Miłośniczki Zary cz. VIII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-11, 22:19   #2011
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII

Prosze dziewczyny ktore twierdza ze napisalam do nich PW ze Wizazanka sprzedaje chamsko pasiak na All oto aby sie zglosily i potwierdzily to publicznie wraz z opublikowaniem PW ode mnie z takowymi tresciami.
Niech te Dziewczyny maja odwage sie wypowiedziec publicznie, ktore w "donosie" pisaly do Wizazanki

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:21   #2012
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Kochana wygladasz przepieknie, normalnie sie zakochalam!!! to juz nie jest nawet milion dolcow, ty wygladasz jak caly bank ze sztabkami zlota kwitniesz Teraz tez mi sie zachcialo tej sukienki

:
paryzanko po czarnym poniedziałku, rozpieściłyście mnie na wątku Baaaaaaaaaaaaaaaaaaardz o Ci dziękuję.Sukienkę kupuj, albo tulipanka z aggi, może nam zniżkę dadzą za hurtowe zakupy? albo lepiej kolor dorobią...
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:27   #2013
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Martus, wybacz,ze sie wtrace,ale uwazam,ze my tu sobie pomagamy,ale kazdy ma prawo robic z dana rzecz co chce. Nigdy by mi przez mysl nie przeszlo ,ze moge miec pretensje do osoby ktorej kupilam dana rzecz a ona ja pozniej sprzedala. Wydaje mi sie,ze nie ma tu osob ktore prosza o zakup tony ubran po to aby je wystawic na all. Trzeba zrozumiec,ze cos moze jednak na nas nie pasowac, byc sa male, mozemy sie w tym nie czuc.
To co , mam wystawic to na allegro za 1zl bo ktos mi pomogl w zakupie?
Ja uwazam,ze dobrze zrobilas, nie jestes Caritas, dla mnie mozesz narzucic nawet 10000% zysku , jak ktos kupi to kupi

Ja kupilam przeciez tulipanka pasiakowego dla mamy, pytalam czy ktos chcial , nikt sie nie odezwal i moze wyda Wam sie to chamskie,ale jesli na mamie nie bedzie lezal to mam zamiar go sprzedac i to z zyskiem na allegro. Z gory mowie zebyscie nie poczuly sie,ze zeruje na innych... Nie pisze tego zlosliwie
Nie chciałam się wcinać w tą dyskusję, bo za bardzo lubię ten wątek, a przez takie coś robi się niesmacznie, jak na innych, ale uważam dokładnie tak samo jak Ty Paryżanko Co innego gdyby to była sprzedaż masowa, ale jeśli coś nie pasuje, to czemu na tym nie zarobić jeśli komuś zależy i jest w stanie zapłacić za coś więcej... A takie śledztwa są nie na miejscu i teraz widzę, że jedne do drugich mają pretensje...
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:28   #2014
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Kochana wygladasz przepieknie, normalnie sie zakochalam!!! to juz nie jest nawet milion dolcow, ty wygladasz jak caly bank ze sztabkami zlota kwitniesz Teraz tez mi sie zachcialo tej sukienki
Masz już jeden

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
paryzanko po czarnym poniedziałku, rozpieściłyście mnie na wątku Baaaaaaaaaaaaaaaaaaardz o Ci dziękuję.Sukienkę kupuj, albo tulipanka z aggi, może nam zniżkę dadzą za hurtowe zakupy? albo lepiej kolor dorobią...
Ja bym chciała tego z Agi, czemu go nie było w niedzielę

Idę spać, bo tak podczytuję a o 5 muszę wstać

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:28   #2015
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Różowy Strachulec Ty żartujesz? Moim zdaniem ładny zestaw ta folkowa bluzka
z Zary
Stary 2011-07-11, 22:30   #2016
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi ci o tego zamawianego ze sklepu trandsetterka to ja.
Przyszedł mi bardzo szybko, już go noszę i jestem zadowolona bardzo. Torebka jest duża, pakowna i stylowa.Naprawdę ładnie wykonana. W środku ma doczepioną dużą kosmetyczkę zasuwaną na suwak.
Skóra nie jest tak sztywna jak w zary shoperze, ale trzyma fason.Dzisiaj moja kumpela widziała moją torebkę i chce taką samą.
Jej zdjęcia w realu.

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
No dokładnie, brzydko to wygląda, przynajmniej u mnie. Paseczkowa zdecydowanie inaczej leży na górze.
Jejku, przesliczna, powiedz mi ona uklada sie tak jak worek? ile kosztuje

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo

wisienka1000 załatwione, będę wiedzieć co robić

malwina nie mam pojęcia, ale postaram się dowiedzieć.

paryzanko trzymamy kciuki za wyniki

dziekuje

Ktos przed chwilka pytal , skladalam na Uam, a jak nie to ide na prywatna na ten sam kierunek a za rok znowu na Uam(II kier) na mniej oblegany:P

Cytat:

Ale te z Aggi sa w kwiatki a ja chcialabym gladka Nie no przepiekna, prosze wklej wiecej zdjec, wydrukuje, bede patrzyla i udawala,ze ja mam

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Masz już jeden

Ja bym chciała tego z Agi, czemu go nie było w niedzielę

Idę spać, bo tak podczytuję a o 5 muszę wstać

I kto to mowi? Ja zawsze lubilam tulipany, ulubione kwiatki...:P

Malwinko, dodam,ze wlosieta masz cudowne Strasznie mi sie kolor podoba i chyba o niebo lepiej wygladasz w blondzie!!!!

A z Twoim- moim tulipankiem to ja chyba bede spala taka jestem nim oczarowana

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-07-11 o 22:31
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:30   #2017
fleurettee
Raczkowanie

[QUOTE=madzialenn;28079983]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a!!!! aż podskoczyłam jak zobaczyłam to
przetrzepałam cale allegro, całego ebaya i ceny z kosmosu, już się pogodziłam z myślą, że jej nie dostane, JESTEŚCIE NIEZASTĄPIONE!!

Jutro będę w SCC, czy którejś coś sprawdzić?[/rozmia

rozmiar M a jak nie będzie to L, i kupić jak możesz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2295935500_2_3_3.jpg (16,4 KB, 4 załadowań)
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:34   #2018
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Nie chciałam się wcinać w tą dyskusję, bo za bardzo lubię ten wątek, a przez takie coś robi się niesmacznie, jak na innych, ale uważam dokładnie tak samo jak Ty Paryżanko Co innego gdyby to była sprzedaż masowa, ale jeśli coś nie pasuje, to czemu na tym nie zarobić jeśli komuś zależy i jest w stanie zapłacić za coś więcej... A takie śledztwa są nie na miejscu i teraz widzę, że jedne do drugich mają pretensje...
uff dobrze,ze ktos sie ze mna zgadza, juz sie tak nie boje
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:35   #2019
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak już pokupujecie sobie z Aggi te tulipanki to reszta świata bardzo prosi o zdjęcia sukieneczek na was

Nie mogę zrozumieć dlaczego u nas nie ma takiego sklepu??
Bo to jest krakowski sklep, a nie typowa sieciówka

Cytat:

BlairWaldorf
dojdą tylko później, bo w SCC podobno jest inna strefa przemysłowa i tam szybciej dostają.
Ale to i tak dziwne, że tak długo ich nie ma. Zazwyczaj, jak coś pokazuje się na stronie, to w ciągu tygodnia jest w sklepie, a na tą sukienkę to czekam i czekam...

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
kochana respect
Ja mam narazie pobojowisko pod oknem i stado panów robotników ale kiedy już skończą zrobię sobie takie piękne oczko wodne.
Muszę Cię zmolestować żebyś porobiła więcej zdjęć w wolnym czasie i wysłała mi albo pokazała na blogu
Wyślij ma maila na PW, to wyślę Ci na dniach, bo i tak mam już jednej Wizażance wysyłać

Cytat:
Napisane przez Oldziunia Pokaż wiadomość
SCC w Katowicach
Chodziło mi o to, jaki sklep Ale domyślam się w takim razie, że Zara

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:36   #2020
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Ale te z Aggi sa w kwiatki a ja chcialabym gladka Nie no przepiekna, prosze wklej wiecej zdjec, wydrukuje, bede patrzyla i udawala,ze ja mam

Jest też ponoć czarny, nie widziałam, ale chciałabym

Cytat:
Malwinko, dodam,ze wlosieta masz cudowne Strasznie mi sie kolor podoba i chyba o niebo lepiej wygladasz w blondzie!!!!
Dziękuję, prawdę powiedziawszy to zawsze mam blond, raz tylko miałam jasny brąz, ale krótko, nie wytrzymałam

Cytat:
I kto to mowi? Ja zawsze lubilam tulipany, ulubione kwiatki...:P

A z Twoim- moim tulipankiem to ja chyba bede spala taka jestem nim oczarowana
Ja bym przygarnęła wszystkie oprócz tego nowego, kolor mi się nie podoba

Nie no idę spać, bo mi odwala

Edit: Blair, też bym chciała zdjęcia ogrodu, będę potrzebowała dużo inspiracji w przyszłym roku

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-07-11 o 22:38
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:48   #2021
madzialenn
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje dziewczyny za wsparcie i trzymanie kciukow

Dobilo mnie to czekanie na egzamin, jeden mialam o 9 rano drugi ponoc o 12 a okazalo sie,ze byl o 17 takie opoznienie mieli

Maju czy byla jeszcze ta marynarka rozmiar xs lub s? strasznie mi sie spodobalo, moglabys mi pomoc? Wybacz,ze dopiero pisze, nie wiedzialam ,ze dziewczyny prosily Cie o pomoc
Powiesz mi w jakiej sa cenie?

Po drugie, bugetko, madziu strasznie sie ciesze,ze w koncu dostaniecie upragnione marynarki. Calus dla Was, niech sie dobrze nosza
trzymamy kciuki za pozytywny wynik!
Maja mi pisala pare dni temu, że były S'ki z tej marynarki, może jeszcze uda się ją zdobyć cena 59euro + wysyłka
Ja się ciesze z niej bardzo, bardzo, bo na allegro tylko za 500zł jest, sprzedałam swoją dresową marynarkę na rzecz tej i uuuhh!

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość

Edit: Blair, też bym chciała zdjęcia ogrodu, będę potrzebowała dużo inspiracji w przyszłym roku

nieskromnie się mogę pochwalić, że mój ogródek wygrał pierwsze miejsce pare lat temu w konkursie 'najpiękniejsze ogrody katowic' mogę Ci podesłać jakieś zdjęcia do inspiracji:P

madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie

Kosmetyki i codzienne stylizacje
http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html
madzialenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:50   #2022
ESTEE87
Wtajemniczenie

Widujecie tą sukienkę?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 90662.jpg (10,8 KB, 60 załadowań)
Stary 2011-07-11, 22:51   #2023
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Widujecie tą sukienkę?
na początu wyprzedaży widziałam kilka sztuk ale teraz żadnej a też chciałabym ją
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:51   #2024
Mariola13
Zakorzenienie

Dziewczyny Kochane, widzę, że jeszcze zdobywacie łupy zarowe. Może ktoś się natknie przypadkiem na te 2 spódniczki w rozmiarze L, albo może ktoś ma i mu się znudziły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ref. 2162-936.jpg (33,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ref. 7901-012.jpg (35,7 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-07-11, 22:53   #2025
fleurettee
Raczkowanie

dziewczyny doradźcie plis.. tak od dłuższego czasu się zastanawiam się czy nie sprzedać różowej kolejarki z woman, tej ze złotymi guzikami, bo mam też różową dresiarę.. mam wyrzuty sumienia, że to nieekonomiczne mieć 2 różowe marynarki w szafie, tym bardziej, że womanową miałam na sobie tylko 1 raz, bo na codzień wygodniesza jest dresiara.. identyczny problem mam z kolorem kobaltowym: kolejarka i dresiara
ze względów finansowych zaczęłam się zastanawiać czy nie lepiej zostawić po 1 z każdego koloru, a kupić za to coś innego albo nowe marynarki w innych kolorach
chyba się uzależniłam od marynarek ogólnie to chciałabym mieć wszystkie kolory i fasony
co myślicie czy jak zostawię obie to mogę spać spokojnie?

przy okazji przypominam, jeżeli któraś mogłaby mi kupić te M lub L to mogłabym w końcu spokojnie spać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2295935500_2_3_3.jpg (16,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2295935600_1_1_3.jpg (15,5 KB, 8 załadowań)
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:55   #2026
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
na początu wyprzedaży widziałam kilka sztuk ale teraz żadnej a też chciałabym ją

przeszukałam ebay ale nieee ma :P
Stary 2011-07-11, 22:56   #2027
cosma
Zakorzenienie

Paryzanko, kosztuje 300 zł, jest zrobiona ze skóry naturalnej.Usztywniany ma spód. Nie jest to torebka-worek. Nie jest na pewno tak sztywna jak zarowa,ale trzyma fason. Jest duża i bardzo pojemna.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:58   #2028
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
dziewczyny doradźcie plis.. tak od dłuższego czasu się zastanawiam się czy nie sprzedać różowej kolejarki z woman, tej ze złotymi guzikami, bo mam też różową dresiarę.. mam wyrzuty sumienia, że to nieekonomiczne mieć 2 różowe marynarki w szafie, tym bardziej, że womanową miałam na sobie tylko 1 raz, bo na codzień wygodniesza jest dresiara.. identyczny problem mam z kolorem kobaltowym: kolejarka i dresiara
ze względów finansowych zaczęłam się zastanawiać czy nie lepiej zostawić po 1 z każdego koloru, a kupić za to coś innego albo nowe marynarki w innych kolorach
chyba się uzależniłam od marynarek ogólnie to chciałabym mieć wszystkie kolory i fasony

przy okazji przypominam, jeżeli któraś mogłaby mi kupić te M lub L to mogłabym w końcu spokojnie spać

też mam różową dresiarę i kolejarkę... i taki sam dylemat
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:58   #2029
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Ekscelencjo jak masz możliwośc to kupuj, ja się przez niego zakochałam w jego poprzednikach ( paseczkowym, kwiatkowym kremowym) a teraz to już bez szans na kupno XS.Podaję wymiary: długość 79 cm,pas 33-34 cm zależy jak bardzo rozciągnę, biust 40-41.Ta xs z niego jest większa ciut od xs paseczkowego. Wstawiam zdjęcia takie mam, kiepsko mi idzie fotografowanie beztalencie ze mnie w tym zakresie.
Wyglądasz bajecznie, sukienka jak szyta na Ciebie
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 22:59   #2030
stokrotka215
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
To jeden z moich ulubionych http://www.1sillaparamibolsoblog.com/

Paryżanko trzymamy kciuki !
To też mój ulubiony blog Dziewczyna jest świetna a przy tym wydaje się dość sympatyczna Lubię czytać jej posty

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Głupoty tu wypisujesz, tulipanek robi milion dolarów Gdyby tylko mi pupy przy przychylaniu nie było widać Ile masz wzrostu tak apropo?
Oj to się trzeba w nim nie schylać i problem z głowy
stokrotka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 23:01   #2031
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość

Ja bym na Twoim miejscu zostawiła różową dresiarę i kobaltową kolejarkę. Neony niedługo przeminą a teraz możesz z zyskiem sprzedać je na all i zainwestować w inne bardziej jesienne odcienie ( camel, beż, czerwień, ciemna zieleń ).
Stary 2011-07-11, 23:02   #2032
admirable
Zakorzenienie

widzę że z all zniknął tulipanek niebieski/fioletowy, to któraś z was?
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 23:02   #2033
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
nieskromnie się mogę pochwalić, że mój ogródek wygrał pierwsze miejsce pare lat temu w konkursie 'najpiękniejsze ogrody katowic' mogę Ci podesłać jakieś zdjęcia do inspiracji:P
czy ja też mogę prosić o zdjęcia??
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 23:03   #2034
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
chciałabym być tą osobą
Stary 2011-07-11, 23:03   #2035
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
To też mój ulubiony blog Dziewczyna jest świetna a przy tym wydaje się dość sympatyczna Lubię czytać jej posty

Oj to się trzeba w nim nie schylać i problem z głowy
Ostatnio na weselu miałam taką krótką sukienkę też - stara kolekcja zary :P Jak stałam było cudnie, nogi aż do nieba bo te wysokie malinowe buty. Ale jak usiadłam w kościele okazało się, że sukienka podniosła się w górę Jeszcze nie widziałam filmu z tego wesela, a było aż 2 kamerzystów
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 23:03   #2036
Naia2
Zadomowienie

[QUOTE=Rzymianka;28076452]admirable Ty Słodziaku ! nikt mnie tak nie dowartościuje jak Ty , a mężowi wciąż podobają się włosy(dziewczyny) w Twoim kolorze

praline ja do Saturna albo Mpiku wysyłam i mówię" to Ty do Mpiku ja do Zary".Ja nie kuszę...

Jakbym siebie słyszała
Stary 2011-07-11, 23:06   #2037
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Aukcja się skończyła, nikt nie kupił
admirable, po głębokim przemysleniu, chyba jednak się wstrzymam z tulipankiem z AGGI tak jak ty i Rzymianka, zaczekam na inny kolor, bedę wtedy bardzo wdzieczna za pomoc a czarną sukienkę kliknę chyba rozkloszowaną z All
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 23:06   #2038
surrealplace
Zadomowienie

[QUOTE=Naia2;28082518]
Cytat:
admirable Ty Słodziaku ! nikt mnie tak nie dowartościuje jak Ty , a mężowi wciąż podobają się włosy(dziewczyny) w Twoim kolorze

praline ja do Saturna albo Mpiku wysyłam i mówię" to Ty do Mpiku ja do Zary".Ja nie kuszę...

Jakbym siebie słyszała
Mój najpierw idzie na męski, niestety ja przejrzę ze 2 stojaki on już jest za mną Stanowczo za mało rzeczy mają na tym męskim
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 23:07   #2039
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzialenn Pokaż wiadomość
myślę, że w tulipanie byłoby Ci ładnie podkreśliłby co miał podkreślić i ukryje np większą pupę
Ja niestety wyglądam w nim bezkształtnie i cale dupsko na wierzchu, bo mam 178cm.

Budgetko - widzę, że cieszysz się tak jak ja
tak, oszalałam na chwile z radości. nawet z mojego kuferka tak sie nie cieszylam jak z tej marynarki

Cytat:
budgetko ja Ci pisałam kiedyś że w SCC w Reserved też jest coś innego niż w całej Polsce, pamiętasz? Mi się tylko tam parking nie podoba, bo mi przywalili drzwiami w nowe auto i nie ma tam kamer !

Manehajera bardzo Ci dziękuję
Kurcze zanim zdążę odpisać wy już naprodukujecie nowych postów.
tak tak, pamietam. ale na serio zawsze myslalam, ze do nas wszystko trafia na samym koncu i same badziewia

Cytat:
Dziekuje dziewczyny za wsparcie i trzymanie kciukow

Dobilo mnie to czekanie na egzamin, jeden mialam o 9 rano drugi ponoc o 12 a okazalo sie,ze byl o 17 takie opoznienie mieli

ja tez raz, nie bede mowila na czym,ale proponowalam tej osobie jeszcze raz tyle za ile dana rzecz kupila jednak mnie olala i sprzedala na allegro, mogla chociaz napisac,ze nie

Maju czy byla jeszcze ta marynarka rozmiar xs lub s? strasznie mi sie spodobalo, moglabys mi pomoc? Wybacz,ze dopiero pisze, nie wiedzialam ,ze dziewczyny prosily Cie o pomoc
Powiesz mi w jakiej sa cenie?

Po drugie, bugetko, madziu strasznie sie ciesze,ze w koncu dostaniecie upragnione marynarki. Calus dla Was, niech sie dobrze nosza

Martus, wybacz,ze sie wtrace,ale uwazam,ze my tu sobie pomagamy,ale kazdy ma prawo robic z dana rzecz co chce. Nigdy by mi przez mysl nie przeszlo ,ze moge miec pretensje do osoby ktorej kupilam dana rzecz a ona ja pozniej sprzedala. Wydaje mi sie,ze nie ma tu osob ktore prosza o zakup tony ubran po to aby je wystawic na all. Trzeba zrozumiec,ze cos moze jednak na nas nie pasowac, byc sa male, mozemy sie w tym nie czuc.
To co , mam wystawic to na allegro za 1zl bo ktos mi pomogl w zakupie?
Ja uwazam,ze dobrze zrobilas, nie jestes Caritas, dla mnie mozesz narzucic nawet 10000% zysku , jak ktos kupi to kupi

Ja kupilam przeciez tulipanka pasiakowego dla mamy, pytalam czy ktos chcial , nikt sie nie odezwal i moze wyda Wam sie to chamskie,ale jesli na mamie nie bedzie lezal to mam zamiar go sprzedac i to z zyskiem na allegro. Z gory mowie zebyscie nie poczuly sie,ze zeruje na innych... Nie pisze tego zlosliwie
paryzanko trzymam kciuki!! ale wierze, ze poszło ci dobrze

co do all, to zgodze sie z tobą. nie uwazam, ze to jest chamskie. w sumie nawet nie musialas nikogo pytac . sama go sobie kupilas i mozesz z nim zrobic co ci sie podoba . mnie bardziej przeraza sytuacja gdzie ktos tutaj cos proponuje, ktos sie zglasza, a nagle rzecz laduje na all, a wizazanka wowczas ma prawo poczuc sie troche oszukana . mam nadzieje, ze takie sytuacje nie beda sie powtarzac.

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Trzymam także obydwa Tżowi też ustawię On już śpi, to mu wszystko jedno
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-11, 23:14   #2040
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika2806 Pokaż wiadomość
Nie udzielam się tu ale z wątkiem jestem na bieżąco

mam pytanie odnośnie tych butów.

Jak z jakością i wygodą??jeśli mam dł. stopy 24,5 to jaki rozmiar będzie odpowiedni
??

Mam w czwartek obronę a teraz patrzę,że buty mi się rozwaliły i tym sposobem zostałam z gołymi stopami...
Dlatego mam ogromną prośbę Czy któraś z Was będzie jeszcze dziś w Zarze i mogłaby kupić dla mnie w rozm. 38( myslę,że będzie akurat) i wysłać kurierem (dostałabym w środę i miałabym co założyć w czwartek )

Koszty pokrywam, dziękuje
Kupiłam dzisiaj te szpilki. Są piękne i o dziwo mimo wysokości bardzo stabilne i wygodne. Nie wiem jak będzie z dłuższymi trasami, ale jak na razie są ok. Noszę normalnie rozmiar 38 i te szpilki też mam w tym rozmiarze.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości