Zazdrośnice cz. 38 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-11, 11:05   #2701
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. 38

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
biedna, doświadczona komuną, chciała zbierać póki coś jest
Eee tam zaraz doświadczona, aż taka dorosła to ja nie jestem z komuny pamiętam tylko kolejki po BoboFruty, w których razem z babcią spędzałam poranki w sklepie Społem, gdzie zawsze była najlepsza zabawa, bo z innymi dzieciakami bawiliśmy się w berka
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:08   #2702
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Bisia, Frezi witajcie opowiadajcie jak było!

pomalutku szykuję relację

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Bry dotarłam wczoraj do Gdyni, zjadłam z tatą smażoną rybkę, zrobiliśmy sobie spacer, a dzisiaj rano zostałam sama i jakoś tak mi źle.
Pokój w którym mieszkam jest ok, właścicielka domu w porządku, więc chyba nie będzie żadnych problemów, ale jakoś przeraziło mnie to miasto i to, ze jestem tu kompletnie sama i mam jakiegoś takiego samotnościowego doła

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość

Cześć Frez

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
uuu kusisz My z TŻtem ostatnio jakoś słabo, a mi się ciągle chce

A wiecie co mi TŻ wczoraj zrobił? Po całodniowym maratonie 90210, powiedział że mam zakaz oglądania dalej sama bo się wkręcił, i obejrzymy kolejny odcinek jak wróci, czyli dopiero po 21....
Potrzebuję nowego serialu pilnie!!!
uuuuu no to weź go w obroty

musisz grzecznie zaczekać - to miłe, że chce z Tobą oglądać

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
dzięki I kurcze, jesteś demonem nadrabiania

Bardzo dobrze Jak ciśnienie spada, to spada i moja forma i wtedy mogę spać cały dzień i nie da się mnie dobudzić, ale jak jest tak jak teraz, to super Wygodniej to nie bardzo, bo wolałam jak gdzieś tam na dole mnie kopała, teraz wali prosto w żołądek
dzięki

pisząc "wygodniej" miałam na myśli, że maleństwu jest tak wygodniej

dasz radę czego się nie robi dla ukochanego dziecka

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Cieszę się że Frezi wróciła i że szpani nam opalenizną
noooo taki właśnie był mój plan

Cytat:

Frez, a jak tam życie małżeńskie?
super często i miło polecam

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Capri to może Gossip Girl ?
o! Capri - uderz w stół, a nożyce się odezwą

moja kochana carmelka uzalżniona od seriali
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:10   #2703
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Co do pogrubionego - chyba nie w temacie jestem? co się stało? muszę ponadrabiać...

a co do zaręczyn, myślałam że najpierw była ciąża, która przyspieszyła zaręczyny i ślub...
W dużym skrócie - był kryzys wielki w naszym związku, rozstaliśmy sie i nie widzieliśmy prze m-c. Potem w wypadku zginęli rodzice M. Jak sie do tym dowiedziałam, nie mogłam go zostawić i odezwałam się. Zaczęliśmy się na nowo spotykac, ale nie wiadomo było do końca na jakich zasadach. Ja miałam zapłaconym już wyjazd z koleżanką na rejs po morzu śródziemnym i wyjechałam z nią pod koniec listopada. W czasie jak mnie nie było oboje się strasznie stęskniliśmy za sobą i nagle relacje między nami stały sie bardzo proste i oczywiste. Tż przyjechał mnie odebrać z Katowic, bo tam wracałam, wróciliśmy do niego do domu i tego poranka powstała nasza Mrówka , ale nie wiedzieliśmy o tym. 2 tyg. później mi się oświadczył, planowaliśmy ślub na wrzesień, żeby minął rok od śmierci jego rodziców. Ale tydzień potem dowiedziałam się o ciąży i wszystko nabrało tempa. Resztę znasz

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

pisząc "wygodniej" miałam na myśli, że maleństwu jest tak wygodniej

dasz radę czego się nie robi dla ukochanego dziecka

aaaa, no jej to na pewno jest wygodniej
się za specjalnie nie ma wyboru

opowiadaj jak tam było
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:10   #2704
kasia0912
Zakorzenienie

aaa

FREZI WRÓCIŁA

zwolnili mnie z praktyk na dziś bo umieram przez @ i mam podejrzenia rota wirusa. a nic jeszcze nie jadłam.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:12   #2705
carmelova
Zakorzenienie

Frezi Ty jesteś w Krakowie? Może reflektujesz na kawę?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:15   #2706
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Ja spadam do pracy. Miłego dnia

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:18   #2707
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Capri to może Gossip Girl ?
oj kocham! Tylko teraz przerwa wakacyjna jest Musze jakichś "szpitalnych" więcej poszukać :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-11, 11:22   #2708
kasia0912
Zakorzenienie

a Kości widziałaś?

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-07-11, 11:25   #2709
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
W dużym skrócie - był kryzys wielki w naszym związku, rozstaliśmy sie i nie widzieliśmy prze m-c. Potem w wypadku zginęli rodzice M. Jak sie do tym dowiedziałam, nie mogłam go zostawić i odezwałam się. Zaczęliśmy się na nowo spotykac, ale nie wiadomo było do końca na jakich zasadach. Ja miałam zapłaconym już wyjazd z koleżanką na rejs po morzu śródziemnym i wyjechałam z nią pod koniec listopada. W czasie jak mnie nie było oboje się strasznie stęskniliśmy za sobą i nagle relacje między nami stały sie bardzo proste i oczywiste. Tż przyjechał mnie odebrać z Katowic, bo tam wracałam, wróciliśmy do niego do domu i tego poranka powstała nasza Mrówka , ale nie wiedzieliśmy o tym. 2 tyg. później mi się oświadczył, planowaliśmy ślub na wrzesień, żeby minął rok od śmierci jego rodziców. Ale tydzień potem dowiedziałam się o ciąży i wszystko nabrało tempa. Resztę znasz [COLOR="Silver"]
Ojej to straszne... To rzeczywiście mieliscie intensywny okres, ale dobrze ze wszystko się ulozylo
Stary 2011-07-11, 11:26   #2710
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, jedni mówią ze to nieodpowiedzialne, inni, że egoizmem jest nie decydować się z takich powodów, bo dziecku miłośc wystarczy, a to rodzice chcę, żeby im było wygodnie Ja też uważam, że znacznie fajniej jest jak nas stać, niż jak nas nie stać i też tak bym wolała. Natomiast nie uważam też, że wyznacznikiem tego czy stać nas na dziecko jest to, na jaki stać nas wózek
absolutnie nie twierdzę, że to, na jaki wózek kogo stać jest wyznacznikiem, w końcu dziecku to jest obojętne natomiast ważne, by to rodziców było stać na jakikolwiek wózek. I tu piszę dość metaforycznie, bo wiadomo, że na początku jest sporo wydatków, ale tak naprawdę to te wydatki dopiero się zaczną. chodzi o to, by rodziców było stać na zapewnienie dziecku wszystkiego, czego potrzebuje. ja się trochę zraziłam przez sąsiadkę, ale to długa historia
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:28   #2711
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
a Kości widziałaś?
nie... tzn widzialam ze 2 odcinki i srednio mi lezy
Stary 2011-07-11, 11:34   #2712
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
nie... tzn widzialam ze 2 odcinki i srednio mi lezy
To może Nurse Jackie?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:36   #2713
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
To może Nurse Jackie?
ooo! No to jadę downloadem!
Stary 2011-07-11, 11:40   #2714
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Frezi, Bisia witaaajcieee!

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:44   #2715
kasia0912
Zakorzenienie

nie nawiedzę @
a teraz na Polsacie lecą Chirurdzy.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-11, 11:45   #2716
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
masz nam coś do powiedzenia ?

byłam w agencji pracy ale po przyjęciu ankiety babka wszystkim mówiła, że się skontaktują, więc nie wiem :/

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 11:52   #2717
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry.

Frezi, Bisia!!! Super, że jesteście

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:01   #2718
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

opowiadaj jak tam było
ojej ojej było pięknie

Cytat:

FREZI WRÓCIŁA
zwolnili mnie z praktyk na dziś bo umieram przez @ i mam podejrzenia rota wirusa. a nic jeszcze nie jadłam.

a u lekarza byłaś???

Cytat:
Frezi Ty jesteś w Krakowie? Może reflektujesz na kawę?
jestem w Krk, ale 17 dziewczyn nie miało ze mną konaktu od 5 tyg.... muszę to wszytko odrobić ale obiecuję, że jak tylko się już ze wszystkimi skontaktuję i pozapisuję co i jak i kiedy, to od razu dam Ci znać, w których godzinach będę wolna (o ile w ogóle, w tym tygodniu )

Relacja:

Lot przeżyłam okrutnie - nie lubię latać i się boję każdego wstrząsu.... ble
Jak zajechaliśmy do hotelu, od razu poszliśmy na spacer.... bardzo wiało i zaczęliśmy się zastanawiać WTF??

ale dwa dni później pięknie, bez chmur i gorąco!!! aż się tęskniło za tym wiaterkiem

Hotel prześliczny!!!! 5* na standard Grecki - jedzenie wyborne, do wyboru do koloru... od kurczaków, przez wszystkie rodzaje mięs i sałatek, naleśniki, omlety, pizza, spagetti z róznego rodzaja makaronami.... nuggetsy, frytki, risotto..... słodycze, ciasta, babeczki, baklawa, torty..... melon, arbuz - no WSZYSTKO WSZYSTKO!!!!

na początku pakowaliśmy pełne talerze, bo chciało się wszystkiego spróbować ale z czasem byliśmy tak przejedzeni, że już nie mogliśmy nic paskować w siebie jak nic przytyłam ze 3-4 kg

na śniadania wstawaliśmy bardzo rzadko bo długo spaliśmy po intensywnych nocach, tak to właśnie wygląda

były różne animacje (kabarety, Lord of the dance, loterie z nagrodami - nic nie wygraliśmy , itp)

alkohol się lał - mają tam pyszną leminiadę

baseny cudne, woda cieplutka graliśmy z eMŻetem (carmelka ) w paletki w wdzie, kąpaliśmy się w morzu i opalaliśmy na plaży..... raz nawet odważyłam się topless głupio się czułam na początku, ale z czasem to już chleb powszedni

na 3 dni wypożyczyliśmy samochód i zjechaliśmy Kretę wzdłuż i wszerz
widzieliśmy tyle miejsc, ze głowa mała! a Każde piękne i zapierające dech w piersiach

Santorini to najpiękniejsze miejsce na jakim byłam, choć spodziewałam się więcej domków z niebieskimi dachami - lekko przereklamowane, bo wszędzie pokazują jedno zdjęcie, gdzie akurat są 3 niebieski dachy i to tyle na Santorini

Byliśmy na wieczorze greckim.... tańce, wino się lało, a jedzenie leżało na stołach był swego rodzaju pokaz jak wygląda greckie wesele kupiliśmy sobie zdjęcie z parą młodą i bawiliśmy się na całego

Kupiliśmy mnóstwo pamiątek (wina, oliwę, obraz itp) i mieliśmy 14kg nadbagażu.... i niestety upierdliwa Pani na lotnisku nie chciała przymknąć na to oko i kazała płacić (10 euro za każdy kilogram!!! ) więc musieliśmy odejść na bok i powyrzucać kilka rzeczy między innymi materac dmuchany, parasol plażowy, ręczniki, jakieś jedzeniowe sprawy.... no taka z niej %&%^*&^* była.... i po wyrzuceniu tego wszystkiego zostało nam 2 kg nadwagi i tak się ci** uparła, że za to już musieliśmy zapłacić 20 euro..... żenada!!! zwłaszcza, że przed nami innych jakoś przepuszczała z nadwagą upieprzyła się nas i tyle... ale to absolutnie nie zepsuło nam pięknego wyjazdu, który będziemy cudnie wspominać

cały czas razem, bez kłótni, bez probemów... sami dla siebie

to naprawdę cudowna sprawa wyjechać (kto oczywiście ma takie możliwości) od razu po ślubie na podróż..... w człowieku są jeszcze takie emocji i świeże przeżycia, że dodaje to uroku tej podróży.... czerpaliśmy od siebie ile tylko mogliśmy i tak właśnie zaczęliśmy nasze cudowne małżeństwo

duuuużo zdjęć na poczcie a u takie jedno skromne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_1167.jpg (178,6 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2011-07-11 o 12:04
Stary 2011-07-11, 12:04   #2719
Biska
Zakorzenienie

Nie wiem kiedy Was nadrobię

Jestem zadowolona z wyjazdu Mieliśmy 2 dni super pogody, dzięki czemu złapałam trochę słońca, Tż nawet schodzi teraz skóra Kąpaliśmy się nawet w tej lodowatej wodzie

W czwartek o godzinie 3.30 w nocy zajechaliśmy na miejsce, wnieśliśmy tylko bagaże i poszliśmy spać pobudka ok 9 śniadanie i wypad nad morze. Niebo było pochmurne, więc wdychaliśmy jod i sączyliśmy piwko w barze na plaży później obiad i szybkie ogarniecie miasteczka, kolacja i nocny wypad nad morze

W piątek pogoda super, szybkie śniadanie i leżenie bykiem na plaży obiad i wieczorny wypad do knajpy błogie lenistwo Sobota wyglądała podobnie

W niedziele w drodze powrotnej zawitaliśmy na Hel, później molo w Sopocie i do domu

Warto było jechać, choć nad morzem drogo jak jasna cholera no i Tż wrócił przeziębiony

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:05   #2720
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dobry.

Frezi, Bisia!!! Super, że jesteście

dzięuję
Stary 2011-07-11, 12:06   #2721
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
ojej ojej było pięknie

a u lekarza byłaś???

jestem w Krk, ale 17 dziewczyn nie miało ze mną konaktu od 5 tyg.... muszę to wszytko odrobić ale obiecuję, że jak tylko się już ze wszystkimi skontaktuję i pozapisuję co i jak i kiedy, to od razu dam Ci znać, w których godzinach będę wolna (o ile w ogóle, w tym tygodniu )

Relacja:

Lot przeżyłam okrutnie - nie lubię latać i się boję każdego wstrząsu.... ble
Jak zajechaliśmy do hotelu, od razu poszliśmy na spacer.... bardzo wiało i zaczęliśmy się zastanawiać WTF??

ale dwa dni później pięknie, bez chmur i gorąco!!! aż się tęskniło za tym wiaterkiem

Hotel prześliczny!!!! 5* na standard Grecki - jedzenie wyborne, do wyboru do koloru... od kurczaków, przez wszystkie rodzaje mięs i sałatek, naleśniki, omlety, pizza, spagetti z róznego rodzaja makaronami.... nuggetsy, frytki, risotto..... słodycze, ciasta, babeczki, baklawa, torty..... melon, arbuz - no WSZYSTKO WSZYSTKO!!!!

na początku pakowaliśmy pełne talerze, bo chciało się wszystkiego spróbować ale z czasem byliśmy tak przejedzeni, że już nie mogliśmy nic paskować w siebie jak nic przytyłam ze 3-4 kg

na śniadania wstawaliśmy bardzo rzadko bo długo spaliśmy po intensywnych nocach, tak to właśnie wygląda

były różne animacje (kabarety, Lord of the dance, loterie z nagrodami - nic nie wygraliśmy , itp)

alkohol się lał - mają tam pyszną leminiadę

baseny cudne, woda cieplutka graliśmy z eMŻetem (carmelka ) w paletki w wdzie, kąpaliśmy się w morzu i opalaliśmy na plaży..... raz nawet odważyłam się topless głupio się czułam na początku, ale z czasem to już chleb powszedni

na 3 dni wypożyczyliśmy samochód i zjechaliśmy Kretę wzdłuż i wszerz
widzieliśmy tyle miejsc, ze głowa mała! a Każde piękne i zapierające dech w piersiach

Santorini to najpiękniejsze miejsce na jakim byłam, choć spodziewałam się więcej domków z niebieskimi dachami - lekko przereklamowane, bo wszędzie pokazują jedno zdjęcie, gdzie akurat są 3 niebieski dachy i to tyle na Santorini

Byliśmy na wieczorze greckim.... tańce, wino się lało, a jedzenie leżało na stołach był swego rodzaju pokaz jak wygląda greckie wesele kupiliśmy sobie zdjęcie z parą młodą i bawiliśmy się na całego

Kupiliśmy mnóstwo pamiątek (wina, oliwę, obraz itp) i mieliśmy 14kg nadbagażu.... i niestety upierdliwa Pani na lotnisku nie chciała przymknąć na to oko i kazała płacić (10 euro za każdy kilogram!!! ) więc musieliśmy odejść na bok i powyrzucać kilka rzeczy między innymi materac dmuchany, parasol plażowy, ręczniki, jakieś jedzeniowe sprawy.... no taka z niej %&%^*&^* była.... i po wyrzuceniu tego wszystkiego zostało nam 2 kg nadwagi i tak się ci** uparła, że za to już musieliśmy zapłacić 20 euro..... żenada!!! zwłaszcza, że przed nami innych jakoś przepuszczała z nadwagą upieprzyła się nas i tyle... ale to absolutnie nie zepsuło nam pięknego wyjazdu, który będziemy cudnie wspominać

cały czas razem, bez kłótni, bez probemów... sami dla siebie

to naprawdę cudowna sprawa wyjechać (kto oczywiście ma takie możliwości) od razu po ślubie na podróż..... w człowieku są jeszcze takie emocji i świeże przeżycia, że dodaje to uroku tej podróży.... czerpaliśmy od siebie ile tylko mogliśmy i tak właśnie zaczęliśmy nasze cudowne małżeństwo

duuuużo zdjęć na poczcie a u takie jedno skromne

My też rozważamy Kretę na podróż lecę na pocztę

Stary 2011-07-11, 12:07   #2722
kasia0912
Zakorzenienie

Frezi cudowna relacja i ZAZDROSZCZĘ maksymalnie

nie byłam,ale czuję,że to przez @. W tym miesiącu jest wyjątkowo paskudna.

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-07-11, 12:08   #2723
najfajniejsza
Zakorzenienie

Bisia, to dbaj o niego, jak przeziębiony
super, że wypad się udał

frezi, bosko się Ciebie czyta, ach, żałoszczę
Stary 2011-07-11, 12:10   #2724
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ilsa, a co miałabym powiedzieć? Opis trasy we Wro? Na pewno nigdy więcej nie będę miała sandałków z wkładkami żelowymi. Dziadostwo mnie odparzyło

Frezi Świetnie, że tak się Wam wyjazd udał Mam nadzieję, że ten stan wyjątkowego uniesienia poślubnego utrzyma się jeszcze długo długo!

Bisia, hardkory jesteście z tą kąpielą w morzu Skóra Ci nie zamarzła?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:11   #2725
kasia0912
Zakorzenienie

Bisia to wykuruj go

ja już też chcę wyjechać, a to jeszcze 4 tygodnie heh

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2011-07-11, 12:12   #2726
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

My też rozważamy Kretę na podróż lecę na pocztę
naprawdę WARTO!!!! tylko uwaga z tym nadbagażem..... lepiej wziąć mniej ze sobą, żeby mieć miejsce na pamiątki

Cytat:
Frezi cudowna relacja i ZAZDROSZCZĘ maksymalnie

nie byłam,ale czuję,że to przez @. W tym miesiącu jest wyjątkowo paskudna.
dziękuję

wiem co czujesz.... jak nie biorę tabletek to umieram z bólu

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

frezi, bosko się Ciebie czyta, ach, żałoszczę

Bisia - cieszę się, że Wam się też wypad udał a przeziębienie niech szybko ucieka gdzie pieprz rośnie
Stary 2011-07-11, 12:13   #2727
Biska
Zakorzenienie

Frezi obejrzałam pierwszą serię zdjęć i jestem oczarowana :prosi :

Napiszesz mi ile Was wyniósł ten wyjazd?

Med odważyłam się tylko raz zanurzyć do szyi, na początku myślałam, że skamienieję i wyjdę jak robot z tej wody, ale po chwili zrobiło się całkiem znośnie

Najeczko dbam jak mogę w ogóle jakoś tak.... lepiej się między nami zrobiło dobrze nam zrobił ten wyjazd

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-11, 12:16   #2728
_Maya_
Zakorzenienie

Frezi...zazdroszczę aż sama sobie przypomniałam to jedzenie i generalnie "nasze miodowe dwa tygodnie" na Krecie
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 12:18   #2729
najfajniejsza
Zakorzenienie

Frezi, po pierwsze - wyglądacie bosko! po drugie - masz superaśny tyłek po trzecie - wspaniałe bimbały po czwarte - żałoszczę jeszcze bardziej, bu.
Stary 2011-07-11, 12:21   #2730
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Frezi super relacja, dobrze, że byłam po jedzeniu to przynajmniej nie zaśliniłam klawiatury I faktycznie Grecja jest cudownym miejscem na wypoczynek my byliśmy na wyspie Kos - i na pewno tam wrócimy

Bisia fajnie, że złapałaś trochę słońca. Podziwam Was za kąpiel w zimnym morzu szkoda, że było drogo i Tż wrócił przeziębiony.
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości