|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. VIII
Widze ze nikt nie poczuwa sie do odpowiedzi!
Sprawa zostala naglosniona publicznie i tak powinna zostac wyjasniona!!! Osoby ktore napisaly Wizazance ze ja ja opluwam w PW do nich sa dla mnie klamcami i tchorzami. Prosze o odpisanie tych osob albo tutaj albo na PW Nie zycze sobie aby ktos w moim imieniu sie wypowiadal, niech pisze w swoim
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
choć faktycznie jej na co dzień nie noszę... może wystawię na all i jak nikt nie kupi to będzie znaczyć, że jest mi przeznaczona
|
|
|
|
|
#2044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. jesienią będzie po ptokach ![]() bede jutro w gliwicach, spr ci marynarki i bluzeczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja caly czas jestem w tym samym miejscu. kiedys mnie szukal po calym sklepie i byl w szoku, ze mnie nie ma... jakis zakrecony chyba byl, bo zapomnial o przymierzalniach
|
|
#2046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
ja sobie tłumaczę, że każda tak naprawdę jest inna, w innym odcieniu różu i na inne okazje, więc przecież obie się przydadzą
tylko tak trochę mi szkoda tych 360 zł wiszących w szafie i czekających na swoją okazję ![]() ja w ogóle to najpierw kupiłam dresiarę w końcu, potem następnego dnia ujrzałam samotnie wiszącą womenową w browarze i z miejsca po nią pobiegłam i od razu do kasy i rozsądek mówi sprzedać kolejarkę, ale nie wiem czy serce to przeżyje
|
|
|
|
#2049 | ||||
|
Zadomowienie
|
Nie było mojego tulipanka xs?
![]() Cytat:
Cytat:
tylko mam już mętlik w głowie... 8 czy 6... A można tam zwracać? Tzn zamienić na inny rozmiar? Bo chcę sukienkę na własne poprawiny kupić - jakie oni mają fajne koronkowe sukienki białe mmmmmmmm ![]() Cytat:
Cytat:
A jak go używasz? Ja też go mam i nie wiem co z nim niezwykłego robić? Ostatnio nakupiłam mnóstwo kosmetyków nie wiem w jakim celu, bo zanim je wszystkie skończę minie wieczność... Też tak macie? Bo aż mnie przeraża moja łazienka.
|
|
#2050 |
|
Przyczajenie
|
Drogie kobietki z Krakowa,
Czy znajdę jakieś sensowne sukienki lub sławne tulipanowe spódnice w Galerii Krakowskiej?
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Paulina_Migotka:
dawno temu widziałaś te bluzeczki w rozm XS? ![]() Cytat:
Kilka rzeczy z nowej kolekcji właśnie dzięki temu portalowi udało mi się nabyć. Wychodzę z podobnego założenia co Ty tj. jak coś nie pasuje/znudziło się nam to po co ma zalegać w szafie- lepiej zwolnić miejsce na coś innego Co do egzaminu- mam nadzieję, że poszło jak z płatka. ![]() [QUOTE=Naia2;28082518][QUOTE=Rzymianka;28076452]admirable Ty Słodziaku ! nikt mnie tak nie dowartościuje jak Ty , a mężowi wciąż podobają się włosy(dziewczyny) w Twoim kolorze ![]() praline ja do Saturna albo Mpiku wysyłam i mówię" to Ty do Mpiku ja do Zary".Ja nie kuszę...![]() ooo tak! Empik, Media Markt, Vobis i Komputronik hihi
Edytowane przez praline Czas edycji: 2011-07-11 o 23:33 |
|
|
|
|
#2052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej zamów 2 - 6 i 8 i wybierzesz tę, która będzie lepiej leżeć
|
|
#2053 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=budgetka;28082907]zostawiłabym dresiare rozowa i kolejarke woman. pozostałe 2 na all. jeszcze masz szanse sprzedac je za fajna kaskę
. jesienią będzie po ptokach ![]() bede jutro w gliwicach, spr ci marynarki i bluzeczki ![]() dzięki za radę ![]() co do marynarek to będę szczęśliwa jak udałoby Ci się jakąś kupić, od razu zrobię przelew co do bluzek to tylko tą M lub L białą/kremową lub pudrową, z pozostałych po przymierzeniu L zrezygnowałam
|
|
|
|
#2054 | |
|
Zadomowienie
|
Poza tym to nie nadążam za postami
Canaduelle powodzenia na obronie! Byłam dzisiaj w Zarze i Massimo Dutti. W Zarze nic mnie nie urzekło już... Ech ten Kraków. A w Massimo już tak mało rzeczy na wyprzedaży, ale za to -70% ![]() Zauważyłam, że coraz więcej nowej kolekcji w sklepach Inditexu a przeceny dalej marne, choć towaru mało z wyprzedaży... ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- No co Wy? Mój Tż zawsze sobie miejsce w Zarze znajdzie - przecież jest męski dział. A jak nie to nawet na damskim popatrzy za czymś dla mnie![]() Cytat:
A ogólnie polecacie sukienki z Asosa? Czy na zdjęciu jedno a na żywo drugie?
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274157
|
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to razem łazimy po sklepach. Nienawidzi tylko H&M jak chcę ukryć grzeszek zakupowy to nakłaniam go do obejrzenia "jego" sklepów. Czasami wystarczy wspomnieć, że idę do haemu i sam wie gdzie iść hyhy ![]() Polecam kiecki z Asosa- mam kilka sztuk i za każdej jestem zadowolona. Edytowane przez praline Czas edycji: 2011-07-11 o 23:42 |
|
|
|
|
#2057 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te tańsze są raczej kiepskiej jakości ![]() ale fakt, wizualnie często są o wiele ładniejsze o tych, które możemy spotkać na codzień w sklepach
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2011-07-11 o 23:42 |
|||
|
|
|
#2058 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na ten wątek wkleiłam tylko Zarowe zakupyStrasznie mi się podoba, chciałabym ją bardzo, ale nie widziałam Dziękuję Tak, z Zary, wyprzedażowy-69zł
Edytowane przez Oldziunia Czas edycji: 2011-07-11 o 23:51 |
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie wygląda na opalonej skórze coś czuję że MK podobnie na moich bladych nogach prawie w ogóle go nie widać |
|
|
|
|
#2061 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj w Arkadii dziewczyna mierzyła fioletowego tulipana
strasznie sterczał może to jakaś Wizażanka??
|
|
|
|
#2063 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja z kolei mam problem z kolejarka. zaraz jak ja kupilam, to nosilam non stop. potem upatrzylam sobie kobaltowa z woman bez guzików i dzieki estee jest moja . ostatnio zalozylam kolejarke do pracy, ale jak siedzialam w aucie, to stwierdzilam, ze zmienie jednak na kobaltową masz ci babo placek!! Cytat:
choc ostatnio wprowadzilam sobie projekt denko i twardo sie trzymam ![]() Cytat:
|
|
#2064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nie ma w ogóle porównania z Twoim tulipanem (którego goroączkowo poszukuje, więc mam pewne emocjonalne podejście ) bo znalazłaś go w sklepie sama, bez cudzej pomocy i możesz go oddać Caritasowi, pociąć na szmatki do kurzu albo sprzedać na brytyjskim ebayu za 150f i nikt Ci złego słowa zapewne nie powie, a wręcz pewnie będą zbiorowe gratulacje ![]() ale w opisywanym przypadku, pasiak powinien być zaoferowany najpierw TU po cenie z jaką został kupiony, doliczając koszty podwójnej przesyłki i tyle a w temacie wyprzedaży oddawałm dziś gabiową pudrową z falbanką M - może jeszcze jest w Galerii Kazimierz - była jeszcze L i XL widziałam pipową sukienkę ze zwrotu (tyle, że w tej drugiej wersji kolorystycznej) rozmiar L 1 kredkowa sukienka Gabi rozmiar M bez metki - różowa kolejarka rozmiar S i kremowa, ale jakaś trochę inaczej uszyta(może z poprzedniego sezonu? miała inne guziki i brak przeszycia na łokciach) też S innych poszukiwanych rzeczy brak - ogólnie niby ciuchów dużo, ale bida z nędzą jesli chodzi o coś fajnego Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2011-07-12 o 00:52 |
|
|
|
|
#2065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i w sumie na jesieni nawet różowej dresiary nie założysz, ale ja swoją różową kolejarę mam zamiar użytkować wiosną i latem przyszłego roku
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28084007]no wiesz pewien niesmak jest - ktoś kto upolował daną rzecz równie dobrze zamiast robić za posłańca mógł sam sprzedać z zyskiem, przecież pasiak brodkowy to poszukiwana rzecz, czyli jest to jakaś dobroć serca wykorzystana czy nie wg Ciebie?
i nie ma w ogóle porównania z Twoim tulipanem (którego goroączkowo poszukuje, więc mam pewne emocjonalne podejście ) bo znalazłaś go w sklepie sama, bez cudzej pomocy i możesz go oddać Caritasowi, pociąć na szmatki do kurzu albo sprzedać na brytyjskim ebayu za 150f i nikt Ci złego słowa zapewne nie powie, a wręcz pewnie będą zbiorowe gratulacje ![]() ale w opisywanym przypadku, pasiak powinien być zaoferowany najpierw TU po cenie z jaką został kupiony, doliczając koszty podwójnej przesyłki i tyle a w temacie wyprzedaży oddawałm dziś gabiową pudrową z falbanką M - może jeszcze jest w Galerii Kazimierz widziałam pipową sukienkę ze zwrotu (tyle, że w tej drugiej wersji kolorystycznej) rozmiar L 1 kredkowa sukienka Gabi rozmiar M bez metki - była jeszcze L i XL różowa kolejarka rozmiar S i kremowa, ale jakaś trochę inaczej uszyta(może z poprzedniego sezonu? miała inne guziki i brak przeszycia na łokciach) też S innych poszukiwanych rzeczy brak - ogólnie niby ciuchów dużo, ale bida z nędzą jesli chodzi o coś fajnego W sumie tez racja, ale ja mam takie podejscie,ze pomagam ,ale nie uwazam mojej pomocy za niewiadomo jaki wyczyn itp wiec niech ta osoba robi sobie z tym co chce Co innego gdyby ktos prosil mnie o zakup 1o rzeczy i wszystkie sprzedal
|
|
|
|
#2067 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więc jak mogę to potępiać?) ale przez takie sytuacje zrobi się tutaj po prostu niefajnie, bo zamiast wzajemnej pomocy pojawią się podejrzenia o spekulanctwo i chęć zysku. i uważam, że należy takie zachowania tępić i piętnować podając do publicznej wiadomości kto ma takie skłonności do zarabiania cudzym wysiłkiem - więcej ta osoba z czyjeś pomocy nie skorzysta, bo nikt chętny nie będzie. czarna lista w pierwszym poście każdego nowego wątku i po sprawie.
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;28084121]no, wiesz sądzę, że w opisywanym przypadku jednak poczułabyś się wykorzystaną idiotką - nie jest to przestępstwo, ale jednak moralnie dwuznaczne - przecież sama jesteś studentką, środki masz ograniczone i kilka złotych w tą czy w tą jednak robi różnicę, prawda? radość z upolowania rzeczy, sprawienie przyjemności w sumie obcej osobie, Twój czas zmarnowany na poczcie...a tu ups... rzecz ląduje na alledrogo za cenę x 2 (czy tam ile, w każdym razie drożej) - żeby była jasność - nie mam nic przeciwko sprzedaży za cenę przekraczającą koszt zakupu (sama robię niezłe geszefty
więc jak mogę to potępiać?) ale przez takie sytuacje zrobi się tutaj po prostu niefajnie, bo zamiast wzajemnej pomocy pojawią się podejrzenia o spekulanctwo i chęć zysku. i uważam, że należy takie zachowania tępić i piętnować podając do publicznej wiadomości kto ma takie skłonności do zarabiania cudzym wysiłkiem - więcej ta osoba z czyjeś pomocy nie skorzysta, bo nikt chętny nie będzie. czarna lista w pierwszym poście każdego nowego wątku i po sprawie.[/QUOTE]też racja, ale ta czarna lista to chyba gruba przesada... wystarczy, że wiemy co i kto i każdy tą informację we własny sposób wykorzysta...i albo zaoferuje pomoc, albo nie... ale nie róbmy z tego forum wątku zbiorowych zakupów itp. pasiaka sama chętnie bym przygarnęła po cenie, w jakiej został zakupiony i pewnie nie tylko ja...no ale nie uważam żebyśmy musiały z tego robić jakieś przestępstwo... pewnie i tak już dość głupio tej osobie skoro została tak "objechana" na forum... i zostawmy to i cieszmy się dalej swoim towarzystwem, rozmową o Z., mydle i powidle i już! |
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
zakaz handlu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-07-12 o 11:27 |
|
|
|
#2070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no dlatego szkoda mi sprzedać womanową, tak samo jak z kobaltami, jak ubiorę kolejarkę to wszyscy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

spódniczka ta sama, a bluzeczka prawie
choć faktycznie jej na co dzień nie noszę... może wystawię na all i jak nikt nie kupi to będzie znaczyć, że jest mi przeznaczona

ja caly czas jestem w tym samym miejscu. kiedys mnie szukal po calym sklepie i byl w szoku, ze mnie nie ma... jakis zakrecony chyba byl, bo zapomnial o przymierzalniach 

! nikt mnie tak nie dowartościuje jak Ty 

Ogólnie to razem łazimy po sklepach. Nienawidzi tylko H&M