|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata,czyli letnia odsłona wątku.
Ja jeżdżę z otwartymi
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
O Doroto, aleś odważna. Nie wiem co ja bym w takiej sytuacji zrobiła ![]() Cytat:
Ja "psikam" w zagłębienie dłoni i rozsmarowuję na nogach. Brudzą niestety troszeczkę, ale i tak je od samoopalaczy wolę. Trwałe są - utrzymują się do mycia; samą wodą ciężko schodzą, jakieś mydło być użyte musi, by je całkiem zmyć I wydajne są. Jedna buteleczka mi na całe lato starczyła używana tak 3-4 razy w tygodniu. Też uważam tak, jak Kattka, że blond dla Zuziuni bardzo twarzowy Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- A jeszcze Big Mamę spytać chiałam, czy aby probeczki z Sale Perfume 01 nie chce Halo, halo, Big Mamo Edytowane przez homyk Czas edycji: 2011-07-12 o 10:40 |
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Drzwi blokują się same, tylne drzwi w dodatku nie odblokowują się po otwarciu przednich, trzeba nacisnąć specjalny guzik. Podobnie z bagażnikiem. Czasem latam jak głupia koło własnego samochodu, raz nurkuję w czeluściach auta, żeby Handzię odblokować, dwa, żeby se bagażnik otworzyć i torebkę wyjąć na przykład. I do tego te piszczące na byle co czujniki![]() Twój Tata ma rację; gdybyśmy z Handzią nagle musiały uciekać z auta, to dupa zbita. Wolę nie myśleć o niebezpieczeństwach typu wpadnięcie do wody czy ogień w samochodzie...
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dziękuję za rozwiązanie zagadki
...a kto wie, co to się za prostokoncik z na górze pokazuje, i każe mi dać +1 z mojego tajnego gmailowego konta ? skrin.jpg
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2011-07-12 o 11:35 |
|
|
|
#1055 |
|
rude jest piękne:)
|
Doroto wcale sie nie zdziwiłam ,ze tak zareagowałas ,pamietam historie ze złodziejem samochodu Katt MalaOlu ,wlaśnie najbardziej sie boje takich sytuacji ,ze stoje w korku,na światlach oczywiście torebke mam na siedzeniu obok i ktos mi otwiera drzwi nagle(zreszta takie rzeczy sie zdarzaja) i po torebce dlatego blokuje tylko drzwi od strony pasażera,chyba ,ze jade z Morisem (zapietym w psie pasy ) to blokuje też z tyłu ,boje sie ,ze mógłby gdzies cos nacisnąć (chociaz to mało brawdopodobne ,swoje nigdy nie blokuje.... Mamitto tez mam taki prostokącik
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-07-12 o 12:01 |
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Mammito to taki googlowski odpowiednik fejsbuka.
do poczytania http://techtrendy.pl/title,Google-Plus-test-serwisu-spolecznosciowego,wid,135 86015,wiadomosc.html (sam jeszcze nie czytałem )
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
o Tygryzu
![]() synek albowiem mnie mocno edukuje w kwestii googlowskich wynalazków, kazał założyć tam pocztę, potem ściągnąć picassę, a ostatnio coś gadal o jakimś czymś społecznościowym, co jest fajniejsze od fejsbuka, a co jest na razie w fazie testów, ale on to już ma i używa ... Powiem Wam, że mnie przeraża to googlo. Pamiętacie może, jak kiedyś (ze dwa lata temu) zanabyłam nową komóreczkę i Mil odkryła w niej opcję fotoblogu ? Parę fotek tam wysłałam byle jakich, żeby zobaczyć, jak w necie ten blog wygląda i na tym zakończyłam działalność komóreczkę wyprawszy ![]() W maju synek zainstalował picassę i to draństwo od razu odnalazło tamten blog i przypisało do mojego konta ![]() ...a teraz odnalazło mnie na wizażu i każe przypisać wizaż ... totalna inwigilacja, powiadam Wam ... sie chyba wypiszę z tego googla, albo i nie, bo podoba mi się, że tam można tworzyć sobie dokumenty, co nie zginą, jak komputer zdechnie na ament (no - chyba, że się zapomni hasła )
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2011-07-12 o 12:42 |
|
|
|
#1058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ja mam tylko pstryczek, który zamyka wszystkie dwa drzwi - wiec albo wszystko albo nic ![]() Teoretycznie, to powinnam na obwodnicy odblokowywać, a zablokowywać jeżdżąc po miescie - ale to teoria - w praktyce nie moge sie zdecydować na nowy nawyk blokowania drzwi - a torebunia jeździ na fotelu pasażera ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Utłukłam Wąteczek torebusią i przytrzasłam drzwiami ![]() ![]() Nie spać, zwiedzać może kawę wypijemy? Ja robię fusiarkę i bendem pluć przez zęby
|
|
#1059 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie śpię, zwiedzam
Ale mnie zatkało po wyczynie Dorotki i nie wiem co napisać
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
I ja popijam kawę-plutkę
A wiecie, że moja szefowa kupiła ekspres do firmy. Korzysta z niego ona sama i ewentualnie goście. Ale nie wszyscy goście. Sekretarka ma za zadanie rozeznać się (po wyglądzie chyba) w gościu, który idzie do szefowej i w zależności czy uzna go za kawosza czy kawowego ignoranta podać mu kawę z ekspresu lub rozpuszczalną-oszukaną z ubitą pianką ala cappuccino ![]() Takie kawowe jaja
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
I ja wypiłam drugą plujkę i wciągnęłam drożdżówę ze srem.
|
#1063 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Hi hi, Tymeno, to u mnie jest podobnie - z tym, ze ja bywam uprzedzana, ze na spotkanie z tym to a tym gosciem nalezy przygotowac dobrą kawę
![]() Co oznacza, ze np. ja piję Mokate zaparzoną w expressie przelewowym, szefowa ma swoją rozpuszczalną, chłopaki piją plujke na fusach (każdy własną prywatną) a goście w zalezności od hierarchii.... ![]() Jednym słowem opcja "równi i równiejsi" przejawia się nawet i w tej sferze ![]() A poza tym nie mówcie o jedzeniu, plizzz, bo żołądek mi się skręca w lewo, a do obiadokolacji jeszcze tyle godzin
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Małgoś, a jeśli chodzi o stałych gości to mamy specjalną listę: kto w jakiej filiżance, jaka tableta i do którego momentu zalać wodą
|
|
|
|
#1065 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
To lista dla osób które zastępują sekretarkę
|
|
|
|
#1067 |
|
Zadomowienie
|
eee to ze mnie słaba sekretarka - po prostu pytam, jaką mam zrobić kawę - fusiastą czy rozpuszczalną - kto by miał głowę żeby spamiętać
![]() poza tym, goście to u mnie na szczęście rzadko bywają
|
#1068 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Piers do przodu
|
Ale normalnie szok
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest ekspres ale nigdy nie używany, bo nam się nie chce, a goście życzą sobie plujkę
|
|
|
|
#1071 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
hello
Zostałam samotną panią na włościach,moi wyjechali
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
przynieśli mi wioślarza, płyńcie precz zbędne kilogramy
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Maju a skąd się takiego bierze? Też bym z jakim wysportowanym wioślarzem pospalała kilogramy
![]() Uwiodła mnie dzisiaj torebka. I znowu się poddałam się Jest bardzo retro w nieco pogrzebowym stylu, w sam raz do mojego looku kochanki dyrektora banku ![]() W kwestii kawy, u mnie każdy kupuje w automacie. Chyba, że ma sprawę do dziekana, to dostaje full wypas z ekspresu. Czyli chyba mam najgorzej z Was
Edytowane przez rawita Czas edycji: 2011-07-12 o 19:25 |
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
rawito, zrób poka-poka torebki
ja ostatnio kupiłam dwie takie same kopertówki primarku, bo nie mogłam zdecydować się na kolor ![]() a wioślarz wygląda tak-> link |
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
A pewnie, że pokażę
Na żywo to taka sztywna, błyszcząca skóra, a torebka jest nieco pękata z boku.
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Pogrzebowa torebka śliczna
Wioślarz trochę sztywny i oziębły ale na dodatkowe kilogramy się nada A gdzie kopertówki?
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pewnie, że przy takich zaletach, na wygląd wioślarza nie zwraca się uwagi ![]() kopertówy: niebieska i pomarańczka Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2011-07-12 o 20:29 |
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, jaka cudna pomarańczka!
Wioślarz wygląda solidnie ![]() Cieszę się, że torebka Wam się podoba
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Obie są śliczne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

wolę. Trwałe są - utrzymują się do mycia; samą wodą ciężko schodzą, jakieś mydło być użyte musi, by je całkiem zmyć
I wydajne są. Jedna buteleczka mi na całe lato starczyła używana tak 3-4 razy w tygodniu. 
Halo, halo, Big Mamo
). Drzwi blokują się same, tylne drzwi w dodatku nie odblokowują się po otwarciu przednich, trzeba nacisnąć specjalny guzik. Podobnie z bagażnikiem. Czasem latam jak głupia koło własnego samochodu, raz nurkuję w czeluściach auta, żeby Handzię odblokować, dwa, żeby se bagażnik otworzyć i torebkę wyjąć na przykład.

)