|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10771 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
Witaj Bestla
![]() Dziewczynki, a może mój TŻ ma inną? ![]()
|
|
|
|
#10772 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#10773 |
|
Organizatorkaaa :)
|
Szczepcio ewska ma racje nie mysl tak
bestla ogladam "grasz czy nie grasz"
|
#10774 |
|
BAN stały
|
Robi mi łaske, że porozmawia, jest okropny, wielki pan
![]() Wie jak mi umilić czas
|
|
|
|
#10775 |
|
|
a on dopiero teraz sie tak zmienil?
|
#10776 |
|
Rozeznanie
|
W końcu znalazłam chwilkę, nadrabiam zaległości...
Ostatnio nie mam czasu na nic, mnóstwo spraw zwaliło się na mnie,nie nadązam... ale jutro już piątek ufff... Całuski dla Was Kochane |
|
|
|
#10777 |
|
|
Hej A.S.
co slychac?
|
#10778 |
|
Rozeznanie
|
Olencjaaa
Pokłociłam się ostatnio z moim TŻ, tak to jest z zazdrośnicami... jest mi źle bo sprawiłam mu przykrość. To jest dziwne ale my mamy tak,ze robiąc sobie przykrość odczuwamy to bezbośrednio na sobie... krzywdząc TŻ,krzywdzę siebie i na odwrót... czujemy swój ból- w sumie to jest niesamowite!!!! Mam wspaniałego TZ a wymyślam, jestem głupia!!! Ijaa
|
|
|
|
#10779 | |
|
|
Cytat:
ale u ciebie juz wszytsko dobrze, wszystko wyjasnione?
|
|
#10780 |
|
Rozeznanie
|
Olencjaaa i tak i nie... mam sobie przemyśleć parę rzeczy.
Co z Twoim TŻ??? |
|
|
|
#10781 |
|
Rozeznanie
|
cześć laseczki
wrociłam z wielkiej metropolii zwanej także rzeszowem moje przyszłe mieszkanko takie zachwalane cudowne i wspaniełe okazało się po prostu norą bałam się tam wejść a co dopiero zajrzeć do łazienki i wykąpać szok po prostu bleee mieszkanie było niby po malowaniu i "dezynfekcji" a na ścianach zacieki wszystko się lepi grrrrrrrr i co jeszcze? babka co je wynajmuje twierdzi że ona nie chce nam dawać dziadostwa po prostu parodia, śmiech na sali. może ona po prostu myśli że skoro jesteśmy z koleżankami z małego miasteczka to takie warunki dla nas są rarytasem. ale teraz wróciłam do domku i sobie chętnie pomieszkam do niedzieli mało tego... zostałam konsultantką ori więc może czasem jakiś grosz wpadnie i doszły moje zamówienia kosmetykowe i książkowe lajciktak wyrzuciłam z siebie to wszystko i wróce do czytania wątku od momentu kiedy znikłam a myślę że jest tego sporo buziaki ![]() ![]()
|
#10782 | |
|
|
Cytat:
juz nie pamietam kiedy mowil ze wraca 9 pazdzirnika ale za kazdym razem jak dzwonilam to nie kupil jeszcze biletu i zbywal mnie teksatmi ze pracuje i nawte nie ma czasu sie wyspac a jak zadzownilam do niego teraz w poniedzialek to mial wolne ale byl zajety czym innym-jezdzil rowerem i tez nie kupil biletu i jeszcze do mnie z wyzutami ze o co mi chodzi z tym biletem ze powiedzial ze wraca kolo 9 i to bez roznicy czy jeden dzien w te czy wewte (dla mnie akurat ten jeden dzien zeby zobaczyc go szybciej do duza roznica ) no i skonczylismy rozmowe w niemilej atmoswerze ehhh i nie odzywam sie do niego od tego czasu
|
|
#10783 |
|
|
hej suonko
|
#10784 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i zmykam
![]() Suonko, też jestem konsultantką Ori. Jakoś wielkich profitów z tego nie mam ![]() Szczepcio - oj, skąd ja to znam. Ale faceci czasem tak mają ![]() Oluś - fotka, fotka, fotka ![]() Ewesko i jak wieczorek minął? ![]() Ja wyszalałam się na basenie, potem najadłam cheesburgerem ogólnie sympatyczny wieczorek a jaką traumę przeżyłam na zjeżdżalni oglądam się, a tu za mną pędzi taki warchlaczek a kumpel mój się zatrzymał na środku żeby sobie na mnie poczekać skończyliśmy w 5 osób na końcu zjeżdżalni, ja wgnieciona w ścianę pod pachą kumpla ![]() Tylko TŻ mnie trochę zawiódł, bo poszedł na grilla, puścił jedną strzałkę i cisza. Napisałam do niego smsa, jak tam na grillu godzinę temu. I nie odpisał jeszcze :/ będzie foch Dobranoc ![]() ![]()
|
|
#10785 |
|
|
justys fajny dzien mialas na tym basenie
dobranoc
|
#10786 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() Wróciłam. Po całym dniu z TŻ-em
|
|
#10787 |
|
|
ijaa hej Ty szczesciaro
|
#10788 |
|
Zakorzenienie
|
Olencjaaa
![]() Ale mi dobrze. Cały dzionek z TŻ spędziłam. Połaziliśmy po miescie. Byliśmy u mnie w pracy, przywitać się z kim trzeba i w Manufakturze. A wieczorkiem u siostry TŻ-a na obiadku. ![]() Aaaaa i zdjęcia TŻ oglądałam ze Stanów. Trzy pełne płyty ![]() Szczerze mówiąc to średnio mi sie podobały. Robiło mi sie chwilami przykro, że nie byłam tam z nim i nie mogłam przyżyć tego co On przyżwyał - widząc go uśmiechniętego na tych wszystkich fotkach. Ale postanowiłam się nie smucić i cieszyc się nim a nie przejmować jakimiś zdjęciami Zrobię wszystko byśmy przyszłe wakacje spędzili w Stanach razem i tej myśli mam zamiar się trzymać.
|
|
#10789 | |
|
|
Cytat:
no pochwal sie co dostalas od Tz
|
|
#10790 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyyyy... piłeczkę kauczukową
i perfumy - śliczne - już myślałam, że ma chłop gust, ale okazało sie że koleżanki pomagały mu wybrać Aaaaa i czekoladę TABLERONE, taką dużą trójkątną, co na lotniskach sprzedają
|
|
#10791 | |
|
|
Cytat:
uwielbiam TABLERONE jak sie pogodze z Tz to powiem mu zeby mi przywiozl na diecie jestem i nie jem slodyczy ale dla tablerone zrobie wyjatek
|
|
#10792 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jem pierwszy raz. Powiedziałm TŻ, że jak mi nie przywiezie to moze się nie pokazywac w Łodzi - i przywiózł
Ja chyba do łóżeczka się zbieram, bo coś mi się oczęta kleją
|
|
#10793 | |
|
|
Cytat:
i od tego czasu zawsze je kupuje jak gdzies zobacze ![]() zazdroszcze ci ze masz ja teraz przed soba ![]() ja tez juz zmykam spac dobranoc
|
|
#10794 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ją wcinam
![]() Tez idę. Dobranoc
|
|
#10795 |
|
Moderatoreska
|
Dzien dobry
|
|
|
|
#10796 |
|
Rozeznanie
|
Nie nadazam za Wami tyle piszecie
Dzien dobry, i milego dnia
|
#10797 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cholera! Jestem TOTALNIE chora. Nie mogę mówić, gardło mam wręcz poszatkowane, ociekam ropą i wszystko mnie boli ![]() Jako, że mój genialny brat umyślał sobie zero wolnego dla mnie, dziś do pracy przyszłam z nastawieniem bojowym. Z zamiarem wygarnięcia mu tego i owego i powiedzenia, że potem mama mnie zastąpi a ja idę do łóżka - bo teraz gniję w tym biurze, chociaż nie muszę, a od poniedziałku zacznie się szkoła i ja będę leżeć w łóżku :/ i juuuuuż wparowałam do biura z miną marsową, już miałam zaczynać tyradę, aż... zaczęłam tak strasznie kaszleć, że nie mogłam oddychać I, właściwie, nie musiałam nic mówić, bo:Brat: Jezu, jak Ty strasznie kaszlesz! ![]() Ja: [mina zbitego psa] Nooo, umieram... Brat: No, to do południa musisz wytrzymać, a potem do łóżka. W przychodni nie przyjmą Cię od ręki, to wieczorem skocz sobie na izbę przyjęć. Ja: y... ok ![]() I tym sposobem za kilka godzinek spadam do łózia. A z tą izbą przyjęć to dobrze się składa, bo akurat obiecałam koledze, że go odwiedzę na 5 minutek w pracy na pogotowiu to akurat załatwię to za jednym zamachem, bo, prawdę mówiąc, w stanie obecnym nie chciało mi się tam jechać no i oczywiście zahaczę o TŻa (odpisał mi w końcu, że na grillu było fajnie, ale go przewiało, a teraz wysłuchuje żali przyjaciela), bo wczoraj się nie widzieliśmy, a stęskniłam się okrutnie. Tylko coś czuję, że ciężko mu będzie zrozumieć, że chcę się pokurować sama w łóżku, może będzie chciał jechać do mnie? Prawdę mówiąc, dziś nie nadaję się do spotkań.
|
|
#10798 |
|
|
Bry
Justys zrowiej szybko
|
#10799 |
|
Moderatoreska
|
Justys zmykaj tak szybko jak sie da do lozeczka i zdrowiej
Olu czekam na obiecane fotki
|
|
|
|
#10800 | |
|
|
Cytat:
a ja wlasnie wydrukowalam plan zajec na zaoczne i go analizuje i oczywiscie polapac sie nie moge
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

ale u ciebie juz wszytsko dobrze, wszystko wyjasnione?
bałam się tam wejść a co dopiero zajrzeć do łazienki i wykąpać szok po prostu bleee mieszkanie było niby po malowaniu i "dezynfekcji" a na ścianach zacieki wszystko się lepi grrrrrrrr i co jeszcze? babka co je wynajmuje twierdzi że ona nie chce nam dawać dziadostwa
po prostu parodia, śmiech na sali. może ona po prostu myśli że skoro jesteśmy z koleżankami z małego miasteczka to takie warunki dla nas są rarytasem. ale teraz wróciłam do domku i sobie chętnie pomieszkam do niedzieli
i książkowe lajcik

jak sie pogodze z Tz to powiem mu zeby mi przywiozl