Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-11, 10:01   #2671
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Też uważam, że koszula na krótki rękaw jest mało elegancka
No i moim zdaniem Pan Młody nie powinien zdejmować marynarki na własnym weselu
Mój TŻ nie miał kamizelki bo nam się nie podobały no i ponoć już z mody wyszły...
Kupiliśmy tylko musznik ale ten długi i wąski

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:01   #2672
Malinum
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
mój nie miał kamizelki z tego powodu że nie chciał wydać kupę kasy na coś czego już nie założy
no i w kamizelce jest cieplej
u nas upału nie było i mąż chyba do 2 w nocy miał cały czas marynarkę
Otóż to, na kamizelkę z musznikiem poszło koło 175zł, dokładnie nie pamiętam, nie jest to cena zaporowa, ale jak pomyśle o tym paskudnym kolorze i tych esach floresach to mnie gęsia skórka łapie. Ale cóż... Wychudła blondynka w sklepie doradziła, to kupił...
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:02   #2673
T'ai
Zakorzenienie

byłam ostatnio na weselu i młody już od 22 w samej kamizelce biegał
beznadziejnie to wyglądało bo jeszcze z tyłu mu się rozpięło i coś dyndało
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:02   #2674
bambusiek
Zakorzenienie

A co do koszul jeszcze, to dla mnie długi rękaw podwinięty jest mniej sympatyczny niż krótki
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:04   #2675
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
ładna sukienka u mnie też czerwony jest kolorem przewodnim
..butki, które wstawiłaś różnią się...te pierwsze to chyba z firmy Menbur?
...jaki dobrałaś sobie bukiet?
Buty się różnią pierwsze dokładnie są z Menbura, drugie z galerii handlowej te ostatnie podejrzewam, będę dobijać na sesji zdjęciowej.
A bukiet będzie podobny jak na zdjęciu, róże i dodatki będą czerwone. Waham się jeszcze czy we włosy upinać też kwiatek czy juz dać spokój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0.jpg (30,8 KB, 25 załadowań)

Edytowane przez Malinum
Czas edycji: 2011-07-11 o 10:06
Stary 2011-07-11, 10:06   #2676
happy2gether
Wtajemniczenie

Dla mnie ani krótki nie jest sympatyczny ani długi podwinięty
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:08   #2677
pomarancza24
Zadomowienie

czesc
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
cudną wyspę wybraliście na podróż!

mi też się marzy... może kiedyś
jak zobaczylam zdjecia Zakyntosu to sie zakochałam!!! mysle ze bedzie pieknie

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
i akurat takiej się trafił ładny wieszak
o co prosisz??
Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Pomarańcza gratuluje wyboru wczAsów- cudowne miejsce
Uciekam spać. Jutro bladym świtem do Krakowa na zajęcia z kursu.
dzieki

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Żyję jeszcze nadzieja że to się jakoś zrośnie
Głupi ma szczęście więc może się uda

Trzymajcie kciukaski za mojego pazurka
nie wiem co ci sie stalo, ale wnioskuje ze cos masz z palcem, moze sie troszke zrosnie i mozna dac tipsa??

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
The rock
Rozumiem Cię kochana, ja z kolei załątwiłam sobie na początku maja paznokieć na lewej dłoni, palec wskazujący...
Tego dnia, co załatwiliśmy notarialne sprawy i odebraliśmy klucze na gniazdko nasze...mieliśmy je ochrzcić
A ja wchodząc o klatki zahaczyłam o drzwi, boo tak nietypowo do środka się otwierają i patrzę a ja mam WYRWANY paznokieć i przesunięty tak o kilka mm, a tu skąd wyrasta dziura...krew się lała po całej klatce...weszliśmy na gniazdko, ale ból był straszny i zaraz wyszliśmy pojechać na pogotowie. Schodząc z 1 piętra wycierałam chusteczką
krew na schodach, a jak wyszłam to biało przed oczami, niemal zemdlałam...
Na pogotowiu nic mi nie pomogła, więc od razu do szpitala na izbę pojechaliśmy...ale nie dojechaliśmy, gdyż...złapaliśmy gumę...
I musiałam taksówką jechać
Zrobili mi prześwietlenie, dostałam 2 dni zwolnienia... i zagoiło się, paznokieć odrósł częściowo...nie wiem czy da radę coś nakleić na niego...a jak nie to cielisty plasterek i już
Trudno...
Rock, do wesela się zagoją nasze paluszki

Co się dzieje?
Oby się poprawiło wszystko
ała

Cytat:
Mam aparat to pokaże wam biżu

Bransoletka, kolczyki i wspólnie
piekna!!!!!!!!!
Cytat:
Ja wpadlam na kilka minut przed snem- jutro znowu miasto króli.

Kurcze mam kłopot. TZ i jego rodzina uwielbiają torty z masą i bIszkoptem nasączonym alkoholem. A ja nie i moja rodzina też nie. I co mam zrobić?
Postawić na swoim z tortem i zrobić owocowo- śmietanowy, czy poddać się i pozwolić na taki ciężki tort? Ktoraś strona gości i tak nie będzie zadowolona. Mam z tym kłopot. Tort w profesionalnej cukierni to koszt około 800'zł i więcej. Tort od Pani co piecze to 350 zł. Pewnie i tak po weselu nikt nie zapamięta tortu, ale nie chce żeby moja rodzina zapamiętała że był nie dobry.

Ehhh no nie zamówie dwóch osobnych... Choć to w tej chwili brzmi logicznie...

A powiedzcie mi u was Młoda Para kroji jeden kawałek, czy cały tort? Bo ja się dowiedziałam, ze u TZ zawsze kroją Młodzi cały- w sensie że dlamwszystkich gości. Dla mnie to dziwne, ale co kraj to obyczaj.
Będzie ciężko...
Dobranoc
powim ci tak albo wezmiecie dwa torty, albo pietrowe albo sie dogadacie jak duzo wybralas ty a twojemu TŻ zalezy na tym torcie to bym to olała, w koncu to tylko tort, ja uwazam ze i tak wszystkim sie nie dogodzi

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
przejdzie , a słuchaj tak się wkręciłam przez ostatnie na temat planowania ciąży,odpowiedniej diety itd., a Wy palnujecie dzieci w przeciągu najbliższych 2 lat ?
ja nie palnuje, chcialabym jak cos tak po 2-3 latach ale zobaczymy co bedzie

Cytat:
Nie chodzi nam o smak tylko o biszkopt nasaczony spytytusem. Czyli alkoholem.
Nie wazne, to moja sprawa. Troche mnie nie zrozumialyscie. No ale tak sie zdarza: dla jednych z nas wazne jest czym beda sypac goscie pod kosciolem, a dla innych jedzenie i tort.

Nikt nam sie nie wtraca, tylko sami nie mozemy sie dogadać.

Miłej niedzieli
musicie sie dogadac, ja na niektore rzeczy sie uparlam a niektore olalam, jesli chodzi o tort to mi to obojetne, u mnie bedzie wiedeński, bardzo lekki, biały przystrojony zywymi czerownymi rózami
Cytat:
Napisane przez Justysia1188 Pokaż wiadomość
Dzień doberek Kochane

Wczoraj byłam na przymiarce czeka mnie jeszcze jedna, gdzie będzie już prawie wszystko zrobione i ostatni raz przymierzę przy odbiorze.
Poza tym wczoraj byliśmy z TŻ na painballu, fajnie było czołgałam się po lesie itd, a w tym całym ekwipunku myślałam, że się uduszę , ale było super, następnie grillek u dziewczyny brata i po 23 w domku, niestety TŻ pojechał na 12 do pracy i nie będziemy się widzieć cały tydz.
Ze spraw ślubnych:
Zamówiliśmy obrączki, 29 lipca do odbioru
A za 10 dni się bronie :/ Nie mogę się do tego zabrać... :/ Bo tak naprawdę żyję już ślubem
bardzo ładnie w niej wygladasz
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:08   #2678
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie ani krótki nie jest sympatyczny ani długi podwinięty
heh dobrze, że my jako kobiety nie mamy tego problemu
Stary 2011-07-11, 10:08   #2679
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość
Otóż to, na kamizelkę z musznikiem poszło koło 175zł, dokładnie nie pamiętam, nie jest to cena zaporowa, ale jak pomyśle o tym paskudnym kolorze i tych esach floresach to mnie gęsia skórka łapie. Ale cóż... Wychudła blondynka w sklepie doradziła, to kupił...
mój mierzył i wizualnie nam się podobały nawet
ale zwyciężyło jednak to że spora kasa i nie założy już ślubnej
więc kupił tylko taki ślubny bardziej krawat i białą koszulę
Stary 2011-07-11, 10:08   #2680
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Buty się różnią pierwsze dokładnie są z Menbura, drugie z galerii handlowej te ostatnie podejrzewam, będę dobijać na sesji zdjęciowej.
A bukiet będzie podobny jak na zdjęciu, róże i dodatki będą czerwone. Waham się jeszcze czy we włosy upinać też kwiatek czy juz dać spokój
W takim razie witaj w klubie fanek butów Menbur
Bukiecik śliczny
Stary 2011-07-11, 10:19   #2681
diablica071086
Zadomowienie

Cytat:
Mam aparat to pokaże wam biżu

Bransoletka, kolczyki i wspólnie
piekne

Cytat:
Ja wpadlam na kilka minut przed snem- jutro znowu miasto króli.

Kurcze mam kłopot. TZ i jego rodzina uwielbiają torty z masą i bIszkoptem nasączonym alkoholem. A ja nie i moja rodzina też nie. I co mam zrobić?
Postawić na swoim z tortem i zrobić owocowo- śmietanowy, czy poddać się i pozwolić na taki ciężki tort? Ktoraś strona gości i tak nie będzie zadowolona. Mam z tym kłopot. Tort w profesionalnej cukierni to koszt około 800'zł i więcej. Tort od Pani co piecze to 350 zł. Pewnie i tak po weselu nikt nie zapamięta tortu, ale nie chce żeby moja rodzina zapamiętała że był nie dobry.

Ehhh no nie zamówie dwóch osobnych... Choć to w tej chwili brzmi logicznie...

A powiedzcie mi u was Młoda Para kroji jeden kawałek, czy cały tort? Bo ja się dowiedziałam, ze u TZ zawsze kroją Młodzi cały- w sensie że dlamwszystkich gości. Dla mnie to dziwne, ale co kraj to obyczaj.
Będzie ciężko...
Dobranoc
my kroiliśmy 6 kawałków dla siebie i rodziców
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:19   #2682
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Też uważam, że koszula na krótki rękaw jest mało elegancka
No i moim zdaniem Pan Młody nie powinien zdejmować marynarki na własnym weselu
Mój TŻ nie miał kamizelki bo nam się nie podobały no i ponoć już z mody wyszły...
Kupiliśmy tylko musznik ale ten długi i wąski
moj P nie zdejmował marynarki na weselu wytrwał do końca
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:32   #2683
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

nie wiem co ci sie stalo, ale wnioskuje ze cos masz z palcem, moze sie troszke zrosnie i mozna dac tipsa??

piekna!!!!!!!!!
Poma ja mam żel na swoich paznokciach ale cała płytka wraz z żelem mi się oderwała od skóry O dziwo żel nic nie ucierpiał
Już się troszkę zrosło i mysle że bedzie ok

Dzięki
Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
piekne
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
moj P nie zdejmował marynarki na weselu wytrwał do końca
Ja też uwazam że PM nie powinien zdejmowac marynarki na weselu, a krótki rękawet ko juz w ogóle

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:36   #2684
diablica071086
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justysia1188 Pokaż wiadomość
Dzień doberek Kochane

Wczoraj byłam na przymiarce czeka mnie jeszcze jedna, gdzie będzie już prawie wszystko zrobione i ostatni raz przymierzę przy odbiorze.
Poza tym wczoraj byliśmy z TŻ na painballu, fajnie było czołgałam się po lesie itd, a w tym całym ekwipunku myślałam, że się uduszę , ale było super, następnie grillek u dziewczyny brata i po 23 w domku, niestety TŻ pojechał na 12 do pracy i nie będziemy się widzieć cały tydz.
Ze spraw ślubnych:
Zamówiliśmy obrączki, 29 lipca do odbioru
A za 10 dni się bronie :/ Nie mogę się do tego zabrać... :/ Bo tak naprawdę żyję już ślubem
Pikękna suknia
Cytat:
Dzieki

Zmieniłam dziś koncepcję, po raz chyba setny, na temat winietek i podziękowań dla gości wersja ostateczna brzmi tak: pojedyncze gałązki szafirków do których materiałowa tasiemką beda doczepione kartoniki (przedziurkowane dziurkaczem) na których z jednej strony będzie imię i nazwisko gościa i z drugiej tekst podziękowania w stylu 'Serdzecznie dziękujemy, że dzieliliście z nami ten dzień... bla, bla, bla K. i K.' Co myślicie W załączniku zdjęcie bukieciku szarirków, każdy dostanie 1 sztuke
uwielbiam szafirli ale wygralu u nas gożdziki
Cytat:
Witam
Przygotowania idą pełną parą, myślałam, że od dzisiaj już będę tylko leżeć i pachnieć i czekać na godzinę zero A tu oczywiście jeszcze milion rzeczy do załatwienia. Ślub w przyszłą sobotę 16tego. Suknia, buty, dodatki, wszystko jest poza podwiązką TŻcik też kompletnie ubrany, myślimy jeszcze nad kupnem koszuli na zmianę z krótkim rękawem. Obecnie męczę się nad dekoracją samochodu i poszukuję ładnych pudełek na podziękowania dla rodziców. Co tu jeszcze zostało hm hm... O fryzury próbnej jeszcze nie zrobiłam, nie zaliczyliśmy spowiedzi iii co chwilę wychodzi jeszcze coś i jeszcze coś iii zacznę chyba pisać sobie kartki
ja tydzien przed weselem miałam listę spraw niezbędnych do zronienia podzieloną na dni tygodnia

co do koszuli mój P. miał cały czas długi rękaw tylko podczas zabawy ściągał kamizelkę i został w marynarce do końca, 1 dzień można byc eleganckim i nawet nie widziałam potrzeby ani on aby zmieniać koszule na 2 dzień równiez długi rękaw i dalej trzymał fason

Edytowane przez diablica071086
Czas edycji: 2011-07-11 o 10:47
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:57   #2685
happy2gether
Wtajemniczenie

My na drugi dzień planujemy dla TŻ koszulę z krótkim rękawem ale sportową z tego względu, że poprawiny mamy w ogrodzie i będą obowiązywały stroje na luzie Szukam mu właśnie czegoś z czerwonym akcentem, bo sama mam czerwoną sukienkę
Stary 2011-07-11, 11:01   #2686
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
My na drugi dzień planujemy dla TŻ koszulę z krótkim rękawem ale sportową z tego względu, że poprawiny mamy w ogrodzie i będą obowiązywały stroje na luzie Szukam mu właśnie czegoś z czerwonym akcentem, bo sama mam czerwoną sukienkę
my na drugi dzień byliśmy na czerwono właśnie
Stary 2011-07-11, 11:04   #2687
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
my na drugi dzień byliśmy na czerwono właśnie
my mieliśmy czerwone dodatki do kremowej sukienki i czekoladowego garnituru
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:12   #2688
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
my mieliśmy czerwone dodatki do kremowej sukienki i czekoladowego garnituru
u nas ja miałam czerwoną sukienkę a mąż czerwoną koszulę
wszystkim bardzo się podobało
Stary 2011-07-11, 11:18   #2689
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:30   #2690
morenica
Zakorzenienie

Hej
Doszłam do siebie po weekendzie...
W sobotę najpierw do znajomych dać zaproszenia, potem na urodziny syna znajomych. daliśmy czadu :P Dawno mi się tak w głowie nie kręciło. A jeszcze byliśmy wkurzeni, bo jakieś idiota przy cofaniu reflektor w Naszym samochodzie uszkodził i zarysował. I trzeba było policję wzywać, do ubezpieczenia dzwonić. Tz był wściekły...

A wczoraj impreza z okazji 50 lecia małżeństwa moich wujków oj, wesoło było Z TZ stwierdzuliśmy, że musimy się jeszcze dograć jeśli chodzi o taniec. I teraz zaczynam się bać jak to będzie. Bo ja nie umiem tańczyć w parze :P i nie lubię. Jak mam z jakimś innym facetem tańczyć to momentalnie się spinam i robię się sztywna :P wczoraj też jak z kimś innym tańczyłam zrobiłam się czerwona zielona, zesztywaniłam i dupa :P Oj partner się ze mną męczył :P Nie wiem czy jest jakiś sposób, żeby się nauczyć tańczyć w parze wiem, że to partner prowadzi, ale nie będę przecież patrzyła cały czas pod nogi jak on je stawia...:P

A dzisiaj też nie ma odpoczynku. siostra TZ z mężem i synem wpada do Nas w odwiedziny i muszę zaraz domek szykować na przyjęcie ich...jedzonko jakieś idt...

Paa
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:50   #2691
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas ja miałam czerwoną sukienkę a mąż czerwoną koszulę
wszystkim bardzo się podobało
Masz może jakąś fotkę?

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
Heej
Stary 2011-07-11, 12:00   #2692
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Masz może jakąś fotkę?
niestety nawet nie mieliśmy aparatu
ktoś z gości miał ale kto
Stary 2011-07-11, 12:09   #2693
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
witajcie, troszke skacowana jestem ale za to bardzo wybawiona po swoim wieczorze panieńskim
opowiadaj ze szczegółami jak bylo.

Cytat:

Ja od rana biegam po lekarzach... Ale szybko idzie, wiec nie narzekam Robie vadania do pracy
Jak podpisze umowe to sie wam pochwale.

W czwartek jak odbieraliśmy obrączki, to TZ kupił mi bransoletkę do ślubu i do czwartku jej szukamy hahaha. TZ szukał nawet w śmietniku, bo miedzy czasie żeśmy auto sprzątali. Na szczęście dziś rano znalazła się w jednym ze schowków w aucie... Zakręcona rodzina będzie z nas

Po za tym, wczoraj byliśmy nad wodą Piękne słońce było Dziś też się będę smarzyć Jeszcze bym chciała nogi bardziej opalić.
o jednak Ci się udało załatwić 2 staz ?

dzień dooobry !

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:39   #2694
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Czesc Pmki i zonki

Nadrobilam, ale nie cytuje-wybaczcie. Jakies chorobsko mnie bierze, a jeszcze moja corcia poszla dzis do nowej szkoly pierwszy raz i cala jestem w nerwach, jak sobie tam radzi

Gratuluje wszystkim zalatwionych spraw, Efonce udanego panienskiego, wspolczuje Rock uszkodzonego paznokcia-oby szybko sie zagoilo, witam nowa PM....... to chyba tyle.

A, zamowilam w koncu tuby strzelajace, winietki i bransoletke
Stary 2011-07-11, 12:40   #2695
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

hej, hej
to już za niedługo przygotowania idą pełną parą, szukam właśnie dekoracji na samochód
może któraś z żonek chciałaby się swojej pozbyć interesuje mnie kolor żółty

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:43   #2696
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26;28066961
[COLOR=darkslateblue
A, zamowilam w koncu tuby strzelajace, winietki i bransoletke[/COLOR]

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:45   #2697
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
bo musicie podpisać

cześć

Słyszalam ze mowa o USC
No i mam pytanko jak przyjde tam w poneidzialek to mi dadza te zaswiadczenie od razu czy musze wczesniej tam dzwonic albo coś
Dzieki za odpowiedz
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:46   #2698
mariaantonowna
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny, napiszę Wam cuś, padniecie.

Właśnie 10 minut temu się obudziłam !!!!!!
mariaantonowna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:47   #2699
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Czesc Pmki i zonki

Nadrobilam, ale nie cytuje-wybaczcie. Jakies chorobsko mnie bierze, a jeszcze moja corcia poszla dzis do nowej szkoly pierwszy raz i cala jestem w nerwach, jak sobie tam radzi

A, zamowilam w koncu tuby strzelajace, winietki i bransoletke
Za załatwione sprawy
to dzieci się tam uczą w lipcu?
Wracaj do zdrowia

Lecę na rehabilitację
Stary 2011-07-11, 12:48   #2700
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, napiszę Wam cuś, padniecie.

Właśnie 10 minut temu się obudziłam !!!!!!
Takiej to dobrze
A ktora macie tam godzine? Ta sama co w Polsce?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości