|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Ja mam 2 sztuki mizensy keira. białą (tzn kremową) i błękitną (tzn błękitną
. Obie kupiłam na zimowej wyprzedaży, jestem zachwycona ich jakością (w porównaniu z badziewiem z sieciówek) i nie zniechęcę się tak łatwo. Planuję zakupy wielu kolejnych, ponieważ mam wiele par butów i niewiele torebek. Właściwie bardzo, bardzo niewiele torebek a wiele, bardzo wiele par butów. Powoli pozbywam się, bo nie mam ich gdzie trzymać (och, czemuż nie mam 200 metrowego mieszkania i ogromnej garderoby).No w każdym razie rozglądam się. Właściwie każda torebka jest mi potrzebna, np czarna, beżowa.. itd. Rozważam różne modele, jeśli chodzi o Aidę to nie jestem pewna czy dobrze byśmy razem wyglądały. Nie jestem szczupła, w związku z tym każda torebka typu "kulka"/"kuferek" podkreślają moją "okrągłą" (rozległą;P) budowę. Nie przejmowałam się tym za bardzo do tej pory, ale ostatnio przymierzałam w sklepie kilka torebek i doszłam do wniosku, że coś bardziej w stylu Jill mnie wydłuży. Nooo, chodzi o to, żeby było mniej więcej proporcjonalnie. Rozważałam też model MAYA, bo jest fiołkowa i urocza. Ale nie wiem jeszcze. Powinnam siedzieć i pisać mgr, a dopiero później "w nagrodę" kupować torebki. Co jest ze mną nie tak... ![]() W Gdańsku padało, ale przestało. Zimno i nie ma plażowej atmosfery.
|
#2282 | |
|
BAN stały
|
Tabelka mi nie jest potrzebna, wystarczą zdjęcia wstawiane przez Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2284 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak kolorek - taki jak chciałaś????? Cytat:
Aida nie układa się ja k kuferek moim zdaniem o ile jest na pasku- w ręku jest bardziej kuferkowata- ale na pasku jaet workowato- flaczkowata w granicach swej budowy ja bym jeszcze polecała vivienmaya jest cudna- niestety kolor nie dla mnie, a o jill też od czasu do czasu myslę- tylko nie potrafię się zdecydować- na jesień powinna być też chyba jakas dostawa jak już klikniesz coś - pochwal się koniecznie |
|||
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
jak kliknę, pochwalę się na pewno
tak, nad kolorem fiołkowym siedzę i dumam. z takich "szalonych pastelowych kolorów" błękitna keira wydaje się być wystarczająca. tylko, że ona jest duża workowata. maya jest mniejsza. w sumie co to za różnica czy zapłacę 130 czy 167 za zamówienie...
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Wybrałam "brąz", ale jak zwykle wyszedł czarny Ale jestem zadowolona, bo pokryło mi odrosty równomiernie z całymi włosami )
|
|
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
musi być jakiś sposób na brąz u Ciebie ![]() mogłabyś upiąć i wtedy spód byłby widoczny |
||
|
|
|
#2290 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brąz by może wyszedł, ale pewnie najpierw bym musiała rozjaśnić włosy, a to je bardzo zniszczy ![]() Pod spodem, ale tak bardziej po bokach, więc jak upnę to nie jest widoczne Ale i tak ciągle chodzę w rozpuszczonych, więc mi to nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomniała mi się moda na fryzurę w stylu borsuka tudzież skunksa
|
|
|
#2293 |
|
BAN stały
|
A nie prościej spróbować kupić farbę jaśniejszą o ton-dwa od brązu? Może wtedy Ci wyjdzie to, co chcesz, skoro zawsze jest ciemniej.
|
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ciąg etorebkowy.. czuje w kościach że kupie jeszcze coś jutro mała wypłatka Aida Żałuje tej beżowej teraz.. ale przeszkadzał mi ubytek w uzębieniu mojej Aidy
|
|
#2295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj to norma ![]() Monia, mogę mieć do Ciebie osobiste pytanie na pw? Ale nie bój się ![]() Cytat:
Takiego morza mi się chce najbardziej, dlatego wakacje chyba dopiero jesienią
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dziś kliknęłam tą szarą to jeszcze mam ochotę coś doklikać z etorby ale nie wiem co, znaczy nie mogę się zdecydować ((
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co rozważasz? Edie? ![]() Ja z etoreby mogłabym rozważyć czarną Aide.. ale za droga jest póki co..
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
DZień doberek
ale u mnie dzisiaj upał ale wolę jak słonko świeci niż pada de3szcz więc się ciesze
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edie, jenny, margo ech sama nie wiem
|
|
|
#2300 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zadzwoń do nich i zapytaj co polecają ![]() gina..../druga/ |
||||
|
|
|
#2301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż tak źle to chyba nie jest z moimi włosami ![]() Cytat:
![]() Coś Ty
|
||
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ciekawe kiedy nowa kolekcja będzie, i czy będzie w ogóle coś godnego uwagi A z tego zestawu wybrałabym... ... .... [ ] ![]() Oni to by sztuczną szczękę nawet na spód mi wstawili
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2011-07-11 o 16:20 |
|
|
|
|
#2303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stara się chłopak to widać Jak już dziewczyny pisały to dla rodziców lepiej być miłą i kulturalną chodzby nie wiem co wiem że to trudne ale chociaz się staraj a bedzie dobrze Iduś mam pytanko odnośnie twoich przepisów na blogu Chodzi mi o to napisałaś w składnikach do tarty z wiśniami jeden kubek to: - jedna szklankę? czy może coś mi się pokićkało? ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
my w tym watku o wszystkim piszemy nie tylko o torebkach ![]() Kunia ![]()
Edytowane przez dor1kaaaa Czas edycji: 2011-07-11 o 16:50 |
||
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Od 12 byłam na zakupach spożywczych z rodzicami
![]() Ale za to kupiłam (rodzice mi kupili ) cztery rzeczy dla siebie ![]() Kalosze Kredkę do oczu Gazetę CHIPSY!!
|
|
#2305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A miało być 30stopni![]() Właśnie coś czuję, że jak kliknę to coś nowego super wrzucą Na razie się zadowolę pociotkiem od aidy, oby była ładna A w tygodniu jadę na zakupy więc może coś kupię![]() CO????? ![]() Już wiem co kupie Dysk twardy 1TB ![]() ![]() ![]()
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-07-11 o 17:51 |
|||
|
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() (też mam ) Cytat:
![]() NICCC to była wymowna cisza Po co na siłe kupować, w sklepie tyż można
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że w sklepach nic nie ma
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
Kali, Kunia przez Was będę musiała wejść do sklepu i kupić chipsy zanim pójdę na jazdy, bo narobiłyście mi smaku
![]()
|
|
|
|
#2310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nawróciłam się i mam vivi i madarke ja chilli ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
słuszna decyzja
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.

. Obie kupiłam na zimowej wyprzedaży, jestem zachwycona ich jakością (w porównaniu z badziewiem z sieciówek) i nie zniechęcę się tak łatwo. Planuję zakupy wielu kolejnych, ponieważ mam wiele par butów i niewiele torebek. Właściwie bardzo, bardzo niewiele torebek a wiele, bardzo wiele par butów. Powoli pozbywam się, bo nie mam ich gdzie trzymać (och, czemuż nie mam 200 metrowego mieszkania i ogromnej garderoby).

.

Żałuje tej beżowej teraz.. ale przeszkadzał mi ubytek w uzębieniu mojej Aidy
((
ale wolę jak słonko świeci niż pada de3szcz więc się ciesze 
. Czyli wyszła na utrzymankę i nieroba
wiem że to trudne ale chociaz się staraj a bedzie dobrze
(też mam
)