|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cytat:
łooooo to coś w rodzaju rwy kulszowej??? podobno masakryczny ból bisulko moja a takim razie weź się kurna za magisterkę ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- kochajcie mnie i chwalcie pod niebiosa - taki trochę król Julian ze mnie ![]() JOKE!!!! dziękuję naprawdę bardzo! jesteście moją motywacją, żeby o soebie dbać i nie stracić tego co mam |
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz należy Justynie życzyć długiego zdrowienia żeby faktycznie zabrała się za magisterkę ?
|
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frezi, no w ten deseń... dziwnie tak, bo w sumie boli, ale nie boli... taki upierdliwy ten ból. Dzięki dziewczynki za dobre słowa przez ostatnie dni
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
co ja to chcialam
nadrobiłam z tego co pamietam to tak Frezi bzyknelabym Cie Najeczko trzymam kciuki na twe zamążpojście Justyna jak bedziesz pisac mgr po tramalu, to chce egzemplarz do przeczytania Capri uszy do góry, 15 kg zrzucałam w 8 miesiecy, niestety od operacji (nie moge cwiczyc a u mnie "niejedzenie" nie przynosi rezultatow, przytyłam i sie rozlalam, ale jak juz tylko sie przeprowadze do nowego lokum codziennie na rowerze - do pracymam zamiar przejezdzac 10 km (niby nie duzo , ale codziennie to moze da rade) swoja droga jestem niezlym torbofonem a moj Narzut bardzo nie narzeka
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2795 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Dzisiaj nie jest dobry dzień, ale o tym zaraz w klubie.
Poza tym zastanawiam się czy warto żebym kupowała uświadomiony stanik skoro na kalkulatorze wychodzi mi 75c. |
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, jak czytałam o tych wózkach dziecięcych, to znowu przeszedł mnie dreszcz... We Wrocku na moich oczach zdarzyło się coś okropnego
Wychodziliśmy z tunelu po schodach (przy Galerii Dominikańskiej), minęła nas para z wózkiem. Kobieta szła przodem, a za nią mężczyzna trzymał wózek tak na ukos, oparty na tylnych kołach, z przednimi w górze (no zjeżdżał tak co schodek - mam nadzieję, że wiecie o co chodzi) byliśmy już na szczycie schodów i wydawało mi się, że coś przykleiło mi się do buta. Odwróciłam się i w tym momencie na dole, na ostatnim lub przedostatnim stopniu mężczyźnie przechylił się wózek do przodu lekko, ale zaraz go przywrócił do poprzedniej pozycji. Jednak wystarczyło to, by z wózka wypadło dziecko przez tą "barierkę" wózka główką w dół i uderzyło tak o beton, a ciałkiem przy okazji zahaczyło o ostatni kant schodka... Było słychać takie puste "bum", pierwsze wrażenie - spadła mała lalka, ale za chwilę rozległ się krzyk (na szczęście!). Masakra... Trwało to dosłownie sekudny, to dziecko było naprawdę malutkie... A oni tak stanęli z tym dzieckiem i tak stali i stali, zamiast na pogotowie natychmiast lecieć lub dzwonić... Więc Gwizdak, zawsze bierzcie wózek za przód i w górę, proś o pomoc, gdy będziesz sama, no cokolwiek. Nigdy nie popełnijcie błędu tej pary Miałam traumę przez 2h i do teraz mam tą okropną sytuację przed oczami...Capri, to bardzo niemiłe, że TŻ mówi takie rzeczy... Ale z drugiej strony - może lepiej, że wyrazi dezaprobatę niż kłamie, a myśli inaczej. Tylko można delikatniej, można motywować, a nie w ten sposób Justi
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-11 o 21:16 |
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Med to okropne. aż mnie dreszcz przeszedł
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
jesteś boska
Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Med, masakra
macie wszystkie pozdrowienia od Arrakis i buziaki mam depresję
|
|
|
|
#2800 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Korni, jestem na 90% pewna, że jednak się stało, choćby wstrząs mózgu... To nie upadek z łóżeczka na miękki dywan
Ale wolę nie myśleć. Czasami brak wyobraźni przeraża.Dziękować Arrakis za pozdrowienia A o Castle Party był dziś program na Planete
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
prawda, że dobrze się maskuję?
a serio mam..jak patrzę na mieszkania, na które mnie nie stać..albo ja nie widzę żadnego o takich parametrach jak szukam ![]() |
|
|
|
#2803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Med, aż mnie coś boli w środku jak myślę o tym dziecku. |
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Naj z wiekiem zamążpójścia też ![]() Med, aż mnie dreszcze przeszły... |
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Med
przerażające. Aż się wzdrygnęłam jak to przeczytałam. Jak można być tak nieodpowiedzialnym? przecież to dziecko nie ma tam żadnych pasów ani nic... ehh...Wróciłam niedawno z kliniki. Byłam tylko 4h a mózg mi po prostu paruje jak szalony. Ogólnie to wrażenie niezłe, bo klinika jest OGROMNA. Lekarz, który mnie wziął na praktyki bardzo sympatyczny. Konkretny, ale bardzo miły i fajnie mówi, co powinnam umieć po tych praktykach. Poza tym pracują tam takie młode dziewczyny, które niedawno skończyły studia- też bardzo miłe. Wszyscy mi mówili, że jakbym miała jakieś pytania czy wątpliwości, to żeby się do nich zwracać. Także myślę, że będzie w porządku. Dzisiaj przez ten czas, kiedy ja byłam, przewinęło się ok. 40 pacjentów... masakra. Poza tym mam kryzys. Z R. jest kijowo, żeby nie powiedzieć źle. Tragedii nie ma, ale małymi kroczkami zmierzamy do końca tego wszystkiego i nawet nam się nie chce gadać, czy pisać SMSów. Jak już pisałam- przeraża mnie duże miasto. Na razie nie mogę ogarnąć komunikacji miejskiej, przez co na razie się stresuję wszystkim. Ale kupiłam dzisiaj mapę z zaznaczonymi liniami więc za kilka dni powinno być ok. Dzisiaj tak jak się przyglądałam pracy lekarza, to stwierdziłam, że chyba się do tego nie nadaję. Trzeba być tak cholernie spokojnym, zrównoważonym... żeby się nie rozpłakać jak właściciel zwierzęcia płacze (a tylko dzisiaj byłam świadkiem 4 histerii właścicieli), żeby nie nakrzyczeć na bezczelnego właściciela, żeby z uśmiechem na twarzy wysłuchiwać historii życia danego psa.... nie wiem czy się do tego nadaję. Kryzys. I tyle. Ale dowiedziałam się, że zdałam egzamin z futerek, więc mam tylko 1 we wrześniu i 1 w październiku. To coś miłego
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, kto od kogo zgapia
ja to napisałam wczoraj, maj dir! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2639
|
|
|
|
#2807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesteś boska! ![]() a co do magisterki jusi to ja też chcę Cytat:
![]() Cytat:
nie wpadaj w depresję! będzie lepiej! ja to czuję w gaciach
|
|||
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Med
DOSŁOWNIE 2 dni temu tamtędy szłam i byłam świadkiem jak ojciec zjeżdżał wózkiem (z dzieckiem) po tym zejściu dla wózków co prawda, a matka szła sobie obok.. oczywiście dziecko w wózku, a tam jest dość stromo, aż mówiłam TŻtowi że chwila moment dziecko jak nieprzypięte się wychyli i koniec...Masakra, skrajna nieodpowiedzialność ludzka, już chociażby matka brała te dziecko na ręce jak ojciec zjeżdża....
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juhu
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi jak oglądam Twoje zdjęcia to się we mnie budzi lesba
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kurde no!!! może zlocik niedługo zrobimy??? ![]() a wiecie, że w Grecji jest wyspa Lesbos??
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie i o której, pracuję prawdopodobnie 9h ale może dam radę na 1 piwko
![]() Trochę mnie zaczyna stres łapać bo dużo spraw z głowy, ale coraz więcej szczególików mi się przypomina żeby jeszcze zrobić ![]() Cytat:
![]() Nooo trochę mnie to zaczyna przerażać
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiemy
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Wtajemniczenie
|
A! I kiedy znalazłam swój idealny tonik to go oczywiście wycofali ze sprzedaży. I jeszcze robię sobie nowe włosy jakoś w sierpniu, zaraz poszukam linku żeby Wam pokazać co bym chciała.
|
|
|
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie skończę koło 16 więc dajcie znać, będę w renomie
![]() Tel w kontaktach w klubie
|
|
|
|
#2819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
nie powiem no w końcu nie często mi się zdarza żeby tyle lasek na raz na mnie leciało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

) to korzonki i zapalenie nerwu kulszowego. Dodatkowo mam tablety odlotowe, m.in. tramal
bisulko moja

13.03.2008

Wychodziliśmy z tunelu po schodach (przy Galerii Dominikańskiej), minęła nas para z wózkiem. Kobieta szła przodem, a za nią mężczyzna trzymał wózek tak na ukos, oparty na tylnych kołach, z przednimi w górze (no zjeżdżał tak co schodek - mam nadzieję, że wiecie o co chodzi) byliśmy już na szczycie schodów i wydawało mi się, że coś przykleiło mi się do buta. Odwróciłam się i w tym momencie na dole, na ostatnim lub przedostatnim stopniu mężczyźnie przechylił się wózek do przodu lekko, ale zaraz go przywrócił do poprzedniej pozycji. Jednak wystarczyło to, by z wózka wypadło dziecko przez tą "barierkę" wózka główką w dół i uderzyło tak o beton, a ciałkiem przy okazji zahaczyło o ostatni kant schodka... Było słychać takie puste "bum", pierwsze wrażenie - spadła mała lalka, ale za chwilę rozległ się krzyk (na szczęście!). Masakra... Trwało to dosłownie sekudny, to dziecko było naprawdę malutkie... A oni tak stanęli z tym dzieckiem i tak stali i stali, zamiast na pogotowie natychmiast lecieć lub dzwonić... Więc Gwizdak, zawsze bierzcie wózek za przód i w górę, proś o pomoc, gdy będziesz sama, no cokolwiek. Nigdy nie popełnijcie błędu tej pary

to samo dziś ujrzałam w suwaczku 
przerażające. Aż się wzdrygnęłam jak to przeczytałam. Jak można być tak nieodpowiedzialnym? przecież to dziecko nie ma tam żadnych pasów ani nic... ehh...