete tylko za pomoca silnych detergentow, ktore jednoczesnie usuwaja resztki sebum powodujac, ze wlosy staja sie jeszcze bardziej suche i sianowate. Na pomoc przychodza wtedy odzywki z silikonami...i kolo sie zamyka. Jezeli silikony nie zostana usuniete, z czasem prowadzi to do ich "budowania" na wlosach, ktore wtedy staja sie przyklapniete i trudne do ulozenia. Taka silikonowa warstwa zapobiega tez przenikaniu skladnikow nawilzajacych.
Ja mam wiekszy problem z silnymi detergentami (ammonium, lauryl i - w mniejszym stopniu - laureth sulfate) niz z silikonami.
Trzymam sie z daleka od silikonow, ktore moga byc usuniete tylko przez silne detergenty.
ROZPUSZCZLNE W WODZIE
-dimethicone copolyol
-lauryl methicone copolyol
-hydrolyzed wheat protein hydroxypropyl polysiloxane
-kazdy silikon z PEG na poczatku
NIEROZPUSZCZALNE W WODZIE, LATWO USUWANE ZA POMOCA LAGODNYCH SZAMPONOW (np. na bazie coco betaine)
- amodimethicone ( ktory czesto jest laczony z trideceth-12 i cetrimonium chloride co jeszcze bardziej ulatwia zmywanie) - bardzo fajny silikon
-dimethicone
-dimethiconol
-beheonoxy dimethicone
-phenyl trimethicone
NIEROZPUSZCZALNE W WODZIE, CIEZKO USUWANE PRZEZ LAGODNE SZAMPONY (trzeba szampon zostawic na pare minut)
-simethicone
-trimethicone
WYMAGAJACE SULFATES (np. sodium laureth sulfate) DO USUNIECIA - lepiej sie od nich trzymac z daleka
-cyclomethicone
-cyclopentasiloxane
-trimethylsilylamodimethic one
- trimethylsiloxysilicates"
Dziękuję za wyszukanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
zagłosowane

ja też z TŻ niebardzo... jutro mamy porozmawiać , ja już sama nie wiem czego chce, potrzebuje to przemyśleć wszystko...
za zagłosowanie

A co do TŻa, to ja się cieszę, że już wszystko u nas w porządku Mam nadzieję, że kolejna kłótnia jest jak najdalej od nas. Choć poszedł do kolegi i się trzecią godzinę nie odzywa i nie odbiera telefonu
Stary 2011-07-09, 20:56   #1728
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Kupiłam lakier do włosów. Mam nadzieję, że nie będzie w ogóle potrzebny, bo włosy wytrzymają.
Caate to co mogę zrobić, jak mi się zaczną rozwalać loki???

To już za dwa tygodnie A ja jeszcze nie mam piosenki na pierwszy taniec, a w przyszłym tygodniu trzeba jechać do zespołu i im powiedzieć jaką chcemy....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 21:04   #1729
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Kupiłam lakier do włosów. Mam nadzieję, że nie będzie w ogóle potrzebny, bo włosy wytrzymają.

To już za dwa tygodnie A ja jeszcze nie mam piosenki na pierwszy taniec, a w przyszłym tygodniu trzeba jechać do zespołu i im powiedzieć jaką chcemy....
Kochana najlepszego w takim razie na nowej drodze życia

Ja jestem już świeża i pachnąca i mogę wrócić do wizażowania;p

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=khCok..._order&list=UL strasznie lubię słuchać tego kawałka
Stary 2011-07-09, 21:14   #1730
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Kalpana a masz już jakiś pomysł?? Albo kilka opcji między którymi się wachasz? Czy zero pomysłu?
Stary 2011-07-09, 21:30   #1731
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana najlepszego w takim razie na nowej drodze życia
Dziękuję bardzo
Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Kalpana a masz już jakiś pomysł?? Albo kilka opcji między którymi się wachasz? Czy zero pomysłu?
Mam kilka propozycji, ale nie wiem na co się zdecydować... A może coś innego wybrać..... tylko co Generalnie piosenka ma nie być bardzo szybka i musi być polska.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 21:31   #1732
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Mam kilka propozycji, ale nie wiem na co się zdecydować... A może coś innego wybrać..... tylko co Generalnie piosenka ma nie być bardzo szybka i musi być polska.
http://www.youtube.com/watch?v=Fboj0ZbfI28 mi się ta podoba ale się chyba na taką uroczystość nie nadaje
Stary 2011-07-09, 21:38   #1733
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję bardzo

Uuuu. to wasz pomysł, że ma być polska? Czy zespołu??

Ale się spiekłam dzisiaj, mam nadzieję, że do jutra wydobrzeje.
Stary 2011-07-09, 21:47   #1734
snowhitee
Zakorzenienie

hej Byliśmy z Tż dziś w zoo i kupiłam sobie (a właściwie to Tż mi kupił ) spódniczkę, bransoletkę iii kremik pod oczy

Poza tym wczoraj pierwszy raz wypsikałam sobie nogi samoopalaczem w spray'u sun ozon. Podeszłam do niego sceptycznie po recenzji Caate na blogu ale muszę powiedzieć, że zaskoczył mnie pozytywnie Fakt zaaplikowałam go w sumie 3 razy (2 razy przed spaniem i 3ci rano) ale efekt bardzo mi się spodobał, skóra muśnięta słońcem delikatnie zbrązowiona, jak dodałam jeszcze przed wyjściem olejek brązujący z sephory ze złotymi drobinkami to już w ogóle rewelacja Do tego pachnie przyjemnie bardzo, w ogóle nie czułam tego charakterystycznego smrodku jak zwykle i super szybko się wchłania

Cytat:
hej

o rany przykro mi może jeszcze się dogadacie

Cytat:
dzień dobry
u mnie trochę się pozmieniało, mam mały zamęt w sprawach sercowych poza tym chodzę na prawko, godziny mi z dnia na dzień maleją i pewnie niedługo egzamin pamiętam jak się bałam zapisać na prawko, a teraz nie mogę się doczekać kiedy wsiąde w samochód, kocham jeździć no troszkę się też zaniedbałam, ale obiecuję szczerą poprawę i miło mi że o mnie pamiętacie

blondyneczko
taka ładna pogoda, a ty chcesz na solarium się wybrać? nie lepiej iść na plażę?

Soph strasznie mi przykro wy chyba bardzo długo ze sobą byliście?
świetnie, że przełamałaś ten strach super rider nam się szykuje

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
bardzo fajnie- co prawda słoneczne dni były tylko 3 ale i tak bardzo się opaliłam.. no i super jest pływać na środku jeziora
ja w ogóle nieogranięta byłam na żaglówce ale sporo rzeczy się nauczyłam... tylko odżywialiśmy się mega źle no i dużo alkoholu było więc od jutra robie sobie jakąś lekka dietę żeby oczyścić oraganizm

idę zrobić sobie mega spa bo mi tego bardzo brakowało
zazdroszczę takiej wyprawy

Cytat:
hej

nie bylam na solarium ale za to kupilam sobie kiecke pomaranczowa, sliczna do bialych rybaczek bo jest dosyc krotka
bardzo ładna

Cytat:
Daj znać jak się szampon sprawuje

To dołącz do nas i zwalcz lenia

Argiletz, tak? Ile ona kosztuje? Bo na KWC jest różnie napisane i nie wiem jakoś

Dobrze wiedzieć

Gratulacje!

Pamiętamy! Wracaj już do nas

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Jeszcze 5 stron
myłam już nim 2x iii jak na razie jest ekstra włosy są takie miękkie i błyszczące nie obciąża, dość intensywnie pachnie i wydaje się bardzo wydajny

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 22:36   #1735
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:

sama nie wiem. po trzech latach związku coraz częściej zastawiam się czy to ten jedyny i takie tam pierdoły.
ogólnie włączyło mi się dużo myślenia nad tym związkiem, co mnie troche niepokoi
cieszę się że pokonałam ten lęk i stres, jazda samochodem jest fajną sprawą tylko jazda po łuku mi nie wychodzi kurcze

blondyneczko
bardzo fajna sukienka

Lilith890502 to życzę powodzenia na prawku
dobrze że w koncu jesteś
Cytat:
Czekoladowa1
oj długo, długo, choć z przerwami...

poopalałam się trochę
będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja byłam w ogrodzie botanicznym, co by zażyć trochę słoneczka, w końcu przepiękna pogoda
ja sie tam już dwa lata wybieram i wybrać nie mogę...
Cytat:
Po babci mam dużą dupkę i uda
ja też mam ale nie wiem po kim
Cytat:
Cześć dziewczyny

jeśli zrobi Ci dobrze to i na drugi dzien powinny się trzymać, bynajmniej ja tak mam zawsze jak mi robi fryzjerka na studniówkę czy wesele...
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hej Byliśmy z Tż dziś w zoo i kupiłam sobie (a właściwie to Tż mi kupił ) spódniczkę, bransoletkę iii kremik pod oczy

Poza tym wczoraj pierwszy raz wypsikałam sobie nogi samoopalaczem w spray'u sun ozon. Podeszłam do niego sceptycznie po recenzji Caate na blogu ale muszę powiedzieć, że zaskoczył mnie pozytywnie Fakt zaaplikowałam go w sumie 3 razy (2 razy przed spaniem i 3ci rano) ale efekt bardzo mi się spodobał, skóra muśnięta słońcem delikatnie zbrązowiona, jak dodałam jeszcze przed wyjściem olejek brązujący z sephory ze złotymi drobinkami to już w ogóle rewelacja Do tego pachnie przyjemnie bardzo, w ogóle nie czułam tego charakterystycznego smrodku jak zwykle i super szybko się wchłania

myłam już nim 2x iii jak na razie jest ekstra włosy są takie miękkie i błyszczące nie obciąża, dość intensywnie pachnie i wydaje się bardzo wydajny
a mi jakoś nie przypadł do gustu, może jestem za biała na niego
Stary 2011-07-09, 22:42   #1736
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
dobrze że w koncu jesteś

będzie dobrze

ja sie tam już dwa lata wybieram i wybrać nie mogę...

ja też mam ale nie wiem po kim

jeśli zrobi Ci dobrze to i na drugi dzien powinny się trzymać, bynajmniej ja tak mam zawsze jak mi robi fryzjerka na studniówkę czy wesele...

a mi jakoś nie przypadł do gustu, może jestem za biała na niego
dla mnie jest świetny ale jest też jaśniejsza wersja toffe a Ty masz ten ciemniejszy czekoladowy? może jaśniejszy by ci bardziej podpasował

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 23:01   #1737
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
dla mnie jest świetny ale jest też jaśniejsza wersja toffe a Ty masz ten ciemniejszy czekoladowy? może jaśniejszy by ci bardziej podpasował
mam ten co Ty ale spoko mam zamiar się opalić przez najbliższy czas więc może mi sie spodoba
Stary 2011-07-09, 23:33   #1738
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

a ja byłam dziś nad jeziorem pół dnia i w ogóle sie nie opaliłam, a zawsze dosyć szybko słońce mnie łapało

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 23:55   #1739
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobry wieczór.
Egzamin był mega trudny i wątpię, że go zdałam. Egzamin trwał z 10 min., a było 15 pytań w tym babka pokazywała je na slajdach i nie można było się pomylić, bo jak ktoś zakreślił to uważała, że ściągał.

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Jeszcze sesja? Jejku mi się skończyła w środę a i tak wydawało mi się, że z moich znajomych ja kończę ostatnia.. Trzymam kciuki!
Eh... mam jeszcze 3 egzaminy. Kończy mi się dopiero 25 lipca. Dziękuje za kciuki.

Cytat:
hej

Współczuje z Tż.

Cytat:
dzień dobry
u mnie trochę się pozmieniało, mam mały zamęt w sprawach sercowych poza tym chodzę na prawko, godziny mi z dnia na dzień maleją i pewnie niedługo egzamin pamiętam jak się bałam zapisać na prawko, a teraz nie mogę się doczekać kiedy wsiąde w samochód, kocham jeździć no troszkę się też zaniedbałam, ale obiecuję szczerą poprawę i miło mi że o mnie pamiętacie

blondyneczko
taka ładna pogoda, a ty chcesz na solarium się wybrać? nie lepiej iść na plażę?

Soph strasznie mi przykro wy chyba bardzo długo ze sobą byliście?
Fajnie, że już jesteś.

Cytat:
hej

Ładna.

Cytat:
I jeszcze jedno pytanie Czy któraś z Was używa do mycia włosów tego żelu? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...l.html&next=26 Mam go i chcę spróbować dziś umyć nim włosy, ale nie wiem czy nie będą po nim takie tłuste i oklapnięte. Jak myślicie?
Ja nim ostatnio myłam grzywkę i byłam zadowolona, jak dla mnie to myje podobnie, jak normalny szampon z Babydream.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 00:35   #1740
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)

Dzięki, pomyślę nad nim

Dobranoc

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości