|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Hej dziewczynki
Wróciłam z grilla, położyłam dzieci spać nałożyłam farbę i zawitałam wreszcie na Wizaż![]() Ja jak paliłam zawsze miałam fajki, ale nie miałam nic przeciwko jak ktoś brał przy częstowaniu...miałam jedną taką dziewczynę w klasie co notorycznie brała od reszty fajki, ale była super i nikt nie miał jej za złe...zawsze się śmiała że ona najbardziej lubi"cudzesy"... ![]() Natomiast jeśli chodzi o koleżanki i kawki też już jestem ostrożna...mam dwie takie koleżanki co mnie tak tym przesiadywaniem denerwowały, że szok... - koleżanka A wyprowadziła się z bloku do domku i pierwsza wizyta trwała z 5 godzin, jej synkowie darli się niemiłosiernie(biegałam co chwila do drugiego pokoju bo myslalam ze sie coś stało!), kopali piłke i jeździli na hulajnodze po kaflach(podkreślić pragnę, że nie krytykuje sposobu wychowania, każdy robi jak chce, ale niestety nie zawsze da się zgrać z niektórymi osobami) - koleżanka B przyjeżdzała o 7 jak mąż jechał do pracy(nie lubi autobusów)i tak siedziala do 17 (jak mąż wracał)- grzebała mi w szafkach, jej córeczka niszczyła moim dzieciom zabawki itp. Dzięki takim osobom uczę się otwartości i szczerości- oczywiście w pewnym momencie przyszedł czas na szczerą rozmowę i o dziwo...spotykamy sie do dziś- na moich warunkach
|
|
|
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam kilka takich koleżanek które zapraszam, a u nich np. nigdy nie byłam... ale wiem że niektórzy nie mogą, bo np. dzieli pokój z bratem, więc średnio może podejmować gości.. |
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#364 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry z kawusią,
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
spać idę najwcześniej o 23
tylko muszę trochę z córą pleżeć, bo sama nie zaśnie, umie już "mama" więc jak woła to trzeba kompa zgasić![]() dobry nawet bardzo, bo niedługo paczkaEdytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-07-11 o 13:25 |
|
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
Ja na moją paczuchę muszę jeszcze trochę poczekać, robię dopiero w przyszłym tygodniu jak wrócę, bo wyjeżdżamy na kilka dni. Mieliśmy pojechać nad morze, ale ze względu na Martynkę, może nie wytrzymać tak długiej jazdy samochodem, jedziemy w tatry. Góry lubię jeszcze bardziej niż morze, to dla mnie nawet lepiej, a i droga trwa tylko kilka godzin nawet z korkiem na zakopiance.
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy mi się uda pokarzę Wam część moich dzieciaków
na pierwszym jest Martynka z Marcelem,a na drugim Martynka zdjęcie z przedszkola ''mikołajki''. Niestety zdjęć drugiej córki nie ma w komputerze
Miłego dnia Edytowane przez izka@izka Czas edycji: 2011-07-11 o 09:12 |
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Iza super dzieciaczki...
Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-07-26 o 20:12 |
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu ze zdjęcia patrzy na mnie śliczna, sympatyczna, chyba niewysoka brunetka |
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się że dobry bo też czekam na paczkę
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
klawiatura bezprzewodowa mi padła i wyciągnełam starego rumpa oj jak ciężko na tym pisać
|
||
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kociki
![]() ![]() ale mam cięzki poranek hihi ale było super , żeśmy się wczoraj z Tomkiem ujarali
|
#374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wszyscy tacy są...Dodam, że jak znajomy zee mną jeździł po paczki z paczkomatu, to nigdy nie chciał za to kasy. Więc kupowałam mu kilka piw lub zapraszałam do siebie i wtedy szła wódka w ruch ![]() Cytat:
także dla koleżanki za to, że potrafi słuchać krytykiJa tej bidulce, o której wcześniej pisała, też coś powiedziałam... Chodziło o to, że na każdych zajęciach robiliśmy coś w grupie i ona nawet palcem nie kiwnęła. Nawet sama na listę się nie wpisała! Zawsze okazywało się, że byliśmy najlepszą grupą i dostawaliśmy + Później za te plusy byliśmy zwolnieni z kolokwium i dostaliśmy 5. Powiedziałam jej, że mogłaby nam podziękować. A ona do mnie z mordą, że nie dość, że przesadzam, to jeszcze sobie wymyślam. Wyszłam na kłamczuchę, a druga dziewczyna (ta dobra, miła) udawała, że tego nie słyszy... Tamta się obraziła, a druga twierdząc, że nie jest po niczyjej stronie nawet mi teraz część nie powie... Przyjaciółki.Cytat:
![]() Psuja jesteś! |
|||
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
tak, tak, słodziudka, tylko, że już w tym trudnym wieku, i czasem daje popalić,
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
kurier już był
najlepsza było moja córka, jak zobaczyła paczkę z avonu to nawet czekoladki rzuciła a uwielbia je ponad wszystko
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczyna obchodzić święto paczki razem z mamusią
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
no laseczki robię eksperyment z naszą farbą, rozrobiłam małą ilość do próby uczuleniowej i nałożyłam na jedno pasemko
co by sobie kolor oblukać za pół godziny wszystko będzie jasne
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-07-11 o 13:17 |
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po przerwie
Ciężko za Wami nadążyć ;pWesele udane! A że żar się lał z nieba, olałam mega obcasy i śmigałam po sali w balerinach, pierwszy raz w życiu makijaż po prostu płynął, po 2óch tańcach starłam całą tapetę chusteczką, zostały pomalowane oczy ![]() Ale wyszałałam się, wytańczyłam, jednak nie trzeba było się źle nastawiać. Było bardzo dużo ludzi w moim wieku, a bałam się że to raczej impreza babć i wujków będzie. Para Młoda piękna, a pierwszy taniec ćwiczyli chyba długo Sama mam tylko cywilny i w takich momentach zachciewa mi się białej sukni z welonem.... Problem mam taki, może doradzicie. Zamawiam avon dla sąsiadki, a ona znosi mega zamówienia ze swojej pracy, za to zawsze jej jakiś gratis czy zniżka wskoczy. Ale coraz bardziej opóźnia się z płaceniem. Wczoraj dopiero zapłaciła za kosmetyki, na które faktura była do 07.07 :/ Ja to płacę ze swojego, męża już czasem nerwy ponoszą bo to nie o 20-50zł chodzi a bywa że 200 ![]() A z drugiej strony nie wiem jak z nią gadać, bo też nie chcę stracić dobrego źródła zamówień, zawsze na 150 uzbiera. |
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() porozmawiaj z sąsiadką, powiedz, że musisz zakładać ze swojej kasy, bo masz termin płatności i avon wstrzymuje paczki jak się nie przestrzega i że nie zawsze masz tyle swoich żeby zakładać za nią ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- ja już po eksperymencie z farbą i... jasna miedź jest ruda
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wzięłam 1 z demo i 1 za 50gr A dla Mamuśki złoty mahoniowy brąz - mam nadzieję, że nie będzie ciemny, bo mnie ukatrupi
|
|
|
|
#384 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko wiesz, jacy są ludzie, czuja się urażeni byle czym i bardzo prawdopodobne, że sąsiadka odwróci się na pięcie i pójdzie zamawiać u kogo innego. Z drugiej strony jest trochę tak, że jak dasz komuś palec, to weźmie całą rękę. Raz poczekasz na pieniążki tydzień, to za drugim razem poczekasz sobie już 2. Ja, jak wiem, że się doczekam, to cierpliwie czekam.
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś mama wspominała, że ma jutro mieć wolne to jak dziecko pójdzie spać to będziemy się farbować nawzajem chyba trzeba się sugerować numerami kolorów, bo nawet kolory na próbniku jakieś dziwne, takie podobne zapisałam sobie w ulubionych post napisany przez cebulkaa, są w nim objaśnione oznaczenia numeryczne:https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3448 |
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam sobie zrobić pazurki metodą wodną i
Wsadzę paznokcia, wyciągam, a lakier jest pływający i nie chce w ogóle schnąć Zrobię jeszcze 1 podejście, ale najpierw woda musi mi się odstać...
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymień ten nierozchodzący się ... widocznie jest za cięzki/za gęsty
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

Wróciłam z grilla, położyłam dzieci spać nałożyłam farbę i zawitałam wreszcie na Wizaż

tylko muszę trochę z córą pleżeć, bo sama nie zaśnie, umie już "mama" więc jak woła to trzeba kompa zgasić

także dla koleżanki za to, że potrafi słuchać krytyki
zapisałam sobie w ulubionych post napisany przez cebulkaa, są w nim objaśnione oznaczenia numeryczne: