|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Dziewczyny- wy wariatki jesteście
![]() Wczoraj próbowałam coś napisac i jak tylko konczyłam jedna strone to była juz nastepna W koncu dotarłam do konca i padł mi net Dziś wchodze a tu juz tyle postów ![]() Ja miałam dziś koszmar - PIERWSZY KOSZMAR O SLUBIE ![]() Szok wszystko było nie tak..lącznie z podawanymi posiłkami na popekanych talerzach ![]()
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
ależ ta nasza Chatka spostrzegawcza dziewczyna
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sukni raczej nie wkleję bo musiałabym użyć zdjęcie z sesji poślubnej laseczki od której suknię nabędę a to tak nieładnie trochę Muszę się pomalować (jechałam jak pasztet przez miasto - na szczęście mam blisko to mało ludzi mnie widziało ) a potem ogarnąć trochę rzeczy tu na stażu
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
To wiedziałam, ale moje pytanie dotyczyło w którym słowie
![]() No dokładnie. Musiałam przeczytać kilka razy, żeby znaleźć ![]() Otóż to ![]() Cytat:
Dzisiaj było o tym, że nasze mieszkanko kupiliśmy jako część dworku, na zamkniętym terenie, z tarasem, cudeńko po prostu Cieszyłam się, że będę się miała gdzie opalać Ech, miło pomarzyć...
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny odtańczcie jakiś taniec dla mnie żeby mi minoł ten cholerny katar i ból gardała.. ledwo mówię i jestem głucha jak pień
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, już nowy wątek a ja nawet starego nie nadrobiłam
![]() witam Was serdecznie w każdym razie ![]() Postaram się nadrobić, ale nie mam pojęcia kiedy zostały 2 dni do wyjazdu, a ja nadal zupełnie w proszku, nawet euro nie kupiłam jeszcze Aaaa i gratuluję udanego spotkania, zdjęcia wczoraj obejrzałam
|
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
powiem że ja też się musiałam na starać żeby znaleźć ;p taże widzisz nie jest źle :P a bo Chatka jest za mądra jak na ten wątek :P
|
#69 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-07-12 o 10:19 |
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
nagraj to na telefon i wyslij
z pewnością od ręki mi przejdzie
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się i ja
jak to cycki były ![]() ze starego wątku już nie mogę cytować więc odnosząc się do kilku poruszanych tematów: modeling - trochę wiem, co się dzieje w tym temacie, bo moja bliska koleżanka jest modelką z prawdziwego zdarzenia. Na co dzień jest pod opieką agencji new age (tej samej, w której jest Ania Jagodzińska) i powiem wam, że w większości jest to prawda o czym pisałyście. Tzn. modelki o pewnym już poziomie, nie muszą w ten sposób zdobywać zleceń, ale początkujące...dramat. Ja swojej córki na pewno nie wyślę w wieku 15-16 lat za granicę. Podobno najgorzej pod tym względem jest we Włoszech, bo tam o wszystkim decydują grube opalone staruchy o facjacie Berlusconiego, pomyślcie tylko. Ogólnie w Polsce nie jest lepiej. Z samego modelingu bardzo ciężko się utrzymać, zdarzają się dobrze płatne zlecenia, ale jest ich mało i nie są regularne. O tym, czy modelka zdobędzie dany kontrakt decydują baaardzo różne czynniki, układziki i takie tam, jak wszędzie. fajne książki - ja polecam z kolei ostatnią, którą jednym tchem przeczytałam w pociągu relacji gdynia - warszawa - "127 godzin" - na jej podstawie nakręcono film pod tym samym tytułem o gościu, który ugrzązł pod skałą. Górska Kozica - jeśli jej jeszcze nie czytałaś...myślę że mogłaby Ci się spodobać, bo gość opisuje nie tylko ten swój wypadek ale i szereg innych górskich eskapad na których miał masę przygód. Ogólnie morał tej książki jest następujący: jak wychodzicie w góry, pozostawcie komuś informację, dokąd konkretnie się wybieracie Zia - temat rzeka, dla mnie to trochę żałosne, co ona robi. Tzn nie chodzi mi o wystawny ślub i takie sprawy (jak chce, niech robi)...ale że to wszystko tak uzewnętrznia w internecie. Patrzcie, żadna z nas jej nie zna, a komentujemy jej poczynania. Ja bym nie chciala, żeby jakieś PMki 2015 pisały, że nena1984 to to czy tamto...Wogóle musze chyba pousuwać swoje zdjęcia sukni, bo już 3 różne obce wizażanki (absolutnie nie z naszego wątku) proponowały mi na PW jej sprzedaż. Jedna to była tak bezczelna, że chciała ją "pożyczyć" na ten rok no i chyba tyle, acha ja znalazłam takie spinki dla Tż-ta. On jest trochę zwariowany, więc myślę że mogłyby mu się spodobać. Cena trochę odstrasza i wiem, że poza ślubem ich nigdzie nie założy, no ale nie mam lepszego pomysłu W ogóle Tż mnie wczoraj zaskoczył na maxa....Myślałam, że w tym roku już nigdzie nie wyjedziemy...(piniondzów brak) a on za moimi plecami zorganizował wypad z naszymi znajomymi (w tym jednym, który ma patent na żaglówkę) do Chorwacji na tygodniowy rejs jachtem
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczyny !
Czytam Was już od dłuższego czasu i postanowiłam się odezwać i ujawnić Przyjmiecie mnie do swego grona? |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
No była cała dyskusja o małych i dużych cyckach, sztuczka już prawie rozsyłała korespondencję seryjną ze zdjęciem swoich
Jak mogłaś to przegapić!
Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-07-12 o 10:28 |
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale ciągle na podium, zdobyłaś brąz tak jak nasi siatkarze
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mózg podobno i tak przeczyta dany wyraz dobrze, jeśli początek i koniec wyrazu są ok, w środku może być lipa
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
hej!!! |
||
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj
|
|
#79 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#80 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spineczki szałowe a wyjazdu trochę zazdroszczę, ale życzę Wam mega fantastycznej przygody Cytat:
|
||
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
madzia2306- znalazłam dla Ciebie idealnego tancerza, który odgoni choróbsko!!!
![]() http://www.youtube.com/watch?v=vR_VhfxAnXU |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
kto by pomyslał ze tyle nastukacie! wchodze na wątek a tu 12 stron do nadrobienia
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
To suuper, dzieki wielkie
![]() A więc tak, ślub będzie 4 sierpnia 2012 ale jeszcze nie wiem o której jakos mam lęki przed pojsciem do mojego Księciulka proboszcza Sale też już mamy, nie jest to taka typowa sala weselna, taka troszeczke wiejska, z drewnianymi akcentami i kominkiem. Ale jak ją zobaczyliśmy to odrazu nas urzekła . Orkiestra juz jest, tez troszke nietypowa bo ma zapędy rockowe Fotografa jeszcze nie mamy, kamerzysty wcale nie bedzie, bo oboje jakos przy kamerze nie czujemy sie swojo :p A tak ogolnie to razem jestesmy juz 5 lat, a znamy sie troche dłuzej bo ze szkoly. Zareczyny ![]() Ten tancerz vesny jest superaśny Oby nasi wujkowie się tak bawili na naszych weselach, to bedzie ubaw
Edytowane przez noneczka89 Czas edycji: 2011-07-12 o 10:51 |
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, taki wujek rozkręci każda imprezę
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny a ja znowu sukni szukam tym razem używanych: http://tablica.pl/oferta/sliczna-suk...wa-IDaSSl.html http://tablica.pl/oferta/suknia-slub...wa-ID9BsL.html te dwie są w moim rozmiarze i na mój wzrost(a to bardzo ważne bo nie wszystkie suknie da się skrócić) a tą co wklejam na dole to jest bardzo podobna do tego hemsa co mi się podobała tylko że ta jest całą z tego samego materiału a w herm'sie na dole jest trochę tiulu z koronką u dołu. http://tablica.pl/oferta/wyjatkowa-s...ri-IDbGpZ.html oj ja już sama nie wiem o chcę sztuczka ale ci zazdroszczę że w końcu się zdecydowałaś bo ja nadal marudzę i marudzę
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-07-12 o 10:58 |
||
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Cześć w nowym wątku! Wy to jesteście szalone
![]() Witaj Noneczka, rozgość się .Madzia, łączę się w bólu. Ja choruję od tygodnia, aż poszłam do lekarza po antybiotyk. Mam nadzieję, że wreszcie mi przejdzie... I jeszcze coś Wam powiem . Za 2 dni przyjeżdża TŻ i wyjeżdżamy na weekend . Na samą myśl mordka mi się uśmiecha I oczywiście chciałabym do tego czasu wyzdrowieć....
Edytowane przez fraise Czas edycji: 2011-07-12 o 10:58 |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
noneczka89 no to najwazniejsze macie już załatwione
ale z tym kościołem to radzę się pośpieszyć. sa tu na wątku dziewczyny, które mimo, że poszły dośc wcześnie do księdza, to sie dowiedziały, że większość godzin jest już porezerwowana. masz jakąś wizję sukni? bo my tu wszystkie aktualnie jestem na etapie kupowania/przymierzania itd a i koniecznie pochwal się nam pierścieniem
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja w nowej części
|
#89 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja również wybieram się do Chorwacji w te wakacje ![]() Ja właśnie między innymi z tego względu bardzo niechętnie podchodzę do takiego pomysłu ślubnych stron internetowych. Wszystko jest takie odarte z tajemnicy i wyjątkowości. Goście wiedzą wszystko wcześniej- od sukni PM, po bukiet, dekoracje, menu a nawet miejsce podróży poślubnej. I gdzie tu cała ekscytacja tym wyjątkowym dniem kiedy już wszystko jest znane? Cytat:
Edytowane przez fablous Czas edycji: 2011-07-12 o 11:02 |
||
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo mamo co za suknia
a dziewczyna jaka chuda zobaczcie na to foto co wchodzi po jakieś drabinie czy czymś takim koszmar http://tablica.pl/oferta/wyjatkowa-s...sy-IDaoVR.html
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

Sukni raczej nie wkleję bo musiałabym użyć zdjęcie z sesji poślubnej laseczki od której suknię nabędę a to tak nieładnie trochę
) a potem ogarnąć trochę rzeczy tu na stażu

Dzisiaj było o tym, że nasze mieszkanko kupiliśmy jako część dworku, na zamkniętym terenie, z tarasem, cudeńko po prostu

zostały 2 dni do wyjazdu, a ja nadal zupełnie w proszku, nawet euro nie kupiłam jeszcze 

18.08.2010 - zaręczyny

ale z tym kościołem to radzę się pośpieszyć. sa tu na wątku dziewczyny, które mimo, że poszły dośc wcześnie do księdza, to sie dowiedziały, że większość godzin jest już porezerwowana. masz jakąś wizję sukni? bo my tu wszystkie aktualnie jestem na etapie kupowania/przymierzania itd