|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
ma któras z was w planach zamawiać Kapelusz Simone w k10 jesli tak to napiszcie potem proszę czy jest dobrej jakości
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to zasługa mojego tża, ale pewnie skuszę się na jakiś gadżet z oferty logo
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-07-10 o 21:37 |
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
mi on przypomina Oasis z tamtego roku
ujedrniajace serum do ciala MM - testowalam po kapieli, super zelowa formula, fajnie sie wchlania, nic sie nie klei, tak jak Tonia pisala-troche chlodzi zostalo mi jeszcze serum do twarzy do przetestowania, ale to troche pozniej bibulki matujace - malutkie, wygladaja jak zwykly papier, ale zmatowily mi czolo i nos wiec sa ok naklejki na paznokcie - dopiero teraz skusila mnie cena i jestem zadowolona, sliczne kwiatuszki, dobrze sie trzymaja tylko jedne krzywo przykleilam, ale trzeba sie dokladnie przypatrzec zeby zobaczyc roznice w drugim terminie wezme sobie jeszcze te drugie co jest ich wiecej
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
Ale sie wkurzyłam...
Mam kilka klientek w salonie fryzjerskim. Dziweczyny, które tam parcują zamawiają zawsze po kilka rzeczy. A tu nagle w piątek wpadła jakaś laska z dwoma reklamówami kosmetyków Avonu z przecenami do 30%, np. te mega duze 750 ml zele pod prysznic - po 10 zl, a podklad Ideal Shade w tubce miala tez za 10zł! Tamte dziewczyny tak się na to rzuciły, że wszystko chyba wzięły więc nie mam co liczyć na jakieś konkretne zamówienia w tym katalogu...
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
moje ledwo 150... tzn. 170 mam ale będę się starała jeszcze coś dobrać do 200 żeby dostać serum...
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie ma paczkomatu
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam tez katalog 12 z AC i masakra
myslalam, ze jak obejrze papierowy to czesc tego co planowalam mi odpadnie, ale doszlo wiecej... z 11 tez juz zrobilam sobie wstepna Wish Liste i jest zbyt dluga
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej że tegoroczny motyw kwiatowy jest... ach... Etui na klucze biorę na bank
|
|
#610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że kurier przywiezie pakę jak Tatusiek będzie w pracy I tak samo mam z 11 i niestety zanosi się na powtórkę z rozrywki w 12Torbę (chodzi mi o czarną z katalogu) mogłabym kupić, bo stara już jest sfatygowana Jednak nie jest w najgorszym stanie, więc wstrzymam się, aż coś zarobię na avonie
|
||
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Mini saszetka też jest fajna - na telefon by była, o ile się zmieści
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
wiecie może czy 3 w 1: żel myjący, peeling i maseczka z clearskin jest dobry bo na KWC nie ma tego produktu, na innych stronach też nic nie znalazłam a chcę kupic ten albo zieloną maseczkę z tej samej serii i nie wiem który lepszy
|
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Dokia i Katniewojt za info o paczkach w paczkomatach. Dzięki Wam będę spać spokojnie
|
|
|
|
#615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A maseczki nie mam, więc nie pomogę![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam na weselu taty mojego TŻ i cały makijaż miałam zrobiony kosmetykami Avonu. Więc znalazłam sobie klientki na szminkę Colordisiac i jedną na Treselle - cały czas koło mnie chodziła i jak sama mówiła "ten zapach jest boski"
![]() No i na weselu skręciłam nogę i złamałam dwa palce u stopy ![]() Ale co klientki zdobyłam to zdobyłam
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo ... nieźle musiałaś wywijać
ja w 11 PÓKI CO mam małą listę, za to w 12 ->
|
#620 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
dziś testowałam jednocześnie kremy do depilacji nóg i okolic bikini. Ten do okolic bikini i skóry wrażliwej jest super: bardzo dobrze usuwa włoski w 2.5 minuty, nie ma nieprzyjemnego zapachu, jest wydajny. Natomiast ten "ogólny" tez radzi sobie z włoskami, ale bardzo śmierdzi i na nogi musiałam wykorzystać prawie cała tubkę, więc troszkę to wyszło nieopłacalnie.Chciałam zapytać Was jeszcze o opinie na temat lakierów do paznokci Coral Beat i Coral Reaf: który z nich jest lepszy tj. bardziej koralowy a mniej czerwony, trwalszy i lekko błyszczący (ale bez drobinek)? jakie macie zdanie na temat tych dwóch lakierów?
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam ale wciąż się zastanawiam, a czasu coraz mniej szczególnie, że w kat.11 ani 12 już go nie widać w wątku katalogowym oglądałaś fotki?? |
|
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś ma już może żółty lakier Sunshine a jeśli tak to czy mógłby umieścić zdjęcia?
|
#624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1309280695 Edytowane przez wrrxd Czas edycji: 2011-07-10 o 23:15 |
|
|
|
|
#625 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądałam, ale cały czas mam mętlik
wydaje mi się, że ten nowszy jest bardziej koralowy, ale czy nie jest przypadkiem mało trwały?
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#627 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
może część zakupów z kat.12 będziesz mogła przerzucić na kat.13 i wtedy nie będzie taka długa
![]() wysłałam zamówienie -szara kropka portfel Rachel, tak jak przypuszczałam -to dla siostry- zapewne będzie niezadowolona chociaż mówiłam jak wcześniej jedna z klientek długo na niego czekała a teraz zapewne produkcja na dobre zakończona- skoro był do wyczerpania zapasów Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-07-11 o 08:31 |
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Podzielę się wreszcie wrażeniami z paczki:- farba bardzo mi pasuje, dzięki serum"przed"w trakcie farbowania włosy łatwiej rozczesać- łatwiej równomiernie rozprowadzić farbę, czerń granatu jest czarna- nie jestem jednak zdziwiona bo wyjściowy kolor był czarny farba nie pachnie jakoś super ładnie, ale też jej zapach nie drażni nosa...tak jak Dokia pisała podejrzanie łatwo schodzi ze skóry- oby tak szybko z włosów nie złaziła- włosy są błyszczące! farba wystarczyła mi na pełne pokrycie półdługich gęstych włosów...jestem zadowolona...będę ją kupować regularnie...![]() - lakier Sunshine niestety kiepsko kryje, po 3 warstwach prawie zupełnie, ale ja się zadowoliłam(!)dopiero 4...kolor jak dla mnie może być, choć wolałabym bardziej słoneczny ![]() - nowy żel rzeczywiście pachnie jak kiedyś Oasis...troche też przypomina Tropics - cienie testowałam Midnight Rose(bardzo ładne)trzymały się na bazie ok.8 godzin, dziś testy Midnight Sky ![]() - mgiełka Havaian taka do odświeżania w ciągu dnia ok, ale chyba bym nie kupiła(dostałam za płatność kartą) - utwardzacza nie testowałam jeszcze Mam dylemat czy otwierać mus lawendowy...on pachnie dokładnie tak jak maseczka z tej serii? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

Mam nadzieję, ze nie trafi mi się inna kk w grupie
Mam kilka klientek w salonie fryzjerskim. Dziweczyny, które tam parcują zamawiają zawsze po kilka rzeczy. A tu nagle w piątek wpadła jakaś laska z dwoma reklamówami kosmetyków Avonu z przecenami do 30%, np. te mega duze 750 ml zele pod prysznic - po 10 zl, a podklad Ideal Shade w tubce miala tez za 10zł! Tamte dziewczyny tak się na to rzuciły, że wszystko chyba wzięły więc nie mam co liczyć na jakieś konkretne zamówienia w tym katalogu...

Moje ledwo przekroczyło 300... Jutro czeka mnie faktura

myslalam, ze jak obejrze papierowy to czesc tego co planowalam mi odpadnie, ale doszlo wiecej... z 11 tez juz zrobilam sobie wstepna Wish Liste i jest zbyt dluga
tym bardziej że tegoroczny motyw kwiatowy jest... ach...