Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-10, 10:41   #301
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

czesc kochane tak sie ciesze wolną niedzielą że pichcę jabłecznik sypany i suflet czekoladowy Na obiadzik dzisiaj robie kotlet meksykański ahhhh

Despa - tyś jest gorsza odemnie z tymi fajkami

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 10:50   #302
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
O 6.30 była zbiórka pod Dworcem Głównym w Krakowie, a jeszcze musieliśmy dojechać- miałam wstać ciut później ale obudziła mnie burza z piorunami i już nie usnęłam. Oliwka obudziła się zaraz po mnie i tez juz nie usnęła, pogadałyśmy trochę jeszcze, sprawdziłyśmy dokumenty które miała zabrać, potem mycie, ubieranie śniadanko.
Chciała bardzo jechać- tak się kiedyś z innymi mamami zgadałyśmy na zebraniu, jednej starszy syn jeździł na te obozy jak był młodszy i było super, mówiła że wysłała by córkę jakby miała z kim... I tak się jakoś złożyło że pojechały w czwórkę ( z jednej klasy).
Plan obozu super- sama bym na taki pojechała.

Ja już po drugiej kawie i połowie paczki papierosów. Gdzie ten Wasz gar z kawą podłączę się?
nie martw się na pewno córcia wróci przeszczęśliwa
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 10:51   #303
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Dobry kolorek. Podobny chyba ( o ile dobrze kojarzę) miałaś wtedy kiedy na avonowym wątku wrzucałyście zdjęcia

Rescue właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz? Powiem tak palę bo lubię, może to głupie ale tak mam. Po każdej próbie rzucenia wracałam do palenia z jeszcze większą mocą

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-07-10 o 10:56
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 10:53   #304
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Biedactwo Mam nadzieję, że skończy się tylko na strachu
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
ojoj Kochana,oby się obeszło bez gipsu...
Dziękuję za miłe słowa. Boleć boli, ale dziś już normalnie chodzę, nie ma czasu leżeć

A najśmieszniejsze jest to, że zrobiłam sobie krzywdę w najbardziej płaskich butach, jakie mam. To nie szpilki są niebezpieczne, tylko płaskie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Bidulka, oby szybko sie zagoiło, bo jak będziesz pracowała? ja ostatnio na komisji dowiedziałam się, że kolana mi sie w jedna strone ani troszke nie wyginają i lekarz był w szoku, ze tak normalnie z tym zyję... Ponoć tylko operacja, i biodra tez do wymiany... Ładnie sie urządziłam, nie wiem jak to bedzie na starość... Ponoć jak ciązę przechodzę to bedzie dobrze...
I Ty nic nie czułaś, że coś jest nie tak z Twoimi nogami? To się zrobiło tak samo z siebie, czy np po jakimś urazie?

A co do pracy, to o tyle dobrze, że większość robię w domu. Ale dziś już normalnie pojechałam spotkać się na mieście z Klientką, która chciała odebrać buciki osobiście. Zrobiłam też zakupy. Chyba będę żyć

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-07-10 o 10:57
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 11:05   #305
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Dobry kolorek. Podobny chyba ( o ile dobrze kojarzę) miałaś wtedy kiedy na avonowym wątku wrzucałyście zdjęcia

Rescue właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz? Powiem tak palę bo lubię, może to głupie ale tak mam. Po każdej próbie rzucenia wracałam do palenia z jeszcze większą mocą
no ja zwykle miewam ciemne kolory.. czasem za sprawą Castingu byłam śliwkowa (ale mąż nie zauważał- ale jak u mnie zmiana z ciemnego w ciemny lub w ciemniejszy to moze i mógł nie zauważyć).. 2 tygodnie temu wpadłam na pomysł aby zrobić się na blond, ale musso sprowadziła mnie na ziemię dzięki- musso

ja też popalam fajki bo lubię, ale głównie na imprezach z % w tle.. wtedy wszyscy palą to i ja przeszczęśliwa że mogę sobie popalić i nikt nie krzyczy .. nie mam jednak ciągów do fajek .. następnego dnia już nie palę.. ja tak rzutami- jakaś impreza z % mocniejszym i pół paczki mogę sama spalić .. a od następnego dnia mogę nie palić choćby rok.... też lubię "procedurę palenia" , ale nie uważam się za uzależnioną w jakimkolwiek stopniu
Stary 2011-07-10, 11:06   #306
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

wstałam i od razy pobiegłam na dwór sprzątać graty córki, domek, basen itp. a teraz taka burza, że ciemno jak w nocy i jeszcze net szwankuje, chociaż idzie w ziemi tego posta już 3 raz piszę
ja się boję burzy

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
a u mnie słonecznie, do tego stopnia że nie sposób zrobić sobie fotki pod słońce bez ciemnych okularów.. chciałam Wam pokazać ten kolor 4.6 ... pod słońce jest to co może widać na avku a w cieniu to za ciemne wychodzą.. nie sposób ten kolor sfotografowac moim aparatem ... i tak wygląda ten ciemny kasztan
fajnie wygląda... Boże mi steż się chce farbnąć włosy, ale wszyscy mi odradzają... Czasam i to czekam na te siwe, bo wtedy to już nikogo nie bedę słuchała...
Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe słowa. Boleć boli, ale dziś już normalnie chodzę, nie ma czasu leżeć

I Ty nic nie czułaś, że coś jest nie tak z Twoimi nogami? To się zrobiło tak samo z siebie, czy np po jakimś urazie?

A co do pracy, to o tyle dobrze, że większość robię w domu. Ale dziś już normalnie pojechałam spotkać się na mieście z Klientką, która chciała odebrać buciki osobiście. Zrobiłam też zakupy. Chyba będę żyć
NO i żyjesz To dobrze, że przechodzi Nie, praktycznie nic nie czułam.. Tzn, boli mnie czasami w kolanach i biodrach, ale ja pracuję od 15 roku zycia ( po godz szkolnych) i duzo kiedys biegałam i akrobatykę uprwiałam, więc myślałam, że to od tego... A lekarz mnie zszokował... Pojechałam do niego az do szczecina i mówi, ze w kolana to już chyba trzeba implanty powszczepywać... Ale, co ma wisieć nie utonie My dzisiaj chyba na basen po pracy sie wybierzemy
Ja nie pale od 3 lat.. A paliłam nawet 3 paczki dziennie, ale tak dużo to w okresie wytężonego stresu (jak brat miała wypadek i według lekarzy umierał na 100000%)

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-07-10 o 11:09
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 11:10   #307
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
fajnie wygląda... Boże mi steż się chce farbnąć włosy, ale wszyscy mi odradzają... Czasam i to czekam na te siwe, bo wtedy to już nikogo nie bedę słuchała...
dzięki

ja też czekam na siwe z tego powodu bo tak to ze 2 by się znalazły w innym kolorze.... na razie to właśnie zmieniam jakiś kolor na głowie z powodu zachcianki
Stary 2011-07-10, 11:11   #308
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
NO i żyjesz To dobrze, że przechodzi Nie, praktycznie nic nie czułam.. Tzn, boli mnie czasami w kolanach i biodrach, ale ja pracuję od 15 roku zycia ( po godz szkolnych) i duzo kiedys biegałam i akrobatykę uprwiałam, więc myślałam, że to od tego... A lekarz mnie zszokował... Pojechałam do niego az do szczecina i mówi, ze w kolana to już chyba trzeba implanty powszczepywać... Ale, co ma wisieć nie utonie My dzisiaj chyba na basen po pracy sie wybierzemy
Ano właśnie, jak trzeba będzie, to sobie wszczepisz, a dopóki nie trzeba, to ciesz się życiem
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 11:16   #309
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
ja się boję burzy

Ja nie pale od 3 lat.. A paliłam nawet 3 paczki dziennie, ale tak dużo to w okresie wytężonego stresu (jak brat miała wypadek i według lekarzy umierał na 100000%)
Jolka, nie czekaj... Ja przez lata farbowałam się na blond- wtedy owszem siwych widać nie było ale wkurzał mnie ciemny odrost. Trzy lata temu wpadlam na pomysł żeby się na rudo brązowy przefarbować( no bo skoro ciemny odrost to przy ciemniejszych włosach nie bęzie widać dużej różnicy)- kolor mi sie podoba dobrze sie w nim czuję, ale odrost-... siwy... ✂✂✂✂ica mnie trafia jak po trzech tygodniach mam siwiznę.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 11:27   #310
katniewojt
Zakorzenienie

Witajcie
U mnie gorąc Wczoraj zjarałam sobie uda na czerwono... Nie jest tragicznie, ale obcisłych spodni nie założę
Teraz czekam aż zapiekanka mi się podgrzeje (z wczorajszego obiadu). Lubię czasem zjeść coś takiego na śniadanie
Dokiu, dla Ciebie dołączam zdjęcie herbatki Niestety ściągnięte z neta, ale mam nadzieję, że wprawi Cię w dobry nastrój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8613_55ed.jpg (19,0 KB, 12 załadowań)
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 11:32   #311
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Witajcie
U mnie gorąc Wczoraj zjarałam sobie uda na czerwono... Nie jest tragicznie, ale obcisłych spodni nie założę
Teraz czekam aż zapiekanka mi się podgrzeje (z wczorajszego obiadu). Lubię czasem zjeść coś takiego na śniadanie
Dokiu, dla Ciebie dołączam zdjęcie herbatki Niestety ściągnięte z neta, ale mam nadzieję, że wprawi Cię w dobry nastrój
ojejku, dzieki kochana jesteś

przez te kawki i herbatki to tu się robi tak rodzinnie, no nie??

lecę do autka i do mamusi na kawę, i dowiedzieć się jak na weselu się bawili, bo wczoraj byli , podczas gdy ja miałam humor zmasakrowany złą wiadomością.. dziś u mnie piękny słoneczny upalny dzień.. aż chce się żyć

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-07-10 o 11:35
Stary 2011-07-10, 11:49   #312
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie słonecznie, do tego stopnia że nie sposób zrobić sobie fotki pod słońce bez ciemnych okularów.. chciałam Wam pokazać ten kolor 4.6 ... pod słońce jest to co może widać na avku a w cieniu to za ciemne wychodzą.. nie sposób ten kolor sfotografowac moim aparatem ... i tak wygląda ten ciemny kasztan
ciekawa jestem mojego, jutro zobaczę
Cytat:
no ja zwykle miewam ciemne kolory.. czasem za sprawą Castingu byłam śliwkowa (ale mąż nie zauważał- ale jak u mnie zmiana z ciemnego w ciemny lub w ciemniejszy to moze i mógł nie zauważyć).. 2 tygodnie temu wpadłam na pomysł aby zrobić się na blond, ale musso sprowadziła mnie na ziemię dzięki- musso

ja też popalam fajki bo lubię, ale głównie na imprezach z % w tle.. wtedy wszyscy palą to i ja przeszczęśliwa że mogę sobie popalić i nikt nie krzyczy .. nie mam jednak ciągów do fajek .. następnego dnia już nie palę.. ja tak rzutami- jakaś impreza z % mocniejszym i pół paczki mogę sama spalić .. a od następnego dnia mogę nie palić choćby rok.... też lubię "procedurę palenia" , ale nie uważam się za uzależnioną w jakimkolwiek stopniu
proszę ja nie mam nic przeciwko wosom blond, sama takie nosiłam jakiś czas, tylko mogłyby ci nie wyjść

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
ja się boję burzy

też sie boję burzy, na szczęście już po

to nie słuchaj nikogo tylko sobie farbnij mi jak w głowie powstał plan zrobienia się na rudo, to też wszyscy odradzali nawet tż a jak zrobiłam to się okazało, że mi pasuje
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 11:58   #313
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
to nie słuchaj nikogo tylko sobie farbnij mi jak w głowie powstał plan zrobienia się na rudo, to też wszyscy odradzali nawet tż a jak zrobiłam to się okazało, że mi pasuje
Ja pierwszy raz trwałą farbą malowałam się w liceum i też wszyscy odradzali, bo "zniszczysz sobie włosy", "po co ci to?", "później nie będziesz mogła wrócić do swojego koloru". Ale nie posłuchałam Na początku robiłam jakieś rubiny i tym podobne, potem ciepłe brązy, a skończyło się na rudym Teraz zastanawiam się nad takim rudym brązem, ale jak mi się nie spodoba, to będzie mi trudno wrócić do aktualnej rudości W ogóle ciężko mi było stać się rudzielcem
Stary 2011-07-10, 12:00   #314
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

Dziewczynki, farbujcie się tą farbką... fajna jest .. ja tam nie widzę różnicy między L'Oreal , Garnier czy Palette..
Napisz to na avonowym forum dla niedowiarków którzy mają farby Avon za szmelc nawet nie próbując jej moja przyjdzie 19 lipca,ale farbować się będę za miesiąc dopiero
Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Sarunieczko życzę Ci również udanego urlopu, a przede wszystkim słonecznego, bo nie ma to jak słońce podczas urlopu
Bardzo dziękuję

Cytat:
Hello, ja dziś na nogach od 4 rano- moja córka pierwszy raz wyjeżdżała na obóz i ją wyprawialiśmy. Nie dawno wróciliśmy z dworca i mi tak smutno i "łyso" i mam tak cicho w domu jak nigdy aż mi się płakać chce...

Sarunieczka zrób dużo zdjęć morza żebyś pozytywnie nas - które na urlop jeszcze czekają nastroiła.
Ja odliczam dni ale mam jeszcze miesiąc do urlopu- ciągnie się to masakrycznie
Pamiętam jak moja mama przeżywała jak jechałam pierwszy raz na kolonie ja jeszcze byłam takim "trudnym" dzieckiem,(chorobliwie nieśmiałym,nie umiałam do nikogo się odezwać) i bała się ze nie dam sobie tam rady Psycholog jej radził żeby mnie wysłać i to było najlepsze rozwiązanie,wróciłam całkiem odmieniona
Fotki oczywiście porobię,przygotujcie się bo jak wrócę będę Was zamęczać
Cytat:
O 6.30 była zbiórka pod Dworcem Głównym w Krakowie, a jeszcze musieliśmy dojechać- miałam wstać ciut później ale obudziła mnie burza z piorunami i już nie usnęłam.
Mnie też obudziła ta wczesnoporanna burza a teraz upał ze myślałam że z kościoła się nie doczołgam

Cytat:
Miło Cię widzieć na avatarku miałaś dodawać 1 każdego miesiąca a daaawno nie było,miałam Ci kiedyś o tym przypomnieć

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
czesc kochane tak sie ciesze wolną niedzielą że pichcę jabłecznik sypany i suflet czekoladowy Na obiadzik dzisiaj robie kotlet meksykański ahhhh

Despa - tyś jest gorsza odemnie z tymi fajkami
Ależ pieczesz pysznościa jaki to kotlet meksykański?

Za te fajki razem z Despą dostaniecie po

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość

A najśmieszniejsze jest to, że zrobiłam sobie krzywdę w najbardziej płaskich butach, jakie mam. To nie szpilki są niebezpieczne, tylko płaskie
Nie chodź za dużo,nie męcz nogi,bo się pogorszy
Co do butów masz rację ostatnio częściej chodzę w płaskich-bo chodzę pieszo do pracy-i kurde nie mogą mi sie nogi przyzwyczaić,zwłaszcza jak idę pod górę,rwie mnie w łydkach jak diabli

Rano piłam kawkę,zrobię sobie jeszcze po obiedzie jedną,wypiję z Wami,a potem biorę torbę podręczną i idę do swojego faceta,tam się przygotujemy do podróży,ostatnie drobne zakupy,kanapki,sen
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 12:01   #315
katniewojt
Zakorzenienie

Jeszcze jak się nosiłam z zamiarem zostania rudzielcem, to wszyscy mówili, że mi brzydko będzie lub "no, ok, powinno ci być ładnie", ale bez żadnego entuzjazmu, a raczej z niedowierzaniem. A jak się umalowałam, to już zmienili zdanie i chwalili Teraz nawet niektórzy mówią, że nareszcie mam odpowiedni kolor włosów do charakteru Mówią to głównie ludzie ze studiów, którzy mnie wcześniej nie znali i nie wiedzą, że teraz to ja jestem bardzo spokojna i nie dokuczam innym
Stary 2011-07-10, 12:06   #316
Sarunieczka

Cytat:
ciekawa jestem mojego, jutro zobaczę
teżjestem ciekawa Twojego koloru,koleżanka w pracy jest zainteresowana tym odcieniem

Cytat:
Ja pierwszy raz trwałą farbą malowałam się w liceum i też wszyscy odradzali, bo "zniszczysz sobie włosy", "po co ci to?", "później nie będziesz mogła wrócić do swojego koloru". Ale nie posłuchałam Na początku robiłam jakieś rubiny i tym podobne, potem ciepłe brązy, a skończyło się na rudym Teraz zastanawiam się nad takim rudym brązem, ale jak mi się nie spodoba, to będzie mi trudno wrócić do aktualnej rudości W ogóle ciężko mi było stać się rudzielcem
Ja się nie przyzwyczaiłam do rudego teraz mi się marzą chłodne jasne brązy,widziałam super kolorek Nugat kiedyś
Ja sie farbuję od 22 roku życia,zaczęłam od kasztana,potem trzasnęłam granatową czerń i potem było cieżko z niego zejść,i tak jestem czarna do dziś
Stary 2011-07-10, 12:12   #317
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
mi nie, bo miałam wcześniej rozjaśnione na blond, tylko z końców co miałam pasemka jeszcze przed blondem to kolor mi się szybko zmywa, ostatnio sporo obcięłam ale te końce i tak szybciej płowieją, dopiero jak wszystkie zetne to będzie jednolity kolor zamówiłam teraz tą naszą, ale nie wiem czy mi się kolor spodoba bo ona mi sie bardziej brąz wydaje niż rudy, jutro się rozwieją moje wątpliwości na ten temat

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

jeszcze wam powiem, że z tym rudym to się czaiłam 15 lat miałam na niego ochotę jak tylko zaczęłam się farbować, ale ciągle słyszałam, że to nie koror dla ciebie i takie tam różne pierdoły, nawet fryzjerki odradzały a teraz czuję, że to mój kolor

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Sarunieczka masz w podpisie stary wątek
Stary 2011-07-10, 12:14   #318
Sarunieczka

Cytat:
Sarunieczka masz w podpisie stary wątek
faaaktyycznie dobrze że mi powiedziałaś bo zanim bym załapała
Stary 2011-07-10, 12:16   #319
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisz to na avonowym forum dla niedowiarków którzy mają farby Avon za szmelc nawet nie próbując jej moja przyjdzie 19 lipca,ale farbować się będę za miesiąc dopiero
no właśnie dokia, skrobnij coś tym co marudzą
Stary 2011-07-10, 12:36   #320
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Przyłączam się do Waszej kawki...pozwólcie, żewypije prosto z gara...nie mam niestety kubków(wszystkie brudne)a męża dopiero wygoniłam po płyn do naczyń...
Z paleniem to się cały czas boję, że jak przestanę karmić to zacznę znów kopcić...
Dziś wieczorem zafarbuje włosy...a teraz jadę na grilla. Dopiero wstałam, bo moje dziecie w nocy nie dało pospać- mała zasnęła dopiero jak zaczęły pioruny z rana walić
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 14:19   #321
Sarunieczka

No,jestem z ostatnią kawką Następna z Wami za 10 dni
Kurczę jaka jestem śpiąca przynamniej zasnę przed podróżą bez problemu,o 2-3 pobudka,jeszcze dokładnie nie wiem o której wyjedziemy,i czy zanim dotrzemy do Helu,nie zahaczymy o Jastrzębią Górę-tam jest moja koleżanka od wczoraj
Jejku ile gratów trzeba zabrać na wyjazdsamych kosmetyków mam pół torby wakacyjnej Avonowej Mimo że brałam prawie same miniaturki-kremów,szminek,mini pianka do włosów,lakier...o każdym pierdułku pamiętam,patyczki kosmetyczne,chusteczki,pi lnik do paznokci,apteczka...wzięł am nawet suszarkę do włosów i żelazko turystyczne a moj facet pewnie weźmie golarkę,wode po goleniu i będzie gotowy
Stary 2011-07-10, 14:54   #322
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
mam tak samo z fajkami z tym że na imprezkach opalam znajomych i palę tylko slimy

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-10, 14:58   #323
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
No,jestem z ostatnią kawką Następna z Wami za 10 dni
Kurczę jaka jestem śpiąca przynamniej zasnę przed podróżą bez problemu,o 2-3 pobudka,jeszcze dokładnie nie wiem o której wyjedziemy,i czy zanim dotrzemy do Helu,nie zahaczymy o Jastrzębią Górę-tam jest moja koleżanka od wczoraj
Jejku ile gratów trzeba zabrać na wyjazdsamych kosmetyków mam pół torby wakacyjnej Avonowej Mimo że brałam prawie same miniaturki-kremów,szminek,mini pianka do włosów,lakier...o każdym pierdułku pamiętam,patyczki kosmetyczne,chusteczki,pi lnik do paznokci,apteczka...wzięł am nawet suszarkę do włosów i żelazko turystyczne a moj facet pewnie weźmie golarkę,wode po goleniu i będzie gotowy
ja też piję drugą i martini z cytryną, tzn. podróbkę martini będę za tobą tęsknić
Stary 2011-07-10, 14:58   #324
Sarunieczka

No to uciekam Skarby

Do zobaczyska 19 bądź 20 lipca
Jakby mnie nie było,niech Despa szuka nekrologów w kościele
No dobra,dość czarnego humoru

papa będę tęsknić za Wami
Stary 2011-07-10, 14:59   #325
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
mam tak samo z fajkami z tym że na imprezkach opalam znajomych i palę tylko slimy
mi też się zdarzyło do wódki zajarać ale nie pamiętam już kiedy to było
Stary 2011-07-10, 14:59   #326
Sarunieczka

Cytat:
będę za tobą tęsknić
ojeje dziękuję Wiewióreczko
Stary 2011-07-10, 15:01   #327
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
No to uciekam Skarby

Stary 2011-07-10, 15:05   #328
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
No to uciekam Skarby

Żegnaj, będziemy tęsknić
Wróć w jednym kawałku i Tż też
Uważajcie na siebie, Robaczki!
Stary 2011-07-10, 15:29   #329
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

Miło Cię widzieć na avatarku miałaś dodawać 1 każdego miesiąca a daaawno nie było,miałam Ci kiedyś o tym przypomnieć
Rano piłam kawkę,zrobię sobie jeszcze po obiedzie jedną,wypiję z Wami,a potem biorę torbę podręczną i idę do swojego faceta,tam się przygotujemy do podróży,ostatnie drobne zakupy,kanapki,sen
napiszę, bo naprawdę nie widzę różnicy w procesie farbowania, a co dalej będzie to się okaże

Na avatarku miałam być 1szego każdego miesiąca, ale 2 razy przypomniałam sobie o tym około piątego potem przestałam nawet starać się pamiętać

Kup sobie walizeczkę na kółkach- ja kupiłam 2 lata temu i to był fajny zakup, pomijam fakt zmasakrowania 2 walizek podczas podróży samolotem- oni chyba tam nimi rzucają

Rób fotki nad morzem, zawieź pogodę, dobiję w tamte strony w sobotę

a jakim środkiem transportu się udajesz na ten urlop?

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
no ja najczęściej też tylko slimy, przed imprezą je kupuję a mój zawsze pyta: "po co ci to, przecież nie palisz" zonk
Stary 2011-07-10, 15:39   #330
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
no ja najczęściej też tylko slimy, przed imprezą je kupuję a mój zawsze pyta: "po co ci to, przecież nie palisz" zonk
ja też kiedyś kupowałam, ale stwierdziłam, że szkoda mi kasy na fajki, wolę sobie kupić nowy kosmetyk albo jakiś dodatek... także opalam znajomych

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości