|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku? | |||
| Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. |
|
1 | 1,92% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
22 | 42,31% |
| Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. |
|
1 | 1,92% |
| W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. |
|
2 | 3,85% |
| W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. |
|
18 | 34,62% |
| Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. |
|
10 | 19,23% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
malamutka jak spojrzałam obiektywnie na te rozmiary to przestałam zwracać uwagę na metki bo u mnie to się nie ma nic jedno do drugiego szczególnie przy tych malutkich 56 62 a i nawet 68 rozmiarach, podpatrzyłam tylko jakie są wymogi co do prania a ubranka zanim naciągnę na małą to przyłożę i sprawdzę czy już nie wyrosła
![]() no właśnie dziewczyny te co macie używane bez metek zazdroszczę że nie musicie się z tym bawić, muszę na spokojnie opracować jakąś dobrą technikę i co dziennie kilka pousuwać z tych ubranek które będą miały kontakt z ciałkiem ah to sobie relaksujące zajęcie znalazłam hehe
|
|
#3992 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
Cytat:
Gratulacje udanych wyników!!!Cytat:
![]() Dzasta No widzisz jaki fajny narzeczony- dobrze wie, że każda kobieta lubi prezenty
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3994 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę trochę poogarniać ciuszki dla synka, może sobie zrobię jakąś listę
A u nas dziś pochmurno i chłodno, ale się ta pogoda zmienia
|
|
#3995 |
|
Zadomowienie
|
a to ciekawe zajęcie z tymi metkami, pasjonujące
co?![]() aha, moi uprzejmi znajomi powiedzieli wczoraj na grillu, że wyglądam za ładnie na dziewczynkę i na pewno będę mieć chłopczyka, na pewno lekarz się pomylił mówiąc o dziewczynce. głupi ludzie, dość ich mam powoli
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu nadaję z łóżka. Nic mi się nie chce- znowu
![]() Dzisiaj kolejna afera pt. kafelki do łazienki, więc nawet nie chce mi się wynurzać aby w tym nie uczestniczyć
|
|
|
|
#3997 |
|
Wtajemniczenie
|
Lulka jamochłon
|
#3998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I że to niemożliwe, żeby była dziewczynka. A ja przez moment sama zwątpiłam, bo przecież pomyłki się zdarzają, to kupiłam kilka ciuszków w kolorze zielonym Tak na wszelki wypadek. A jutro wizyta, to poproszę gina żeby po raz trzeci dokładnie określił płeć
|
|
|
|
|
#3999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno tez mam "brzuch na chłopca" i za ładnie wyglądam na dziewczynke a niech sobie gadają, a co tam ![]() Cytat:
ja dokończyłam co mam dokończyć usiadłam i nie mam sił dupencji podnieść
|
||
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
cotka jak ja Ci zazdroszcze lezenia w wyrku
lez, po co ma Ci sie jeszcze oberwac rykoszetem;Malgosia nie chcialam powiedziec ze to maly pasozyt datego jakos przyszlo mi z tym jamochlonem
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja metki te duże powycinałam, bo dziś robiłam pierwszą turę dzieciowego prania, ale to wszystko malutkie
|
|
|
|
|
#4003 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dla mnie najważniejsze, że mąż mówi, ze ślicznie wyglądam i że ze wszystkich dziewczyn na grillu ja byłam najładniejsza i najbardziej zadbana ale jak człowiek ma gorszy dzień to ludziki go wkurzają ale są i tacy co humorek poprawia: wy i mąż![]() cotka leż, relaksuj się i nie denerwuj bez potrzeby ![]() aha, na poprawe nastroju ściągam sobie z netu disco z lat 70ych, ubaw. i jest taka piosenka Ring my bell. laska śpiewa nieustannie "you can ring my bell". zawsze w jakiś taki zboczony sposób sobie te piochnę tlumaczyłam - zwłaszcza, że bell jakos mi siętak jako dzyndzelek tłumaczy... kosmato jakoś, nie
"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2011-07-11 o 13:01 |
||
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście kłótnia i tak przyszła do mnie. Ja pier** jak można się czepiać kafelków
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi od poczatku wmawiali ze chłopak i chłopak i juz miałam serdecznie dosyc jak okazało sie ze dziewczynka to myslałam ze to sie skonczy ale i tak słysze komentarze "brzuch na chłopca" "nic sie nie zmieniłas wiec chłopak" nawet sasiadka znajomej powiedziała jej ze bede miała napewno chłopaka bo tak ładnie wygladamteraz sie boje ze w czasie porodu jednak okaze sie ze moja mała ma siusiaka ![]()
|
|
|
#4006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
anciaahk u mnie tak jak pisały dziewczyny nocka u teściów, bo mąż nie dał za wygraną, ale już u siebie i jest o niebo lepiej ![]() cotynato z tatą współczuje, mam to samo ale ja już się nie odzywam, nie dyskutuje i niczego mu nie wyjaśniam, bo nasza każda rozmowa kończy się kłótnią. Może wrzuć na luz i traktuj go jak powietrze?? Nie jest to łatwe, ale widzę, że i u Ciebie dyskusje nie pomagają.Jeśli chodzi o przepuszczanie w kolejce - jak byłam w Tesco stanęłam przy kasie pierwszeństwa, przede mną stała taka babcia, a kasjerka do mnie, że zaprasza do przodu i że mam sie pchać - na co starsza pani wejrzała się na mnie zabójczym wzrokiem i pyta: będzie się pani pchała przed taką starszą panią?? bruma kciuki za wyniki! ja nie Cytat:
A brałaś coś na gardełko? |
|
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
tuśka, może być i tak ze będzie siusiak
mi to tam jedno, najwyżej będzie Szczepcio tylko tych sukienek będzie mi żal jak coś, ale w razie czego oddam w dobre ręce i już
|
|
|
|
#4009 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja moją dzidzie najpierw fasolką nazywałam, a teraz jak żartujemy ze znajomymi to nazywam ją właśnie pasożytem i mówię, że M. mnie zawirusował i teraz mam pasożyta, puchnę i z dala ode mnie bo mogę zarażać Ale oczywiście kocham tego swojego pasożytka (co krew ze mnie chyba wypija, bo w kółko mam anemię) Cytat:
|
||
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja bym nie odpuściła
![]() Malamutka gdyby to było tak łatwo go gdzieś wysłać
|
|
|
|
#4011 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam od gina... Miałam ktg i dostałam tabletki Cordafen
mam jakies skurcze ??? Ups....zaczynam sie martwic....
|
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jakaś normalna wizyta czy poszłaś bo Cię coś niepokoiło? Kurde to już pod ktg podłączają? Czy tylko jak coś niepokojącego? Ja się nie znam
|
|
|
|
|
#4014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A łózka po nocy mam dosc i nie bede lezec bo nie kazał
|
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ktg już? jak to wygląda?
|
|
|
|
|
#4016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prosze się wygodnie rozłożyć i leżeć ![]() ja jeszcze nie miałam ktg a już 3 3 tydzień, moze na następnej wizycie ![]() Cytat:
![]() gerda taki pas czy coś podobnego zakładają na brzuch
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-07-11 o 13:19 |
||
|
|
|
#4017 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a latem upaly powyzej 30 stopni codziennie przez 3 mce w miescie bez morza tez strasznie daja sie we znaki, bo przeciez nikt przez 3mce urlopu nie ma ![]() Ja metek na razie nie bede wycinac, nawet o tym nie pomyslalam jakby dziecku przeszkadzaly to wtedy bede kombinowac. Odnosnie donoszenia ciazy czytalam ze donoszona jest od 37 tygodnia, tylko mam wrazenie, ze te tygodnie to liczy sie skonczone, czyli to juz jakby 38 wtedy leci.
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Ale fajnie. Mam nadzieję że u mnie też Chociaż kasy pójdzie 2 razy więcej ![]() Ja też jakaś połamana jestem po nocy, ale w ciągu dnia lubię sobie poleżeć ![]()
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie kładę się ani na minutkę w ciągu dnia.... Ale ja ogólnie jestem pracoholik i nawet tv bezczynnie nie potrafie ogladac
..... Lekarz o lezeniu nic nie mówił, mówił ze szyjka prawidłowa i zamknięta.... I mam jakies badanie hbs na żółtaczkę.... Tabletki mam dwa razy dziennie brac i w sumie nic wiecej nie mówił.... |
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o wszystko zahaczaczam, wszystko mi z rąk wypada, jakaś taka niezdarna i ociężała się zrobiłam a jeszcze mnie tu atrakcje irytacyjne spotykają w łózku bezpiecznie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

HANIA

Gratulacje udanych wyników!!!

co?

podobno tez mam "brzuch na chłopca" i za ładnie wyglądam na dziewczynke 

i mówię, że M. mnie zawirusował i teraz mam pasożyta, puchnę i z dala ode mnie bo mogę zarażać
ktg już? jak to wygląda?