|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Hej!
Ja już od jakiegoś czasu chodzę na nauki z moim TŻ, mimo, że ślub mamy w czerwcu. Zostało nam chyba tylko 3 nauki, jeśli dobrze pamiętam. Nie spieszymy się, chodzimy sobie co tydzień do mojego Kościoła. Wolałam wcześniej się za to zabrać, żeby było na spokojnie. Co do nauk, to tak nie bardzo polecam mój Kościół (akurat nieciekawy Ksiądz je prowadzi), natomiast z całego serca mogę polecić Panią z poradni psychologicznej! Kobieta nie robi żadnych problemów, do niczego nie zmusza, nie każe rysować żadnych wykresów, no w ogóle jest baaaaardzo sympatyczna!! Polecam ją z całego serca! Byliśmy w poniedziałek u niej 15 minut i od razu podbiła nam dwa spotkania, w ten poniedziałek jesteśmy z nią umówieni i z głowy Poradnia Rodzinna! Pozdrawiam!
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Tola, a gdzie ta poradnia jest z tą sympatyczną panią
?
|
|
|
|
#3363 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
MAŁGOSIU[B][B]Dzieki za reszte zdjęć!wyglądałaś tak promiennie ,kwitnąco,cały czas uśmiechnieta!Widać,że jesteście szczęśliwi i niech tak zostanie!Mieliście bardzo ładny torcikGdzie zamawiałaś ciasta? Jeśli chodzi o zespół AMIGOS to byłam na weselu na którym grali.Uważam ,że są ok,grali fajnie.Jedynie nie podobało mi się to,że zbyt długo prowadzili biesiade przy stołach.Było to troche męczące ale pewnie można z nimi ustalić pewne rzeczy My wybralismy zespół ALIEN płacimy 2000 za jeden dzień. |
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Tolu rzeczywiście szybko załatwiłaś aż 2 wizyty w poradni
![]() My też trafiliśmy na bardzo miłą pania ale nasze spotkania trwały godzinkę. Nie było rysowania wykresów, badania temperatury i sluzu, omawialiśmy gotowe wykresy z różnymi przypadkami w ćwiczeniach. Poza tym duzo rozmawialiśmy na różne tematy. Mam ochotę jeszcze odwiedzić poradnię, pani nas nawet zapraszała ichyba się wybierzemy. od kilku miesięcy staramy się o dziecko i narazie nic, kolejny cykl minął bez efektu. Już nawet zaczęłam mierzyć temperaturkę ale nie jestem niestety zbyt systematyczna i chyba kupię gotowy test owulacyjny. Myśle że takie spotkania w poradni są potrzebne, przynajmniej ja dużo się dowiedziałam
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moim weselu też chciałam, żeby była taka biesiada, zespół Beta świetnie sobie z tym poradził, dawno nie widziałam tak dobrej zabawy
|
|
|
|
|
#3366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe jak tam Martyna po weselu?Mówiła mi,że wraca z podrózy poślubnej 2pażdziernika... |
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Poradnia Rodzinna przy Kościele pw. "Wieczerzy Pańskiej"
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
alusia i Yoolia - dzięki
Co do nauk, my wybieramy się jutro. Wypadałoby je zrobić do końca stycznia ( wtedy mamy protokół spisywać) więc jeśli po drodze coś nam wypadnie i nie będziemy mogli póść to i tak powinniśmy zdążyć. I zapisaliśmy się na kurs tańca |
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę ci tego tańca, ja do tej pory nie mogę zmusić mojego meza, a tak bardzo chciałabym sobie potanczyć
![]()
|
|
|
|
#3371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiec znamy sie na bank....prosze jaki ten świat mały.... ![]() Małżeństwo, które kupiło od nas mieszkanie było na weselu u Martyny ..... Pytałam jak było chłopak powiedział, ze bardzo fajnie. A ona biedna miała takiego stresa
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki!!!Co do wyboru zespołu ja nasłuchałam sie tylu opini i tych dobrych i tych złych...a i tak odczucia gości są różne....
Co do zespołu Amigos ja podtrzymuję swoje zdanie...byłam na weselu gdzie zamiast grać to co 2-3 piosenki robili przerwy, nie wiem może to już zmieniło się...W każdym razie my wiele informacji o zespołach mamy od kelnerów...przed naszym weselem jeździliśmy po lokalach w sobotnie wieczory i rozmawialiśmy z kelnerami różnych lokali i niestety o Amigos nie słyszałam ani razu dobrego słowa Myślę jednak że to jest rzecz gustu... pozdrawiam |
|
|
|
#3373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Ale bardzo się stara i widać, że będą z niego ludzie
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie chodzice na tańce? Powiedz coś więcej, jak jest!
|
|
#3375 |
|
Raczkowanie
|
Wysmarowałam przed chwilą odpowiedz i mi ją pożarło
Wiec od początku. Na kurs tańca chodzimy na ul. Leonarda 3a ( dziewczyny polecały to miejsce) a poza tym mam blisko Chodzimy w niedziele na 2 godz. (od 16 do 18) i płacimy 50 zł. za 8 godz. Cały kurs trwa 3 miesiące ( płacąc z góry za 3 m-ce - koszt to 120 zł) Ogólnie jest fajnie, sypatyczni instruktorzy itd. tylko strasznie gorąco! Sporo kobiet/dziewczyn nie ma partnerów (ale ten problem nie dotyczy przyszłych mężatek ). Grupa jak dla mnie jest spora - liczy około 15 par. Chodziłam już kiedyś na taniec towarzyski i miałam mniej osób w grupie. No ale i tak myślę, że warto.
|
|
|
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny bardzo Wam dziekuję za wczorajsze namiary na zespoły
Naprawdę jestem pełna podziwu - wczoraj napisałam problem, a dziś już rozwiązany (dzieki Wam oczywiście) Lubelskie Panny Młode są super!!! nicedream świetny pomysł z tym kursem tańca
|
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
i jak zespół bedzie?
|
#3378 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki mogę polecić Wam dwie szkoły, razem z moim mężem
przed ślubem chodziliśmy do dwóch...jedna Na Leonarda 3 druga na Daszyńskiego jesli interesują Was jakieś szczegóły pytajcie... |
|
|
|
#3379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
BRUNO (www.bruno.com.pl) albo RITMO (www.zespolritmo.yoyo.pl).
Jedni i drudzy podobno super grają. cena 1700. Chyba wybiorę drugich, bo są ze Świdnika więc nie będę się martwić, że im się w ostatniej chwili np. samochód zepsuje albo coś Bruno są aż z Hrubieszowa
|
|
#3381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kasiakkk - zobaczyłąm, ze chcecie wziąć zespół RITMO. Odradzam - byłam niedawno na weselu na którym grali i jak dla mnie to porażka. Wykonują tylko polskie piosenki , przy czym nic z nowości, nie umieją nawiązać kontaktu z gośćmi, słabo prowadzą oczepiny, jak dla mnie byli nieprofesjonalnie ubrani - dżinsy. Nie grają nic przy stołach (brak harmonii). Zorientowali się po półgodzinie, że goście śpiewają biesiadne piosenki ( szła dzieweczka była już 2 razy) więc zagrali... szła dzieweczka). Ludzie kiepsko się przy nich bawili. Oczywiście to tylko moja i TŻ-ta opinia, decyzja należy do Ciebie! Ja jednak wybrałabym z tych dwóch Bruno. Edytowane przez nicedream Czas edycji: 2006-09-29 o 12:00 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiakk, 1700 u Bruno to cena wywoławcza. Ja się stargowałam na 1600. Samochód mają swój, za dojazd nic nie dopłacasz, 1600 to już cena ostateczna, jaką zapłacimy. Poza tym grają bez ograniczeń czasowych. I wysyłają płytki. A o tym drugim zespole nic nie wiem...
Dobrego wyboru życzę! Pozdrawiam!
|
#3383 |
|
Rozeznanie
|
neiti-z ks leszkiem znamy sie bardzo dobrze, wiec bylo latwo. ale najlepeij pojsc w srode do kancelarii, bo wtedy ks. Leszek ma dyżur i juz z nim wszytsko ustalac
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
Kurde napaliłam sie na tych z RITMO - no to już sie nacieszyłam
A co do BRUNO to nie byli pewni czy mają wolny mój termin bo ktoś ma im chyba dziś dać odp. Umóiwli się ze mną, że jak będą zajęci wyślą mi płyty dwóch zespołów, z którymi współpracują, i których polecają - FORTE i RETRO. Słyszałyście coś o nich?
|
|
#3385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie ukrywam dużo się tam nauczyłam...troszeczkę liczba osób mi przeszkadzała, bo grupy były baaardzo duże, było ciasno, ale oczywiście w polowie kursu część wykruszyła sie Co do indywidualnych lekcji to bylismy tak średnio zadowoleni co do pomysłów prowadzących, non stop robiliśmy to samo więc powróciliśmy do Bolka na Daszyńskiego on ułożył nam super układ na pierwszy taniec (prawie jak w tańcu z gwiazdami ), wszystko dokładnie wytłumaczył i ...udało się, oklaski nie ustawałay na sali podczas naszego tańca Nicedream a kto teraz prowadzi...u nas był taki młody chłopak (nie pamiętam jak się nazywał ) i kobitka w ciąży Może teraz prowadzący zmienili się i jest troszeczke inaczej, bo my chodziliśmy na początku roku...
|
|
|
|
|
#3386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znalazłam w swoim kalendarzu jeszcze jakieś namiary, nie pamiętam czy dziewczyny pisały: zespół Agat www.agat.end.pl. W swoim kalendarzu napisałam, że kobieta fajnie śpiewa.Ale w cenie się nie orientuję niestety.
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co Magdulka, wstyd się przyznać ale nie pamiętam nazwisk prowadzących. A co do Bolka, to ja też kiedyś chodziłam na kurs do niejakiego Bolka i było świetnie! Ciekawe czy to ten sam? Czyli mówisz, że indywidualne na Daszyńskiego. Dzięki za informacje
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Dajcie jakieś namiary na tego Daszyńskiego (adres, tel, ile razy w tygodniu się tam chodzi, jakie są ceny). Z góry dzięki!
|
#3389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Raczkowanie
|
Nie martw się, ja też nie
Co do indywidualnych to ja polecam tylko i wyłącznie Bolka z Daszyńskiego Nicedream tutaj jest nasz Bolek, możesz sobie zobaczyc czy to ten.... http://www.centrumtanca.pl/index.php?what=kadra Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

?

bo już w łęcznej nie mieszkam) w tym samym bloku co Martynka ---> moja kosmetyczka
. Jeśli chodziłaś do SP nr 4. tak jak my to ona chodziła do c ja d do Pani E.Surtel 

). Ale bardzo się stara i widać, że będą z niego ludzie
) i kobitka w ciąży