Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-10, 12:08   #571
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
moje klientki też się rzuciły na summer breeze, ostatnio chwaliły garden of eden - jest wyjątkowo gęsty i cytrusowo-kwiatowy zapach.
Mi garden of eden średnio przypasował, bo się w ogóle nie pieni :/ A ogólnie lubię senses. Ja bym polecała tropikalny(ten najwięcej klientek u mnie lubi).
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 12:12   #572
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość
Który z żeli pod prysznic Senses polecacie ? Klientka chce ten nowy Summer Breeze i jeszcze jakiś
Garden of Eden
Mystique też jest piękny,taki mocny zmysłowy
Jeśli chce jeszcze jeden świeży,to albo Waterfall(on jest damsko-męski) albo Lagoon-morski.Tropics jest świeży,Reflection trochę lawendowy,nie podoba mi się
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 12:17   #573
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
A dzień B kiedy powinien mieć fakturowane?

Mnie nie przeszkadza aż tak bardzo

A ja za to uwielbiam zapach oliwki w balsamach z bardzo różnych firm, tak samo jak np. w żelach pod prysznic

Długie paznokcie są nieeleganckie. I jeśli w wakacje ewentualnie można z takimi zaszaleć, to nie wyobrażam sobie iść do szkoły z długimi paznokciami, nawet naturalnymi.

Z PS tylko zapach białej herbaty mi się w sumie nie podoba

Ja tama zawsze w wakacje mam pustynię

A kiedy go używasz? Tzn. na suche włosy czy mokre? Bo ja mam to serum i za bardzo nie wiem, kiedy je używać.

Ech, a ja tylko osiem

Ale pędzicie z tymi postami, ja nie mogę Wracamay chyba do korzeni

Co do mojej fakturki - brak braków, prezenty z motywacyjnego są, i uwaga, zamówiłam 5 katalogów i dali mi 5 minikatalogów! Sukces normalnie
Ach, i dołączono mi prezenty przeprosinowe dla sześciu klientek, którym dałam kosmetyki dzień później, bo kurier się spóźnił o jeden dzień

Witam dziewczyny
Manicure żelowy nie oznacza długich paznokci, ja też takich nie lubię
Kosmetyczka nadaje ładny kształt, a potem nakłada lakier żelowy, który utrzymuje się do 2 tygodni

Jeśli chodzi o serum do końcówek, to wcieram je zaraz po umyciu w wilgotne włosy

Pozdrawiam Miłej niedzieli.
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 12:30   #574
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
A wiecie może za co dostawało sieten produkt?? BO nie mogę nigdzie znaleźć info na ten temat.

Ale teraz już wiesz i musisz upominać się o swoje. Jak oni sobie lecą w kulki to niech chociaż zrekompensują Ci niezadowolenie klientek.

O to super. A w którym katalogu osiągnęłaś drugi poziom?
Ja jestem ciekawa kiedy moja OMS mi go wręczy. I czy dorzuci coś w gratisie tak jak Ci, bo ona nie jest skora do takich prezentów raczej.
dokladnie moja tez nic nie daje tu dziewczyny pisza ze dostaja probki katalogi jakies perfumki a ja nigdy nic nie dostalam jestem juz 3 raz w avon clubie na drugim poziomie spotanie bylo w grudniu i wtedy tez dostalam naszyjnik za zeszloroczna edycje spotkanie bylo biedne tylko kawa i po jednym ciastku

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
byłam dziś na spotkaniu Avon Club- odebrałam swój kuferek, każda klubowiczka dostała jeszcze nową wodę Treselle Mystique i Ungaro Fever dla niego

widziałam ten przewodnik po kremach o którym wczoraj chyba pisałam- nie zauważyłam by było coś tam na temat nowej linii Anew Genics
alemasz super tez bym tak chciala
Stary 2011-07-10, 12:59   #575
monia1707
Raczkowanie

Witam w niedzielne południe Dziewczyny powiedzcie czy miałyście taką sytuację i uspokójcie mnie: paczkę mam spakowaną w dwa kartony, wczoraj przyszedł sms z inpost, że paczka na mnie czeka w paczkomacie. Ale tylko jedna. Odebrałam wieczorem paczkę 2/2, to gdzie może być 1/2? Martwię się bo jeszcze tak mi się nie zdarzyło...
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 14:07   #576
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia1707 Pokaż wiadomość
Witam w niedzielne południe Dziewczyny powiedzcie czy miałyście taką sytuację i uspokójcie mnie: paczkę mam spakowaną w dwa kartony, wczoraj przyszedł sms z inpost, że paczka na mnie czeka w paczkomacie. Ale tylko jedna. Odebrałam wieczorem paczkę 2/2, to gdzie może być 1/2? Martwię się bo jeszcze tak mi się nie zdarzyło...
Moim zdaniem powinnaś mieć drugą paczkę w drugiej skrzynce Kiedyś dziewczyny pisały że jak się ma dwie paczki to otwierają się obie na raz
Stary 2011-07-10, 14:19   #577
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
być może dla drugiej paczki nie było wolnej skrytki
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 14:24   #578
monia1707
Raczkowanie

Dwie skrytki się nie otworzyły, tylko jedna więc możliwe że nie mieli miejsca na drugą. Kurczę, nie lubię takich sytuacji. Mam nadzieję, że nie jest tak jak mówisz Smerfetko, że otworzyły się dwie bo by wyszło na to, że nie zauważyłam tego i paczka sobie tam została otwarta. Tylko że do tej pory było tak, że jak miałam 2 paczki to na każdą był oddzielny kod i sms. Pocieszcie mnie bo mam cykora

Edytowane przez monia1707
Czas edycji: 2011-07-10 o 14:37
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 14:35   #579
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio

Dziewczyny mam pytanie.... zamawialam w czwartek wieczor kosmetyki... jednak nie wiedzialam o jednym zamówieniu - zrobiłam domówienie w czasie ok.1godz po zrobieniu zamówienia. Nie było zafakturowane. No i myślałam ze sie załapie. Ale sie nie załapało dlaczego? wysłali juz kurierem. Na FV nie widzialam zamówionych produktów. A teraz "wiszą" jako pobrane.... I co teraz?
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 15:03   #580
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Dwie skrytki się nie otworzyły, tylko jedna więc możliwe że nie mieli miejsca na drugą. Kurczę, nie lubię takich sytuacji. Mam nadzieję, że nie jest tak jak mówisz Smerfetko, że otworzyły się dwie bo by wyszło na to, że nie zauważyłam tego i paczka sobie tam została otwarta. Tylko że do tej pory było tak, że jak miałam 2 paczki to na każdą był oddzielny kod i sms. Pocieszcie mnie bo mam cykora
Pocieszę Cię, że ja też zawsze dostawałam 2 różne smsy z różnymi kodami odbioru Też myślę, że nie było dla niej miejsca, a dziś jest niedziela, więc musisz czekać do jutra
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 15:04   #581
damngirl90
Rozeznanie

Dziewczyny ratujcie jest jakaś możliwość dozyskania kodu otwarcia do paczkomatu? Wcięło mi sms z kodem Nie mam ani kodu ani numeru paczki
damngirl90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 15:07   #582
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez damngirl90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie jest jakaś możliwość dozyskania kodu otwarcia do paczkomatu? Wcięło mi sms z kodem Nie mam ani kodu ani numeru paczki
idź do oddziału
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 15:13   #583
damngirl90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
idź do oddziału
I w oddziale mi go podadzą?
Stary 2011-07-10, 15:27   #584
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
idź do oddziału
Cytat:
I w oddziale mi go podadzą?
moim zdaniem nic to nie da ja ostatnio mialam dwie paczki jedna zamowiona w srode druga w czwartek i do jednej dostalam esa a do drugiej nie, poszlam do oddzialu i niestety nic to nie dalo pan mi powiedzial ze on nie ma mozliwosci wyslania mi kolejnego esa z kodem nie wie tez dlaczego ten drugi nie dotarl (chyba sie system zawiesil) nie mogl mi tez otwozyc skrzynki bo on tez kodu nie ma zglosilam reklamacje dzwonil gdzies do gluwnego oddzialu tej firmy i ze postaraja sie wyslac drugiego esa ale dopiero po 24godz jak nie odbiore takze troche sie przejechalam
Stary 2011-07-10, 15:34   #585
damngirl90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
moim zdaniem nic to nie da ja ostatnio mialam dwie paczki jedna zamowiona w srode druga w czwartek i do jednej dostalam esa a do drugiej nie, poszlam do oddzialu i niestety nic to nie dalo pan mi powiedzial ze on nie ma mozliwosci wyslania mi kolejnego esa z kodem nie wie tez dlaczego ten drugi nie dotarl (chyba sie system zawiesil) nie mogl mi tez otwozyc skrzynki bo on tez kodu nie ma zglosilam reklamacje dzwonil gdzies do gluwnego oddzialu tej firmy i ze postaraja sie wyslac drugiego esa ale dopiero po 24godz jak nie odbiore takze troche sie przejechalam
W sumie mogę poczekać jak paczka zostanie przekazana do oddziału po 48 godzinach? Tam już chyba do obioru kod nie będzie potrzebny?
Stary 2011-07-10, 15:44   #586
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Anawa89 Pokaż wiadomość
a jeszcze a propos nowej Treselle jak oceniacie trwałość?
baaardzo trwałe.. ale ja to się w nich zakochałam więc może odpowiedzi moje nie są tak miarodajne
Cytat:
dostaniesz smsem kod na drugą, tak jak dziewczyny piszą może nie być miejsca w paczkomacie
Cytat:
dostaniesz kolejny po 6ciu czy 8miu godzinach od pierwszego jeśli paczka nie została odebrana .. tak kiedyś miałam że wieczorem nie chciało się już iść to przed 8mą rano przyslali kolejny z zachęceniem do odbioru

Cytat:
W sumie mogę poczekać jak paczka zostanie przekazana do oddziału po 48 godzinach? Tam już chyba do obioru kod nie będzie potrzebny?
w InPost nie ma kodów odbioru, ale na pewno dostaniesz jeszcze sms
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 15:50   #587
damngirl90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
baaardzo trwałe.. ale ja to się w nich zakochałam więc może odpowiedzi moje nie są tak miarodajne

dostaniesz smsem kod na drugą, tak jak dziewczyny piszą może nie być miejsca w paczkomacie
dostaniesz kolejny po 6ciu czy 8miu godzinach od pierwszego jeśli paczka nie została odebrana .. tak kiedyś miałam że wieczorem nie chciało się już iść to przed 8mą rano przyslali kolejny z zachęceniem do odbioru

w InPost nie ma kodów odbioru, ale na pewno dostaniesz jeszcze sms
Dzięki za inofrmację kiedyś nie odebrałam praczki w terminie, ale nie z avonu i wysyłali mi emesey przpominające, tylko wiem, że na bank wysyłają numer paczki, nie pamiętam czy przypominają też kod
Stary 2011-07-10, 15:52   #588
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie.... zamawialam w czwartek wieczor kosmetyki... jednak nie wiedzialam o jednym zamówieniu - zrobiłam domówienie w czasie ok.1godz po zrobieniu zamówienia. Nie było zafakturowane. No i myślałam ze sie załapie. Ale sie nie załapało dlaczego? wysłali juz kurierem. Na FV nie widzialam zamówionych produktów. A teraz "wiszą" jako pobrane.... I co teraz?
No to najprawdopodobniej to domówienie dostaniesz z kolejnym zamówieniem, ja też tak raz miałam i niestety musiałam czekać do następnego zamówienia:

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 16:18   #589
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem powinnaś mieć drugą paczkę w drugiej skrzynce Kiedyś dziewczyny pisały że jak się ma dwie paczki to otwierają się obie na raz
U mie jets tak, ze jak 2 kartony to dostaje smsa dla kazdego osobno i osobno sie otwierają- nie jeden raz tak miałam, ze zamawiałam paczkę gdzie było 2 kartony i musiałam odbierać osobno każdy karton, bo smsy przychodzili w rożne dni
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 16:22   #590
izka@izka
Raczkowanie

Cytat:

może sprubuj zalogować się na stronie twojego operatora komórki, i odczytaj wiadomości sms, na stronie orange po zalogowaniu jest to możliwe.
Stary 2011-07-10, 16:55   #591
damngirl90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izka@izka Pokaż wiadomość
może sprubuj zalogować się na stronie twojego operatora komórki, i odczytaj wiadomości sms, na stronie orange po zalogowaniu jest to możliwe.
a jak to dokładnie sprawdzić? mam tel w orange właśnie. Wiem, że da sięsprawdzić wychodzące z mojego telefonu, ale przychodzące? Nie wiem jak sprawdzić
Stary 2011-07-10, 18:55   #592
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi garden of eden średnio przypasował, bo się w ogóle nie pieni :/ A ogólnie lubię senses. Ja bym polecała tropikalny(ten najwięcej klientek u mnie lubi).

garden of eden....szału nie ma jak dla mnie....zakochałam sie Mistique i Lagoon. Teraz czekam na nowy Summer Breeze

a jutro święto paczki

Edytowane przez Sarasfati
Czas edycji: 2011-07-10 o 18:56
Sarasfati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 19:02   #593
izka@izka
Raczkowanie

Cytat:
a jak to dokładnie sprawdzić? mam tel w orange właśnie. Wiem, że da sięsprawdzić wychodzące z mojego telefonu, ale przychodzące? Nie wiem jak sprawdzić
ja kiedyś sprawdzałam, musisz poszukać, ja konkretnie to nie pamiętam, bo często szukając czegoś znajduję coś zupełnie innego,

u mnie święto paczki dopiero w 2 terminie, moje klientki coś kiepsko się starają, wiadomo sezon urlopowy, muszę czekać aż niektóre wrócą z urlopu.
Stary 2011-07-10, 20:35   #594
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
garden of eden....szału nie ma jak dla mnie....zakochałam sie Mistique i Lagoon. Teraz czekam na nowy Summer Breeze

a jutro święto paczki
garden of eden taki sobie mistique lagoon nie bardzo summer breeze zobaczę jutro
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 20:38   #595
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Smynio Pokaż wiadomość
domówienie będzie czekać na koncie na kolejne zamówienie w tym katalogu; jak go nie zrobisz - domówienie przepadnie ...

puściłam zamówionko - 520zł same zielone kropy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 20:42   #596
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
garden of eden taki sobie mistique lagoon nie bardzo summer breeze zobaczę jutro
Już się cieszę razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
domówienie będzie czekać na koncie na kolejne zamówienie w tym katalogu; jak go nie zrobisz - domówienie przepadnie ...

Moje ledwo przekroczyło 300... Jutro czeka mnie faktura
Stary 2011-07-10, 20:45   #597
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Już się cieszę razem z Tobą

Moje ledwo przekroczyło 300... Jutro czeka mnie faktura
jutro będę się chwalić co tam nabrałam
Stary 2011-07-10, 20:56   #598
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

jutro będę się chwalić co tam nabrałam
Spróbowałabyś nie pochwalić się
Niby 12 mi się nie podoba, a i tak moja lista jest bardzo długa
Stary 2011-07-10, 20:59   #599
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Spróbowałabyś nie pochwalić się
Niby 12 mi się nie podoba, a i tak moja lista jest bardzo długa
moja też nie tyle długa co kosztowna
Stary 2011-07-10, 21:21   #600
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
moja też nie tyle długa co kosztowna
Ja chyba sobie odpuszczę torbę na laptopa. Poczekam aż klientki zaczną zamawiać po wakacjach i coś zarobię Mam nadzieję, ze nie trafi mi się inna kk w grupie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości