|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
ooo to ja później na pewno.. to może Ty też spróbuj podpatrzeć tam wodę jak będziesz miała okazję, tak jakby mi się nie udało
![]()
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jak jeszcze schudlam to mi w koncu tyłek odstaje Kurcze, nie wiem, za chwile chyba zadnej nie kupie tylko zainwestuje w coś na gore Bo teraz spodenek, spódniczek, sukienek, spodni, leginsow tyle mi sie zebrało żee |
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
eee to raczej jej nie użyje nigdy
dzięki
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Wasienka fajna kurteczka jensowa
|
|
|
|
#575 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- ale może Tobie podpasuje przecież Tobie Snow wszystko wychodzi pięknie ![]()
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie gdybym zaczęła zużywać zapasy farb z domu to przez pół roku chyba nie musiałabym ich kupować, ile bym zaoszczędziła ![]()
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tylko jedna awaryjna w zapasie. Ale musiałabym mieć chyba zielono-niebiesko-fioletowo-różowe włosy zeby z niej skorzystac
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak mam z tymi swoimi
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa rozumiem rozumiem
ja na początku wizaż'owania kupowałam wszystkie polecane tu farby ![]() i tak sobie leżą w półeczce
|
#582 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej blondaski
![]() Cytat:
)lubię takie beztroskie wypady ![]() Cytat:
ale jakoś około 3-4 się uspokoiło, wyjęłam z szafy podusię i ponynałam od czasu do czasu dzisiaj znów walczę, ale tym razem jestem wypoczęta i wyspana ![]() ja w De to tylko znam miejscowości Dortmund i Osnabruck (no, jeszcze wiem, gdzie Berlin leży) ale z chęcią wybrałabym się do takiego safari ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
już te końce zostaw w spokoju ![]() Cytat:
fajna taka kolorowa ![]() a ja dziś w loczkach pomykam nie chciało mi się nic z włosami robić, umyłam je, położyłam tylko odżywkę pantene do loków i włochale same sobie schły ![]() w końcu Wam mogę pokazać jaki mam naturalny skręt
|
||||||
|
|
|
#583 | |
|
Wtajemniczenie
|
mało piszę, ale się wtrącę - wczoraj zrobiłam 12/1 i jestem zadowolona
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uciekam dobranoc
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Snow
Nie uciekaj jeszcze. Musze cos napisac
|
#586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rodzina i TŻ mówią, że tak mi lepiej a ja uparcie wolę proste jeszcze przemyślę sprawę, ale teraz na okres lata/upałów chyba nie będę ich katować prostowaniem mam nadzieję, że jakoś się do tych fal przekonam ![]() dziękuję i dobranoc kochana |
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
No i uciekla
![]() Ale to nic i tak napisze Pamietasz jak zaczeły sie nasze schadzki na wizazu bo zaczełyśmy prawie rowno W drugiej czesci byla taka dziewczyna. Miala dziecko i krotkie wlosy. Co chwile robila inna farba i zawsze jej super one wychodzily. I miedzyjnymi jak mnie pamiec nie myli ribila bialym zlotem. Chyba Magda miala w nazwie ale nie pamietam. Zobacz te pierwsze czesci. Moze znajdzisz. ![]() Encha To tyle dobrze ze moglas sie choc chwilke przespac. Taki intensywny dzien i to jeszce na sloncu wykoncza wiec zmeczenie jeszcze wieksze. No ale juz to masz za soba ![]() a Twoje włoski sa boskie. Kolor, dlugosc,skret Acha i dziekuje ![]() Wasienka Ale dlugie Super wygladasz. Laseczka taka ze hej ![]() Lady To bede trzymac ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Encha Ja tez mam krecone włosy a raczej konce mi sie bardzo kreca bo gora tak sobie. Ale tez tego strasznie nie lubie i wiem o czym mowisz. Ja sie czuje ja nie mam spietych jak lew ![]() Dlatego u mnie tylko spiete wchodza w gre. A no i odzywka z olejkiem babasu je prostuje. Widze roznice
|
#588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz jeszcze dzisiaj przemęczę i 2 dni wolnego ![]() do boskości kochana jeszcze im brakuje ale dziękuję za opinię ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
ale zawsze można je jakoś ogarnąć, jakiś koczek zrobić czy wsuwkami podpiąć ![]() zobaczę jak mi się będzie w takich chodziło ![]() uwielbiam proste włoski, ale niestety na szczotce ich dobrze nie ułożę, bo i tak się sfalują, jedynie w grę wchodzi prostownica, a teraz myślę, by dać im troszkę odsapnąć, chociaż na ten okres wakacji |
||
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Encha
Ja musialam dstawic prostownice. ![]() No ale to nic. Musze miec w koncu zdrowe dlugie wlosy. Taki mam cel. ![]() Dla mnie sa boskie A to Ty dzis znowu na nocke? Ale potem wolne super. Ok kochana to milej pracy i oby godziny szybko umkneły ![]() Ja juz mykam spać bo jutro na rano do pracy. Milej nocy
|
#590 |
|
Wtajemniczenie
|
zapuszczaj kochana
trzymam kciuki, aby szybko rosły zdrowe i piękne ![]() tak, ja znowu w pracy na nocce, ale dziś już się dobrze czuje, jestem wypoczęta, więc myślę, że spokojnie wytrwam do tej 6:00 ![]() później wolne 2dni - muszę zaliczyć fryzjera i zakupki ![]() kolorowych snów |
|
|
|
#591 |
|
Zadomowienie
|
Heya ;]
dziewczyny, wątków jest aż XI, ale czy istnieje 1 lub kilka na którym byłyby posty-zdjęcia przed i po farbowaniu? Mówię tu tylko o farbach blond. Na pewno pomogłoby to wielu dziewczynom, które mają problem z dobraniem odcienia.
|
#592 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Eee no nie wiem, ja mam średni a wyszedł kurczak ![]() Fajna, też mi się podoba szukam właśnie dla siebie tylko takiej zwykłej bez doczepianych cekinów czy innych, by była jasna i taka krótsza niż normalnie i nie mogę nic znaleźć Cytat:
Jakie super loczki ![]() P.s jak tam ćwiczenia 8 min? widać efekty?Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Najwięcej możesz znaleźć w 1 częściach. Wątek z efektami przed i po jest, ale z tego co kojarzę są tam wszelkie kolory. Ewentualnie wejdź na bloga Blond Bunny tam jest pełno zdjęć po różnych różniastych farbach blond Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-07-11 o 06:52 |
|||
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba korzystać ze słooneczka ![]() a u mnie deszczowo dzisiaj ale jutro już 27 i go to the sea ![]() opalone ciałko wygląda apetycznie i zdrowiej wg. mnie ![]() ![]() fajne fale ale rozumiem Cię ja też siebie nie lubię w swoich czuję się jak mała dziewczynka w pokręconych
|
|
|
|
|
#594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wstałam i kompletny brak weny zakupowej ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
w każdej części są wklejane zdjęcia po farbowaniu
|
|||
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ale u mnie parno. Ufff jest dopiero 8 a juz nie ma czym oddychac. I jeszcze słonecznie bedzie. Yatta Moze sa troche dłuższe ale a to nie dokonca jeszcze zeszłam z cieniowania. Za to Ty juz tak i teraz masz juz z głowy. Lady No co Ty jakto weny nie ma ![]() Jak juz wyruszysz to moze Cie natchnie ![]() A swoja droga to ja tez poluje na taka kurteczke jak ma Wasienka tyle zeby wlasnie nie byla ozdobiona i 3/4 albo 1/2 rekawka
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u mnie dzisiaj nie ma ciepłej wody do 14, bo coś naprawiają ![]() nie wiem jak ja się wykąpię w lodowatej wodzie... ![]() wiecie co ja wczoraj z nudów zrobiłam? zaczęłam siedzieć na facebooku ![]() Cytat:
![]() Ench - ale Ty masz śliczne te loczki kręciołki ![]() Yatta ta pierwsza spódniczka w kwiatki jest super
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjmiesz? ![]() jakby co fotka glowna to blondi na srebrnej lagunce
|
|
#598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to chyba ten brak faceta tak na mnie dobrze wpłynął ![]() no to może trzeba mieć jasny blond nie wiem
|
|
|
|
|
#599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczyny!!! weekend był za✂✂✂isty!!! opaliłam sie i pokąpalam w moim basenie
ahhh Cytat:
WTF??????---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
http://nk.pl/#profile/1759464/gallery/album/3/184
|
|
#600 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ładniutko wyglądasz w tej bluzeczce na blogu ![]() a ja wczoraj kupiłam tą sukienkę rozkloszowaną w zarze - czerwoną. nie wiem czy nie za krzykliwa, ale co tam ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Encha bardzo ładne masz włoski kręciołki |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

i daj znaka 

Teraz jak jeszcze schudlam to mi w koncu tyłek odstaje 

WTF??????