Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-09, 17:22   #3121
Dearlie
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Może to nieistotne ale ja chciałabym, żeby mój ex mi powiedział, że nie kocha.
Mój powiedział mi to dobitnie w dzień porzucenia mnie ( oczywiście pomijając fakt, że dzień wcześnie równie dobitnie wyznawał mi miłośc ), a jakoś ten fakt mi nie pomógł.

Malla, ale chodzi Ci o kontekst tego, że podporządkowałam mu swoje życie czy odnośnie tego, że nie wytrzymałam w niekontaktowaniu się z nim? Jeżeli o to pierwsze to nie prawda, że tak było. Wszystkie nasze plany były wspólne, chcieliśmy razem wic sobie własne gniazdko, tak przynajmniej myślałam. Choc po rozstaniu usłyszałam kilka razy, że to wszystko było moim pomysłem. Owszem jako, że jestem stąd to ja miałam większą możliwośc zorganizowania tutaj wspólnego mieszkania, lokalu na firmę itd. Cały czas żyłam w przekonaniu, że chcemy tego oboje. On mnie o tym zapewniał. Fakt, gdyby nie związek z nim i te plany, samodzielnie nie podjęłabym decyzji o powrocie tutaj i układaniu życia w rodzinnym mieście. Przeniosłam się tutaj tylko i wyłącznie ze względu na nas, tutaj miało byc nam łatwiej. Mieliśmy rozpocząc nowy rozdział, zostawiając to co było złe w Poznaniu właśnie tam. Jak się okazało, on nigdy mi nie wybaczył tego co tam się stało i bezsensownie podsycał swój gniew na tamtą sytuację, babrał się w przeszłości, w której niejednokrotnie ja z jego strony też doświadczałam upokorzeń (przykład: gdy byłam jego kochanką). Im bardziej analizuję dzisiaj to wszystko, tym bardziej nie rozumiem tego wszystkiego. Zaczynam się zastanawiac czy on naprawdę kogoś tam nie miał na boku (5 dni w tyg. był w Poznaniu).

No i co to za weekend bez mojego zwrotu... nienawidzę weekendów.
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 17:31   #3122
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Mój powiedział mi to dobitnie w dzień porzucenia mnie ( oczywiście pomijając fakt, że dzień wcześnie równie dobitnie wyznawał mi miłośc ), a jakoś ten fakt mi nie pomógł.
Ja mam w sobie ciągle myśl, że jak jest miłość obustronna to choć by się waliło, paliło to miłość przetrwa wszystko. Nie umiem wypędzić tej myśli choć z drugiej strony, człowiekowi, którego się kocha nie robi się tyle krzywd co on mi.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 18:51   #3123
malowanareggae
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam w sobie ciągle myśl, że jak jest miłość obustronna to choć by się waliło, paliło to miłość przetrwa wszystko. Nie umiem wypędzić tej myśli choć z drugiej strony, człowiekowi, którego się kocha nie robi się tyle krzywd co on mi.
Ja też uważam, że jeśli na prawdę się kocha to można przetrwać wszystko i obojętnie co by się nie działo to uda się być razem, jeśli tylko się chce...
Ja wierzyłam, że mój facet mnie kocha, ale jednak wszystko wskazuje na to, że jest inaczej... Zostawił mnie, bo to ja (mówiąc dosadnie) z✂✂✂ałam. Rozumiem, że na początku się złościł, nie chciał mnie widzieć. Ale skoro po dwóch tygodniach nadal nie chce mnie widzieć i dać sobie nic wyjaśnić, nie ma czasu na spotkanie, bo świetnie bawi się z kumplami to moim zdaniem jest tu coś nie tak i po prostu mu na mnie nie zależy, może nigdy nie zależało...
malowanareggae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 19:38   #3124
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

ehhh....
Ja miałam wczoraj małą akcje z eksem przez telefon (musiałam mu tlumaczyc co ma ze soba zrobic pijany w miescie...)
i co?
Zatęksnilam za naszymi żartami, za tym jak się obżeralismy w fast foodach i imprezowaliśmy razem. Nie tęsknie w ogole za jego dotykaniem czy coś i wiem dobrze jak beznadziejnym był facetem... I szkoda mi tych lat, tych wspomnien.
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 19:56   #3125
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Lepiej zacznij wybijać sobie ten pogląd z głowy i to już od teraz.
Każdy człowiek kocha inaczej i trochę inaczej rozumie miłość - to moje zdanie. Niestety ktoś może kochać szczerze, ale w tej swojej źle pojmowanej miłości krzywdzić nas. Ojciec lejący pasem swoje dziecko też może twierdzić, że to dla jego dobra i w ogóle nie rozumieć, że to nie jest dobre dla jego dziecka. Podobnie z miłością. Myślisz, że nie wiem, że eks pomimo tego wszystkiego kochał mnie szczerze? Owszem, kochał, udowodnił mi to wiele razy, ale jest jaki jest - toksyczny, egoistyczny, i z chorobliwą zazdrością. Ja też czuję ciągle coś do tego człowieka, ale wiem, że zmarnuję sobie przy nim życie, przy jego chorym rozumieniu miłości.

Miłość przetrwa wszystko, blablabla, czas stanąć twardo stopami na ziemi, bo tego typu zdania są babskimi dyrdymałami. Są sprawy, których miłość nie przeskoczy, szczególnie ta źle pojmowana. I wybacz, ale jeśli ktoś Cię krzywdzi i równocześnie twierdzi że kocha - to co z tego? Do czego Ci taka miłość potrzebna? Co Ty niby z takiej miłości masz? Chyba że jesteś masochistką i lubisz robić z siebie cierpiętnicę, bo innej opcji nie widzę.
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 20:48   #3126
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Lepiej zacznij wybijać sobie ten pogląd z głowy i to już od teraz.
Każdy człowiek kocha inaczej i trochę inaczej rozumie miłość - to moje zdanie. Niestety ktoś może kochać szczerze, ale w tej swojej źle pojmowanej miłości krzywdzić nas. Ojciec lejący pasem swoje dziecko też może twierdzić, że to dla jego dobra i w ogóle nie rozumieć, że to nie jest dobre dla jego dziecka. Podobnie z miłością. Myślisz, że nie wiem, że eks pomimo tego wszystkiego kochał mnie szczerze? Owszem, kochał, udowodnił mi to wiele razy, ale jest jaki jest - toksyczny, egoistyczny, i z chorobliwą zazdrością. Ja też czuję ciągle coś do tego człowieka, ale wiem, że zmarnuję sobie przy nim życie, przy jego chorym rozumieniu miłości.

Miłość przetrwa wszystko, blablabla, czas stanąć twardo stopami na ziemi, bo tego typu zdania są babskimi dyrdymałami. Są sprawy, których miłość nie przeskoczy, szczególnie ta źle pojmowana. I wybacz, ale jeśli ktoś Cię krzywdzi i równocześnie twierdzi że kocha - to co z tego? Do czego Ci taka miłość potrzebna? Co Ty niby z takiej miłości masz? Chyba że jesteś masochistką i lubisz robić z siebie cierpiętnicę, bo innej opcji nie widzę.
Uwierz mi, że chcę to zmienić. I jak narazie jestem zdania, że on mie nie kochał tak, jak powinien. Kocha się człowieka razem z wadami a on tylko chce, żebyśmy razem robili dobrze sobie nawzajem a gdy mam gorszy dzień to na odstawkę. Tak było i byłoby teraz, tylko bez etykietki "związek"
Stary 2011-07-09, 20:58   #3127
heliks
Zadomowienie

mozna sie przylaczyc? moj facet zerwal wczoraj ze mna po roku wspolnego mieszkania, przekreslil to tak poprostu nie dajac nam zadnej szansy. twierdzi ze za mna teskni i ze mnie kocha ale uwaza,ze "lepiej jakbysmy nie byli ze soba narazie" powod rozstania: uwaza ze traktowalam go jak smiecia ( ponoc wszyscy mu to mowia, wszyscy czyli lena( okazalo sie ona nic takiego nie mowila) i jego dwoch kumpli;])
nie chce z nim byc bo nie pasowalismy do siebie ale pomimo to tesknie(w sumie sama nie wiem za czym, z calego roku pamietam moze 4-5 fajnych sytuacji)

najbardziej przykre jest dla mnie to,ze nie pogadal wczesniej ze mna i ze nie dal nam zadnej szansy. smieszy mnie rowniez to ze posluchal sie kumpli ktorzy jak wiadomo zawsze beda ciagnac na swoja strone. siedze i caly czas zastanawiam sie co robi i co my moglibysmy teraz robic razem

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

dodam jeszcze ze wspolnego zdjecia na nk nie skasowal. nie wiem co o tym myslec. rozmawialam dzis z ciocia i ta rozmowa mi na prawde pomogla. dala mi ksiazke pod tytulem "kiedy partner odchodzi" ale przeczytalam wstep i chyba nie mam sily i odwagi na wiecej
Stary 2011-07-09, 21:04   #3128
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto jest największą idiotką na świecie
ja ?

bo wrócilam tutaj po 2 msc z tego samego powodu, z powodu największego gno*** na świecie.

znów jestem w czarnej dupieeeeeeee i nie umiem z niej wyjsc !!!

ciekawe czy ktos mnie pamięta.
Stary 2011-07-09, 21:25   #3129
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
ja ?

bo wrócilam tutaj po 2 msc z tego samego powodu, z powodu największego gno*** na świecie.

Pamięta A teraz gadaj co się stało i bez owijania w bawełnę
Stary 2011-07-09, 21:26   #3130
heliks
Zadomowienie

wiec przyjmiecie mnie?:|
Stary 2011-07-09, 21:27   #3131
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
ja ?

Pamiętam Stary eks czy kolejny? Jeżeli dobrze pamiętam to tam kilku Tych eksów u Ciebie było w krótkim czasie
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 21:51   #3132
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heliks Pokaż wiadomość
wiec przyjmiecie mnie?:|
Jasne, że tak, witaj

Uważam, że Twój eks jest niepoważny. Kocha, tęskni, ale nie chce wrócić. Wygląda jakby chciał Cię zaszantażować, żebyś zawalczyła/starała się/zmieniła.

Cały wywód o traktowaniu jak śmiecia - niezrozumiały, nielogiczny, pretekst?

Sama sobie przeczysz, raz piszesz "nie chce z nim byc bo nie pasowalismy do siebie" a raz "siedze i caly czas zastanawiam sie co robi i co my moglibysmy teraz robic razem". Nie chcesz wracać? I słuszna decyzja, zachowanie jak z podstawówki z jego strony. Zepnij poślady, uśmiech na twarz i idziemy dalej
Stary 2011-07-09, 21:56   #3133
Flanelka_
Raczkowanie

widzę, że nie tylko ja spędzam sama wieczór
Stary 2011-07-09, 22:01   #3134
agusiatko17
Raczkowanie

Cytat:
Ja też I bardzo mi z tym dobrze Czuję przypływ pozytywnej energii!!!
agusiatko17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 22:04   #3135
AguŚ87
Zakorzenienie

a no ten nowy ex tegoroczny z ktorym bylam ponad pol roku.

PARANOJA JAKAS!

jak pamietacie wiecznie walił w... klamał i jaaaa tak ja go zostawilam ostatecznie, widywalismy sie srednio 1-3razy w tyg na imprezach lub cokolwiek udawalam ze go nie znam on czesc ja nic i tak miesiac. zmeczyło mnie to w koncu mu odpowiedzialam to oczywiscie podszedł zaczepka gadka slicznie wyglądasz cos tam co slychac ja rozmowa 2min i odeszlam.

wyjechał w góry w kurort do pracy. moja kumpela tam wlasnie siedzi na wakacjach on myslał ze ja z nia i sms
" kochanie tak bardzo tesknie widze Karole jestes z nia bo cie nie widze jestes czy nie srtatatatata" a ja dzwonił ja nic, potem odpisalam jakie kochanie? a on czy jestem bo mi chce pokoj tam swoj pokazac. ?
no i tak smsowa gadka sie ciagnie od 2dni ze mam wpasc znajdzie mi tam kwatere zabierze mnie na basen...

'kochanie a ja tak bardzo tesknie' bo zobaczył moja znajomą i myslał ze tam jeste;/ zenada ! nie wiem czy tam do niej dojechać co on chce ode mnie;/ zburzył moj spokoj dałam sie podpuscic
a nie miaalm z nim 1,5msc kontaktu taka silna bylam ze od rozstania nic nie odzywalam sie nawet go widząc i znów jestem w dupie.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
ja tez

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-07-09 o 22:03
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 22:06   #3136
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiatko17 Pokaż wiadomość
Mi też, bo po wczorajszym piciu opadłam z sił i muszę się zregenerować

Cytat:

PARANOJA JAKAS!

jak pamietacie wiecznie walił w... klamał i jaaaa tak ja go zostawilam ostatecznie, widywalismy sie srednio 1-3razy w tyg na imprezach lub cokolwiek udawalam ze go nie znam on czesc ja nic i tak miesiac. zmeczyło mnie to w koncu mu odpowiedzialam to oczywiscie podszedł zaczepka gadka slicznie wyglądasz cos tam co slychac ja rozmowa 2min i odeszlam.

wyjechał w góry w kurort do pracy. moja kumpela tam wlasnie siedzi na wakacjach on myslał ze ja z nia i sms
" kochanie tak bardzo tesknie widze Karole jestes z nia bo cie nie widze jestes czy nie srtatatatata" a ja dzwonił ja nic, potem odpisalam jakie kochanie? a on czy jestem bo mi chce pokoj tam swoj pokazac. ?
no i tak smsowa gadka sie ciagnie od 2dni ze mam wpasc znajdzie mi tam kwatere zabierze mnie na basen...

'kochanie a ja tak bardzo tesknie' bo zobaczył moja znajomą i myslał ze tam jeste;/ zenada ! nie wiem czy tam do niej dojechać co on chce ode mnie;/ zburzył moj spokoj dałam sie podpuscic
a nie miaalm z nim 1,5msc kontaktu taka silna bylam ze od rozstania nic nie odzywalam sie nawet go widząc i znów jestem w dupie.
Hehehe, jak to co? Nie ma tam czego poru**ać, myślał, że jesteś i zaliczy darmowe ciupcianie. Zapomniałaś już co Ci powiedział, dlaczego z Tobą był i że się z Tobą wstydził pokazać? Olej kolesia, nie jest wart nawet sekundy Twoich myśli.
Stary 2011-07-09, 22:27   #3137
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez agusiatko17 Pokaż wiadomość
Ja też spędzam wieczór sama znowu zrobiłam sobie przerwę od imprezowania w soboty... stwierdziłam, że nie ma sensu, żebym wychodziła, bo pewnie później jak zwykle złapię doła... wiecie co jest najgorsze? Moje myślenie w ten sposób - po co mam iść, jego i tak tam nie będzie...
idiotka ze mnie

Cytat:

PARANOJA JAKAS!

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

ja tez
Aguś nie daj się podpuścić. Nie myśl nawet żeby tam jechać. Nagle sobie o tobie przypomniał? bądź silna tak jak byłaś, nie odpisuj mu więcej, albo napisz, żeby dał ci spokój.
Jak myślisz co to mogło oznaczać? Bo dla mnie to prawie jednoznaczna propozycja
Pojedziesz, dojdzie do czegoś do czego nie powinno, a później znowu będzie cię olewał, a ty będziesz żałować. Nie zastanawiaj się o co mu chodziło, bo nie ma sensu
Stary 2011-07-09, 22:48   #3138
heliks
Zadomowienie

Cytat:
Jasne, że tak, witaj

Uważam, że Twój eks jest niepoważny. Kocha, tęskni, ale nie chce wrócić. Wygląda jakby chciał Cię zaszantażować, żebyś zawalczyła/starała się/zmieniła.

Cały wywód o traktowaniu jak śmiecia - niezrozumiały, nielogiczny, pretekst?

Sama sobie przeczysz, raz piszesz "nie chce z nim byc bo nie pasowalismy do siebie" a raz "siedze i caly czas zastanawiam sie co robi i co my moglibysmy teraz robic razem". Nie chcesz wracać? I słuszna decyzja, zachowanie jak z podstawówki z jego strony. Zepnij poślady, uśmiech na twarz i idziemy dalej
dzieki wlasnie wiem ze to nie logiczne ale niestety tak czuje po prostu nadal go kocham chyba, sama juz nie wiem( ostatnio mam 2 ulubione teksty " ja nie wiem" i " ja pier**le"). wlasnie nie wiem czego on oczekuje chyba juz bym wolala zeby usunal to zdjecie przynajmniej bym sie nie zastanawiala co to znaczy;]
Stary 2011-07-09, 22:53   #3139
solideja
Zadomowienie

Cytat:
dzieki wlasnie wiem ze to nie logiczne ale niestety tak czuje po prostu nadal go kocham chyba, sama juz nie wiem( ostatnio mam 2 ulubione teksty " ja nie wiem" i " ja pier**le"). wlasnie nie wiem czego on oczekuje chyba juz bym wolala zeby usunal to zdjecie przynajmniej bym sie nie zastanawiala co to znaczy;]
Zastanów się dobrze, czego chcesz. To, że coś jeszcze do niego czujesz to naturalne, ale nie od tego powinna zależeć Twoja decyzja. Zresztą jaka decyzja- facet Cię zostawił, sam nie wie czego chce. Uszy do góry, znajdziesz sobie następnego, lepszego. Może zwyczajnie zapomniał usunąć to zdjęcie, faceci nie przywiązują do tego zbyt wiele wagi, mój eks miał zdjęcia ze mną jeszcze z miesiąc po rozstaniu
Stary 2011-07-09, 23:24   #3140
AguŚ87
Zakorzenienie

ja moze bym i pojechała bo chciałam i na zasadzie kolega kolezanka, bo tak go traktowalam i tak chcialam go tam traktowac na jakies piwo isc cos tam bo zawsze dobrze sie razem bawilismy, kazdego exa mam za kumpla i z nim tez tak chcialam. niektorzy nawet są najlepszy przyjaciolmi dzisiaj takimi od serca hah !

ale widze ze on jakis nie teges to on chyba nie gotowy na normalne relacje tylko świruje mola
ze mnie na basen zabierze buhehehe jaki miły jak by nie pisał'kochanie tesknie cops tam czy tu jestes" tylko o basenie i czyms tam bym myslala ze ok chce se pogadac wakacje cos tam, ale tak .... to on jakis nawiedzony co zadna mu tam nie dała zerwać swojego 'kwiatka" taki z niego macho przecież.

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2011-07-09 o 23:26
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 23:44   #3141
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Może zwyczajnie zapomniał usunąć to zdjęcie, faceci nie przywiązują do tego zbyt wiele wagi, mój eks miał zdjęcia ze mną jeszcze z miesiąc po rozstaniu

ja co prawda nie mam konta na nk, ale brat mój ma.. i ostatnio mówił mi, że eks ma jeszcze nasze wspólne zdjęcia na tym portalu.. heheh

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-09, 23:52   #3142
tamlin111
Zakorzenienie

Hej.
Zakochałam się ale nic z tego dobrego nie będzie. Myślę o tym w dzień, w nocy mi się śni, rano budzę się z myślami. Na własne życzenie komplikuje sobie życie. Ale kocham Go tyle że ta miłość nie jest łatwa.
Wybaczcie ale wypiłam winko i mam żal że po tym wszystkim co mnie spotkało teraz daje mi kogoś kto mnie kocha ale nie może ze mną być. Jestem zła, rozgoryczona.... I czekam do rana kiedy przyjdzie i mnie obudzi...
Stary 2011-07-10, 00:03   #3143
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Hej.
Zakochałam się ale nic z tego dobrego nie będzie. Myślę o tym w dzień, w nocy mi się śni, rano budzę się z myślami. Na własne życzenie komplikuje sobie życie. Ale kocham Go tyle że ta miłość nie jest łatwa.
Wybaczcie ale wypiłam winko i mam żal że po tym wszystkim co mnie spotkało teraz daje mi kogoś kto mnie kocha ale nie może ze mną być. Jestem zła, rozgoryczona.... I czekam do rana kiedy przyjdzie i mnie obudzi...

ja po moim rozstaniu też miałam krótki epizod pt."zauroczenie" (nie pisałam o tym)
ale dość szybko przegoniłam motylki, bo gdybym w to weszła też za bardzo bym sobie skomplikowała życie.. popełniłabym ten sam błąd, czyli rzuciła wszystko i ochoczo popędziła za panem.. ale nie tym razem! to nie ja mam wszystko rzucać dla kogoś!
póki co rzucam notatkami, bo już nie mogę na nie patrzeć..

Stary 2011-07-10, 00:07   #3144
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość

ja po moim rozstaniu też miałam krótki epizod pt."zauroczenie" (nie pisałam o tym)
ale dość szybko przegoniłam motylki, bo gdybym w to weszła też za bardzo bym sobie skomplikowała życie.. popełniłabym ten sam błąd, czyli rzuciła wszystko i ochoczo popędziła za panem.. ale nie tym razem! to nie ja mam wszystko rzucać dla kogoś!
póki co rzucam notatkami, bo już nie mogę na nie patrzeć..
To trwa już 3 miesiące. I sama niewiem zauroczenie czy zakochanie...
Stary 2011-07-10, 00:13   #3145
heliks
Zadomowienie

wlasnie go zobaczylam w oknie bo niestety mieszkamy blok w blok;] superancko nie jest no ale trzeba sie trzymac.
Stary 2011-07-10, 00:34   #3146
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Na pewno znajdzie się sposób żebyś to sprawdziła.
Ale swoją drogą chyba wiesz mniej więcej jak odróżnić zakochanie od zauroczenia skoro byłaś już w obu fazach nie..?

Wiadomo, zauroczenie - słabsze uczucie, myślisz o facecie ale nie non stop , rozkminiasz, tworzysz obraz "MY". Zakochanie - Myślisz o facecie praktycznie od rana do wieczora, w nocy - zdarza się, że śnisz o nim. Nie możesz się skupić, rozkminiasz jeszcze bardziej niż w fazie zauroczenia.
Zakochanie ma to do siebie, że potrzebujesz duuużo czasu aby minęło a zauroczenie - wystarczy, że kogoś nie będziesz widziała przez jakiś czas, nie będziesz miała żadnego kontaktu i tak jakoś samo przejdzie.

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
wlasnie go zobaczylam w oknie bo niestety mieszkamy blok w blok;] superancko nie jest no ale trzeba sie trzymac.
A więc się trzymaj Co do okna - wiem, że jest gorąco i pewnie ładne widoki za oknem - ale staraj się tak przez nie nie kukać
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 01:05   #3147
enjoy89
Zakorzenienie

No i co? Płaczę i nie mogę przestać. Nie mogę przestać o nim myśleć. Tak bardzo chciałabym go zobaczyć... Boże, czy będzie chociaż jeden taki dzień, w którym nie będą mi łzy leciały przez niego? Dlaczego to tak boli? On nie zasługuje na te łzy a mimo wszystko nie mogę ich powstrzymać. Podziwiam niektóre z was, że jesteście takie silne. Ja nie potrafię być pewnie gdybym miała jego nr teraz to bym napisała... dobrze więc, że nie mam. On się pewnie teraz gdzieś świetnie bawi, a ja już nawet tego nie potrafię, kiedy jego gdzieś nie ma w pobliżu
Stary 2011-07-10, 01:06   #3148
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
u mnie to historia sprzed kilku lat..
dużo namiętności, porywów serca, emocji i ogólnie "łogień"
na stały związek to bym się trochę bała zdecydować z Nim..
bo jak wedle słów : świeca, która pali się jaśniej niż inne, pali się krócej..
to facet, przy którym leciałyby talerze, drzwi nie raz musiałyby być pewnie wymienione i w ogóle.. ale też dużo szaleństwa, seksu, inspiracji, fantazji..
może gdybym nie miała w planach wyjazdu zagranicę - może bym spróbowała.. a może lepiej, jak ten związek jest taki niezobowiązujący, lekki

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Zakochanie ma to do siebie, że potrzebujesz duuużo czasu aby minęło a zauroczenie - wystarczy, że kogoś nie będziesz widziała przez jakiś czas, nie będziesz miała żadnego kontaktu i tak jakoś samo przejdzie.
u mnie to było zdecydowanie zauroczenie, które co kilka lat powraca.. [sic!]

Edytowane przez niquolle
Czas edycji: 2011-07-10 o 01:09
Stary 2011-07-10, 01:40   #3149
malutka1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
No i co? Płaczę i nie mogę przestać. Nie mogę przestać o nim myśleć. Tak bardzo chciałabym go zobaczyć... Boże, czy będzie chociaż jeden taki dzień, w którym nie będą mi łzy leciały przez niego? Dlaczego to tak boli? On nie zasługuje na te łzy a mimo wszystko nie mogę ich powstrzymać. Podziwiam niektóre z was, że jesteście takie silne. Ja nie potrafię być pewnie gdybym miała jego nr teraz to bym napisała... dobrze więc, że nie mam. On się pewnie teraz gdzieś świetnie bawi, a ja już nawet tego nie potrafię, kiedy jego gdzieś nie ma w pobliżu
Wiem co czujesz...jeszcze niedawno ja twierdzilam tak jak i Ty....facet z ktorym nadal jestem byl kiedys dla mnie calym swiatem i nie odstrzegalam jego wad....wiele razy mnie ranil a ja glupia wybaczalam mu i jeszcze mozna powiedziec plaszczylam sie przed nim...jednak ktoregos pieknego dnia zrozumialam ze tak nie powinno byc ze zasluguje na cos wiecej....dzisiaj jestem z nim ale coraz czesciej mysle o rozstaniu...role sie zmienily teraz on boi sie o nasz zwiazek nie ja...

Dziewczyny nie placzcie za facetami...ja wiem ze to prosto powiedziec bo ja tez kiedys wyewalam lzy i nie sluchalam takich porad jak ja dzis sama daje....ale jak widzicie wszystko jest mozliwe trzeba tylko uwierzyc w siebie
malutka1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 09:02   #3150
kooalla
Raczkowanie

haha dobre żarty

Edytowane przez kooalla
Czas edycji: 2011-10-01 o 19:42
kooalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości