![]() |
#1 |
Gość
|
Litlle Black Dress, Loreal, Bourjois
Na wymiane posiadam:
1. Litlle Black Dress z Avonu - zostało sie połowa z 50 ml czyli 25 ml 2. Loreal Special FX Studio - Strukturyzująca pasta do włosów- raz użyta, pojemność początkowa 150ml 3. Róż Bourjois w kolorze 10 Chantaigne Doree(ładna brzoskwinka) z aplikatorem, bardzo małe zużycie 4. Bourjois Libre comme L'AIR- puder sypki nr 61 Rose Volare, kolor dość jasny, ale jest transparentny wiec nie bedzie zbyt jasny nawet do lekko opalonej skóry, zostało sie ok. połowa, bardzo wydajny; 5. Colorama Maybelline nr 37 jasny beż z opalizującymi drobinkami - nowy, raz użyty; 6.błyszczyk Loreal Galm Shine w kolorze 46 Mauve Zen(róż opalizujący na fioletowo), prawie pełny 7. Odsypka pudru sypkiego Clinique Gentle Light, odcień 03 glow(do jasnej i normalnej karnacji), pierwsze miesjce na KWC w kategorii puder sypki 8. Ziemia Egispka Bi-Kor zużycie ok. 1/3 W zamian chętnie przyjmę błyszczyki, lub mascare, ziemie wulkaniczna, glinke zielona Argiletz Edytowane przez dorota_hyd Czas edycji: 2006-10-02 o 19:12 Powód: dokladka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Dot.: Litlle Black Dress, Loreal, Bourjois
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
OT ale Benzacne to nie jest kwas,zawiera za to nadtlenek benzoilu-wspomaga walke z tradzikiem pod warunkiem,ze nie mamy uczulenia na nadtlenek benzoilu.Sa tez dwa stezenia zelu 5% i 10%.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hej;
zerknij czy u mnie cos by sie znalazlo? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145702 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
3. Róż Bourjois w kolorze 10 Chantaigne Doree(ładna brzoskwinka) z aplikatorem, bardzo małe zużycie 7. Odsypka pudru sypkiego Clinique Gentle Light, odcień 03 glow(do jasnej i normalnej karnacji), pierwsze miesjce na KWC w kategorii puder sypki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Gość
|
Cytat:
Hej wiec tak: Lancom Pure Focus Lotion – 50 ml. blyszczyk botherm(tylko czy moglbys mi jakos przyblizyc ten kolor? jaki wyhodzi na ustach lub na rece? Biotherm Biopur Lotion - 30 ml., nieuzywany - Pupa Miss Milkie balsam do ciala, waniliowy, zostalo ok. 40% z 500 ml to mnie intereuje u ciebie, chociaz przyznam ze najbardziej to 2 pierwsze rzeczy. ile chcialabys gentle light? moge odsypac powiedzmy 1/5 opakowania czyli jakies 5 g |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mozesz jakos wycenic tego burzuja i odsypke? bedzie mi sie latwiej odniesc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Gość
|
Cytat:
wiesz nie wiem dokladnie ile ten roz kosztuje w perfimerii bo ten akurat fostalam w prezencie(ale napewno jest oryginalny), wydaje mi sie ze ok 40zl jesli zas chodzi o odsypke gentle light to biorac pod uwage fakt ze puder jest niedostepny u nas a z informacji na wizazu wynika ze gdy jeszcze byl dostepny kosztowal 130zl podzielic na 5 jakies 25zl(puder mam od brata ze stanow, ale jest swiezutki bo 2 tyg temu dostalam). powiedzmy ze moje kosmetyki wyceniem na ok 60zl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje u ciebie Blyszczyk Loreala ,woda Avonu i roz Bourjois ,na wymiane mam
25ml Ives Rocher Ode d"Amour rozowa ,nowy blyszczyk Lumene Berryfun ,blyszczyk Bourjois zlocisty polyskujacy miodowy braz,podwojne cienie Lumeny bez i braz ,coen Loreal z serii Resist srebrzysty Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2006-09-30 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Poza wątkiem mam jeszcze błyszczyki: AA Oceanic- tubka 10ml o smaku gumy balonowej z drobinkami- cały, i Inglot yoghurt malinowy- z 15 ml jest tak z 2/3.A co do Benzacne to tak jak napisała Hexanna to nadtlenek benzoilu- mój zel ma 10%, jest apteczny, mozna go nakladac na calą twarz lub tak jak ja to robiłam -punktowo.Mi bardzo pomógł.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Mi podoba się trójeczka i czwóreczka
![]() Zajrzyj do wątku. Poza nim mogę zaproponować błyszczyk Maybelline Water Shine kolor Rose Petale, niewielki ubytek.
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
3. Róż Bourjois w kolorze 10 Chantaigne Doree(ładna brzoskwinka) z aplikatorem, bardzo małe zużycie
4. Bourjois Libre comme L'AIR- puder sypki nr 61 Rose Volare, kolor dość jasny, ale jest transparentny wiec nie bedzie zbyt jasny nawet do lekko opalonej skóry, zostało sie ok. połowa, bardzo wydajny; Moze znajdziesz coś na wymianke Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Gość
|
Cytat:
Hej chyba jednak nic nie znajde ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Gość
|
Cytat:
odpowiedzialam ci na pw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
nadal interesuje mnie błyszczy Loreala a znalazłam u siebie błyszczyk Nivea jasny róż nie dostępny jeszcze w polsce(użyty może ze 3-4 razy)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Gość
|
up
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.