|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
wypije wypije, ale dopiero we wtorek troszkę
![]() Codziennie nie należy się kochać, bo wtedy plemniki są słabe, najlepiej co 2 dni, żeby się wzmocniły tak jak Madzia pisze ![]()
#3422 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki- ja radzę darowac sobie dni płodne i przytulac sie kiedy macie ochote ale nie codziennie tylko własnie co 2 dni najlepiej bo wtedy żołnierzyki silniejsze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
i jeszzce co znalażłam
Cytat:
jakie określenie złoty strzał mój TŻ stwierdził że to będzie jak wygrana w totka z tego co pamiętam ze studiów ![]() Proces spermatogenezy rozpoczyna się w kanalikach nasiennych. Następnie plemniki przemieszczają się do najądrza, gdzie zostaje ukończony proces ich dojrzewania. Tam też oczekując na wytrysk, nabywają zdolności ruchu i zdolności do zapłodnienia. Pełen cykl tworzenia się nowych, dojrzałych plemników trwa 74 dni. Warto o tym pamiętać jeśli w celu poprawienia jakości nasienia zmieniamy styl życia, przyjmujemy preparaty / suplementy diety. Efektów ich działania możemy oczekiwać najwcześniej po około 3 miesiącach. więc chyba i tak nie ma reguły czy to codziennie czy co dwa dni ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- co strona to inne opinie i inne komentarze już mamusiek :/ znalazłam jeszcze taką wypowiedź lekarza "Najlepszy wiek do zajścia w ciążę to 18-25 lat. Płodność kobiety osiąga swój szczyt w wieku 25 lat. Kobiety w tym wieku są zdrowsze niż starsze matki, co sprawia, że są najmniej narażone na poronienia i komplikacje związane z ciążą." heh a na studiach mówił nam chirurg że najlepszy wiek to 18 lat bo najlepiej się biodra rozchodzą ![]() spadam do Wrocławia będę w środę nie tęsknijcie za mną ![]()
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-07-10 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Katunia jedzonko z parowaru jest boskie. Zaskoczyło mnie w 100 %. A skoro do tego takie zdrowe to wiesz
![]() ![]() Neska ja nigdy nie umiałam ocenić dni płodnych, bo nigdy nie miałam cykli regularnych, zawsze mi się o ok. tydzień przesuwało, czasami o 1,5 z tego co pamiętam. Dopiero jak zaczęłam brac tabsy to było co do godziny przez 6 lat ech... Jednak mąż dał się namówić i zaraz jedziemy do znajomych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Laska nie przyjechala... tak cos czulam ze to za piekne aby moglo byc prawdziwe... na domiar zlego nawet nie raczyla odebrac ode mnie telefonu bo dzwonilam zapytac czy przyjedzie czy nieaktualne bo nie wiedzialam czy mam czekac, a taka ladna pogoda jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie strasz, ze te obudowy nie pasuja ![]() bo zaczne sie zastanawiac Cytat:
![]()
![]() |
#3427 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
cholerka kiedys ten internet przez okno wyrzuce...;/
nspisałam ale mnie znów wywaliło ;/ w kazdym razie napisałam ze podsumowaując to z tymi starankami trzeba wyluzowac i cieszyc się seksem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Ja sie podpisuje pod tym co neska i ktosia pisza-trzeba dac na luz!
takie liczenie, sprawdzanie na nic sie zda-organizm bedzie sie tylko stresowac a to nie pomaga a gubi sie cala przyjemnosc z seksu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
My też trafiliśmy w takim okresie że nikt by się nie spodziewał, tż wtedy w Kielcach w jednostce był przez miesiąc a jednak się trafiło
![]() kurcze dziewczyny, trzymajcie kciuki za moją kuzynkę. W piątek w Niemczech wypadła z okna, z 5 piętra. Żyje ale policja powiedziała że ma małe szanse na przeżycie, pytali czy w razie śmierci wujostwo będzie sprowadzać ciało, bo oni muszą dać znać ambasadzie a ambasada wtedy ze szpitalem się skontaktuje. Nie wiemy jak to się stało. Ona zarabia myjąc okna, czy wypadła będąc w pracy czy już w domu nie wiemy. Jejku, oby tylko udało się ją uratować.
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
właśnie nie wiadomo póki co, co się tak naprawdę stało
![]() ![]()
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Bzyczka-wielkie kciuki za kuzynke!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() My niedawno wrocilismy z wycieczki na Manhattan ![]() Bylismy na Brooklyn Br. , oplynelismy statkiem dookola Manhattanu no i oczywiscie na byczku ![]() ![]() tutaj zdjecia z dzisiaj jesli ktos ma ochote ogladnac zapraszam ![]() http://www.facebook.com/media/set/?s...5&l=fa1de3dd6e ![]() wczoraj napisala do mnie dziewczyna ze poszukuje opiekunki na 3 dni w tyg do 4 miesiecznego synka jest to polka z mojej miasta z widzenia ja znam daje mi mniej na godzine niz ta od blizniakow ale ... mieszka 5min odemnie wiec na paliwo bym nie tracila bo z malym bym nie jezdzila nigdzie i wydaje mi ze czulabym sie tam lepiej .. ma porozmawiac z mezem i dac mi znac do wtorku jesli wszystko pojdzie dobrze to od poniedzialku zaczynam nowa prace ![]() ![]() Zerknelam wlasnie na profil MAGiALENKI na nk ... swietnie wygladabrzusio rosnie ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-07-11 o 05:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
![]() ja już na nogach...dzisiaj jedziemy z małą do tego chirurga, zobaczymy co nam powie, chociaż według mnie ten pępek sam się "zrobi" bo już teraz jest dużo mniejszy. Lila dzisiaj chyba będzie marudna, już w nocy dała mi popalić, zasnąć po karmieniu nie chciała a i teraz się wierci jakby miała owsiki ![]() ![]()
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
SAMBA współczuję przebojów z komisem, bez sensu że w takim okresie mają zamknięte.... a laska nieodpowiedzialna..
Katunia Tomcio cudny ![]() bzyczka kciuki za kuzynkę! byliśmy wczoraj cały dzień na dworze - nad jeziorem na rynku, patryk zakochał się w plaży i nie chciał się ruszyć z tamtąd
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
czesc
Madzia, Marta - dzikuje za komplementy dla Tomcia ![]() U mnie cuuudna pogoda-moze dzis znow bedziemy sie pluskac w basenie ![]() Umowilam sie rano z mama-ma jakas niespodzinke dla nas-tzn dla Tomcia bo byli wczoraj na zakupach i pewnie malemu cos sie dostanie fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Samba co za laska ech... nie lubię takich osób. Bzyczka mam nadzieję, że kuzynka z tego wyjdzie. Ktosiu ooo mierzyć tempki, śluzu czy czego tam nie chcę. Ja po prostu chcę odstawić tabsy i cieszyć się... życiem ![]() Żabcia trzymam kciuki za pracę. Wczoraj byliśmy u naszych znajomych i uwaga, uwaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zadomowienie
|
Samba nie trać nadziei. Przypomniałaś mi właśnie, że moja leży brudna i podarta przez prawie 2 lata w szafie. Trzeba będzie się za nią wziąć, ale to może za rok
![]() Bzyczka straszne! Tylko modlitwa może pomóc. Trzymam kciuki! Żabcia ooo to niedziela faktycznie udana, suuper. Madzia widać, że Twój mąż się nie może doczekać, więc działajcie! My z TŻ mamy tak, że boimy się bardzo brać małe dziecko na ręce. Nigdy żadnego nie trzymaliśmy, mimo, że mam dwóch chrześniaków. Taka wyrodna ze mnie chrzestna ![]() ![]() ![]() Przez weekend byliśmy z TŻ u jego siostry na wsi. Uwielbiam tamtejszą niesamowitą ciszę i spokój. Błogość. Zaprosiliśmy świadka z jego kobietą i było super. Byliśmy na rowerze wodnym. Poważnie rozważalismy wzięcie na niego grilla i drinków ![]() ![]() ![]()
#3442 |
Wtajemniczenie
|
Ale u mnie pada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Kitosiu ja w życiu nie miałam małego dziecka na rękach i znajomych dziecka tez nie wzięłam, jakoś się boję. Mąż się dopiero odważył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Troszkę się nie odzywałam, ale na tym L4 totalnie nie mam czasu. Regularnie Was jednak podczytuję, bo bez tego bym nie wytrzymała. U mnie wszystko Ok. Z utęsknieniem czekam na wyjazd nad morze w sobote. Jutro mam jeszcze wizytę u ginki, żeby potwierdzic czy na pewno mogę jechac. Całuje Was moooocno ![]()
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Klion a czym ty taka zajęta jesteś?? Udanego wypoczynku życzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() aha ... czytałam o Twoich badaniach i uświadomiłam sobie że ja nie robiłam cytomegalii, tzn. lekarka nic mi o niej nie wspominała. Teraz to już musztarda po obiedzie, bo z tego co wyczytałam nie da się jej leczyc, więc nie wiem czy mam ja robic teraz czy już nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | ||||||
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() ja dzis znow na warcie ![]() ![]() melduje posłusznie ze sałatki..... nie robiłam bo na mnie nakrzyczeli ze za duzo bedzie wsztskiego jak na 4 osoby ... ale zrobie na dniach obiecuje ![]() ![]() my wczoraj piknikowalismy cały dzien praktycznie na dworze rana na giełdzie kuypiłam sobie 3 pary spodenek na wyjazd ![]() masakra z tym moim tyłkiem w nic sie nei mieszcze u jednej babki kupiłam gatki w rozmiarzeS a u drugiej dwie pary L ale sa super takie jedne pumpy ![]() ![]() ![]() ![]() no i natka cała giełde przespała w wózku ![]() a potem na 3 pojechalismy na grilla do przyjaciół i tez do 21 na dworze pod drzewkami sie bawilismy tak sie dotleniła ze spała dzis od 5 30 od 22 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
usmiejszesz sie my jeszcze chałupy nei mamy a wanne juz tak ![]() ![]() Cytat:
super kąpielisko ![]() Cytat:
Cytat:
agus ty wyjezdzasz 15 a my bedziemy wracac to sie moze miniemy ![]()
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-07-11 o 08:33 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Klion jak czytałam , to podobno wielu lekarzy nie zleca tego badania. teraz to chyba nie ma co robić. Sama nie wiem. A plan dnia boski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Kilion ladnie rozplanowany dzien
![]() Anika no ale w przyszłości wanna na pewno sie przyda ![]() Anika mogłabys zapytac męża czy moj koszt za schody yo duzo czy mało? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.