|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Akcja zakupowa: dziurkacze (cudne brzegowe nowości :)
Czyli gdybym zamówiła 2 mniejsze dziurkacze i jeden większy + jakieś rzeczy (chciałam też magic i 3 x art. dekoracyjne), to moja paczka byłaby dosyć ciężka... Dopiero się zaopatruję w potrzebne rzeczy i szkoda, gdyby to była ostatnia z takich akcji.
Oczywiście wiem, że koszty przesyłki po równo, bądź w jakiś inny sposób wyliczony na podstawie wagi. maly_karaluszek prześlę zaraz wiadomość
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też właśnie złożyłam moje zamówienie,myślę,że ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka-czyli nasze potrzebne minimum
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu czy mogę jeszcze coś domówić, jeśli tak to jak to zrobić?
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- czy oprócz dziurkaczy można jeszcze zamówić klej Magic?
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
złóż odrębne zamówienie z tego samego konta. W opcjach dostawy nie wybieraj odbioru osobistego, sklep sam wyliczy dopłatę - może to będzie 0 zł jeśli zmieści się w tej samej kategorii, a może będziesz musiała dopłacić - tak ma być - to będzie dopłata do tamtej opłaty za przesyłkę.
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- pewnie że tak. Wszystko co jest na przydasiach można domówić. Włącznie z artykułami dekoracyjnymi, klejami, itd. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeszcze domówiłam 2 dziurkacze brzegowe (w sumie 5 szt.) i 2 kleje Magic
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładnie się już rozrosło
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeszcze jakieś 4 stówki i jest minimum
Może ktoś jeszcze coś domówi? Mmmm ![]() I przypominam o przelewach - jeśli ktoś jeszcze nie zrobił, żeby można było puścić całościowe zamówienie szybciutko. Edytowane przez carrot Czas edycji: 2011-07-09 o 08:30 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyślę je jak wystawisz tamten pakiecik dla mnie (lub jeśli już jest to jakoś za niedługo) a przelew poleci jak wyślę i Kocim przeleje mi czyli mam nadzieję że jeszcze dzisiaj a najpóźniej jutro
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Karaluszku, już masz w wyprzedaży: inne
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
emmm... czy to potrzebuje jakiś czas na aktualizację? Bo u mnie nic tam nie ma:/
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Zamówiłabym jeszcze coś bo zabrakło kilku rzeczy i wydam mniej, niż przewidywałam, więc spokojnie mogłabym jeszcze ze 2 małe dziurkacze wziąć albo jakiś większy jeden
Ale jeżeli już wszystko gotowe, to trudno mały_karaluszek czekam na dane do przelewu, jeśli już zamówione
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
U mnie wyszło 150 zł . Tylko nie mogę znaleźć przesyłki pocztą . Zmieniło się coś ?? |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety paczkomat pokazuje mi 28 km od mojego domu . Więc wybiorę kuriera.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Cholerka przez przypadek wykasowałam maila z danymi do przelewu i z numerem zamówienia.
Konto Twoje Kasiu mam, kwotę pamiętam ale nr zamówienia mi umknął czy wystarczy jak wpiszę nick? |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze tego nie zrobiłam z powodu wspomnianego w poście wyżej. Najwyżej prześlę zamówienie jak jest a tamto pójdzie jako domówienie bo to w sumie sprawa poza akcją więc nie przeszkadza składaniu zamówienia w hurtowni Tak więc jak szybko się zdecydujesz to zdążysz -> tzn dopóki nie dostaniesz pw z danymi ode mnie to możesz coś zmieniać lub dodać jeszcze
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamówienie zrobione i pieniążki wpłacone. Mam nadzieję że przybliżyło ono troszkę minimum.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Z mojej strony też już wszystko
|
|
|
|
|
#50 | ||
|
Zadomowienie
|
No właśnie - przepraszam Was najmocniej, nie sprawdziłam wszystkich rzeczy i dopiero mi doniosła jedna dobra duszyczka, że np. kasetek do dziurkacza brzegowego z listwą nie można dodać. A to wszystko jak najbardziej zamawiać można, zaraz poprawię te stany, bo coś namotałam i już absolutnie wszystkie rzeczy (no dobra, poza wyprzedażowymi) będzie można dodawać do koszyczka. Także jeśli coś jeszcze trzeba, np. z dekoracyjnych rzeczy, to spokojnie dorzucajcie.
Cytat:
![]() Za to paczkomaty są b. tanie i są doskonałą alternatywą dla osób z dużych miast. Cytat:
Mam nadzieję, że braków nie będzie tym razem.
|
||
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Przelałam za mnie i Kocim, zamówienie i domówienie razem, mam nadzieję że to nie problem (podałam oba numery w tytule). Dzięki w ogóle Kasiu za cierpliwość^^
[A poza tym Twoja Córeczka ma urodziny dzień przede mną ]Kocim, wobec tego co napisała Carrot, jeśli jeszcze jednak chcesz te kostki 3D to błyskawiczna decyzja Kwiaty były wyprzedażowe więc niestety...
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Nie było mnie, ale niech już zostanie to, co jest. Najwyżej przy innej akcji albo własnych zakupach dokupię
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu, daj mi znać, czy przelew dotarł.
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kaarioczko, postaram się dzisiaj uzupełnić wszystkie przelewy. Jadę teraz do szpitala, po powrocie zajmę się zliczaniem i sprawdzaniem przelewów. Z przydasiów będziecie otrzymywać mailiki o statusie zamówień. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Całościowe zamówionko poszło dzisiaj do hurtowni, teraz czekam na informację, że można odbierać towar
Dziękuję za sprężenie się z przelewami ![]() A ja jeszcze mam jeszcze jedną informację - w dziale wyprzedaż jest kilka dziurkaczy dostępnych od ręki w niższych cenach. Po ostatniej akcji zostałam z garścią dziurkaczy i zatopionymi pieniążkami :| Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to zapraszam. Dopóki nie spakuje paczek (czyli dopóki status Waszych dotychczasowych zamówień jest: "kompletowanie" a nie "pakowanie"), to można jeszcze dodać do swojego zamówienia w ramach jednej wysyłki. |
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie, wiem, że tych ostatnich zakupów sporo było
ale jeśli ktoś chciałby jeszcze coś zakupić w angielskim sklepiku http://www.craftsuperstore.co.uk to zapraszam.
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Ogłaszam z dziką radością, że tyle co wczoraj odebraliśmy dziurkacze, rozdzieliliśmy i wszystko dzisiaj poszło do Was dziewczynki
Szkoda, że dzisiaj jest piątek, bo teraz weekend będziecie jak na szpilkach czekać ale na takie paczuszki warto ![]() A co z craftsuperstore? Nie ma chętnych? Buuuuuuuuuu....
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu ja bym z wielką chęcią coś zamówiła, ale niestety mam mocno ograniczone finanse po ostatnich zakupach, a poza tym mam w domu dwóch uczniów i muszę zacząć wyprawki szykować do szkoły, a na to bagatela pójdzie blisko 1000 zł
Jestem w wieku, w którym głupstwa popełniam świadomie i z przyjemnością ![]() papierowe twory włóczkowo-kordonkowe dziergałki blog: REALKOWY ŚWIAT RYBKI Preferencje Edytowane przez Monika_75 Czas edycji: 2011-07-15 o 21:08 |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
Jej, już się nie mogę doczekać!
Ja niestety jestem już spłukana, więc do zakupów się nie dołączę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.