|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
czesc kochane
![]() tak sie ciesze wolną niedzielą że pichcę jabłecznik sypany i suflet czekoladowy Despa - tyś jest gorsza odemnie z tymi fajkami
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry kolorek. Podobny chyba ( o ile dobrze kojarzę) miałaś wtedy kiedy na avonowym wątku wrzucałyście zdjęcia
Rescue właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz? Powiem tak palę bo lubię, może to głupie ale tak mam. Po każdej próbie rzucenia wracałam do palenia z jeszcze większą mocą Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-07-10 o 10:56 |
|
|
|
#304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za miłe słowa. Boleć boli, ale dziś już normalnie chodzę, nie ma czasu leżeć
![]() A najśmieszniejsze jest to, że zrobiłam sobie krzywdę w najbardziej płaskich butach, jakie mam. To nie szpilki są niebezpieczne, tylko płaskie Cytat:
A co do pracy, to o tyle dobrze, że większość robię w domu. Ale dziś już normalnie pojechałam spotkać się na mieście z Klientką, która chciała odebrać buciki osobiście. Zrobiłam też zakupy. Chyba będę żyć
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-07-10 o 10:57 |
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też popalam fajki bo lubię, ale głównie na imprezach z % w tle.. wtedy wszyscy palą to i ja przeszczęśliwa że mogę sobie popalić i nikt nie krzyczy .. nie mam jednak ciągów do fajek .. następnego dnia już nie palę.. ja tak rzutami- jakaś impreza z % mocniejszym i pół paczki mogę sama spalić .. a od następnego dnia mogę nie palić choćby rok.... też lubię "procedurę palenia" , ale nie uważam się za uzależnioną w jakimkolwiek stopniu |
|
|
|
|
#306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie, praktycznie nic nie czułam.. Tzn, boli mnie czasami w kolanach i biodrach, ale ja pracuję od 15 roku zycia ( po godz szkolnych) i duzo kiedys biegałam i akrobatykę uprwiałam, więc myślałam, że to od tego... A lekarz mnie zszokował... Pojechałam do niego az do szczecina i mówi, ze w kolana to już chyba trzeba implanty powszczepywać... Ale, co ma wisieć nie utonie My dzisiaj chyba na basen po pracy sie wybierzemy![]() Ja nie pale od 3 lat.. A paliłam nawet 3 paczki dziennie, ale tak dużo to w okresie wytężonego stresu (jak brat miała wypadek i według lekarzy umierał na 100000%) Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-07-10 o 11:09 |
|||
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też czekam na siwe z tego powodu bo tak to ze 2 by się znalazły w innym kolorze.... na razie to właśnie zmieniam jakiś kolor na głowie z powodu zachcianki
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
U mnie gorąc Wczoraj zjarałam sobie uda na czerwono... Nie jest tragicznie, ale obcisłych spodni nie założęTeraz czekam aż zapiekanka mi się podgrzeje (z wczorajszego obiadu). Lubię czasem zjeść coś takiego na śniadanie ![]() Dokiu, dla Ciebie dołączam zdjęcie herbatki |
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana jesteśprzez te kawki i herbatki to tu się robi tak rodzinnie, no nie?? lecę do autka i do mamusi na kawę, i dowiedzieć się jak na weselu się bawili, bo wczoraj byli , podczas gdy ja miałam humor zmasakrowany złą wiadomością.. dziś u mnie piękny słoneczny upalny dzień.. aż chce się żyć
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-07-10 o 11:35 |
|
|
|
|
#312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() to nie słuchaj nikogo tylko sobie farbnij nawet tż a jak zrobiłam to się okazało, że mi pasuje
|
|||
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ciężko mi było stać się rudzielcem |
|
|
|
|
#314 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
moja przyjdzie 19 lipca,ale farbować się będę za miesiąc dopiero![]() Cytat:
Cytat:
ja jeszcze byłam takim "trudnym" dzieckiem,(chorobliwie nieśmiałym,nie umiałam do nikogo się odezwać) i bała się ze nie dam sobie tam rady Psycholog jej radził żeby mnie wysłać i to było najlepsze rozwiązanie,wróciłam całkiem odmienionaFotki oczywiście porobię,przygotujcie się bo jak wrócę będę Was zamęczać ![]() Cytat:
a teraz upał ze myślałam że z kościoła się nie doczołgam![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jaki to kotlet meksykański?Za te fajki razem z Despą dostaniecie po ![]() Cytat:
Co do butów masz rację ostatnio częściej chodzę w płaskich-bo chodzę pieszo do pracy-i kurde nie mogą mi sie nogi przyzwyczaić,zwłaszcza jak idę pod górę,rwie mnie w łydkach jak diabli![]() Rano piłam kawkę,zrobię sobie jeszcze po obiedzie jedną,wypiję z Wami,a potem biorę torbę podręczną i idę do swojego faceta,tam się przygotujemy do podróży,ostatnie drobne zakupy,kanapki,sen
|
|||||||
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jak się nosiłam z zamiarem zostania rudzielcem, to wszyscy mówili, że mi brzydko będzie lub "no, ok, powinno ci być ładnie", ale bez żadnego entuzjazmu, a raczej z niedowierzaniem. A jak się umalowałam, to już zmienili zdanie i chwalili
Teraz nawet niektórzy mówią, że nareszcie mam odpowiedni kolor włosów do charakteru Mówią to głównie ludzie ze studiów, którzy mnie wcześniej nie znali i nie wiedzą, że teraz to ja jestem bardzo spokojna i nie dokuczam innym
|
|
|
|
#316 | |
|
|
teżjestem ciekawa Twojego koloru,koleżanka w pracy jest zainteresowana tym odcieniem
Cytat:
Ja sie farbuję od 22 roku życia,zaczęłam od kasztana,potem trzasnęłam granatową czerń i potem było cieżko z niego zejść,i tak jestem czarna do dziś
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam teraz tą naszą, ale nie wiem czy mi się kolor spodoba bo ona mi sie bardziej brąz wydaje niż rudy, jutro się rozwieją moje wątpliwości na ten temat![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- jeszcze wam powiem, że z tym rudym to się czaiłam 15 lat a teraz czuję, że to mój kolor---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Sarunieczka masz w podpisie stary wątek
|
|
|
|
|
#318 |
|
|
faaaktyycznie
dobrze że mi powiedziałaś bo zanim bym załapała
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Przyłączam się do Waszej kawki...pozwólcie, żewypije prosto z gara...nie mam niestety kubków(wszystkie brudne)a męża dopiero wygoniłam po płyn do naczyń... ![]() Z paleniem to się cały czas boję, że jak przestanę karmić to zacznę znów kopcić... ![]() Dziś wieczorem zafarbuje włosy...a teraz jadę na grilla. Dopiero wstałam, bo moje dziecie w nocy nie dało pospać- mała zasnęła dopiero jak zaczęły pioruny z rana walić
|
|
|
|
#321 |
|
|
No,jestem z ostatnią kawką
Następna z Wami za 10 dniKurczę jaka jestem śpiąca przynamniej zasnę przed podróżą bez problemu,o 2-3 pobudka,jeszcze dokładnie nie wiem o której wyjedziemy,i czy zanim dotrzemy do Helu,nie zahaczymy o Jastrzębią Górę-tam jest moja koleżanka od wczoraj![]() Jejku ile gratów trzeba zabrać na wyjazd samych kosmetyków mam pół torby wakacyjnej Avonowej Mimo że brałam prawie same miniaturki-kremów,szminek,mini pianka do włosów,lakier...o każdym pierdułku pamiętam,patyczki kosmetyczne,chusteczki,pi lnik do paznokci,apteczka...wzięł am nawet suszarkę do włosów i żelazko turystyczne a moj facet pewnie weźmie golarkę,wode po goleniu i będzie gotowy
|
|
|
|
#322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tym że na imprezkach opalam znajomych i palę tylko slimy
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę za tobą tęsknić
|
|
|
|
|
#324 |
|
|
No to uciekam Skarby
Do zobaczyska 19 bądź 20 lipca ![]() Jakby mnie nie było,niech Despa szuka nekrologów w kościele No dobra,dość czarnego humoru ![]() papa będę tęsknić za Wami
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#326 |
|
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróć w jednym kawałku i Tż też Uważajcie na siebie, Robaczki! |
|
|
|
|
#329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na avatarku miałam być 1szego każdego miesiąca, ale 2 razy przypomniałam sobie o tym około piątego Kup sobie walizeczkę na kółkach- ja kupiłam 2 lata temu i to był fajny zakup, pomijam fakt zmasakrowania 2 walizek podczas podróży samolotem- oni chyba tam nimi rzucają Rób fotki nad morzem, zawieź pogodę, dobiję w tamte strony w sobotę ![]() a jakim środkiem transportu się udajesz na ten urlop? ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

chociaż idzie w ziemi
Nie, praktycznie nic nie czułam.. Tzn, boli mnie czasami w kolanach i biodrach, ale ja pracuję od 15 roku zycia ( po godz szkolnych) i duzo kiedys biegałam i akrobatykę uprwiałam, więc myślałam, że to od tego... A lekarz mnie zszokował... Pojechałam do niego az do szczecina i mówi, ze w kolana to już chyba trzeba implanty powszczepywać... Ale, co ma wisieć nie utonie

Wczoraj zjarałam sobie uda na czerwono... Nie jest tragicznie, ale obcisłych spodni nie założę

aż mi się płakać chce...
a jaki to kotlet meksykański?

samych kosmetyków mam pół torby wakacyjnej Avonowej