Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 11:39   #3571
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Rosi robią coś w stylu fb - bynajmniej ja to9 tak zrozumiałam - będziesz mogła oceniać coś to dodając punkt - jak lubię czy nie lubię
prosze http://www.google.com/intl/pl/+1/button/

ktosiu puszczam w eter twój przepis na naleśniki - oczywiście z zaznaczniem że jest twój mam nadzieję że zła nie jesteś
Stary 2011-07-12, 11:41   #3572
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
O nawet tego nie zauważyłam z tego co teraz wyczytałam (wciskając na to), to jest coś takiego, że dodajesz swoje ulubione strony internetowe i znajomi mogą je obserwować
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:41   #3573
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A i zapomniałam się pochwalić, że mamy skończoną kondygnację II na budowie od jutra szalowanie stropu II
Co do murarki to zostało jeszcze do zbudowanie kilka ścianek, tzn. kondygnacja I: ścianki w kuchni (tzw. spiżarka), kondygnacja II: ścianka do garderoby i oddzielająca pralnię i łazienkę ale to dopiero po zalaniu stropu
Ana, bardzo się cieszę, że w takim tempie Wam to wszystko idzie!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Moja mała też tak pedałuje nóżkami, nawet teraz leży obok mnie na narożniku, wlepia we mnie te swoje oczyska i bieeeegnieeee
Chyba ją wezmę na spacer, bo taka piękna pogoda, tylko muszę się wyszykować
Po południu jadę do fryzjera, bo ostatnio kuzynka tak mi obcięła włosy, że *&^%$^&* Mam nadzieję, ze uda się to jakoś poprawić w inny sposób, niż ścięcie na łyso
Na pewno fryzjer coś poradzi!
Chyba też dzisiaj zrobię te Twoje naleśniki Muszę tylko męża namówić, żeby mi trochę pomógł żebym w kuchni nie spędziła 5h, bo z moimi możliwościami właśnie tego się obawiam

Cytat:
Treść usunięta
Ale o co chodzi? Jakie +1?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:44   #3574
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ana, bardzo się cieszę, że w takim tempie Wam to wszystko idzie!

Ale o co chodzi? Jakie +1?
Mi się wydaje, że nam to wolno idzie jak patrzę na inne budowy, gdzie po tygodniu już kryją

+1 jest u góry nad paskiem "ustawienia, blogi, faq...."
Stary 2011-07-12, 11:48   #3575
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wszystko zależy od sytuacji - jak miałam długaśne z grzywką na bok wszyscy mówili ze super, jak zrobiłam prostą na czole i poszłam na imprezę to własna siostra mnie nie poznała, wszyscy mówili że rewelacja, jak obciełam po ślubie znajomi mówili że jak mila jovovich z piątego elementu że rewelacja, potem znowu zapuszczałam i znowu albo grzywka na bok albo na czole no i za każdym razem super - jak w końcu po ciązy mocnooooo obcięłam znajomi się rozpływali że zupełnie inaczej ale super... więc buhahahahah nie trafisz...
ale podobała mi się długość ze ślubu były za łopatki ale zapuszczałam długo i były tak poniszczone rozdwojone liche że głowa mała, plątały się żeby je rozczesać (bo naturalnie jak jest wilgotno tudzież po kąpieli się mocno falują) to tak je musiałam ciągnąć że rwałam garść.. więc nie ma co... wolę takie do ramion czy do łopatek ale nie dalej

chociaż nie ukrywam jak pójdę teraz do fryzjera to powiemu że z długości zostawiamy ale grzywkę na prosto bo chcę teraz tak jak mila ale już jak wydoroślała
czyli tak
http://i2.pinger.pl/pgr208/fc6f46d400185a984dbef49e
i tak
http://cache.gawker.com/assets/image...ch_face_01.jpg
Ha! Nigdy bym nie zgadła, ze masz lekko poskrcane pióra
Patrząc na foty, myslalam, ze proste
Chcesz własnie taka fryzurke, jak milla? A Tobie same poskręcaja się własnie tak?
Ja bym chciała,, ale mam proste skurczybyki i mało podatne na kręcenie na dodatek, na własnym ślubie, po kościele już mi znaczynały sie prostowac
Jakbym ich po myciu nie stylizowała, to bym miała takie siankowate
A popo grzywki, ja swoja juz skasowałam - zapuszcam na bok, bo moja friz nie umiała mi tak obciąć aby mi w niej było dobrze

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:49   #3576
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się wydaje, że nam to wolno idzie jak patrzę na inne budowy, gdzie po tygodniu już kryją

+1 jest u góry nad paskiem "ustawienia, blogi, faq...."
chyba jestem ślepa, bo nie widzę... ale nie przeszkadza mi to w dalszej egzystencji

Ana, nigdy domu nie budowałam ale wydaje mi się, że tempo macie spore i wszystko dobrze Wam idzie. Ale fakt słyszałam też o domach, które przykryte są w ciągu 2 m-cy

Stary 2011-07-12, 11:51   #3577
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Super, ze z pępuszkiem ok No i mam nadzieję, ze kuzynka z tego wyjdzie.

Niezła akcja ze skarpetkami

Moja mała też tak pedałuje nóżkami, nawet teraz leży obok mnie na narożniku, wlepia we mnie te swoje oczyska i bieeeegnieeee
Chyba ją wezmę na spacer, bo taka piękna pogoda, tylko muszę się wyszykować
Po południu jadę do fryzjera, bo ostatnio kuzynka tak mi obcięła włosy, że *&^%$^&* Mam nadzieję, ze uda się to jakoś poprawić w inny sposób, niż ścięcie na łyso

my to sie smiejemy ze bedzie sprinterką chyba bo tak biega
albo nachylam sie nad nia i pytam gdzie ty tak biegniesz chyba do warszawy juz dobiegłas a ona tylko robi wielkie oczy i biegnie jeszcze szybciej

a jak biega w bujaczku to az wszystkie zabawki jej sie trzesą tak wali piętkami w bujaczek

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 11:56   #3578
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
chyba jestem ślepa, bo nie widzę... ale nie przeszkadza mi to w dalszej egzystencji

Ana, nigdy domu nie budowałam ale wydaje mi się, że tempo macie spore i wszystko dobrze Wam idzie. Ale fakt słyszałam też o domach, które przykryte są w ciągu 2 m-cy
Dokładnie nad "Nowe posty" i "Szukaj"

U nas to się przedłuża, bo od razu budujemy z podwójnego muru, a większość buduje pojedynczy, a potem dopiero dociepla... no i cegłę muszą budować elegancko, bo tak ma zostać... ma być czysta- niepomazana cementem
Stary 2011-07-12, 12:02   #3579
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Fajną książkę dorwałam "Biała czarownica" Hilliges. Dziś ją dopiero zaczęłam, ale już 1/3 przeczytałam. Polecam, choć jeszcze nie wiem czy do końca będzie taka fajna Ale to napiszę, jak już przeczytam.

W końcu chyba nad morze jedziemy z mężulem. Bo jeszcze wczoraj gdybaliśmy Góry - morze. Rok temu wypadło na Kazimierz. Jeszcze tylko trzeba się ogarnąć jak z pogodą i wtedy czegoś poszukamy (nawet nie wiem jakim mieście) a chcemy jechać po ślubie świadkowej tak 25-28 wyjazd by był i na tydzień. O ile mąż urlop dostanie, ale wczoraj już w tej sprawie rozmawiał i jak będzie znał konkretny termin to ma dać znać. Akurat może o naszą rocznicę zahaczymy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:09   #3580
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie nad "Nowe posty" i "Szukaj"

U nas to się przedłuża, bo od razu budujemy z podwójnego muru, a większość buduje pojedynczy, a potem dopiero dociepla... no i cegłę muszą budować elegancko, bo tak ma zostać... ma być czysta- niepomazana cementem
"Hot or Not" - już widzę Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Fajną książkę dorwałam "Biała czarownica" Hilliges. Dziś ją dopiero zaczęłam, ale już 1/3 przeczytałam. Polecam, choć jeszcze nie wiem czy do końca będzie taka fajna Ale to napiszę, jak już przeczytam.

W końcu chyba nad morze jedziemy z mężulem. Bo jeszcze wczoraj gdybaliśmy Góry - morze. Rok temu wypadło na Kazimierz. Jeszcze tylko trzeba się ogarnąć jak z pogodą i wtedy czegoś poszukamy (nawet nie wiem jakim mieście) a chcemy jechać po ślubie świadkowej tak 25-28 wyjazd by był i na tydzień. O ile mąż urlop dostanie, ale wczoraj już w tej sprawie rozmawiał i jak będzie znał konkretny termin to ma dać znać. Akurat może o naszą rocznicę zahaczymy
ooo, mam nadzieje, że uda się Wam wyjechać! I ja chyba nigdzie tak nie odpoczywam jak nad morzem, góry lubię, ale dla mnie żadna nowość, bo bywamy często, mazury mnie nie ciągnął.... ale morze uwielbiam

Stary 2011-07-12, 12:13   #3581
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ha! Nigdy bym nie zgadła, ze masz lekko poskrcane pióra
Patrząc na foty, myslalam, ze proste
Chcesz własnie taka fryzurke, jak milla? A Tobie same poskręcaja się własnie tak?
Ja bym chciała,, ale mam proste skurczybyki i mało podatne na kręcenie na dodatek, na własnym ślubie, po kościele już mi znaczynały sie prostowac
Jakbym ich po myciu nie stylizowała, to bym miała takie siankowate
A popo grzywki, ja swoja juz skasowałam - zapuszcam na bok, bo moja friz nie umiała mi tak obciąć aby mi w niej było dobrze
uwierz na słowo jak się je zostawi to są lekko skręcone, a jak da gumę i wysuszy dyfuzorem to będą lokresy a chce taką jak milla bo właśnie po umyciu jak przejade grzebieniem i prostownicą to będą proste, a jak dam gume i dyfuzor to będą jak na fotce.. więc za dużo roboty nie ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 12:14   #3582
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ooo, mam nadzieje, że uda się Wam wyjechać! I ja chyba nigdzie tak nie odpoczywam jak nad morzem, góry lubię, ale dla mnie żadna nowość, bo bywamy często, mazury mnie nie ciągnął.... ale morze uwielbiam
Baaaardzo bym chciała jechać i porelaksować sobie A przy okazji może sobie dziecko zrobimy

Ja tez jakoś na mazury nie lubię jeździć, choc nie mam daleko. Góry?? hm... do tego trzeba mieć dobre buty, poza tym ja jakoś się szybko męczę. Rok temu szłam na śnieżkę, to w połowie drogi płakałam, że już nie mam siły, więc wiesz... A morze hm.... relax Tylko jeszcze nie wiem gdzie.

Nie wiecie jaka ma byc pogoda po 25 lipca?? ja TV nie oglądam to nie wiem. Ale zaraz może w necie sprawdzę, tylko nie wiem gdzie tam wiarygodną pogodę podają, ja zawsze na 3 dni sprawdzam na pogodynce

Stary 2011-07-12, 12:29   #3583
Ana***
Zakorzenienie

Ja pikoleee... kostki do gry zablokowały mi się w przyborniku kiedyś wrzuciłam jedną, za jakiś czas drugą... i teraz nie cholerki wyjąć ani jednej ani drugiej... tym bardziej, że to w pojemniku na długopisy, więc nie dosięgam... jakby co to dłuższym przedmiotem też próbowałam wyjść, ale tak się ułożyły, że ni w pięć ni w dziesięć
Stary 2011-07-12, 12:32   #3584
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hej
aktulanie mąz konczy elektryke, hydraulika zrobiona i jutro wchodzi płytkarz także mam nadzieje na szybki koniec

a to mój mały urwisek z wczorajszego łobuzowania na kocyku
super Wam to idzie a gdzie foteczki ???

Tomuś słodki

Trzymajcie kciuki, za pół godziny będzie kurier z nowym zlewem... podobno nowym padnę zaraz z nerwów

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:33   #3585
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
"Hot or Not" - już widzę Dziękuję

Cytat:
Baaaardzo bym chciała jechać i porelaksować sobie A przy okazji może sobie dziecko zrobimy

Ja tez jakoś na mazury nie lubię jeździć, choc nie mam daleko. Góry?? hm... do tego trzeba mieć dobre buty, poza tym ja jakoś się szybko męczę. Rok temu szłam na śnieżkę, to w połowie drogi płakałam, że już nie mam siły, więc wiesz... A morze hm.... relax Tylko jeszcze nie wiem gdzie.

Nie wiecie jaka ma byc pogoda po 25 lipca?? ja TV nie oglądam to nie wiem. Ale zaraz może w necie sprawdzę, tylko nie wiem gdzie tam wiarygodną pogodę podają, ja zawsze na 3 dni sprawdzam na pogodynce
Haha my w tym roku może w góry skoczymy, bo nad morze daleko... a pewnie uda nam się wyskoczyć tylko na dłuższy weekend, ew. 3-4 dni... chyba, że się cud stanie
W sobotę wrócili teście z nad morza i dzisiaj ma własnie mąż od nich przywieźć rybkę morską

Apropo pogody to ja nigdy nie sprawdzam jedziemy na "pałę" i szczerze mówiąc to pogoda zawsze nam dopisuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 12:34   #3586
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
uwierz na słowo jak się je zostawi to są lekko skręcone, a jak da gumę i wysuszy dyfuzorem to będą lokresy a chce taką jak milla bo właśnie po umyciu jak przejade grzebieniem i prostownicą to będą proste, a jak dam gume i dyfuzor to będą jak na fotce.. więc za dużo roboty nie ma
Zazdraszczam Ci strasznie Chciałabym miec takie proste i szybkie w obsłudzie włosy A tymczasem sama musze sie zdrowo poużerac po myciu z suszarą i okragła szczotką, aby nadac im kształt

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:37   #3587
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana ja chciałam tak mniej więcej sprawdzić, czy ma byc jakieś załamanie pogody w tym czasie czy jak. o ja wędzona ryba mrrrrr uwielbiam (choć nie każdy gatunek). My na bank na tydzień chcemy jechać. Tak myslę, ze jednak poniedziałek (25.07) to nie jest dobry moment na wyjazd. W niedzielę będą poprawiny, więc może byc grubo i nie koniecznie człowiek się będzie nadawał aby jechać z rana buahahaha. Więc pewnie wtorek - środa (26-27) I wtedy już akurat rocznica ślubu nam się tam pokryje

Stary 2011-07-12, 12:38   #3588
ania20m
Wtajemniczenie

Obliczyłam sobie datę porodu nie wiem na ile to jest wiarygodne ale na tych internetowych kalkulatorach wyszło mi 6-10 marzec 2012

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:40   #3589
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
My jedziemy 22 lipca do Pobierowa Sprawdzałam prognozę długoterminową i narazie jest przyzwoicie słońce nie za duże upały, ale jak będzie to trudno wyczuć

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, za pół godziny będzie kurier z nowym zlewem... podobno nowym padnę zaraz z nerwów
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 12:42   #3590
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana ja chciałam tak mniej więcej sprawdzić, czy ma byc jakieś załamanie pogody w tym czasie czy jak. o ja wędzona ryba mrrrrr uwielbiam (choć nie każdy gatunek). My na bank na tydzień chcemy jechać. Tak myslę, ze jednak poniedziałek (25.07) to nie jest dobry moment na wyjazd. W niedzielę będą poprawiny, więc może byc grubo i nie koniecznie człowiek się będzie nadawał aby jechać z rana buahahaha. Więc pewnie wtorek - środa (26-27) I wtedy już akurat rocznica ślubu nam się tam pokryje
Podobno ma przywieźć łososia i coś tam jeszcze
Mogę Wam robić małe problemy z noclegiem, że w środku tygodnia choć nie muszą... zależy od gospodarzy
Sami jedziecie?

Gold, no to kciuki
Stary 2011-07-12, 12:44   #3591
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gold trzymam kciuki.

Baja my 3 razy byliśmy z mężem nad naszym polskim morzem i... pierwszy dzień był upał a kolejne dni lało

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Ana mrrr łosoś ja jeszcze uwielbiam karmazyna . tak, tak sami, tak wiesz... romantico ma być

Stary 2011-07-12, 12:48   #3592
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
super Wam to idzie a gdzie foteczki ???

Tomuś słodki

łoooo to czekam na info czy dobry i trzymam kciuki

baja sie miniemy

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-07-12 o 12:52
Stary 2011-07-12, 12:52   #3593
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki...

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Zazdraszczam Ci strasznie Chciałabym miec takie proste i szybkie w obsłudzie włosy A tymczasem sama musze sie zdrowo poużerac po myciu z suszarą i okragła szczotką, aby nadac im kształt
wiesz no nie można mieć wszystkiego - ja bym chciała czasem żeby były druty bo wtedy by mi sie od wilgoci nie skręcały

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Obliczyłam sobie datę porodu nie wiem na ile to jest wiarygodne ale na tych internetowych kalkulatorach wyszło mi 6-10 marzec 2012
0oooooo na dzień kobieta
fajnie bo jak się zacznie sezon na czereśnie to maluszek skończy 3 mce więc śmiało będziesz mogła próbować
Stary 2011-07-12, 12:53   #3594
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość

mnie sie udało wtrafic w kalkulator miałam date na 13 marca a mała wyskoczyła 12

Stary 2011-07-12, 12:54   #3595
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 12:55   #3596
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
no to pięknie
Stary 2011-07-12, 12:56   #3597
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
trzymam kciuki...

wiesz no nie można mieć wszystkiego - ja bym chciała czasem żeby były druty bo wtedy by mi sie od wilgoci nie skręcały

0oooooo na dzień kobieta
fajnie bo jak się zacznie sezon na czereśnie to maluszek skończy 3 mce więc śmiało będziesz mogła próbować

tak jak nasz SSR

ps ciekawe co u niej...

sie wyzaliłam wiecie gdzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 12:58   #3598
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika już nawet odpisałam

Stary 2011-07-12, 13:01   #3599
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Anika już nawet odpisałam

sprinterka

Stary 2011-07-12, 13:03   #3600
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
0oooooo na dzień kobieta
Fajnie było by w dzień kobiet urodzić może się sprawdzi

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
mnie sie udało wtrafic w kalkulator miałam date na 13 marca a mała wyskoczyła 12
Może trafimy

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości