Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-11, 08:24   #4861
kffiatusheq
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
ok prześlę, ale jak się tam dostać?? podacie jakieś hasełko na prv?
Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
kfiatusheq daje wszelkie namiary
martitaw poszedł priv

My teraz żyjemy planowaniem podróży poślubnej
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 09:04   #4862
cindi
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez kffiatusheq Pokaż wiadomość
My teraz żyjemy planowaniem podróży poślubnej
pochwal się co planujecie?

my zaczęliśmy zapraszanie mojej rodziny w weekend i jak u Tanitki konca nie widać nie sądziłam że to aż tak męczące

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 09:40   #4863
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość

my zaczęliśmy zapraszanie mojej rodziny w weekend i jak u Tanitki konca nie widać nie sądziłam że to aż tak męczące
Na razie wolę nie - jak zarezerwujemy i będziemy mieć pewność, to na pewno dam znać
Nam zostało 5 zaproszeń - 2 do wysłania, 3 do wręczenia ... fakt, jest to męczące, najbardziej przez te kawki i ciasteczka... byliśmy niedawno u jednej cioci TŻ, ciocia pyta "zjecie tortu?", my że "bardzo dziękujemy, ale jesteśmy po obiedzie" itp itd, na to ciocia "no to wam nałożę!" Po wyjściu jakimś cudem dotoczyłam się do samochodu..

Dziewczyny, żeby oglądać zdjęcia na poczcie wystarczy kliknąć w maila znajdującego się w skrzynce odbiorczej. Pokaże się wtedy ostatnia wiadomość/odpowiedź, a wyżej zwinięte wcześniejsze wiadomości, w tym, na samej górze fotka.
Stary 2011-07-11, 09:50   #4864
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

A jaką macie piosenkę na pierwszy taniec?
Ja bym chciała "311-Love song" bo ją uwielbiam ale tż nie bardzo ale jakoś może go przekonam
http://www.youtube.com/watch?v=egX9ZDaIrkU
Stary 2011-07-11, 09:51   #4865
Magda_84
Rozeznanie

ona911 brak słów... wyglądałaś olśniewająco, bardzo elegancko i po prostu ślicznie wszystko do siebie pasowało, wszystko było idealne, a poza tym jesteś piękna dziewczyną
czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć

Cytat:
ja też mam na razie prostą grzywkę, a na slubie chcę mieć jakieś półupięcia, wtedy dorze się to skomponuje z grzywką, dodatkowo chcę ją ściąć nak na bok, bo wtedy nie bede sie martwić czy każdy kosmyk jest na swoim miejscy i czy ni ma żadnych prześwitów na czole
cindi chyba skorzystam z Twoich rad
aaa i widziałam suknię, piękna

A ja miałam bardzo pracowita sobotę. Wybraliśmy wreszcie obrączki strasznie sie cieszę, bo jakoś długo nie mogliśmy się zebrać będą gotowe na następna sobotę, robi nam znajomy jubiler z naszego złota. Początkowo miały być z żółtego złota z białym paskiem przez środek, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na całe żółte, lekko ścięte. Wstawiam zdjęcie
I miałam przymiarkę ostatnio dopadły mnie wątpliwości co do mojej sukni, bo obejrzałam tyle pięknych Waszych sukni, że zaczęłam się zastanawiać czy aby na pewno dobrze wybrałam, ale jak krawcowa pokazala mi moją suknie i ją przymierzyłam to po prostu zakochałam się po raz drugi wstawiam zdjęcie, niestety katalogowe, bo w sobotę z powodu nadmiaru rzeczy do załatwienia nie pomyślałam żeby zabrać ze sobą aparat zdjęcie niestety nie oddaje rzeczywistego wyglądu sukienki, bo moja jest biała i jako że jest szyta na wzór przez krawcową to ma inną koronkę na gorsecie i dodatkowo ma naszyte kryształki. I co najbardziej mnie urzekło, falbanki sie o wiele lepiej układają, nie opadają tak w dół jak w modelu salonowym. Welon będę miała długi, do samej ziemi, cały biały, taki zwyczajny, bez dodatków. Mówię Wam, że jak przymierzyłam suknię w sobotę, to po raz pierwszy poczułam, że to już niedługo ten dzień i bardzo się ucieszyłam, chociaż też mamy ostatnio z Tżtem drobne spięcia, no ale mam nadzieję że w dniu ślubu będziemy najszczęśliwsi na świecie

ps. bukiet planuję taki jak na zdjęciu, tylko kwiaty będą ciemnofioletowe, a makijaż w kolorkach fioletowo-szarych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Annais%20Bridal%20-%20carrera.jpg (50,0 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jasne_kalie_106.jpg (21,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod142_0_m.jpg (10,9 KB, 22 załadowań)
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 09:59   #4866
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Magda ostatnio u kogoś na parapecie właśnie widziałam te Kalie bordowe i się zachwyciłam nimi i też chyba z nich bukiet będe chciała mieć. Te kwiatki mi się zawsze podobały ale jak zobaczyłam że są bordowe to od razu pomyślałam o bukiecie ale mam jeszcze czas może coś innego jeszcze wpadnie w oko
Stary 2011-07-11, 10:02   #4867
posy
Raczkowanie

Sliczna suknia Magda!
posy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 10:36   #4868
monik_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a na Tumidajskiego też można kupić obrączki?? Bo ja swojego złota nie mam... A mieszkam 200m od tego jubilera i bardzo go polecacie to mogła bym kupić na miejscu. A nie biegać i szukać gdzieś na mieście.
Jagodzia133 - można tam kupić obrączki. Z tego co pan Marek mówił wychodzi u niego całkiem tanio i wybierasz wzór obrączki jaki chcesz. My przetapialiśmy z naszego żółtego złota na białe i nie orientuję się jak to jest cenowo w innych przypadkach. Najlepiej zadzwoń do Niego lub po prostu przejdź się. Obsługa bardzo sympatyczna
monik_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:04   #4869
gosiaczek20004
Zadomowienie

hej! mam prośbę napiszcie czy Wy do sypania będziecie brały prawdziwe płatki czy takie sztuczne jak można na all kupic?
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:53   #4870
Tenaya24
Rozeznanie

monik_85, kruczydło, ona911 - każda z Was jest inna i każda piękna ślicznie wyglądałyście relacje czytałam z zapartym tchem na zdjęciach widac, że byłyście w dniu ślubu bardzo szczęśliwe tak trzymajcie:cm ok:

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:57   #4871
iovaa
Raczkowanie

ona911, super relacja i piękne zdjęcia Na prawdę wyglądałaś rewelacyjnie Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia

A gość, którego zdjęcia wstawiłaś, musiał mieć profesjonalny sprzęt, bo fotki są dobre i dopracowane

Magda_84, gsk - ja właśnie w moim bukiecie też chcę właśnie takie ciemnobordowe, wpadające nawet w fiolet kalie. Są wg mnie boskie.

A ponieważ piszę z domu, przesyłam zgodnie z obietnicą mój zestaw.
Oprócz bukietu i fryzury, cała reszta to pewniaki, mam je już w domu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dira.jpg (29,9 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1125 [800x600].jpg (59,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1620207325_3.jpg (80,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1527795172_1.jpg (35,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1670 [800x600].jpg (63,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2011 frezji,hippeastrum,anturium i eustomy.jpg (16,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5a7f7c209a9f086f.jpg (45,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3415662.jpg (25,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg semi35.jpg (13,3 KB, 14 załadowań)
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:01   #4872
ppaauullaaa
Raczkowanie

Hej Kochane Dziękuje za życzenia a teraz krótka relacja. Rano wstaliśmy z Tż porozmawialiśmy ja się popłakałam ze szczęścia bo nie mogłam uiwerzyć że to Nasz Dzień. Ubrałam się przyjechałam do rodziców a tu lajt stwierdziłam o jak dużo czasu więc wyszłam z koleżankami pod blok malowałam jeszcze paznokcie sąsiadki się śmiały i do fryzjerki tam troszkę mi zeszło ale cały czas nie czułam stresu i się zastanawiałam kiedy mnie dopadnie. Kiedy wróciłam od fryzjerki posiedziałam odpoczęłam zjadłam jedną kanapkę bo miałam ściśniety żołądek nic nie mogłam jeść i przyjechał fotograf -Andrzej Kozłowski - rewelacja polecam wszystkim tak rozluźnił atmosferę wogóle go nie było widać jesteśmy zadowoleni czekamy na efekty . Andrzej porobił zdjęcia sukienki butów i pojechał ze mną do makijażystki ta zrobiłam mi makijaż i do domu. Jeszcze chwila odpoczynku przyszła starsza pomalowałam ją i zaczęlyśmy mnie ubierać. Ja ciągle wyluzowana i zszokowana tym jaka jestem spokojna, nawet gdy się okazało że pętelka przy sukience się urwała to ja jeszcze wszystkich uspokajałam bo nerw był że nie zdążymy przyszyć. No i nadszedł czas przyjechał mój Tż, wyszłam po niego i jego rodzine, jak mój kochany mnie zobaczył mało się nie popłakał był wzruszony daliśmy sobie buziaka i na błogosławieństwo. Na błogosławieństwie jak podeszli do mnie opiekunowie emocje wzięły góre i się popłakałam i kilka osób razem z nami, ale daliśmy radę. Wyszliśmy przed blok a tam pełno sąsiadów w oknach ludzie a ja czułam się taka szczęśliwa wsiedliśmy do bryczki i do kościoła...
ppaauullaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:29   #4873
gosiaczek20004
Zadomowienie

iovaa Śliczna sukienka i welon z reszta wszystko piękne!!! fryzura tez mi się podoba nawet ja oglądałam ale niestety moje włosy są tak mało podatne na układanie że na nich by taka na pewno nie wytrzymała. Fajnie że już tak większość z Was ma na wszystko koncepcję bo ja to poza suknia i welonem to ani jeszcze konkretnego bukietu nie mam, ani biżuterii.
Magda_84 Też masz cudna suknie koniecznie musisz wstawić zdjęcia jak będziesz ją miła na sobie W ogóle to wszystkie z Was które wstawiły zdjęcia na mailu mają piękne sukienki a co najfajniejsze niby jest nas tyle ale chyba jeszcze dwóch identycznych sukienek nie było
Stary 2011-07-11, 12:37   #4874
Magda_84
Rozeznanie

gosiaczek20004 pochwal się jaką suknię wybrałaś, ja uwielbiam oglądać suknie
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:46   #4875
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
gosiaczek20004 pochwal się jaką suknię wybrałaś, ja uwielbiam oglądać suknie
postaram się dzisiaj wieczorem wstawić bo już mam za sobą pierwsza przymiarkę ponawiam pytanie o płatki do sypania kupujecie sztuczne czy żywe?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-11, 13:01   #4876
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ppaauullaaa Pokaż wiadomość
Hej Kochane Dziękuje za życzenia a teraz krótka relacja. Rano wstaliśmy z Tż porozmawialiśmy ja się popłakałam ze szczęścia bo nie mogłam uiwerzyć że to Nasz Dzień. Ubrałam się przyjechałam do rodziców a tu lajt stwierdziłam o jak dużo czasu więc wyszłam z koleżankami pod blok malowałam jeszcze paznokcie sąsiadki się śmiały i do fryzjerki tam troszkę mi zeszło ale cały czas nie czułam stresu i się zastanawiałam kiedy mnie dopadnie. Kiedy wróciłam od fryzjerki posiedziałam odpoczęłam zjadłam jedną kanapkę bo miałam ściśniety żołądek nic nie mogłam jeść i przyjechał fotograf -Andrzej Kozłowski - rewelacja polecam wszystkim tak rozluźnił atmosferę wogóle go nie było widać jesteśmy zadowoleni czekamy na efekty . Andrzej porobił zdjęcia sukienki butów i pojechał ze mną do makijażystki ta zrobiłam mi makijaż i do domu. Jeszcze chwila odpoczynku przyszła starsza pomalowałam ją i zaczęlyśmy mnie ubierać. Ja ciągle wyluzowana i zszokowana tym jaka jestem spokojna, nawet gdy się okazało że pętelka przy sukience się urwała to ja jeszcze wszystkich uspokajałam bo nerw był że nie zdążymy przyszyć. No i nadszedł czas przyjechał mój Tż, wyszłam po niego i jego rodzine, jak mój kochany mnie zobaczył mało się nie popłakał był wzruszony daliśmy sobie buziaka i na błogosławieństwo. Na błogosławieństwie jak podeszli do mnie opiekunowie emocje wzięły góre i się popłakałam i kilka osób razem z nami, ale daliśmy radę. Wyszliśmy przed blok a tam pełno sąsiadów w oknach ludzie a ja czułam się taka szczęśliwa wsiedliśmy do bryczki i do kościoła...
ppaauullaa GRATULACJE!! i najlepsze życzenia -dużo miłości i szczęścia Czekam na dalszą relację
Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
postaram się dzisiaj wieczorem wstawić bo już mam za sobą pierwsza przymiarkę ponawiam pytanie o płatki do sypania kupujecie sztuczne czy żywe?
gosiaczek koniecznie wrzuć fotki ! a co do płatków to.. sama na swój ślub nie kupuję, więc nie wiem jak byłam na ślubach znajomych to mieliśmy w pudełkach sztuczne płatki, chociaż osobiście wolę prawdziwe - można chyba schować do lodówki, żeby nie zwiędły.
iovaa suknia super -pamiętam, że już wcześniej o niej pisałaś, chyba najfajniejsza z kolekcji Alicja w Krainie Czarów Sposa Magda84 wzór cudny, jestem b.ciekawa jak będzie końcowy efekt wyglądał

Edytowane przez kffiatusheq
Czas edycji: 2011-07-11 o 13:05
Stary 2011-07-11, 13:33   #4877
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gsk Pokaż wiadomość
Magda ostatnio u kogoś na parapecie właśnie widziałam te Kalie bordowe i się zachwyciłam nimi i też chyba z nich bukiet będe chciała mieć. Te kwiatki mi się zawsze podobały ale jak zobaczyłam że są bordowe to od razu pomyślałam o bukiecie ale mam jeszcze czas może coś innego jeszcze wpadnie w oko
dziewczyny to nie kalie błagam tylko cantedeska, albo po polsku kanciasta deska. Kalie są tylko białe,duże objętościowo i bardzo delikatne. A cantedeska jest różnokolorowa, sztywna, bardzo trwała i mniejsza objętościowo.
Cytat:
Napisane przez monik_85 Pokaż wiadomość
Jagodzia133 - można tam kupić obrączki. Z tego co pan Marek mówił wychodzi u niego całkiem tanio i wybierasz wzór obrączki jaki chcesz. My przetapialiśmy z naszego żółtego złota na białe i nie orientuję się jak to jest cenowo w innych przypadkach. Najlepiej zadzwoń do Niego lub po prostu przejdź się. Obsługa bardzo sympatyczna
a wiesz dzisiaj zaszłam jak byłam na spacerku z psami i powiem że na pewno będziemy tam robić obrączki. Nie mamy swojego złota ale jak w innych jubilerach i to nie firmowych za parę obrączek chcieli 1200-1300zł tak on za te same powiedział 800zł. Normanie szok.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 14:25   #4878
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
ona911 brak słów... wyglądałaś olśniewająco, bardzo elegancko i po prostu ślicznie wszystko do siebie pasowało, wszystko było idealne, a poza tym jesteś piękna dziewczyną
czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć

cindi chyba skorzystam z Twoich rad
aaa i widziałam suknię, piękna

A ja miałam bardzo pracowita sobotę. Wybraliśmy wreszcie obrączki strasznie sie cieszę, bo jakoś długo nie mogliśmy się zebrać będą gotowe na następna sobotę, robi nam znajomy jubiler z naszego złota. Początkowo miały być z żółtego złota z białym paskiem przez środek, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na całe żółte, lekko ścięte. Wstawiam zdjęcie
I miałam przymiarkę ostatnio dopadły mnie wątpliwości co do mojej sukni, bo obejrzałam tyle pięknych Waszych sukni, że zaczęłam się zastanawiać czy aby na pewno dobrze wybrałam, ale jak krawcowa pokazala mi moją suknie i ją przymierzyłam to po prostu zakochałam się po raz drugi wstawiam zdjęcie, niestety katalogowe, bo w sobotę z powodu nadmiaru rzeczy do załatwienia nie pomyślałam żeby zabrać ze sobą aparat zdjęcie niestety nie oddaje rzeczywistego wyglądu sukienki, bo moja jest biała i jako że jest szyta na wzór przez krawcową to ma inną koronkę na gorsecie i dodatkowo ma naszyte kryształki. I co najbardziej mnie urzekło, falbanki sie o wiele lepiej układają, nie opadają tak w dół jak w modelu salonowym. Welon będę miała długi, do samej ziemi, cały biały, taki zwyczajny, bez dodatków. Mówię Wam, że jak przymierzyłam suknię w sobotę, to po raz pierwszy poczułam, że to już niedługo ten dzień i bardzo się ucieszyłam, chociaż też mamy ostatnio z Tżtem drobne spięcia, no ale mam nadzieję że w dniu ślubu będziemy najszczęśliwsi na świecie

ps. bukiet planuję taki jak na zdjęciu, tylko kwiaty będą ciemnofioletowe, a makijaż w kolorkach fioletowo-szarych
to wkleję ci bukiet mojej przyjaciółki - był przepiękny własnie ciemny fiolet z dodatkiem cantadeskie jasnofioletowych (zdjęcie trochę przekłamuje kolor - one były bardzo ciemno fioletowe - lampa mi wysiadła już jak je robiłam). Do tego miała make up fioletowy, wyglądała super.

Mamy takie obrączki jak zamówiliscie - są super, moja dodatkowo ma brylancik mały

Iovaa masz piękna suknie, fajnie dobrałaś dodatki. Mi osobiście podoba się drugi bukiecik, z tego pierwszego usunęłabym lilie, nie lubię ich, kojarzą mi sie pogrzebowo. Mój bukiet był dość podobny do tego drugiego, z tym że zamiast eustomy białej miałam różę białą i dwie rodzaje różowych, Aquę i taką różówo-fioletową. Do tego cantadeskie w białym i jasnym różu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kalie.jpg (41,1 KB, 66 załadowań)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58

Edytowane przez MissZuzia
Czas edycji: 2011-07-11 o 14:35
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 15:43   #4879
Lotta_
Raczkowanie

Magda_84, śliczna suknia, moja przyjaciółka miała identyczną, podobnie jak Ty miała fioletowe dodatki, wszystko się pięknie komponowało

iovaa - suknia jak z bajki, będziesz wyglądać jak księżniczka

ppaauullaaa, dziękujemy i czekamy na dalszy ciąg relacji, jak się czujesz jako Żonka?

gsk - ładna piosenka piosenka, swego czasu często jej słuchałam. Masz już pomysł na układ jaki do niej zatańczyć? Ona jest bardzo spokojna, bez żadnych mocniejszych akcentów, więc myślę, że trzeba przygotować ciekawy układ w którym "sporo się dzieje". My wybraliśmy piosenkę "you and me" - Lifehouse - ćwiczyliśmy w sobotę i w niedzielę - po 4 godzinach zajęć mieliśmy już gotowy układ, a teraz pozostaje go wyćwiczyć
Lotta_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-11, 16:05   #4880
karolkya
Wtajemniczenie

W nas sypali prawdziwymi płatkami i jestem w sumie do nich tylko przekonana ogóleni sztuczne kwiaty czy platki nie są fajne... Moja starsza kupiła w kwiaciarni tzn zamówiła a babaka w piatek jej z giełdy na elizówce przywiozła stały w chłodnym miejscu ale nei w lodówce... i przetrwały długo bo nawet do około środy...czyli 6 dni
Stary 2011-07-11, 17:24   #4881
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:

chyba znienawidzilam herbaty

Cytat:
Napisane przez gsk Pokaż wiadomość
A jaką macie piosenkę na pierwszy taniec?
Ja bym chciała "311-Love song" bo ją uwielbiam ale tż nie bardzo ale jakoś może go przekonam
http://www.youtube.com/watch?v=egX9ZDaIrkU
fajna my mamy braci - za szklem

Cytat:

mamy takie same obraczkisa piekne teściówka nie mogła wyjść z zachwytu A co do sukni, to bardzo mi sie podobaja w niej falbany, super sie ukladaja, a co do gorsetu, to wlasnie przy ecru, jakos dziwnie te ala "bandaze" wygladaja, ale biala super Widzialam mnostwo zdjec na all i kazda wygladala w niej przepieknie, wiec Ty na pewno tez bedziesz

Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
hej! mam prośbę napiszcie czy Wy do sypania będziecie brały prawdziwe płatki czy takie sztuczne jak można na all kupic?
mi druhenki sypia niby sztucznymi, ale na pewno dokupie zywe
[QUOTE=Tenaya24;28067277]monik_85, kruczydło, ona911 - każda z Was jest inna i każda piękna

jak fasolka? bo nic nie piszesz

Cytat:
Napisane przez iovaa Pokaż wiadomość
ona911, super relacja i piękne zdjęcia Na prawdę wyglądałaś rewelacyjnie Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia

A gość, którego zdjęcia wstawiłaś, musiał mieć profesjonalny sprzęt, bo fotki są dobre i dopracowane

Magda_84, gsk - ja właśnie w moim bukiecie też chcę właśnie takie ciemnobordowe, wpadające nawet w fiolet kalie. Są wg mnie boskie.

no ekstra zestaw Ty to mnie zalamujesz z ta organizacja nam jeszcze tyleeeeeeeeee zostalo
[QUOTE=ppaauullaaa;2806744 6]Hej Kochane Dziękuje za życzenia a teraz krótka relacja. QUOTE]

ciesze sie, ze to byl piekny dzien. Przed Wami teraz piekniejsze zycie
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
to wkleję ci bukiet mojej przyjaciółki - był przepiękny własnie ciemny fiolet z dodatkiem cantadeskie jasnofioletowych (zdjęcie trochę przekłamuje kolor - one były bardzo ciemno fioletowe - lampa mi wysiadła już jak je robiłam). Do tego miała make up fioletowy, wyglądała super.

Mamy takie obrączki jak zamówiliscie - są super, moja dodatkowo ma brylancik mały

Iovaa masz piękna suknie, fajnie dobrałaś dodatki. Mi osobiście podoba się drugi bukiecik, z tego pierwszego usunęłabym lilie, nie lubię ich, kojarzą mi sie pogrzebowo. Mój bukiet był dość podobny do tego drugiego, z tym że zamiast eustomy białej miałam różę białą i dwie rodzaje różowych, Aquę i taką różówo-fioletową. Do tego cantadeskie w białym i jasnym różu.

masakra, ja nie lubie tych kalii, ale ten bukiet jest przepiekny
Stary 2011-07-11, 18:26   #4882
martitaw
Raczkowanie

cindi
zapraszanie męczące ale i miłe
a po tych herbatkach, kawkach i ciasteczkach to byłam chyba u każdego w łazience ;D i przytyłam Nie ma jak polska rodzinna gościnność, choć zdarzały się i wyjątki od reguły

iovaa
piękna suknia! naprawdę niesamowita, że też nie trafiłam wcześniej na nic podobnego
a bukiet bardziej podoba mi się pierwszy - lżejszy i delikatniejszy
Stary 2011-07-11, 19:15   #4883
Tenaya24
Rozeznanie

Tanitko
Ostatnio byłam odcięta od internetu, dlatego się nie odzywałam. A poza tym cieszyłam się mężem, który aż na tydzień wrócił z trasy do domu ale niestety jutro znowu mnie opuszcza już za nim tęsknię
A fasolka ma się dobrze jestem już w 26 tc, brzuszek mam spory, kopniaczki są coraz częstsze i coraz bardziej odczuwalne to cudowne uczucie poza tym czuję się dobrze, tylko w nocy często wstaję siusiu, szybciej się męczę i ból krzyża czasem daje o sobie znac, ale nie narzekam coraz częściej myślę o porodzie... strasznie się go boję... pocieszająca jest myśl, że chociaż ból jest ogromny, to zapomina się o nim mając już swoje Maleństwo na piersiach

ppaauullaaa
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA DUŻO MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ

iovaa
zgadzam się z dziewczynami. Suknia jest przepiękna. Już się nie mogę doczekac, kiedy obejrzę Twoje zdjecia

Jeśli chodzi o płatki róż to my mieliśmy sztuczne. Minusem ich jest to, że są bardzo lekkie i ciężko nimi porządnie sypnąc przy wietrznej pogodzie, aby dobrze poleciały na młodą parę.

Edytowane przez Tenaya24
Czas edycji: 2011-07-11 o 19:18
Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-11, 19:19   #4884
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Tanitko
Ostatnio byłam odcięta od internetu, dlatego się nie odzywałam. A poza tym cieszyłam się mężem, który aż na tydzień wrócił z trasy do domu ale niestety jutro znowu mnie opuszcza już za nim tęsknię
A fasolka ma się dobrze jestem już w 26 tc, brzuszek mam spory, kopniaczki są coraz częstsze i coraz bardziej odczuwalne to cudowne uczucie poza tym czuję się dobrze, tylko w nocy często wstaję siusiu, szybciej się męczę i ból krzyża czasem daje o sobie znac, ale nie narzekam coraz częściej myślę o porodzie... strasznie się go boję... pocieszająca jest myśl, że chociaż ból jest ogromny, to zapomina się o nim mając już swoje Maleństwo na piersiach

.
No to wybaczam A po USG nie wiesz, kto sie kryje w brzuszku ? Dobrze, że zdrówko dopisuje i Tobie i Juniorkowi... a co do porodu, to wcale Ci sie nie dziwie, ze się boisz.... ale wszystko zostanie wynagrodzone
Stary 2011-07-11, 19:21   #4885
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny to nie kalie błagam tylko cantedeska, albo po polsku kanciasta deska. Kalie są tylko białe,duże objętościowo i bardzo delikatne. A cantedeska jest różnokolorowa, sztywna, bardzo trwała i mniejsza objętościowo.
aa nie wiedziałam, nie znam się na kwiatkach
Cytat:
Napisane przez Lotta_ Pokaż wiadomość

gsk - ładna piosenka piosenka, swego czasu często jej słuchałam. Masz już pomysł na układ jaki do niej zatańczyć? Ona jest bardzo spokojna, bez żadnych mocniejszych akcentów, więc myślę, że trzeba przygotować ciekawy układ w którym "sporo się dzieje". My wybraliśmy piosenkę "you and me" - Lifehouse - ćwiczyliśmy w sobotę i w niedzielę - po 4 godzinach zajęć mieliśmy już gotowy układ, a teraz pozostaje go wyćwiczyć
właśnie też nad tym myślałam że jak zatańczymy ale coś się wymyśli, może na jakąś naukę pójdziemy
Wasza też ładna, tą też lubię
Stary 2011-07-11, 20:11   #4886
cindi
Rozeznanie

Cytat:

piękna sukienka i bukiet też!!!
Cytat:
Napisane przez iovaa Pokaż wiadomość
super wszystko, bardzo mi sie podobają buciki
Cytat:
Napisane przez ppaauullaaa Pokaż wiadomość
GRATULACJE i czekamy na dalszą część relacji

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Tanitko
aż się ciepło robi na sercu jak czytam o Bejbiku wybraliście już imię?

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 08:45   #4887
gosiaczek20004
Zadomowienie

Dziękuję Wam bardzo za opinie co do tych płatków. Ja chyba tez bardziej jestem przekonana do żywych więc chyba wolę nawet mniej ale żeby były żywe zdjęcia dzisiaj wstawię bo wczoraj nie bardzo miałam kiedy
Stary 2011-07-12, 11:42   #4888
moniczkar_
Raczkowanie

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla świeżo upieczonych żonek!! Ja wróciłam z 3-dniowego wesela i było suuuper!! Sama nawet się odważyłam i śpiewałam dla Młodych przez mikrofon

Czy nie wiecie dziewczynki gdzie w Lublinie można wypożyczyć tzw "Ciężki Dym"? Strassznie mi się to podoba
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:09   #4889
Lotta_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla świeżo upieczonych żonek!! Ja wróciłam z 3-dniowego wesela i było suuuper!! Sama nawet się odważyłam i śpiewałam dla Młodych przez mikrofon

Czy nie wiecie dziewczynki gdzie w Lublinie można wypożyczyć tzw "Ciężki Dym"? Strassznie mi się to podoba
3-dniowe wesele?!! Ja chyba bym tego nie przeżyła Podziwiam Cię, brawo
Jeśli chodzi o dym to możesz zapytać w agencji ślubnej AVIS, oni mają chyba wszystko co się wiąże z weselem tu kontakt: http://www.agencjaavis.pl/agencja/kontakt/
Lotta_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 15:02   #4890
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczkar_ Pokaż wiadomość

powiedz, że dałaś rade bo my tez mamy 3 dni wesela

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości