|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Być piękna do września!!
BIEGAŁAM !
|
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz mam długie loki, prześliczne, kocham swoje włoski ![]() Haa sałatka owocowa przepychaa ! mniammm |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
było ciężko ale dałam rade zrobiłam dziś 100 brzuszków 20 min hulahop 20 na skakance i krótki marsz ledwo żyje
![]() mam taką ochotę na snikersa czy wam też jest ciężko odctawić słodycze ?? |
|
|
|
|
#154 | |
|
Raczkowanie
|
[1=53a79fa446cdfb8869bfead 901fb105f1bedb9e1_5f7ba57 211d4f;28025932]Lady stanęłam przed lustrem, podniosłam bluzkę w górę, kryzys minął, wskakuje na rowerek, dzięki
![/QUOTE]Cieszę się, że pomogłam ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Biegałam3 razy w tygodniu Zdarzało się 4, ale to naprawdę rzadkość... 1 raz w dzień, zdarzało się, że naszła chęć w wieczór, ale to naprawdę krótko ![]() Pozdrawiam . ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Pozdr.
|
|
|
|
#155 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że przyjdzie taki dzień, kiedy dobiję do setki co do słodyczy mnie nie ciągnie, tylko od czasu mam napad wilczego głodu![]() W taki razie gratuluję! trzymam kciuki za więcej
|
|
|
|
#156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
o dziwo jakos mnie nie kuszą słodycze teraz
wiem ze w domu nie ma nic słodkiego i koniec tematu za to u rodziców zawsze cos jest więc non stop chodzę i szukam czegos po szafach jak złodziej ![]() Pytanie do hulających dziewczyn kręcicie zwykłym hula hopem takim dla dzieci czy macie taki specjalny?
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Ja kręcę zwykłym, kupionym w małym sklepie z zabawkami dla dzieci.
Chociaż kusi mnie, żeby zamówić sobie takie wypasione kółko z wypustkami do masażu, ale jak na razie mam parę wydatków, więc trzeba oszczędzać |
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
no ja właśnie w wątku "pokaż brzuch" zobaczyłam zdjęcia dziewczyny przed i po kręceniu hula hopem i tak sie własnie zastanawiam czy nie iść kupić takiego cuda bo efekty były ogromne... tylko w sumie brzuch mam nawet ok, na tylku musiałabym tym kręcic
|
|
#160 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
Ciężko mi wytrzymać jeden dzień bez czegoś słodkiego. Ale koleżanka polecała chrom - chyba spróbuję! |
||
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam co wtedy ze sobą zrobić, cały czas myślałam tylko o batonikach i cukierkach ![]() Jedynym ratunkiem byly orzechy ![]() Potem coraz mniej i mniej i teraz potrafię przesiedzieć cały dzień bez przegryzania czegokolwiek Naprawdę polecam, od czasu rzucenia tego nałogu lepiej się czuję, nie jestem ospała, mam więcej energii, skończyły się problemu z ciągle wzdętym brzuchem i kolkami Co do moich ćwiczeń: wczoraj 8min legs i buns (ale buns to tak na odwal trochę, byłam za bardzo zmęczona )Dzisiaj 8min legs i ćwiczenia na brzuch
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Ej girls!
Z tym bieganiem uważajcie. Musicie mieć specjalne buty dla biegaczy to raz. A dwa : nie po betonie. Dlaczego? W necie pełno info o tym ![]() Planuje kupić takie buty tylko są drogie ;/ no ale zdrowie ważniejsze
|
|
|
#163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W każdym przypadku należy się stosować do zasady- co za dużo, to niezdrowo. Suszona żurawina jest przeważnie dosładzana- dlatego należy czytać etykiety i wybierać te jak najbardziej naturalne, a jeśli chodzi o orzeszki i migdały- odsyłam tutaj: http://www.malawaga.com/migdaly-i-or...a-odchudzanie/ lub tutaj: http://www.poradnikzdrowie.pl/odchud...nac_35698.html
|
|
|
#164 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pomijając fakt, że mój zapał trwał tylko 2 tygodnie... potem było tylko gadanie mojego faceta, że 'ze mną to tak zawsze' polecam się tam wybrać, tym bardziej że mamy lipiec i wyprzedaż się zaczynają![]() ![]()
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie? W Factory?
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#166 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie to jedyna wada w biegach, ale to ich sprawa, że tyłka się im nie chce ruszyć, w głębi Tobie zazdroszczą, że masz formę, że masz ochotę schudnąć. ! Ale patrzą, bo wiadomo człowiek zmęczony = ma czerwoną twarz i od tego jak biegasz.... Miej na nich wy✂✂✂ke Nie warto się przejmować ludźmi, którzy patrzą na Ciebie głupio i na tym tracą. Najlepiej nie zwracać uwagi. Ale z drugiej strony ( jeśli nie uda Ci się z tym przełamać) ---> Warto biegać rano najlepiej o 6.00 tylko nie nad czo zjedz kanapkę i napij się szklankę wody nie gazowanej. Biegi o tej godz. to same + . ! Masz energię na cłay dzień do tego masz dobre sampoczucie, aż chcę się żyć Pozdrawiam & powodzenia .
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Melduje
![]() 1h ćwiczeń dzisiaj - załatwione jedzenie - prawie ok motywacja - nadal jest |
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
powiedziec Wam cos? po dzisiejszym dniu UWIELBIAM swoją pracę
![]() troche juz jestem zmęczona, ale mam tak dobry humor, że aż sobie strzele jakies brzuszki, przysiady itd ![]() a Wam jak idzie?
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się melduję
Pół godziny pływania na rozgrzewkę, od razu po tym 40 min ZUMBY (polecam, polecam, polecam!! ) Jestem zmęczona że szok, ale zarazem pełna pozytywnej energii
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę pomóżcie ;(
ja dałabym sobie radę z ograniczeniami jak i z odstawieniem słodyczy ale... ...mama ;/ ciągle podstawia mi batoniki, lody, tuczące obiady itp i musze to jeść bo inaczej jest awantura, a jak idę ćwiczyć albo biegać to mówi mi jaka to nie jestem chuda i żebym się uspokoiła bo mam nie po kolei w głowie ;/ chce mnie za wszelką cenę utuczyć... A ja wcale nie jestem chuda kurcze ;/ Co ja mam zrobić? chce zgubić jeszcze tylko ze 3 kilo... nic więcej. Nie wiem już ;/ |
|
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj cały dzień kosiłam trawę i wynosiłam meble znajomej + biegi wieczorem to już wgl..
|
|
|
|
#173 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale batony, lody itd nie są przeciez niezbędne do życia... jak Ci bedzie podstawiac słodycze to powiedz ze teraz nie masz ochoty, ale np chętnie zjadłabys jabłko... może akurat bedzie chciała Ci dogodzić i przytarga jakies owoc do domu ![]() a sport? jeszcze nikomu przeciez nie zaszkodził. Powiedz jej, że owszem schudłas, dlatego własnie nadal cwiczysz zeby nie przytyć i nie zaprzepascic efektów. Może ją uświadom ze nawet chude osoby powinny jakis sport od czasu do czasu uprawiac... ot tak, dla zdrowia A przede wszystkim uspokój ją, ze nie zamierzasz chudnąc następnych 10 kg trzymam kciuki---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
4 dzień ale juz chyba pierwsze koty za płoty (mam taką nadzieje )
|
|
|
#174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jutro na obiad będzie np fasolka szparagowa podsmażana na bułce tartej, ziemniaki polane podsmażoną śmietaną i schabowy jak znam życie... Nawet mniejsza porcja tego to i tak baardzo dużo kcal ;/Ze sportem spoko i tak mnie nie zamknie w domu ani do krzesła nie przywiąże :P |
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiedz jej ze zjesz, ale bez bułki i smietany. fasolki weż duzą porcje, ma przeciez dosc mało kalorii a mamuśce już będzie wyglądało lepiej na talerzu Ty wiesz co jest zdrowe, a ona nie więc możesz ją przechytrzyc
|
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wow, nie no ja jak 4 dzień to nadal nie wierzyłam w siebie i nie miałam takiej ochoty i tak szybkich efektów.. Podziwiam, pewnie teraz jets Ci łatwiej i z przyjemnością to robisz,,
|
|
|
|
#177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście wszystkiego jeszcze nie umiem, ale juz sie tak nie boje ze cos zrobie źle, zapsuje albo cos a z dzisiejszego dnia jestem zadowolona dlatego ze był mały ruch i mogłam zgrac sie z resztą ekipy do tej pory czułam sie tam troche obco a po dzisiejszym dniu zdecydowanie swobodniej jak sie rozluźniłam to nagle się okazało, że po angielsku umiem mówić tak że łohoho łamanym angielskim z totalnie rozwaloną gramatyką ale zawsze
|
|
|
#178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram się ją przechytrzyć. dziękuję |
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piszesz jakby działało to na Ciebie jak % Jakby tak na wszystkich działało to od rauz by się za to brali a nie piwo od którego zresztą się tyje..
|
|
|
|
#180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a angielskiego uzywałam dotychczas tylko w szkole/ uczelni więc dziwnie mi było rozmawiac tak normalnie tym bardziej ze on po angielsku mówi świetnie i troche mnie tym zawstydzał![]() btw. dostałam 7,5 zł napiwku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

kurde Yy Ty to może jesteś jakąś moją siostrą bliźniaczką czy jak?
bo jak siebie opisujesz... to mam takie wrażenie
jedynie kręconych włosów nie mam ale dziwnie się falują
rano 2 kanapki z szynką z indyka+pomidorki i hebrata z cytrynką, obiad rybka_gotowane brokuły z sezamem
i za chwilę zabieram się za sałatkę owocową - PRZEPYSZOTA!
do tego pół godz hulania i klika ćwiczeń a hula
po kilku minutach byłam morka :P

mam nadzieję że przyjdzie taki dzień, kiedy dobiję do setki
trzymam kciuki za więcej