Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 16:54   #241
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Moonia musisz mu jakoś wyperswadować pewne rzeczy, żeby się tak łatwo nie poddawać i żeby nie wyszło tak szybko na jego
Ja go w sumie bardziej pytałam co o tym myśli bo jeszcze na nic się nie napaliłam Wiem co mogę wywalczyć,a co tż uważa za kompletną głupotę,z tych myślników chyba popracuje nad winietkami :P Chociaż sama nie jestem do nich 100% przekonana.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ciężko będzie ale damy radę

hehe ja bym się bała że ta gwiazda cię przyćmi ;p dobrze że mój tż jest otwarty na moje pomysły chociaż dzielnie walczy z pokrowcami ;p więc pewnie ich nie będzie ;p a niech ma raz chociaż będzie po jego myśli :P
Gwiazda ma teraz jakieś 13 lat,ma jeszcze rok na ogarnięcie się :P A jak nie to popracuje nad tym,żeby się mnie trochę bała i czuła respekt
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 16:57   #242
ewika19
Zadomowienie

O ;D Nowa część Także się melduje ;]
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 16:59   #243
ibyza
Wtajemniczenie

a ja myję okna tzn zaczynam wiem, że późno ale jestem przed @ i złapała mnie na to ochota a wolę myć okna niż jeść, bo do tej pory kilka dni nie mogłam się opanować i tylko jadłam... też tak macie przed @????
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 17:00   #244
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Zaproszenia z dzieciakami w mojej cześci rodziny jest mnóstwo dzieci i prosimy wszystkich. W mojej rodzinie (już z dzieciakami) na dzień dzisiejszy proszę coś koło 70-75 osób. Wiem, że to sporo, ale nas tez tak proszono, a dla dzieciaków takie wesele to już coś! Córa mojej kuzynki już mnie dopytuje kiedy ten ślub i jak długo musi jeszcze czekać. Tylko, że u nas śluby są w południe, więc wesele zaczyna się koło 13/14 dlatego dzieciaki też chętnie się bawią. i nie raz zostają do 2/3 w nocy

Sztuczkazauważyłam nowy awatarek i se myślę, kto to do mnie pisze??? Ale luzik, jutro już automatycznie będziemy zaskakiwały.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 17:11   #245
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

A praca to tak- pojechałabym na południe Austrii przy granicy węgiersko- słoweńskiej i byłoby to coś w formie au-pair. Tzn. jest takie małżeństwo przed 50tką, mają 4 dzieci i szukają kogoś, kto pomógłby odciążyć matkę od obowiązków domowych. Czyli moim zadaniem byłoby pranie, prasowanie, sprzątanie, gotowanie i opieka nad dziećmi. Nie wszystko na raz tylko z szefową bym się dogadywała co powiedzmy danego dnia ja robię co ona, itp. Dach nad głowa i wyżywienie zapewnione, samochód do dyspozycji prawdopodobnie też. Teraz muszę sie zastanowić czy piszę się na to i mam podać cenę za jaką mam tam pracować (tygodniówka). W sierpniu Ci państwo przyjeżdżają do Polski, wtedy bym się z nimi spotkała i pogadała o całej akcji. Szukają zaufanych ludzi, mój szwagier jeździł do nich w wakacje, moją siostrę znają, więc chętnie chcieliby kogoś z tego otoczenia. I tak mój szwagier polecił mnie. Muszę to wszystko przemyśleć i z TŻtem przedyskutować. Jedyny minus w tym jest taki, że nie maja stałego dojścia do neta...ale i to da się załatwić
gosza. zastanawiaj się. Powiem tyle, że miesiąc szybko zleci a kaska policzy ci się prawie 4x
W sumie to takie domowe obowiązki wiec będzie dobrze. Tym bardziej że to praca z polecenia i Twoja siostra tam pracowała to już wogóle.
Stawke też dobrze przemyśl. Nie moze byc zbyt mała bo za samo sprzątanie wiesz jaka jest
Ah na początku myślałam że może załapiesz się na prace w centrum Austrii, we Wiedniu to byłoby mi raźniej przez cały sierpień...

Trzymam kciuki abyś jednak pozytywnie podeszła do tego

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 17:15   #246
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
gosza. zastanawiaj się. Powiem tyle, że miesiąc szybko zleci a kaska policzy ci się prawie 4x
W sumie to takie domowe obowiązki wiec będzie dobrze. Tym bardziej że to praca z polecenia i Twoja siostra tam pracowała to już wogóle.
Stawke też dobrze przemyśl. Nie moze byc zbyt mała bo za samo sprzątanie wiesz jaka jest
Ah na początku myślałam że może załapiesz się na prace w centrum Austrii, we Wiedniu to byłoby mi raźniej przez cały sierpień...

Trzymam kciuki abyś jednak pozytywnie podeszła do tego
Oj bardzo bym chciała coś takiego we Wiedniu!!!!!!
Mi też byłoby raźniej, nie wiem jak to z TŻtem zgramy. No i prawdopodobnie dopiero jechałabym tam we wrześniu, po mojej obronie. Więc i tak byśmy sie minęły.
I kurka nie wiem ile mam sobie życzyć za takie "usługi", bo oczywiście wolne tez mam do dogadania, albo weekendy, albo np 3 tygodnie jestem tam i na tydzień przyjeżdżam do domku.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-12, 17:15   #247
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Gwiazda ma teraz jakieś 13 lat,ma jeszcze rok na ogarnięcie się :P A jak nie to popracuje nad tym,żeby się mnie trochę bała i czuła respekt
13 lat??????? ja myślałam że z 8 porażka w takim wieku bawić się w takie rzeczy.... nie znam nikogo kto by w takim wieku bawił się w jakies gwizdy każdy w tym wieku próbuje już być dorosłym
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 17:20   #248
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Oj bardzo bym chciała coś takiego we Wiedniu!!!!!!
Mi też byłoby raźniej, nie wiem jak to z TŻtem zgramy. No i prawdopodobnie dopiero jechałabym tam we wrześniu, po mojej obronie. Więc i tak byśmy sie minęły.
I kurka nie wiem ile mam sobie życzyć za takie "usługi", bo oczywiście wolne tez mam do dogadania, albo weekendy, albo np 3 tygodnie jestem tam i na tydzień przyjeżdżam do domku.
Jak coś to zerknij na wątek (kiedyś widziałam że był jakiś o pracy za granicą i o Wiedniu/ austrii też, wiec moze tam sie dziewczyny orientują jaka jest przyzwoita stawka. A przez ile chciałabyś ciągnąć te prace?
Nie wiem co masz na myśli pisząc praca w "weekendy" Ale myśle ze lepiej rzadziej wracać do Pl a na dłużej- podróż też kosztuje,,,

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-07-12 o 17:22
Stary 2011-07-12, 17:21   #249
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
A tytuł filmu to nie jest przypadkiem po polsku "Pożyczony narzeczony"? Chodzi o ten z Kate Hudson? Już od jakiegoś czasu chcę go obejrzeć
oo właśnie, tak, to ten film Coś mi się kojarzyło jak oglądałam traillera i już wiem co. Też go chciałam obejrzeć
Cytat:
A praca to tak- pojechałabym na południe Austrii przy granicy węgiersko- słoweńskiej i byłoby to coś w formie au-pair. Tzn. jest takie małżeństwo przed 50tką, mają 4 dzieci i szukają kogoś, kto pomógłby odciążyć matkę od obowiązków domowych. Czyli moim zadaniem byłoby pranie, prasowanie, sprzątanie, gotowanie i opieka nad dziećmi. Nie wszystko na raz tylko z szefową bym się dogadywała co powiedzmy danego dnia ja robię co ona, itp. Dach nad głowa i wyżywienie zapewnione, samochód do dyspozycji prawdopodobnie też. Teraz muszę sie zastanowić czy piszę się na to i mam podać cenę za jaką mam tam pracować (tygodniówka). W sierpniu Ci państwo przyjeżdżają do Polski, wtedy bym się z nimi spotkała i pogadała o całej akcji. Szukają zaufanych ludzi, mój szwagier jeździł do nich w wakacje, moją siostrę znają, więc chętnie chcieliby kogoś z tego otoczenia. I tak mój szwagier polecił mnie. Muszę to wszystko przemyśleć i z TŻtem przedyskutować. Jedyny minus w tym jest taki, że nie maja stałego dojścia do neta...ale i to da się załatwić
ciekawa propozycja. plusem jest to, że nie jechałabyś do obcych ludzi. A kasa na pewno się przyda. Moje koleżanki pojechały do UK jako au-pair i bardzo sobie chwaliły.

A ja się nie załapałam na fotki stroju i figury sztuczki

Zawieźliśmy z TŻ moje autko do mechanika, bo "padło".
Dziś sobie robię "dzień dobroci dla Tusi" , czyli.... totalne lenistwo - książka, net, tv, książka, net i żeby mi się nie nudziło - tv

Też jestem za pomysłem, żeby w jednym miejscu skumulować wszystkie suknie naszych PMek. Ułatwi nam to buszowanie po wątku. Nie trzeba będzie za każdym razem wklejać swojej sukni, tylko zainteresowana osoba kliknie w pierwszym poście sobie

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 17:24   #250
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
13 lat??????? ja myślałam że z 8 porażka w takim wieku bawić się w takie rzeczy.... nie znam nikogo kto by w takim wieku bawił się w jakies gwizdy każdy w tym wieku próbuje już być dorosłym
bez komentarza.... Ja nie wiem co zrobie jak mnie dzieci obskocza przy tańcu z TŻtem.. nienawidzę takich kółeczek z dzieciakami itp...

Stary 2011-07-12, 17:26   #251
(kicia)
Zakorzenienie

chatko na jakiej podstawie Ty wybrałas swoich kamerzystow? Jakiś ich film widziałas?
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 17:26   #252
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Jak coś to zerknij na wątek (kiedyś widziałam że był jakiś o pracy za granicą i o Wiedniu/ austrii też, wiec moze tam sie dziewczyny orientują jaka jest przyzwoita stawka. A przez ile chciałabyś ciągnąć te prace?
Nie wiem co masz na myśli pisząc praca w "weekendy" Ale myśle ze lepiej rzadziej wracać do Pl a na dłużej- podróż też kosztuje,,,
Wstępnie praca była by na parę miesięcy, pół roku. A z weekendami chodziło mi o to, że miałabym wolne i wtedy np.albo TŻcik by przyjechał i pozwiedzalibyśmy co nieco, albo zjechałabym do domku, to tylko ok 500km. Ale też wolałabym tą drugą opcję.

Już tyle godzin, na nic dzisiaj czasu nie mam, a za 15 min będzie TŻ po mnie, bo zadzwonił, że dzisiaj romantyczny wieczór spędzamy u niego. Mama jest na nocce w pracy, wiec chłopak szaleje. A wszystko przez to, że posłałam mu mms-kiem zdjęcie mojego nowego kostiumu kąpielowego, oczywiście na sobie
A ja cała w rozsypce jeszcze jestem

To do następnego napisania!!!!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-12, 17:26   #253
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
bez komentarza.... Ja nie wiem co zrobie jak mnie dzieci obskocza przy tańcu z TŻtem.. nienawidzę takich kółeczek z dzieciakami itp...
Ja w ogóle nienawidzę tych kółeczek, żenująco to wygląda Zapowiem dla zespołu,że to będzie u nas kategorycznie zabronione.
Stary 2011-07-12, 17:35   #254
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Wstępnie praca była by na parę miesięcy, pół roku. A z weekendami chodziło mi o to, że miałabym wolne i wtedy np.albo TŻcik by przyjechał i pozwiedzalibyśmy co nieco, albo zjechałabym do domku, to tylko ok 500km. Ale też wolałabym tą drugą opcję.
uhmmm.... No ja z Wiednia do Ns też mam niecałe 500km.. Przewozem koszt to 35 euro w jedną stronę. Wiec troszke kaski jest.
Tak czy inaczej ja wolałabym jeden tydzień wolny na powrót do domu i jakieś małe odreagowanie, odpoczynek..Bo kilka miesięcy non stop u kogoś obcego bym nie wytrzymała Chyba że miałabym kogoś bliskiego niedaleko lub możliwość właśnie spotkania się z TŻ w weekendy.. Ale przecież Twój TZ nie będzie też tak dłygo tam pracować
Zawsze możesz pierwszy miesiąć zostawać na weekendy (spotykając sie wówczas z TZtem) A później zjężdżać do Polski bo sie za Nim zatęsknisz

Ciekawe czy daleko masz z tego miejsca do centrum Wiednia :p Mogę Was oprowadzić bo jestem w tym (nie chwaląc sie ) świetna albo Wam mapki zrobić i polecic pare fajnych miejsc

Cytat:
Ja w ogóle nienawidzę tych kółeczek, żenująco to wygląda Zapowiem dla zespołu,że to będzie u nas kategorycznie zabronione.
Też musze z chłopakami pogadać o tym... Kiedyś ktoś pisał tutaj na wątku że jakieś dzieciaki doczepiły sie na pół wesela do młodej... A ja nianczyć dzieci na własnym weselu nie bede...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-07-12 o 17:37
Stary 2011-07-12, 17:41   #255
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
oooooo mnie krew zalewa jak małe dziewczynki biegają za Panną młodą i ciągle się jej czepiają wrrrrrrrr mam nadzieję że u mnie tak nie będzie muszę... na szczęście więcej dzieci to chłopcy
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 17:44   #256
evoonia86
Zakorzenienie

czytam sobie wszystko i czekam aż Tż zrobi hot-dogi
Stary 2011-07-12, 18:04   #257
(kicia)
Zakorzenienie

A ja skończyłam pracę wracam do domu i będę wkońcu aktywnie uczestniczyć w wątku

Stary 2011-07-12, 18:17   #258
Nattiv
Zakorzenienie

Jadę teraz obczaić, gdzie mam tą rozmowę, bo nie znam jeszcze tak dobrze miasta, a nie chcę jutro tracić czasu na szukanie tej firmy. Zrobimy sobie od razu z Tż małą przejażdżkę rowerową i nacieszymy się pięknym słoneczkiem

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:22   #259
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Chciałam prosić Was o kciuki jutro o godzinie 13, bo idę na rozmowę kwalifikacyjną Wysłałam kilka CV i teraz nie wiem z której to oferty dzwonili, a zapomniałam co mówiła babka przez telefon
Mocno się 3mają Hm, grunt, żebyś wiedziała, jaki adres, na miejscu się zorientujesz, która to robota

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Aha Dzióbki - właśnie ustawiłam sobie nowy, sztuczkowo-magiczkowy avatarek Mam nadzieję, że się podoba i że będziecie wiedziały, że to sztuczka
Bardzo ładny avatarek

Cytat:
A wiecie co mnie naszło ? Ostatnio jeżdżę często koło Katedry w centrum u mnie w mieście, a jest piękna na prawdę i fajnie byłoby wziąć w niej ślub. Zdjęcia z kościoła byłyby bajkowe. Zastanawiam się więc czy by nie podejść podpytać jakby wyglądała kwestia ślubu w tym kościele, w końcu wszystko jedno komu dam za mszę Jedynie komunikacyjnie trochę daleko od sali, ale ja wiem czy to taki problem ?
A daleko to znaczy ile km? w sumie zależy od tego, czy masz dużo gości z daleka, którzy wcześniej do hotelu będą jechać... Wtedy najlepiej żeby kościół był jak najbliżej. A jeśli raczej z okolicy, to wszystko jedno, gdzie będzie, każdy sobie spokojnie dojedzie

Cytat:
Ja bym najchętniej dzieci nie zapraszała,ale już widzę reakcję tż i rodziców Z 10 nam wyjdzie,ale nie ukrywam,że mam nadzieję że rodzice zostawią ich w domu. Niestety te 10letnie i wzwyż pewnie przyjdą. U tż w rodzinie jest jedna gwiazda,tiul na tyłku,korona na głowie,na łapach rękawiczki,a do łapania welonu pierwsza

Dzisiaj tż wybił mi z głowy następujące rzeczy:
- pokaz fajerwerków ("tandeta")
- puszczanie lampionów ("co to w ogóle jest???")
- obrączkę z brylantem ("to nie biżuteria")
- winietki ("nikomu nie będę rozkazywał gdzie ma siedzieć")
Skutecznie tłamsi moją fantazję
My też najchętniej nie zapraszalibyśmy w ogóle dzieci, uważamy, że wesele nie jest imprezą dla dzieci (a przynajmniej nasze wesele nie przewiduje dla dzieci żadnych atrakcji). Ale kilka trzeba będzie, choćby siostrzenicę i siostrzeńca TŻta.

Forsuj winietki, bo bez nich jest masakra, mój TŻ podobnie jak ja stwierdził, że nigdy by nie zrobił wesela bez winietek

Cytat:
Ja już pojadłam TŻ pojechał na trening, to zostaje mi zalegnąć na kanapie z lodem w ręku i oglądnąć jakiś tandetny film co miałam już dawno zobaczyć. Jak to mawia mój TŻ muszę dać sadełku swobodnie się rozwijać
Oo, a jaką masz tandetkę do oglądania? Bo ja właśnie czegoś szukam takiego na dzisiejszy wieczór

Cytat:
No brzmi to wszystko fajnie, w sumie mogłaby Ci naprawdę dobra kaska wpaść do budżetu weselnego i nie tylko Przemyślaj, przemyślaj, oby Ci coś pozytywnego wyszło z tego myślenia

Cytat:
Mi się to też okropnie nie podoba, jak widzę te chmary dzieciaków, które oblepiają Młodych, szczególnie przy pierwszym tańcu, to już jest jakaś masakra. Rodzice się najczęściej kompletnie nie potrafią zachować.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
chatko na jakiej podstawie Ty wybrałas swoich kamerzystow? Jakiś ich film widziałas?
Hm, najpierw obejrzeliśmy to, co mieli na stronie, potem wymieniliśmy z nimi maile i się okazało, że są chętni na realizację tego, co wymyśliliśmy, wtedy tam pojechaliśmy. Pogadaliśmy z kolesiem, nastawiony był entuzjastycznie do naszych pomysłów, pokazał nam, nad czym ostatnio pracuje (ale nie cały film, bo nas to nie obchodziło, my i tak chcemy co innego, niż to, co robił do tej pory), dogadaliśmy się, no i dodatkowo pasowało nam finansowo. Całe spotkanie trwało może ze 40 minut, potem jeszcze raz się spotkaliśmy na samo podpisanie umowy i mamy się odezwać ze scenariuszem, muzyką itd za jakiś czas... Także wszystko wypytywaliśmy i pod siebie ustalaliśmy.
A co, zamierzacie się jednak zdecydować na kogoś profesjonalnego?

ooo, Salon sukien ślubnych jest na TLC

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 18:26   #260
ibyza
Wtajemniczenie

hm... a ja myjąc okno w jednym pokoju pomyślałam, że chcę zmiany i zakupię w najbliższym czasie makaron w okno hehehe tylko zastanawiam się jaki kolor... bo są tu zielone ściany, ale zielonych nie kupię bo będzie za zielono... i tak myślę jaki kolor pasowałby do takiego jasnego zielonego... ja chciałam czarny ale mama mówi kategoryczne NIE... a moim zdaniem byłby najlepszy a Wy jaki kolor mogłybyście mi zaproponować??? nie chcę żadnych żółtych ani pomarańczowych
Stary 2011-07-12, 18:31   #261
(kicia)
Zakorzenienie

Chatko koleżanka wzięła ich i trochę dziwnie się dziwnie zachowywał. I ona nie wzięła ich zdjęć i tak trochę nie zbyt skory do rozmowy był i sama nie wie czy dobrze wybrała

Stary 2011-07-12, 18:39   #262
evoonia86
Zakorzenienie

Nattiv powodzonka oczaruj ich jutro

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
hm... a ja myjąc okno w jednym pokoju pomyślałam, że chcę zmiany i zakupię w najbliższym czasie makaron w okno hehehe tylko zastanawiam się jaki kolor... bo są tu zielone ściany, ale zielonych nie kupię bo będzie za zielono... i tak myślę jaki kolor pasowałby do takiego jasnego zielonego... ja chciałam czarny ale mama mówi kategoryczne NIE... a moim zdaniem byłby najlepszy a Wy jaki kolor mogłybyście mi zaproponować??? nie chcę żadnych żółtych ani pomarańczowych
eeee no właśnie najbardziej pasowałby mi jakiś odcień żółtego
Stary 2011-07-12, 18:40   #263
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
A co, Ty też? Jakie języki?
Ja jestem niemiecka dziewczynka
Cytat:
a ja myję okna tzn zaczynam wiem, że późno ale jestem przed @ i złapała mnie na to ochota a wolę myć okna niż jeść, bo do tej pory kilka dni nie mogłam się opanować i tylko jadłam... też tak macie przed @????
Ogłaszam wszem i wobec, że jestem mega walnięta. Było 40 stopni w słońcu wg mojego termometru, a ja.... malowałam okna - psychopatka ze mnie
Cytat:
Nam już DJ zapowiedział, że będzie bronił parkietu Ciekawe jak to zrobi Żeby nie było żadnego kamiennego kręgu wokół nas W końcu to NASZ pierwszy taniec. Goście mają siedzieć na tyłkach. Jak widzę na filmach gości w kółku na pierwszym tańcu i te ich przecudowne miny, to aż się chce
Cytat:
Ja jestem za makaronikiem w kolorze czerwonym albo bordowym
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:41   #264
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Może jakiś brązik? Do zielonego pasuje.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko koleżanka wzięła ich i trochę dziwnie się dziwnie zachowywał. I ona nie wzięła ich zdjęć i tak trochę nie zbyt skory do rozmowy był i sama nie wie czy dobrze wybrała
Mówisz o Rafale z makefilmu? W sensie jakich zdjęć nie wzięła? Przecież oni filmy kręcą.
To jest bardzo specyficzny człowiek, mam wrażenie, że nie każdy się z nim dogada, my akurat się dogadaliśmy. A jak będzie wyglądać współpraca, to się dopiero okaże...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 18:42   #265
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oczo✂✂✂ny róż
Stary 2011-07-12, 18:45   #266
evoonia86
Zakorzenienie

róż- bardzo dobry pomysł
Stary 2011-07-12, 19:21   #267
evoonia86
Zakorzenienie

Madzia oto moja suknia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0025.jpg (86,1 KB, 1484 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0026.jpg (84,0 KB, 1061 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 19:29   #268
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Mówisz o Rafale z makefilmu? W sensie jakich zdjęć nie wzięła? Przecież oni filmy kręcą.
To jest bardzo specyficzny człowiek, mam wrażenie, że nie każdy się z nim dogada, my akurat się dogadaliśmy. A jak będzie wyglądać współpraca, to się dopiero okaże...
facet im jakis pakiet zdjec proponował a oni nie chcieli za[ytam dokładnie z kim gadali jutro w pracy

Stary 2011-07-12, 19:31   #269
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
róż- bardzo dobry pomysł
Cytat:
Oczo✂✂✂ny róż
hm... też na początku myślałam o tym różu.... taki ostrym hehe ale nie ma w pokoju zadnego dodatku w tym kolorze

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
hm....o tym też myślałam, w sumie dywan ma domieszki beżu i brązu... i komputer czarny... dlatego ta czerń za mną chodzi Będę próbować jeszcze namówić mamę na to ja lubię takie ciemne akcenty ale jak nie to chyba ciemny brąz będzie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszem i wobec, że jestem mega walnięta. Było 40 stopni w słońcu wg mojego termometru, a ja.... malowałam okna - psychopatka ze mnie

Ja jestem za makaronikiem w kolorze czerwonym albo bordowym
o na taki kolor bym nie wpadła ale podobnie jak róż, nie pasuje do niczego... niestety... a i ja w maju malowałam okna u babci w taką pogodę, więc nie jesteś sama

DZIĘKUJĘ dziewczynki za rady
Stary 2011-07-12, 19:34   #270
evoonia86
Zakorzenienie

z czarnym może być za ciemno. może jedna skusisz się na ten brązik

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości