|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
DZIEŃ DO BRY!
Pora wstawać do roboty.. iść Cytat:
No prosze, zdolniacha! A na co w końcu się dostałaś? na polonistyke?Szara dla mnie lepsza ![]() Jak dostanę wypłate to się chyba skuszę na tą Aide znowu Masakra, pokręcona jestem
|
|
#2342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno mnie tu nie było, bo nie miałam potrzeby zakupu torebki ![]() poza tym kliknęłam to zamówienie, ale nie jestem przekonana czy dobrze robię, ponieważ moja simon ostro się przetarła a jeśli mówisz o wizażu - będę się teraz bronić, miałam trochę egzaminów na głowie i nerwówkę dlatego nie wchodziłam. poza tym jakoś nie miałam o czym pisać. wkręciłam się w PM 2012, a nie mam o czym z nimi gadać, bo moje przygotowania stoją w miejscu i wkurzam się troszkę, że dziewczynom wszystko tak ładnie idzie. poza tym nie mogę pisać PW ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co słońce one są takie jasno błękitne.
![]() Gumowce Wyglądają tak kobieco ![]() ![]() Dzień dobry ![]()
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tego jeszcze nie było ![]() Dzień dobry Muszę iść dzisiaj do fotografa, żeby w końcu zrobić zdjęcia do dowodu i złożyć wniosek, a tak mi się nie chce
|
|
|
|
|
#2345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Niektóre sprawy trzeba przemilczeć aby jakoś dojśc do ładu i blędne koło
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stać i pilnowac robotnika niewolnika ![]()
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj wyniki z AGH, w sumie jestem ciekawa czy tam się dostałam
|
|
#2348 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewszyny!
Cytat:
ale może okażą się miłą niespodzianką?nika gdzie Ty kupujesz te torebki" na giełdzie"- bo wiesz skoro jest i w Łodzi giełda minerałów i biżuterii / a propos bedzie w październiku- nooooooooooooooo niech no tylko będzie - to ja tam pójdę! mam bowiem potrzebę torby: płótno /khaki lub kolor lnu/ ze skórą- na ramię i długi pasek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moim zdaniem, ze się wtrącę- ogólnie rzecz biorąc: dorośli mężczyźni/także kobiety/ się specjalnie nie zmieniają nigdy Cytat:
wszystkie vivien są kochane i stare i nowe Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-07-12 o 11:30 |
||||||||
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Krakowa (kunia?
):znacie jakiegoś dobrego fryzjera, który za obcięcie włosów nie bierze kroci? Otóż, szykuję mi się spora zmiana na głowie, a moja stała fryzjerka już kilka razy zawiodła mnie w prostych podcięciach ![]() proszę pomóżcie!
|
#2350 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No pięknie wyglądają ![]() Ja się czaję na takie bielone ![]() a te gumowce wyglądają jak kozaczki do jazdy konnej ![]() Cytat:
wow ![]() a co wybierzesz ? |
||
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
ten pierwszy
![]() w sumie wszystkie pozostałe dobrałam sobie, w zabezpieczeniu gdybym się tam nie dostała... eh, nie wierzę, że dostałam się na wymarzony kierunek na wymarzonej uczelni
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to jest rzeczywistość
|
|
#2353 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Będą pasować do ciemnych drzwi i paneli jakichkolwiek też, wiem, że nudna jestem, ale namawiam Cię na białe listwy! Tym bardziej, że w kuchni przecież masz białe mebelki! ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Wszystko było z nią ok, ale flak mi przeszkadzał, więc sprzedałam. Ale wiele dziewczyn z wątku ma/miało tę torebkę i były zadowolone ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2011-07-12 o 12:53 |
||
|
|
|
#2354 |
|
Raczkowanie
|
Kliknęłam Jill
Kliknęłam je, bo kod mi się kończy za kilka dni i nie było na co czekać
Jill, w obu kolorach. Myślę, że będziemy razem bardzo szczęśliwe.A co do Uniwersytetu Jagiellońskiego, właśnie próbuję się stamtąd wydostać (tzn ukończyć) i mam wrażenie, że jak się do końca września nie obronię to umrę tam w tym biurokratycznym burdelu. Ale pamiętam mój entuzjazm 5 lat temu, och kiedy to było. Po 4 latach uciekłam z brudnego, zabytkowego (czyt. nieżyjącego) Krakowa do Trójmiasta i teraz mieszkam nad morzem i jest cudownie. Chociaż oczywiście rozumiem czemu etorebkomaniaczka chce mieszkać w Krakowie - odbiór osobisty w siedzibie na Lea! Można oszczędzić 9 zł. a 9 zł x 10 torebek to już jest nowy model ))
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kliknęłam Jill
Cytat:
napisz potem czy jesteś zadowolona ![]() ![]() Ja kocham Kraków, uwielbiam klimat tu panujący, te uliczki, Kazimierz, bulwary Oczywiście, pewnie z perspektywy czasu patrzy się na trochę inaczej, a jak już przemieli mnie ta biurokratyczna maszynka to pewnie w ogóle dawny entuzjazm mi minie ![]() Co prawda, to prawda, siedziba etorebki blisko to coś co mnie cieszy
|
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem. No tak, oczywiście że każde miejsce na ziemi może być fantastyczne, trzeba się tam tylko jakoś poukładać i być szczęśliwym, spełnionym, zadowolonym
![]() Życzę Ci niezmęczonych życiem Pań w sekretariacie i żeby entuzjazm nigdy nie minął
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
liczyłam na to, że opowieści o "uczynności" pań z dziekanatu to tylko mit
|
|
#2358 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
Wieki mnie nie było, nie mam siły nadrabiać wszystkich zaległości, bo widzę, że nadal utrzymujecie niezłe tempo ![]() Charlizzie gratulacje !
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
100 lat!
|
|
#2360 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Studia ), o tyle w drugim doznałam szoku a potem załamałam się i chciałam rzucić wszystko w cholere Ale jakoś poszło. Swoją nieobecność usprawiedliwiam tym, że jak przyszło wybierać sen czy wizaż, zawsze wybierałam sen
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę , ale robienie zdjęć i załatwianie jest męczące. Czeka się i czekaaa Ale już wniosek złożony. Zdjęcia wyszły masakryczne, ale porównałam sobie ze zdjęciem z legitymacji i teraz jest trochę mniejszy
|
|
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znowu będą klapać. I co dziwne... rozm strasznie skopana ![]() Zależy do jakich. Do takich na co dzień jak najbardziej Cytat:
![]() ![]() Bo to są do jazdy konnej ![]() Charli gratuluję! Wylicytowałam sweter na ebayu
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam się też na AGH
![]() Cytat:
a coś sobie klikasz w nagrodę za tą ciężką pracę?
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Iduś kochana
A jakiej konsystencji powinno być te ciasto?---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() :jupi :
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To dobrze, że dodałaś mąkę. Następnym razem daj jedno jajko mniej
|
|
#2366 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie polece ci jej, ciągle mnie ścina tak samo, chyba tylko jedną fryzure umie kolor robi super, ale ścinanie Ale słyszałam że w podgórzu jest jakaś cud-fryzjerka, nawet o niej chyba na wizażu był wątek, kolejki kilkumiesięczne ale podobno warto, poszukaj na wizażu inf o tym Cytat:
naprawde gratuluje! Cytat:
Cytat:
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
heloł, jak zwykle pojawiam się po kodzik :P której się kończy jakoś za niedługo?
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się nie kończy ale mam nowy kod i okrągłe zero na koncie rabatowym
Także zapraszam
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Gołymb nie żebraj o okruszki to nie przystoi
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

Pora wstawać do roboty.. iść

Masakra, pokręcona jestem 

?

. Ja wiem, że najlepiej by było jakby wszystko szło z górki, żeby każdy z Nas miał dobrze płatną pracę, robił to co lubi...
ale ja nie wyspana, poszłam po 2 a po 6 obudzili mnie robotnicy co to blok ocieplają na przeciw mojego 

kolor robi super, ale ścinanie