|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
bede trzymac napewno wszystko bedzie dobrze a plany na dzisiaj mamy takie ze jedziemy podpisac umowe do banku o kredyt i jutro bedziemy mieli pieniazki a Ty jakie masz palny na dzisiaj? ![]() Cytat:
o matkoooo i co teraz zrobisz z tym uparciuchem?
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
W końcu zakończyłam I fazę i wiecie co?! 3 kg mniej!!
. Musiałam się pochwalić Dukanowy oczywiście
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie
|
|
#2974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co będziesz remontować?? moje plany ... teraz jestem w pracy i okropnie nic mi się nie chce :/ a po pracy skocze pewnie gdzieś.... może jakaś galeria w poszukiwani spódnicy... bo mam tylko 2 sztuki... ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
mila niespodzienka dodatkowe 1 kg mniej
|
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
Legionistka23
Na samą myśl o remoncie przechodzą mnie ciarki! U mnie zaczęliśmy w kwietniu trwał miesiąc,a kolejne 2 tygodnie próbowaliśmy pozbyć się tego bałaganu. No ale w sumie warto było :P Dobrze, że następny dopiero za parę lat. Dziekuję, ale się cieszę
Edytowane przez Kacha199 Czas edycji: 2011-07-11 o 08:37 |
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziemy remontowac góre domku moich rodziców mi tz obiecal ze w nagrode za dobre oceny tyle ze ja bede sukienki chciala sobie kupic bo nie mam zadnej.... a praca Ci szybko zleci zreszta my Ci bedziemy uprzyjemniac ten czas Ania a w Krk tez tak strasznie wieje? ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
co innego w domku gdzie trzeba normalnie funkcjonowac obok remontu to wr wr wr...........
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Legionistka23;28063 321]bedziemy remontowac góre domku moich rodziców
mi tz obiecal ze w nagrode za dobre oceny tyle ze ja bede sukienki chciala sobie kupic bo nie mam zadnej.... a praca Ci szybko zleci zreszta my Ci bedziemy uprzyjemniac ten czas Ania a w Krk tez tak strasznie wieje? ![]() QUOTE] o sukienki cudownie pochwalisz się jak coś znajdziesz ?? ![]() W Krk wieje ...ale jest dalej duszno ... nie moglam w nocy spać ... nie mialam czym oddychać dziękuje oby szybko czas zlecial do 16
|
#2978 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za moja imienniczkę ![]() Dzisiaj mąż ma wolne i zapowiedział, że idziemy popołudniu na plażę i żebym się przygotowała... no to ja do pracy jak najbardziej letnio-plazowo sie ubrałam...sandałki oczywiście Rano jeszcze ładnie było a teraz.... pada ciemno szaro i buro normalnie jesień....
|
||
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania a gdzie Twój tz jest? dajesz rade tak na odlegosc...?
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2011-07-11 o 08:55 |
|
|
|
|
#2980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super spadek!Cytat:
|
||
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
mój Tż jest we Francji- Paryż.... wyjechal do pracy ...ale już wraca w sierpniu na stale tyle dobrego
![]() Daje rade... jakoś muszę... ![]() jest inaczej... więcej czasu mam dla siebie ... ale nie mam do kogo się przytulić czy wyżalić... i sama musze przechodzić przez wszystkie problemy itp Tyle dobrego że prawie codziennie rozmiawiamy przez Skype i się możemy zobaczyć przez kamerki... ale jak przyjedzie to Go zaglaskam
|
#2982 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet równe 50kg przy tym wzroście to będzie dolna granica. Niestety jeszcze długo będziemy walczyć z mitem, iż chude jest atrakcyjne. Im bardziej wystają kości tym lepiej :-/ Cytat:
Piękny wyniczek ![]() Za to mnie łydki nadal bolą po wyprawie sobotniej. Wczoraj nie udało mi się tego rozchodzić. Może dziś sie uda ![]() Waga: piękne, cudowne 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde, jak ta liczba cieszy
|
||
|
|
|
#2983 |
|
404 Not Found
|
Cześć Dukanki (-nie
)!Powróciłam. Tęskniły? ![]() Niestety nie mam dobrych wieści, w czasie urlopu zapomnieliśmy kto to Dukan. ![]() Ale jak tu nad morzem nie zjeść smażonej rybki albo lodów? No jak? ![]() A tak w ogóle modyfikujemy sobie dietę, ponieważ na białko już autentycznie rzygamy. Mówię Wam, ale jestem strzaskana na heban.
|
|
|
|
#2984 | |||||||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja piję raz na miesiąc lub rzadziej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję spadków! Mnie już w ogóle nie ciągnie do słodkiego Emilia - ![]() Miłego dnia! Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-07-11 o 10:32 |
|||||||
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to my o zdjęcia prosimy E tam nie dobre wieści... teraz musisz grzecznie na dobrą drogę wrócić ![]() opowiadaj jak bylo??
|
|
#2986 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zla
umowilam sie z weterynarzem na 9 ze z Lola przyjdę i na zabieg ja zostawie a tutaj weterynarza nie ma ... telefonu nie odbiera i nie wiem co robic... czy isc do innego czy czekac
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-11 o 11:11 |
|
|
|
#2988 |
|
Zadomowienie
|
Hej Słoneczka!
Ja tylko na chwilunię Waga dla mnie była dziś miła bo pokazała 61,1 czyli nie jest źle hehe. Poza tym zostałam zaproszona na wesele pod koniec sierpnia jako osoba towarzysząca Tylko, że ja nie umiem tańczyć! I jeszcze byłam sobie z nim wczoraj na jeziorkiem a potem kawa i lody w fajnej karczmie I wszystko w ramach relaksu - pełen spontan. Małż jakoś nie chciał mi takich niespodzianek robić.... A teraz jest zazdrosny A przecież to tylko kolega.Ktoś pytał o ustawianie wagi - zawsze waga musi stać na twardym podłożu - nie na dywanie i najlepiej zawsze w tym samym miejscu. Emi cześć A kupiliście sobie wędzone rybki do domu?
|
|
|
|
#2989 |
|
404 Not Found
|
No cześć.
Nie kupiliśmy nic, bo się spłukaliśmy do cna i wracaliśmy goli jak święty turecki. I tak naruszyliśmy rezerwę.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Fenris ja równiez przy wadze 53kg miałam sadełko i wystające boczki. Nie chce wyglądać na wychudzoną, tylko szczupła
także myślę ze 50kg będzie już wystarczająco![]() A ja już po małej dawce ruchu od jakiś dwóch miesiecy krece hula hopem i mogę powiedzieć, że fajnie rzeźbi mięśnie i do tego jeszcze a6w dziś będzie 24 dzień;D ehh gdyby tylko tłuszczyk zniknął miałabym cudowny brzuszek![]() a zaraz obiadek: piers kurczaka i wlasnie nie wiem co z nia zrobic, ugotować upiec czy co;D |
|
|
|
#2991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmiaru 28 to ja nigdy nie będę miała (aktualnie mam 34/36). Każdy ciuch w mniejszym rozmiarze cieszy ![]() Cytat:
![]() Reszta na priv ![]() Kacha ![]() Zazdroszcze hebanu A jak waga po powrocie ?
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-11 o 13:27 |
||
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() plaża .... Bałtyk ... wspaniale ![]() mam nadzieje że jakieś zdjęcia Nam tu wrzucisz ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Lolka jest już po operacji o 20-21 mam ją odebrać od weterynarza... mam nadzieję że już będzie z Nią wszystko okey
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Proteinki!!
kolejny dzien spedzilam na zakupach, tym razem kupilam m.in spodnice... o matko ile ja kolo niej chodzilam... a bo jasna a bo bede grubo wygladac a bo kolorowa a bo ja wole spodnie jednak ale kupilam. nie chodze w takich kolorach nie chodze w sukienkach/spodnicach ale dukan mi troche i w glowie poprzestawial.... i siedze i sie ciesze do mojej nowej kiecuni, jest przeslicznaaaaaaaaaa juz já kocham! http://www.promod.eu/skirts/printed-...210057544.html Fenris boje sie boje, bo 1. ja mam uczulenie na jad pajakow, ale moja milosc do nich zwyciezyla i postanowilam mimo to je hodowac... a po 2. balam sie dlatego, ze doszlo do mnie, ze moglo trafic na moja mame w pokoju, siostre..psa....a to mogloby sie skonczyc zle... Pajak nadal nie chce wrocic do terra. :| pojecia juz nie mam jak mam te uparta istote tam wyeksmitowac...;/ P.S co myslicie o badaniach w srodku dukania? Bo myslalam,zeby pod koniec sobie zrobic, ale wtedy mnie nie bedzie w PL...a teraz...mija dopiero ( a moze az?) 75 dzien dukania...i sama nie wiem, czy isc do lekarza czy nie? btw, jakie to maja byc badania?
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dukanki
Nad jeziorem było boskoo tym samym mija dziś piąty tydzień dukania, ktory kończę z rezultatem -7kgPozdrawiam wam serdecznie i życzę wytrwałości, bo warto
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do badań, to ja pierwszy raz robiłam po miesiącu Dukania i dostałam ochrzan, że tak późno, bo powinnam je zrobić zanim zaczęłam. Ty już masz 2 miesiące ponad, więc tym bardziej idź. Badania krwi i moczu-powiedz lekarce że jesteś na diecie proteinowej to ona będzie wiedziała, co Ci zapisać. sreberko Gratuluję
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nerki? wartoba? je tez powinnam? Jak sie je bada?
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
To czy nerki dobrze pracują to Ci wyjdzie w badaniu moczu. A wątroba to nie mam pojęcia.
Nie ma sprawy
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane idę po Lolke
![]() dzisiaj miała zabieg... weterynarz dzwonił żeby Ją odebrać ![]() Dziękuje Wam za ciepłe słowa i trzymanie kciuków
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co, tak siedzę i dalej myślę jaki wybrać sobie system, 5/5 to wydaje mi się zbyt męczące, 1/1 jeśli zrobię czegoś więcej to za 2 dni nie będzie za świeże. Na blogu, z którego czerpię przepisy, autorka pisze, że ona jedzie tylko na PW. Kiedy stosowała dni naprzemienne, zauważyła, że na białkach chudnie więcej niż na warzywkach więc zaczęła przeciągać dni proteinowe i nabierać wstrętu do warzyw czego skutkiem była depresja i przerwanie diety.
Jak jest z wami, jakie macie zdania na ten temat, jakie systemy stosujecie? I jeszcze jedno pytanie Co z waszą skórą czy przy tak szybkiej utracie wagi nie jest ona "obwisła" np magda_lena40 26 kg w 6 miesięcy to bardzo dużo. Czy skóra dała radę się "skurczyć"
Edytowane przez Kacha199 Czas edycji: 2011-07-11 o 20:04 |
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ja ide 1/1, nie robie niczego na kilka dni, bo zwyczajnie nie lubie jesc tego samego codziennie, albo nawet co drugi dzien ( choc na przyklad juz ktorys raz z kolei w PW jem kurczaka z cukinia duszona, ale dlatego, ze uwielbiam
- ale kazdego dnia robie na nowo, nie lubie odgrzewanych rzeczy).Mysle, ze jak ktos nie ma czasu, ma rodzine i musi nie tylko dla siebie gotowac, to rozwiazanie z gotowaniem na kilka dni jest Ok, ale jesli masz czas, lubisz to czemu nie codziennie? Zwlaszcza, ze zdecydowana wiekszosc przepisow dukanowych jest latwa, prosta i niewymagajaca calego popoludnia na przygotowanie...
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

napewno wszystko bedzie dobrze

o matkoooo i co teraz zrobisz z tym uparciuchem? 
Dukanowy oczywiście
pięknie 
... nie moglam w nocy spać ... nie mialam czym oddychać

przeciapciane z ta terma a nie da sie tego wczesniej naprawic? ;>
umowilam sie z weterynarzem na 9 ze z Lola przyjdę i na zabieg ja zostawie a tutaj weterynarza nie ma ... telefonu nie odbiera i nie wiem co robic... czy isc do innego czy czekac
A przecież to tylko kolega.